Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 259
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
 На Милена Hug и целият екип подготвил превода на "ЧУДО" голямо БЛАГОДАРЯ   bouquet
Изгледах го с огромно удоволствие и още веднъж се почуствах щастливка,че съм от хората попаднали  в света на тези талантливи творци Wink
 Лакуни,четейки те,направо се размечтах за едно турче по истанбулските театрални сцени Heart Eyes Като типичен представител на зодия Риби - театъра и киното са любимата ми храна за душата Embarassed

Хубав ден от мен Hug

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 14:21 от elena_bgsf

# 586
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

и докат' Ердо спасява лирата, госпожата се среща с електората   animal085 , целувка за най-умната и красивата  newsm47

Joy Joy Joy Joy

Един от наградените филми е на бг земя. Днес, минавайки покрай кино Одеон видях постерчето

http://bnf.bg/bg/odeon/movies/2648/

En iyi kurgu: Yorgos Mavropsaridis - Sivas

А пък Гери ще се "мъчи" отвъд голЕмата вода с цяло фестивалче на турското кино. И със зор ще иде на среща с Мехмет Гюнсюр  Laughing Ехх... Какво не бих дала да я придружа  Wink

http://www.newyorkturkishfilmfestival.com/

Петане, Зерин Текиндор ли взе наградата на Халук? Не виждам добре снимките, но нея ми мяза.
Знам, че тя му е един вид жена  Laughing идея си нямам дали имат брак, де.
И фнимавай, не видиш ли Берен сред старците, ся ще те налазят възмутени фенки  Wink

Eли,  Hug

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 16:25 от lacunababe

# 587
Зерин Текиндор ли взе наградата на Халук? Не виждам добре снимките, но нея ми мяза.
Знам, че тя му е един вид жена  Laughing идея си нямам дали имат брак, де.
Фотките са в спойлера  smile3503, но за теб- ето  hahaha
Не знам каква му е - жена, колежка или ... но ги виждам все двамата, та предположих, че му е такава  newsm78 все ми е тая каква му е  Joy тя го извини, ама аз пусто не разбрах  ooooh!

Берен Саат не ме вълнува, а по-скоро започнах да откривам таланта на мъжО й  Peace Вече няколко пъти го гледам, даже потърсих негови клипове и все повече ми харесва  Grinning А иначе изобщо не си падам по турска музика, еле пък по ритмите им и псноьовките им  Mr. Green за изпълнителите - не се заглеждам  Joy Joy Joy

# 588
Тя е, да  Peace Ами, доста отдавна са двойка, не само в живота, но и на сцена. А тя е бивша съпруга на Четин Текиндор  Peace И има чудно хубав син от него  Heart Eyes

синето  Heart Eyes

и творчеството на мама: http://www.zerrintekindor.com/

# 589
 Cry Cry Cry Cry Cry

http://www.vesti.bg/sviat/pisateliat-teri-pratchet-pochina-na-66-g-6032915

Писателят Тери Пратчет почина на 66 г.
"Светът загуби един от най-светлите си и остри умове"

А някъде далече в черната пустиня Смърт и Тери се разхождат:
- Е, ПРИЯТНО МИ БЕШЕ, СЪЗДАТЕЛЮ! — каза Смърт — ОТТУК СИ САМО НАПРАВО. ПОСЛЕ СВИЙ ВДЯСНО И СИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
- Почти позна! — отвърна Тери Пратчет. Избирам Прераждането!

Почивай в мир, Мастер!  Sad  Почини си и се върни!     bouquet

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 22:59 от lacunababe

# 590

Почивай в мир, Мастер!  Sad  Почини си и се върни!     bouquet
Sad  Flowers Rose Flowers Rose
"А историите просто искат щастлив край. Изобщо не им пука за кого."

Гледах "Търсачът" на Ръсел Кроу - като замисъл не е зле, реализацията обаче нещо не ми допадна  Rolling Eyes  доста посредствен, клиширан
не че е особено важно, но 'романтичната нишка' изобщо не е за патки  Mr. Green еле па финалната сцена  ooooh! Crazy
Скрит текст:
РЪсел не успяха да го съборят ни турци, ни гърци, диабетът обаче  Naughty ще го затрие  Crazy
И който е решил Олга Куриленко да изиграе турска вдовица яко се е о.. Sick
Иначе Ръсел си е пърфект  Heart Eyes но като актьор  Naughty

гледам, че в замунда са качили субтитри (в коментарите), и в бокса го видях, но качеството май е кофти

# 591
Не, аз наистина съм в шок от вчерашната новина Sad Дори за себе си нямам обяснение защо... Много ми е пусто, все едно някой, удряйки ми шамар ми заяви, че никога не съм била на 18 Sad
Оф, извинявам се!

Пенде, напълно ти се доверявам и ти благодаря, че ми спести едно мъчение. Освен всичко друго не мога да го трая бай Ръсел  Naughty

# 592

Yigit and his manager.

Heart Eyes

# 593

Hug Hug
Красота, че и гьол се споменава  Heart Eyes Освен да го посетим  Mr. Green

# 594
 Hug Hug Hug

Една седмица човек да отсъства и не може да ви изчете, ами то много интересни нещица Heart Eyes А аз още не съм се настроила на турска вълна hahaha От утре Joy Joy Joy...сега още съм си волна патка Laughing

# 595
Оооооо... блудната овчица се появи
Ппритесних се вече какви ги върши  

Аде, за добре завърнала се новият Анадолски тигър в Черната роза  newsm53
Много внушителен този Кенан Peace  newsm03

# 596

топ 10 на най-гледаните сериали от 9-ти март 2015 до 15-ти март 2015
Скрит текст:
Цитат на: petan
Total
1 PARAMPARCA STAR TV 11.24 26.41
2 KARAGUL FOX TV 10.35 24.98
3 ASK YENIDEN FOX TV 8.51 20.15
4 KURTLAR VADISI KANAL D 8.36 19.24
5 KARADAYI ATV 7.09 16.89
6 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 7.03 16.42
7 GUZEL KOYLU STAR TV 6.87 16.40
8 KADERIMIN…GUN STAR TV 6.57 15.61
9 KOCAMIN AILESI FOX TV 6.21 15.20
10 O HAYAT BENIM FOX TV 6.15 14.54

AB
1 ASK YENIDEN FOX TV 10.64 24.48
2 PARAMPARCA STAR TV 10.23 24.42
3 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 9.35 21.87
4 POYRAZ KARAYEL KANAL D 7.90 18.48
5 KARADAYI ATV 7.62 18.49
6 KARAGUL FOX TV 6.65 16.66
7 GULLERIN SAVASI KANAL D 5.95 15.02
8 KOCAMIN AILESI FOX TV 5.71 14.35
9 KURTLAR VADISI KANAL D 5.54 13.32
10 MEDCEZIR STAR TV 5.44 13.54

# 597
 Hug изчетох ви Heart Eyes

Петане Hug, не бях чувала такава за такава кръстоска Joy Joy: овца /една овчица се появи/патка, ама щом си рекла Laughing
Имам питане към Гери Hug и Лакуна Hug: случайно да искате да ставате труски гражданки? newsm78 Че аз толкова често не ходя в съседен квартал, колкото вие до Турско Joy Joy Joy Но пък никак нямаше да възразя да нося чантичката, кафенце, закусчица на Гери по време на Фестивала на турското кино в Америчко Heart Eyes
Мелтем говори за нашето момче Ийит сякаш е открила топлата вода...да ни беше питала нас, ние си го знаем hahaha То не може да си страхотен актьор и да не си малко поне чудак.
Рекохте и отсекохте... и "Чудо" се появи с бг-субове...всите, начело с Миленка, Гери и Лакунчик Hug Hug Hug сте страхотни!    bouquet
Чак сега виждам информация за СОН, която веднага пускам, макар и с малко закъснение Ангела Hug, благодарско   bouquet

"
 ........ смятам "Son" ("Край") за най-добрия турски сериал като кинематография.  smile3501 Следях във времето какво се случва със заснемането на неговата американска версия, след като от Холивуд закупиха авторските права за адаптация.
  Щяха да снимат тяхното "издание" през миналата година, но го отложиха за тази и за радост вече е факт. ...Ето два линка с публикации по темата в "Холивуд рипортър".

Ще се изненадате, като видите кой ще играе главната мъжка роля.  Grinning Още преди година се знаеше, че сценарият ще се пише от Майкъл Куни, който е и един от най-добрите съвременни драматурзи, потомствен при това.
   И още, че иранската "нишка" е заменена с мексиканска и наркобизнес, а сериалът ще се казва "Runner" ("Бегачът"). Продукцията е на телевизионния гигант АВС.

"

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 17:35 от lia-martin

# 598
Цитат
Имам питане към Гери Hug и Лакуна Hug: случайно да искате да ставате труски гражданки? newsm78 Че аз толкова често не ходя в съседен квартал, колкото вие до Турско

Joy Joy Joy Joy Бе, ако имах вила на западното крайбрежие, като нищо щях да пристана и на гражданство  Mr. Green Засега си налягам парцалите обаче.

СОН било, казваш. Така де, май с него ще си останем  Mr. Green Да видим американците как ще се справят със задачата. Ние сме си свършили работата по проекта. Патките първи, както винаги  Wink

Джуджунке, ти къде ходиш толкова време, а?! Имаш ли извинителна бележка?  Heart Eyes Hug
Добре завърнала се, джанъм!

Петан, Жапче, Пенде  Hug

# 599
Лакунчик Hug, давай, събирайте парички с Гери Hug и хоп вила на турското крайбрежие, допускам близо до Бодрум  Heart Eyes, че и ние ще доплуваме чат пат до нея rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
Аз пътувах в обратна посока....на запад, ама там и гарсониерка ще ми е трудно да купя ooooh!
Хайде, като се спролети, няма ли да пием по бира?

Общи условия

Активация на акаунт