Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 264
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Привет на патешката дружина Hug

За доразсънване ще ви предложа следното четиво Laughing

На света е пълно с луди хора с необяснимо поведение. Ще ви представим няколко, които се отличават със странни умения и занимания:

http://curious.actualno.com/Tova-sa-naj-strannite-hora-na-planet … -news_462279.html

# 601
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Хайде, като се спролети, няма ли да пием по бира?

Е как не, иска ли питане!  Rolling Eyes

Наистина големи кримки си ни показала  Mr. Green Аз си заплювам тоз дет яде всичко  Joy по обясними причини.

# 602
Здравейте, момичета!  Simple Smile Да се отчета и аз в темата, че като гледам още малко остава до нова. Напоследък рядко пиша, но редовно ви чета. Хубав ден на всички и до скоро!  Hug

# 603
Нямам муза, нямаааа ...  ooooh!  Mr. Green

# 604
  • ÇapulcuLand
ох, лиа, то и в турско вече стана трудно да се купи гарсониера в някой приличен квартал, пък за вила - да не говорим...  ooooh! Ама то не ни пречи да си мечатем, де  Laughing Знае ли човек, може да ударим джакпота и вилата в Бодрум да стане реалност или пък балонът на недвижимо имущество да се спука и да почнат да ги дават на безценица виличките. И тогава бирата ще си я пием баш там, по патешки  Mr. Green Mr. Green

ама дотогава май само ще се утешаваме с ей такива изгледи и мелодии:

бел, петан, пенда  Hug

# 605
 Hug

ама дотогава май само ще се утешаваме с ей такива изгледи и мелодии:

Ей, че хубаво!!!

bouquet

# 606
 Hug
Някой беше написал, че ще изчака до 5 епизода на Раджон. Ами ... съмнявам се, че ще стигнат до там, след еп.2 от снощи   Mr. Green
Тотал: 47 RACON AILEM ICIN ATV 20:27:47 22:23:50 1.22 2.75
АВ: 37 RACON AILEM ICIN ATV 20:27:47 22:23:50 1.24 2.88

Какво става? Някой гледа ли? Да не би там аматьори да играят  newsm78
Още по-зле от еп.1  Shocked
еп.1: RACON _ atv /28/ 2.03 - /19/ 2.46

Жалко за вуйче Сарп  smile3518

# 607
Днес започваме направо с коктейлчета, щото едното ми келеме става на 15. Да се почерпим за нейно здраве, викам аз  Wink Ха, наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=HBBFufxHj3M

Hug

# 608

Лакун, за твое здраве и това - на Девойката
От теб се иска да я изучиш, другото тя сама ще постигне   love001

# 609
С пожелания за много късмет и успехи на девойката ти, lakunababe!  Да плува винаги в бистри води!
 За здраве!  Наздраве!

# 610
Лакунка Hug , честито на девойката! Да ти е жива и здрава и да е много щастлива, ти и дай  обич, разбиране...и.... дисциплина ....    bouquet
Какви са тия вина, дето се леят преди мен, не схващам Joy Joy Joy, празнува се навършване на 15 години! Laughing Схванах, виното е за нас, по-големичките Joy Joy Joy

# 611
Лакун   Hug да е здрава и много щастлива младата госпожица   bouquet прекрасна възраст  Heart Eyes
Да се радва на много топлота и обич, и да сбъдва мечтите си  Praynig Hug
Весел празник!  Kissing Heart

Гери  Hug тото пусна ли?  Laughing
ако не стигнат за Бодрум, виж Гюмюшлюк (т'ва докат го напиша  ooooh!) може да е по-бюджетен  Wink Party

# 612
Лакунче, здраве и щастия за госпожицата и за теб! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

И тематични бири за нас  cheers

# 613
  • ÇapulcuLand
Лакунче, ти си знаеш, ама все пак да ти кажа:

Жива, здрава и много щастлива да е рожденичката!  nbirthday Пък на теб - повечко търпение, докато девойката мине през тинейджърството  Hug   bouquet

# 614
Много ви благодаря, прекрасници!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт