Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 274
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Once there was a Hushpuppy...
И от мен ЧРД на твоята рибичка, Лакун Hug  bouquet
Да е жива и здрава и мнооого да учи! За другото ти ще се погрижиш Peace

Привет, момичета Hug

# 616
то и в турско вече стана трудно да се купи гарсониера в някой приличен квартал, пък за вила - да не говорим...  ooooh! Ама то не ни пречи да си мечатем, де  Laughing Знае ли човек, може да ударим джакпота ...
За ориентиране в цените  hahaha Колко кв. м лукс може да се купят с 1 млн. долара по света?
По ръст на цените на първо място е Ню Йорк, където цените са скочили с 18% за 2014 година. На второ място по ръст е Аспен, Колорадо с 16%. С по над 5% увеличение има още в Бали, Истанбул и Абу Даби.
Ето колко кв. метра луксозен имот може да купят 1 млн. долара в Истанбул - 84 кв. М
Скрит текст:
За 1 млн. долара в:
1. Монако – 17 кв. м
2. Хонконг – 20 кв. м
3. Лондон – 21 кв. м
4. Ню Йорк – 34 кв. м
5. Сингапур – 39 кв. м
6. Женева – 39 кв. м
7. Сидни – 41 кв. м
8. Шанхай – 48 кв. м
9. Париж – 50 кв. м
10. Лос Анджелис – 57 кв. м
11. Маями – 59 кв. м
12. Пекин – 61 кв. м
13. Рим – 68 кв. м
14. Москва – 79 кв. м
15. Истанбул – 84 кв. м
16. Токио – 86 кв. м
17. Мумбай – 96 кв. м
18. Сао Пауло – 142 кв. м
19. Дубай – 145 кв. м
20. Кейп Таун – 204 кв. м
Като гледам е добре да се ориентирате към някоя колиба след тайфун   Joy Joy Joy

# 617
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз съм съгласна и на плейс за палатка в Чешме  Mr. Green ... ако има и кенеф наблизо, направо го броя като хипер, мега луксозен имот  Joy То човек като удари сутрин две ракии въобще не му дреме къде се е насадил  Laughing Така изкарах едно лято в Мичурин, в далечната 90-та година.  Mr. Green

# 618
Като спомена Мичурин и ... не искам да си спомням за този град. Едно лято, точно се бях върнала у нас и мъжо ни заведе там, та на 4-тия ден всите деца хванаха саламунела (ние-не, защото не ядохме от пастичките) иии.. обратно да се лекуваме  Mr. Green

Сещам се да покажа на  родените след 59-та (нали сега у нас така делят человеците) ... къде и как са живяли техните родители  Grinning

Уникални снимки на България от 1961 г,направени от легендарния американски фотограф Карл Майданс

Цитат
Как е изглеждала България през далечната 1961 година? Назад във времето с неизвестни у нас кадри на легендарния американски фотограф Карл Майданс. В тях Черноморието все още е е незастроено, селата сякаш са излезли от разказите на Йордан Радичков и Елин Пелин, а редовият българин ентусиазирано строи социалистическа България или отмаря на плажа…
Карл Майданс (1907 – 2004) е един от най-известните американски фотографи, който първоначално работи за щатската Farm Security Administration. Той се присъединява към екипа на сп. “Life” в далечната 1936 г. и е един от ветераните фотографи там заедно с Алфред Айзенщед, Маргарет Бърк-Уайт и Гордън Парк. Майданс е един от фотографите, които документират в детайли Втората световна война в Европа и Азия. През 1941 г. Майданс и съпругата му Шели, която е журналист, са пленени от японските части във Филипините. Те прекарват близо година в затвор в Манила, а след това още година в Шанхай и накрая са разменени с други военни затворници.
В галерията има 80 снимки , интересни На вашето внимание
http://www.lifebites.bg/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0% … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 619
Аз салмонела във Варна хващах  Joy в далечната 86-та. Беше подарък за рождения ми ден. Съответно от 35 кг станах 25 май  Mr. Green Много яко беше.
Пускам снимките, че съм 75-ти модел, може да науча нещо ново/старо  Hug

Ох, не искам да звуча глуповато, но ми домиля... Много при това  Heart Eyes

# 620
  • ÇapulcuLand
петанче и лакун, нищо чудно майка ми да ви е изследвала пробите за салмонела тогава  Mr. Green Помня как всяко лято се оплакваше от епидемии от салмонела по Черноморието и умопомрачителните количества проби, които трябваше да изследва, точно благодарение на въпросните пастички и кремчета.  Sick

С изключение на асоциациите, които предизвикват у вас, снимките са чудни  Grinning

# 621
То по онова време и салмонелата беше готина болест  Joy Минаваше по-бързо от сега.  Wink

# 622
Къде забравяте патките от 60-те години Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 623
Привет, днес Ръза Коджаолу е рожденик, честито!
Много ми харесва като човек. Нека е здрав, щастлив и много успешен!

# 624
Жив и здрав да ни е!  Heart Eyes

и още звезди празнуващи днес

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1408262

# 625
Днес пък било световен ден на щастието, каквото и да значи това  Laughing Rolling Eyes Честит да ни е, де!  Heart Eyes

Нашето момче - Туна Киремитчи и групата му Атлас пуснаха нов сингъл. На вашето внимание  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=lH03svtAoG0  това е промо клипа на парчето

а това парчето: https://www.youtube.com/watch?v=osSRPFbQ6g0

newsm68

Наскоро е бил на гости в радиопредаването на Айлин Аслъм (СОН), където звезди пускат по две парчета избрани от тях. Е, нашето момче е избрало бг народна песен  Heart Eyes като първо желание.

а това са снимки от представянето на последния му роман: Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları
(Аеродинамичните проблеми на летящите килимчета... преводът е мой  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 12:49 от lacunababe

# 626
 Hug
След аеродинамиката, да ви приземя в гьола  smile3503

Подържам тонуса на момчето ни, да не пресъхне (гьола  hahahanewsm53 Да му е сладко и пивко !  cheers
канелката е от бидонче  hahaha

# 627
Мда, хубави новини..Туна....,но има и такива #Crazy

Учителка в Турция казала на ученички, че "заслужават изнасилване" заради това, че не носят ислямски забрадки Mr. Green

Скрит текст:

Учителка по религия е казала на турски ученички, че "заслужават изнасилване" заради това, че не носят ислямски забрадки, съобщи турското англоезично издание "Хюриет дейли нюз".

"Не носите ислямски забрадки, така че да бъдете изнасилени или да ви бъде сторено зло е допустимо според Исляма", казала учителката, преподаваща Коран, на 13-годишни момичета в училище в окръг Токат, Северна Турция.

Учителката била ядосана, тъй като учениците и ученичките, които присъствали на свободноизбираемия час по Коран, вдигали шум и не я слушали. ooooh! ooooh!

Тя казала още на момичетата, че трябва да се молят за душата на жестоко убитата студентка Йозгеджан Аслан, вместо да участват в демонстрации срещу зверското престъпление.

Родителите на обидените ученички настояват преподавателката да бъде уволнена.

Директорът на училището Махмут Демирбаг е казал пред родителите, че учителката по религия "се извинила за коментарите си".

Някои от родителите обаче продължават да настояват за уволнението на преподавателката.
 .
Източник: БТА     

http://www.vesti.bg/sviat/balkani/kak-turska-uchitelka-zaplashva … -zabradki-6032870

# 628
Гьолът ще пресъхне след океаните и моретата, само спокойно! Щом и патронът се накисна в него, положението е опечено  Laughing Само да видим кога ще излезе да попече малко задник под прожектори... Но на нас търпение не ни липсва, ще го зачакаме още година, две, пет, десет  hahaha

Петане, кво тече от канелката? Разсолница или вино?  Joy

Лиа, знам я тая... муня. Също като онзи дет беше рекъл, че дизитата са виновни за изнасилванията  Mr. Green  ooooh!

# 629
  • София
 Hug

Не ми разказвай приказка (Bana Masal Anlatma) в замунда. Без субтитри за сега.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=437270&hit=1

Излязъл е и Unutursam Fısılda, но го няма по нашите тракери.

Общи условия

Активация на акаунт