Най-често срещани имена при новородените през 2014 година по данни на НСИ :)

• 2 644
  • 12
  •   1
Отговори
  • Варна

Оказва се, че някои от спряганите из форума за едни от най популярните имена, не са сред тях Simple Smile

# 1
  • Телиш/Плевен
Оказва се, че някои от спряганите из форума за едни от най популярните имена, не са сред тях Simple Smile
Много разбират тия от НСИ. Joy Бг мамите знаят най-добре кой как си кръщава децата и затова са наясно кое име е най-често срещано, банално и т.н. Joy

# 2
Единственото, което ме учудва в статистиката е, че Георги е преди Александър  Flutter
И още, че Ния, Мия, Дея и сие не са в топ 10, дори не са в топ 20. Около мен е пълно с девойки, наричащи се с тези букви  Crazy

# 3
  • София
Бг мамите изхождат от личното си обкръжение и то на деца родени не само 2014...
Мен само Ивайла ме учудва, че е напред. Иначе...дай топ 100 или поне топ 50 Wink

# 4
  • Варна
Има да чакаш НСИ да изкара топ 100  Crazy - ще вземат да се озорят. Laughing

# 5
Има и модерни, и класически имена.

# 6
От мъжките нищо не ме изненадва. От женските ме изненадва , че Гергана и Михаела са толкова напред. Иначе е според очакванията ми. Радвам се , че името на дъщеря ми не е сред тези в таблицата - това беше и целта.

# 7
  • София
Единственото, което ме учудва в статистиката е, че Георги е преди Александър  Flutter
И още, че Ния, Мия, Дея и сие не са в топ 10, дори не са в топ 20. Около мен е пълно с девойки, наричащи се с тези букви  Crazy
Но виж, че и Алекс е отделно в класацията и сумарно са повече от Георги.
Аз се учудвам, че Виктор не е в Топ три.

# 8
  • Най-красивата страна
И аз се учудих,че Виктор и Кристиан не са в топ 5 наред с Александър и Мартин.
А Георги,Димитър и Христо явно не са забравени. Heart Eyes
С буквата Г за момиче няма голям избор и предполагам,че затова Габриела и Гергана са в топ 20.
Изненадана съм,че Магдалена е назад в класацията ,а Елена е по-разпространено име от Ема.
Мислех,че Катерина и Ванеса ще са в топ 5. Thinking

# 9
  • UK
Изненадите за мен са Христо, Гергана и Михаела.
Александър/Алекс - всяко четвърто на всеки сто... Няма такива имена, които съм си мислила, че са в челото на класацията, а да ги няма тук.
Колебаех се много за Елена, когато мислех име за дъщеря ми, но предпочетох друго пак толкова красиво, но по-рядко срещано име, като само по този критерий името и надделя.

# 10
Да, но питат нас как да си кръстят детето, не НСИ, нали? Laughing
Не ме учудва класацията. Никога не съм претендирала, че моята извадка, включваща една група в ДЯ, една група в ДГ, махленски деца, малко рода, малко "служебни" деца, познати деца и деца от форума е представителна.
Името на дъщеря ми го няма в класацията.
От общо 40 имена в класацията, може би с 7-8-9 не се сещам за познато дете под 10 години.

# 11
При момчетата нищо не ме учудва. При момичетата съм изненадана, че Гергана и Божидара присъстват в класацията, и че Ема е на предпоследно място.

# 12
  • София
А дали някъде има по-подробен списък, напр. Топ 100?

Общи условия

Активация на акаунт