Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 463
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Stavanger,Norway/ Varna
Привет и от мен Simple Smile

Меги, за да избегнеш друг път бисквити с нещо си, наблегни на по- стабилен обяд. Това помело как те е нахранило, незнам Simple Smile
Отчитам с 5к тичане и рабиване с тяга, гребане и клек с изтласкване. Зор си е на гладно, ноооо ще ги сборя тези мускули...

# 466
  • UK
Добро утро, отчитам ден 79 + ден 6 от Йога Чалендж. + зелено смути за закуска.
Не съм измислила обяда, но може да е като вчерашния пушена сьомга, зелена салата и варен картоф. Но може и нещо друго да ме осени! Simple Smile

# 467
Вчера и днес почивни. Утре ще се отчета  Peace

Иначе символично мога да отчета пързаляне по лед - направо си имам МТ на краката от него  Laughing

# 468
  • Стара Загора
Момичета, спазвате ли стриктно да не ядете месо с картофи, ориз или паста? А риба?
Следя разни профили в Инстаграм и там понеже качват снимки често на менюто си, виждам въглехидрати с месото. Варени картофи или печени, малко ориз смесен със зеленчуци и печено филе. newsm78
Някой тренирал с Кайла? Отзиви? Rolling Eyes
http://www.kaylaitsines.com.au/

# 469
iv4enceto_91 с месото обикновено въглехидратите са ми под форма на салата.Никога не смесвам месо с ориз или месо с картофи Simple Smile Поне аз правя така и се чувствам добре Simple Smile

# 470
Честито на всички празнуващи днес!  Да им е здраво името, както и те покрай него  Grinning Hug

Вече окончателно констатирах, че нося зимата където и да отида. Ако някому е притрябвал сняг трябва просто да ми се обади да го посетя  Wink Party
В неделя се завърнахме от България и днес заваля сняг в Атина (доста рядко явление). Около центъра прехвърча ситен, в планината натрупа.

Отчитам доволно за вчера това с 5 килограмови гири + оправяне на багаж  Wink

Нареждам се и аз в редиците на пътешествениците по душа, че и децата като нас. Голямата с тъга констатира в неделя, че приключението свършило. Ето я какви ги вършеше из родните места, сняг не виждала  Joy
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 15:07 от ~Би~

# 471
iv4enceto_91 с месото обикновено въглехидратите са ми под форма на салата.Никога не смесвам месо с ориз или месо с картофи Simple Smile Поне аз правя така и се чувствам добре Simple Smile

Това са принципи от разделното ядене  Wink
Но много съвременни специалисти по хранене ще ти кажат, че присъствието на протеин към въглехидратите, ще забави рязкото вдигане на кръвна захар, а оттам ще повлияе и на хормоналния отговор  Peace
Въпросът е да към комбинацията месо+ориз/картофи, да няма голямо количество мазнини, че става сложно  Peace

# 472
  • Sofia
За днес отчитам уъркаут 7 от БР, бая зор видях , не знам нататък как ще оцелея  Grinning най-вече с лицевите опори, много съм зле  ooooh!
Рейн, сериозни резултати, браво  Peace

# 473
Like_Smoke като цяло се придържам към ниско въглехидратно хранене.И си спазвам този принцип от една диета на Руми Simple Smile

# 474
Like_Smoke като цяло се придържам към ниско въглехидратно хранене.И си спазвам този принцип от една диета на Руми Simple Smile

Аз също се храня нисковъглехидратно  Peace
Просто не го разбрах това със смесването на въглехидрати и белтъци при едно хранене и защо никога да не се прави, когато няма особена логика  Simple Smile

# 475
  • София
Здравейте, тъй като ми се налага да се пазя известно време вече месец нищо не съм тренирала и сега ми се иска лека полека да се върна към тренировките, но не трябва да вдигам тежести, та някой може ли да ми каже как да си търся тренировки със собствено тегло в ФБ

П.С.: Оправих се, то в подробното търсене си има да избера без оборудване

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 15:45 от pepi_mdi

# 476
За много години !
тук съм , нали ме помните. Кратък отчет за изминалото време: 1 седмица бяхме в елзаска франция-голяма красота , прекарахме си  добре,даже искам още(ами не можах да опитам всичките вкусотии,нямаше време  Blush ); след това още 1 седмица празници и яко глезене на децата ,за компенсация на отсъствието ни .И така събраха ми се 16 дена без тренировка и почти през цялото време ВВ хранене. В събота ми беше първата тренировка за тази година и мога да кажа,че през 50-те минути си спомних всяка една хапка кроасан , баница или питка , щолен ...Сега реших да загрея тази седмица с Джилиан и от понеделник да се върна при Руми и 90 ДП. Има и други момичета които са го почнали сега , така че ще сме си компания.Даже съм решила този път да се снимам в началото и накрая , обещавам да ви се покажа .

# 477
Добро Утро!
За днес отчитам тренировка за гръб и корем от новия ми сплит, отне ми почти 1 час. Включваше кръгова за гръб, в 5 кръга + кръгова за корем, също в 5 кръга. Доволна.  Mr. Green
Лек ден и спорни тренировки!

# 478
Ах, Suede, каква красота, чак ми спря дъха...

Би, сладка госпожичка  Heart Eyes И при нас днес заваля сняг. На път към работата се разминавах с усмихнати хора.

Мери 79, радвам се да те видя пак.

Отчитам 45 мин. клубна табата. Бременната ни инструкторка (7-ми мес) правеше plank jacks, side planks, star jumps и knee slap jumps. Машина!

Втори ден от детокса ми е, все така силна съм. Утре съм на TRX - нов групов тренировъчен комплекс в клуба. Нямам търпение!

# 479
Днес мога да отчета само една скромна Аеробика щадяща коленете, както и малко лицеви опори. МТ на гърба ми е все още доста силна, но утре въобще не смятам да се съобразявам с нея Crossing Arms.
По график тези дни съм все първи смени, което означава, че ме чакат много тренировки в 05.00 сутринта Rolling Eyes.

Иначе днес съм съвсем като на празник. Поне не успях да преям. Само отчитам хапване по малко от много видове вредни и вкусни храни. Ще ви пощадя и няма да ги изброявам Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт