Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
За днес от мен ден 4 и 5 от 90ДП

Би много ти е хубава госпожичката  Heart Eyes
Или_ щом аз успях да изкарам БР до края значи всеки може  Peace Това ми беше първото трениране някога през живота и се научих, така, че, както казва Джилиан - they can do it - you can do it!
Успех на всички момичета, които по една или друга причина са излязли от строя  Hug Сигурна съм, че бързо ще влезете в ритъм

# 481
  • UK
Красиви деца от красиви майки (а вероятно и бащи  Mr. Green), красиви пейзажи - и хоп и аз подута и мързелива, нетренирала, НО! Запътила съм се към фитнеса най-накрая. Днес приеха баба ми в хоспис и ми е ужасно мъчно, така че имам нужда да си оправя настроението и да си го изкарам на някой уред.
И се надявам, че тренирането на всички ще има дългосрочен ефект върху качеството на живота ни и в дълбоки старини - аз покрай тези тревоги започвам да се замислям и върху тези неща.  Hug

# 482
За много години и от мен! Бъдете здрави! „Само“ това ви пожелавам.

И аз след пет месечно принудително отсъствие поради болест, снощи най-после реших да се пробвам с нещо. Върнах се много назад за съжаление и почвам стъпка по стъпка да градя на ново всичко. Все още не се чувствам много добре, но просто не издържам повече.

Като за начало започнах с комплекса с пудовка за начинаещи от блендърите. Душата ми излезе меко казано. Но се надявам лека по лека да си възвърна силата и да се отчитам по-честичко.

Някой попита по-напред за предложения за тренировки с не много подскоци и по-стационарни. Присъединявам се и ще следя за подобни предложения също.

Лека вечер и се надявам да се отчета и утре с нещо.

# 483
Днес отчитам ден 1 от 5 дневното предизвикателство на ФБ. Много ми харесва как са променили сайта. Доста по-функционален е станал. Чакам им новата програма за заети хора, предишната им много ми хареса.
Рейн, чудесни резултати си постигнала, май ти си първенеца в темата. Аз като гледам снимките на какви съвършени тела се радват момичетата и съм с впечатлението, че тук всички са някакви супермоделки със супер воля, супер организирани и супер постоянни Grinning Много мотивиращо ми действате!

Аз по празниците свалих кг, паднах под 50, но за съжаление не от хубаво. Дано всички проблеми намерят решение, всички болни да оздравеят.

Отчитам и МЦ. Още някой в групата? hahaha

Нещо не ми се яде месо никак. Направо съм в чудене с какво да компенсирам. Извара не харесвам, ще проуча възможностите.

За малко да забравя да ви пожелая да сте здрави, успешни и щастливи през новата година!

# 484
  • Стара Загора
iv4enceto_91 с месото обикновено въглехидратите са ми под форма на салата.Никога не смесвам месо с ориз или месо с картофи Simple Smile Поне аз правя така и се чувствам добре Simple Smile

Това са принципи от разделното ядене  Wink
Но много съвременни специалисти по хранене ще ти кажат, че присъствието на протеин към въглехидратите, ще забави рязкото вдигане на кръвна захар, а оттам ще повлияе и на хормоналния отговор  Peace
Въпросът е да към комбинацията месо+ориз/картофи, да няма голямо количество мазнини, че става сложно  Peace

Благодаря Ви.  bouquet
Исках да чуя и вашето мнение. Аз преди хапвах много ориз или картофи с месо, но откакто започнах да внимавам какво слагам в устата си (е, понякога прегрешавам) и се старая да не смесвам. Макар да обичам.
Скрит текст:
Днес на обяд бях на пил. филе (около 150 гр.) със зеле и след 30 мин. 2 мандаринки, обаче към 14,30 се усещах гладна. Издържах до 17,20 все пак и след тренировка, душ хапнах. Чудя се малко ли ми е дошла храната, че толкова бързо огладнявам? ooooh!
Най го мразя януари, един след друг именни дни и всеки се изрежда да черпи. 2-3 бонбона, ама си имат калории, колкото парче филе сигурно. Tired А утре и аз съм именничка, но ще се постарая да ям максимално малко. Blush

Сега преглеждам гирите на Кетлър, защото следващата седмица започвам новата програма на Руми и ми трябват спешно. Laughing Ще гледам да пусна поръчка тези дни. С бутилки вече ми е леко и не усещам натоварване.
http://sportdepot.bg/bg/product/kettler_giri_neopren_2_h_3_kg_-1 … ml?state=cGFnZT00
Тези бяха препоръчаните ми от Barbabeau  Hug
Днес превъртях и няколко клипа с йога тренировките, гледам че се ползват топки. Тази подходяща ли е?
http://sportdepot.bg/bg/product/kettler_yoga_topka_violetova_-50 … FuZElkPTEwMw.html
Има и някакви за баланс? newsm78

# 485
Вики,  Hug надявам се всичко при теб се подобрява и се чувстваш по-добре. Тялото помни. Не е като да започваш от нула, бързо ще влезеш в релси и ще възстановиш силата си.  Hug
Хоп-Троп, чакай ни, вълната започва, една по една ще се присъединим... Twisted Evil  Mr. Green

# 486
Благодаря ти svetty1980 Heart Eyes дано си права. Всичко ми остана толкова далечно, все едно никога не съм хващала гири или правила кардио. Е свалих и 6-7кг, но вече си ги искам обратно Crossing Arms.

# 487
iv4enceto_91, а закуска има ли?

Храненето през деня много зависи и от физическата активност, която имаме, но като цяло е добре да хапваме повече пъти - това е изцяло мое мнение и на база лични наблюдения и опит.

Лично аз си правя и следобеден снак, тъй като вечерям късно - след 20,00 ч., а от обяд се събира много време. Какво остава и за тренировка.

Пилешко филе и салата е леко хапване, но засищащо - може да увеличиш малко месото или пък да компенсираш с нещо допълнително при възможност.

vici75 - пожелавам ти бързо възстановяване и вярвам, че ще стане по-бързо от очакваното  Hug Важна е най-вече вътрешната настройка  Wink

На всички празнуващи - честито   bouquet И аз се присъединявам към пожеланията за здраве и веднага добавям също вътрешна хармония и баланс  Peace

# 488
хоп-троп то нали знаеш, че като имаш - сваляш, а аз доста се бях омазнила преди да почна да тренирам. Надявам се само да продължа да съм постоянна и да се грижа за себе си защото се вижда и аз го усещам и се чувствам много по - добре. И много секси се чувствам когато сложа клинчето и започна да спортувам, а преди това бях като глиган в анцуг както се изразяват в една друга тема  Mr. Green

vici75 за статична без подскоци мога да препоръчам PiYo - не съм правила цялата програма, но съм пробвала почти всички видеа и наистина са страхотни - хем няма подскоци (само в 2 видеа май имаше), хем стречва и натоварва страхотно - мисля, че ще е прекрасно начало след почивката.

# 489
Вики  Hug Heart Eyes да знаеш само как се радвам да те "видя"  Дано всичко лошо остане в 2014 Hug  Аз бих препоръчала и малко йога.  Тези от 30-дневното предизвикателство изглеждат доста щадящи.

Бобченка - не търсих много чорапи, поръчах си първите, които ми попаднаха - http://www.amazon.com/gp/product/B00NQYTZWG/ref=s9_simh_gw_p200_ … p;pf_rd_i=desktop

Прекрасни майки, деца и пейзажи!  Тези почивни дни отиваме на ски и ще ви пратя нещо от моите скиорчета  Sunglasses

Отчет - 4 мили бягане + 2 ден от 5-дневното предизвикателство за заети хора +
Скрит текст:
размисли дали да си сменя работата  Whistling

# 490
Smoke, Mamma Mill благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet . Ще погледна и йогата.

Rain-че  bouquet, вече за втори път я чувам тази тренировка. Ще я тегля довечера и май нея ще пробвам да подхвана. Две видея с подскоци не са много, въпроса е да не са преобладаващи подскоците в повечето видея.

# 491
Отчитам убийствена мускулна треска на дупето. Сигурно от както тренирам не съм се подреждала така. И това от вчерашното ново видео на Руми, но с тежести на краката. В допълнение правих и по 50 маха назад и настрани и явно това ме е довършило. Днес по план исках да тренирам повече, но каквото и да подхванех не спореше, защото адски ме болеше. Накрая поскачах на въже и правих йога. Не съм доволна, ама тялото ми не го интересува графика ми.
Мери, защо ни заряза?

# 492
Отчитам се с Insanity Max 30: Sweat intervals. Както съм недоспала, уморена и замръзнала, получи се чудесно.

ПП. http://prikachi.com/images.php?images/348/7832348e.jpg Много се запалих по смутитата с новия блендер.  Mr. Green

# 493
Добър вечер, аз се отчетох авансово вчера, но да ви кажа, че сглупих. Даже не знам как ми хрумна да тренирам гръб и бицепс, и гърди и трицепс в 2 последователни дни. Трябваше днес да е корем, а гърди и трицепс да ги оставя за утре. Рекох да споделя докато не ме е вцепенила МТ.
Този път поставих огледалото както Тяна ми заръча, пак усещам дискомфорт, но съвсеееем, съвсем лек. Освен това си хапвам храни, които съдържат глюкозамин и хондроитин. Няма да уточнявам, за да не ви ужасявам.
Льоли Hug
Vici , добре дошла отново. Нещо фитнесблендърско може би?

# 494
ПП. http://prikachi.com/images.php?images/348/7832348e.jpg Много се запалих по смутитата с новия блендер.  Mr. Green
Божке, потекоха ми лигите! Фея ме е научила на гол сок, препечени филийки не съм виждала (и яла) от незапомнени времена! Joy

Льоли, Hug
За различните начини на остаряване се замислям и аз. Майката на най-добрата ми приятелка е на 60+ години, цял живот спортува, тича, катери планини, прави на Синди гимнастиките (тя ме научи на тях, когато бях тийн:)))). В последните години набляга повече на йога и лека, вегетарианска храна... Ами жената изглежда чудесно!, здрава е, възстановява се по-бързо и ефективно от болести. На тази възраст успя да поднови тичането, след като я блъсна кола и имаше железни шини в крака! Мисля си, че ако не беше такъв здрав, спортен тип, може би още щеше да си куцука, какво остава да тича и да се качва на Мусала...

Общи условия

Активация на акаунт