Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
За днес още не съм тренирала.След малко мисля да правя Руми и инстанити 30 .Нещо ми се вижда трудно това инстанити не знам защо така.Правя го с бавното темпо  Laughing Laughing Laughing .
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ аз отдолу нямам комшии .На 2 януари имах близка среща с комшията отсреща който не го притеснявам като скачам а се дразни когато малката ми дъщеря която е на 1 г и 10 месеца плаче.Чука по стената ще влезе през нея.Гушнах малката ядосано и отидох да и обясни лично и да и забрани на плачи.Извини ми се и от тогава малката като плаче  не е чукал  Joy .Аз гледам и да не я задържам в стаята като се разплаче/т,е в детската им стая/не разрешавам много на децата да играят там.Мисля я сменям дори с нашата  newsm78 newsm78 newsm78 но малко да отрасне малката.И без това нашата е по светла и ще е по добра за каката която до година ще е ученичка.И да попитам някъде четох ,че има фокус т 25 за малки деца?Някой случайно има ли го?Каката иска да тренира като мен и ми се иска да и измисля нещо идеи някакви?

# 511
За сутринта отчитам само коремни преси; довечера коремни преси+йога или въже, не знам още за кое ще ми стигнат силите.

# 512
Отчитам долна част:
1. клек с лост зад врат - 12кг - 12 бр, хип тръстер с 8 кг - 12 бр - х2
2. болърс лъндж с 8 кг, повдигане за прасец - х2 - единия рунд лъндж-а е на единия крак другия рунд на другия
3. напад с 8 кг, добро утро с лост 12кг - х2
4. на земята последния рунд от 21 дей фит тренировката за крака - х2

Това е слаба работа по принцип, но доста време нетрениране си казва работата, така ми трепереха краката, че трябваше йога да правя, но не успях. За това за днес толко другия път повече Simple Smile

И да ви споделя една новина

Скрит текст:
май скоро време ще си заживеем заедно с МП - първоначално ни беше един плана - техните имат апартамент - правиме му ремонт и си живеем, но той е много малък ии за в бъдеще не е яко, а бая пари ще отидат по него. За това сегашния план е да се изнесем на квартира, да доплатим каквото остава по апартамента - той се изплаща още и да си купим място за къща. Така, че ако някой има познати или нещо за апартаметт под наем - в прилично състояние, до 300лв наем в кварталите - западен парк, слатина, гео милев може да сподели. Знам, че повечето не сте от София амаа аз да попитам Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 13:42 от \\\Фъстъчка\\\

# 513
Добро утро  Hug
За днес отчитам Power Yoga 6 на Zuzka, ден 3 на Румяна, който е HIIT и мисля, че се падаше ден 64 от 90 ДП с интервали 20/10. Доста натоварваща тренировка и 6ти ден от Yoga Challenge.
Днес продължавам с детокса и се чувствам страхотно, препоръчвам на всички да включат поне по едно смути на ден в менюто си- изключително зареждащо е  Peace
Скрит текст:
Фъстъчка, новината е страхотна и аз искам с МП да се изнесем вече  Party Късмет в търсенето  Hug

# 514
iv4enceto_91, не виждам причина да се ограничаваш от моцарела - има чудесни показатели  Peace
Лично аз много често обядвам топка биволска моцарела с домат, маслини и рукола  Wink

В нета има достатъчно таблици с калориите - може да поглеждаш от време на време, ако не си сигурна за дадени продукти.

Причината да не консумирам храна от околни заведения е, че не съм сигурна в качеството на продуктите, които ползват, както и че ползват много евтина рафинирана мазнина + всякакви подобрители на вкуса - бульони, фиксове и прочее. Има няколко ресторанта около нас, които са добри, но честно казано не виждам смисъл да давам по 20 лв. за бърз обяд. Това е и причината от години да разнасям лънч боксове и така съм си решила проблема с храната през деня.

Супи няма проблем да консумираш, стига да си сигурна в качеството им - да не са от разтворими бульони и много мазни. Понеже вкъщи не можем без супа, обикновено готвя малко по-голямо количество и така имаме за 2 дни по купичка.

# 515
Ето за който има търпение да види 3 минутния трейлър  https://www.youtube.com/watch?v=yjGtXKXOdRs
Как да не ми е страст кажете.
Тяна, изгледах го, много яко!! Изглежда точно като нещо, което би харесало на мен. Мъжът ми правеше body pump по времето, когато се запознахме, но аз никога не съм пробвала. Ще взема да го разпитам и да се запишем заедно. Thinking Но по-натам, сега още нямам кураж за такова ниво. Embarassed

Тили, много готина история! Честити ти нови тренировки. Simple Smile

Днес отчитам 4 км на стадиона Party на гладно.
После вкъщи, след като пих кафе, хапнах прошуто крудо и сгрях кокалите,
3 кръга от тази тренировка за гръб на Руми. Работих с тежките ми гири от 4 кг Simple Smile, скачащите интервали и кълбата на пода смених с ренегадско гребане.
За финал се опитах да направя тази йога за начинещи, но, да ви кажа, явно съм много зле на спиритуално ниво, понеже цялата тази бавнина с дишане и издишане не ме отпускат, а адски ме изнервят. Ужасно е това, понеже имам и желание, и нужда да правя хубав стречинг и какво по-добро от йога, но... Спрях клипа и си направих мой стречинг, не издържах. Обаче прегледах клипчето на Йоги Нора и ми се струва страшна е сладурана тази Нора, такава нахилена. Simple Smile)))) Heart Eyes Обаче много дълго 1 час, а днес исках да пробвам с нещо по-кратко. Във всеки случай ще я разгледам по-подробно Йоги Нора и ще пробвам следващия път с нея, може да се харесаме.

# 516
  • Sofia
За днес отчитам БР 8, като че ли по-лесно мина от 7, заради планковете и лицевите. Имам порядъчна МТ от тях от вчера..
За храненето имам голям проблем с децата, нищо здравословно не мога да им пробутам, каката и на полодовете се мръщи, камо ли салати  Confused Голяма чуденка ми е какво да й слагам в кутията за обяд  newsm78
Barbabeau, не знам дали си опитвала пилатес, може повече да ти допадне.

# 517
  • UK
Добро утро, спортни и прекрасни! Hug

Днес отчитам ден 80 от 90ДП + 45 сек планк (ден 7) + ден 7 йога! + зелено смути за закуска!

ТиЛи, много интересна история! Желая ти приятно трениране с новата програма и ще чакаме впечатления и коментари. Аз сега и разглеждам сайта на тази Кайла!

Тяна, изгледах и аз трейлъра! Трепач, ще взема да пробвам и аз малко боди пъмп, не може само Джилиан да ми е любимка! Mr. Green Heart Eyes

Ивченце, и аз обожавам моцарела! Знам за какво говориш за млечните, ... но аз не мога да се насилва и да ограничавам неща, които обичам! Ако един ден узрея за идеята да се откажа от тях или да ги огранича драстично - ок, добре дошло! Сега просто не е този момент и си хапвам и моцарела, и кашкавал, и котидж, и кисело мляко в умерени количества, като гледам да наблягам най-вече на зеленчуци, плодове, зърнени, бобови, семена и ядки! Peace  /Само прясно мляко не пия и месо не ям/!
Иначе ако ти е интересно тук може да прочетеш:
една статия на български: http://www.spiralata.net/kratce/index.php/zdr-lekuvane/856-mlyakoto
и един голям английски сайт с много информация събрана за млечните продукти: http://www.notmilk.com/

По-късно ще мина да ви почерпя с една домашна бърза плодова торта, че аз и баткото на бебето сме именяци! Сега бягам да омеся една домашна пълнозърнеста питка за празника днес! Simple Smile

# 518
  • Сливен
MissDreamy , честит ви празник - на теб и баткото, моята дъщеричка също е от празнуващите днес.
Или, и преди сме коментирали, че нечетните тренировки от БР са доста по-озорващи от четните и определено си е така.
Отчитам от снощи - ден29 от 90ДП + много коремни преси и клекове.
Хубав следобед  Hug

# 519
Голяма чуденка ми е какво да й слагам в кутията за обяд  newsm78

И мен ме правят луда калинка с техните кутии и съдържанието им /снак и обяд/. Единия иска готвено, обича моркови, краставички, йогурти и кашкавали; другия- дай му сандвичи, но не с какъв да е хляб и неодобрено лично филе, банани, круши, краставици, домат. И Господ да ми е на помощ, ако някой от продуктите е свършил- настава пълна драма  ooooh! Сутрин 30 минути се занимавам с подготовката на lunch box. Определено се радвам на предпочитанията за готвено и здравословни навици на единия и изискания гурме- ориентиран вкус на другия, но на моменти ми идва нанагорно...

Да, понякога Фортуна ни дава знаци, които е добре да успеем да разчетем правилно  Laughing Ще ви държа в течение, разбира се, как иначе. Но принципно тренировките стават и за дом. условия, стига да има човек нужния инвентар- гири, въже, мед. топка и платформа, на която да се качва за някои упражнения.  Peace

ПП. На всички именици- ЧЕСТИТО! Живи, здрави, щастливи и целеустремени!   bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 13:41 от Анонимен

# 520

една статия на български: http://www.spiralata.net/kratce/index.php/zdr-lekuvane/856-mlyakoto
и един голям английски сайт с много информация събрана за млечните продукти: http://www.notmilk.com/

Да ти кажа честно в първия линк стигнах до илюминатите и след това минах само по диагонал...Може да звучи скандално, но има и страшно много глупости и обобщения "на едро" по въпроси, които продължават да са доста спорни за учените.

# 521
Ох, Тили.  Joy Деца с предпочитания и разбирания!

Дрийми, честит празник и на теб и хлапето. Здрави и щастливи бъдете! Simple Smile

Нищо не отчитам за вчера, имам МТ, изпих една чаша вино и ми се приспа, та си легнах.  Crazy Днес отново не можах да стана за тренировка, така че довечера ще ми излезе през носа.  Laughing

Записвам в тефтера едно много важно нещо, на което трябва да се науча през 2015 и това е да тренирам сутрин. Не е никак рано, 7ч. е, но висша сила ме тегли всяка сутрин към леглото.

Като заговорихме за обяд, ето го моят днес. Скромно и вкусно.

Обаче пак съм гладна. Лоша работа.  Whistling

# 522
Честит имен ден на всички именници .MissDreamy ,roxanna и в нашето семейство  има именници -едната ни дъщеря, сестра ми и две баби . Исках да приготвя една хубава торта , но ММ е поръчал тортичка с ХелоКити -любимото на Йоана - и ще боцна едно парченце .
Тили , наистина много хубава случка , дано да останеш и супер доволна от програмата.
И аз приключих скоро БР и също подкрепям мнението , че нечетните са по-труднички.
Отчитам  jillian michaels 30 day shred level 2 и дълъг стреч.
Мускулната треска след почивката започва да отшумява , но все още я има -голям  кеф .
А темата с храната на децата няма край, моите и двете са капризни . Харесват различни неща , но искат да ядат еднаква храна -така ако едната не иска нещо и другата спира да го яде , и мама започва да вади целия хладилник докато оцели нещо харесвано и от двете . Надявам се като пораснат нещата да се променят в някаква посока ,без значение каква  ooooh!

# 523
  • Пловдив
И друг път съм коментирала и знаете мнението ни, но... този батко пише ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ за млякото и млечните произведения и най-тъпото е,че всеки, който реши да плюе срещу тях, дава този линк! Написал някой си нещо си и това става маанна небесна за всички и абсолютен факт? Просто ми писна вече от тези неистини, стига. Повтарям,ЧЕ В ЕВРОПА ГМО Е ЗАБРАНЕНО, ХОРМОНИТЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ, самите животни се отглеждат в по-добри условия и храна от повечето деца на планетата... Каква гной, какви простотии... Не живеем в Анмерика, който живее там, да му мисли както иска. Млякото и млечните произведения са полезни за организма, хората във Франция по селата нагъват мухлясали мазни сирена и пият вино, и почти няма заболели от инфаркт и инсулт, живеят в прекрасни здраве до дтлбоки старини , хората в родопите ядар кисело мляко, сирене и кашкавал и боже господи, ХЛЯБ, и живеят до 100. Пхууу. А това,че на 10 от 100 лактозата създава проблеми, ок, да не пият прясно мляко тогава...
Отчитам Стренгт Табата от Макс 30,че нямах врвмв за Стренгт от Асайлън.
после пак ше пиша,че сега от тела ми е трудно.
Маги, страхотни резултати,
ТиЛи  bouquet

# 524
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит Имен ден,на всички които имат   bouquet Бъдете здрави и щастливи!

Вчера нямах много тонус и си почивах,но днеска съм отново във форма и направих рано сутринта БР,
а довечера съм замислила да направя първата тренировка от новото предизвикателство на Руми.

Смутитата изглеждат многооооо апетитно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт