Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  Днешните епизоди на "Моята карма"

04.03.2010 – епизод 287

Дамини влиза в стаята на Джоги и той, виждайки тъжното и лице, я пита дали все още се притеснява за брака на дъщеря си. Дамини отговаря, че досега щастието се е доближавало до Ичха и след това е заминавало надалеко. Тхакур и отговаря, че той е приел връзката и с Ванш и сега и двамата трябва да подкрепят Ичха. Тя идва при тях и пита дали може да се види с Ванш. Джоги и разрешава и тя тръгва. Той казва на Дамини, че Ичха е много смело момиче. Добавя, че е избрала много труден път. Дамини му отговаря, че единственото, което иска е дъщеря и да живее щастливо. Казва, че няма против да се ожени, но споделя, че я притеснява реакцията на Виир. Добавя, че той не знае нищо и тя се надява, когато разбере да приеме тази връзка и да позволи на Ичха да живее живота, който си е избрала. Джоги и казва, че е поставил условие Виир да знае цялата истина и се надява нещата да са наред.

Виир се завръща у дома щастлив. Той съобщава на майка си, че делото е спечелено. Гунванти му отговаря, че Умед вече им е казал. Притеснена иска двамата да си поговорят. Виир е развълнуван. Той и благодари и казва, че не е имал търпение да се прибере у дома. Неочаквано Тапася влиза в дневната и Виир е много объркан. Тапу се извинява и му казва, че е дошла да помогне за подготовката на сватбата на Ванш. Виир не може да повярва. Той иска незабавно да говори с брат си и да сподели неговото щастие. Казва, че сега могат и двамата да се оженят в един и същи ден. Гунванти се опитва да му обясни, но той не я слуша. В този момент телефонът му звъни. Обажда се Ванш и моли брат си незабавно да отиде на един адрес, където ще му представи годеницата си. Виир бързо излиза. Гунванти е много разтревожена. Тапася и обещава да помогне и се обажда на Ванш, за да разбере къде е срещата му с Виир.

Виир паркира на паркинг до една хиликоптерна площадка. Той не вижда никой и започва да вика брат си. В това време и Тапася пристига и се скрива зад храстите, обграждащи площадката. Чува се шум от хиликоптер и Виир вижда Ванш вътре. Той кръжи над Виир. Хиликоптерът е между Виир и приближаващо се момиче и Виир не може добре да го види. В един момент машината се издига и за свой ужас Виир разпознава Ичха. Той не знае как да реагира. Спомня си моменти от престоя на Ванш в клиниката, когато той е споделял с него за своята учителка. Ванш крещи от хиликоптера: „Обичам те, Ичха“. Взима накъсани листенца от рози и ги хвърля из въздуха. Ичха и Виир стоят един срещу друг и никой от тях няма сили да каже нещо. Хиликоптерът каца и Ванш идва зад Ичха. Той я представя на брат си. Придърпва я към себе си и я целува по челото.

05.03.2010 – епизод 288

Виир тръгва към колата си. Изненадан от студената му реакция, Ванш го пита дали някога е виждал по-красиво момиче? Виир се усмихва неловко и се съгласява. Ичха бавно се приближава. Ванш споделя с брат си, че тя е неговото щастие, светлината на живота му. Отива към нея, прегръща я и добавя, че без нея за него няма живот. Ичха виновно гледа към Виир. Изведнъж Ванш дърпа ръката на Ичха и я кара да хване ръката на Виир. Казва и, че това е неговият по-малък брат. Добавя, че е много отговорен и цялото семейство се гордее с успехите му. Казва, че е завършил образованието си в САЩ и е много умен за разлика от брат си – непрокопсаник. Ванш се обръща към Виир и му казва, че щом до него са най-важните хора в живота му е време за празнуване. Кани го заедно да отидат на обяд. Виир мълчи. Ванш моли Ичха и тя да го покани, като казва, че на нея едва ли ще откаже.

В този момент Тапася излиза от храсталака и идва при тях. Тя казва на Виир, че трябва да я придружи да занесат документите от делото. Обръща се към Ванш и му казва, че когато приключат ще им се обадят. Подканя го двамата с Ички да отидат и да се забавлляват. Ванш се съгласява, но казва на Виир, че вечерта има да си говорят за много неща. Пита Тапася защо е нарекла Ичха – Ички и тя му обеснява, че всички я наричат така на галено. Ванш с любов се обръща към Ичха с „Ички“, гушва я и тя тръгва с него.

Когато остават сами Виир казва на Тапася, че чак сега е разбрал защо толкова често е идвала в дома му. Тапася му се извинява и му казва, че освен нея и всички останали знаят. Добавя, че самата Гунванти е дошла при баща и да поиска ръката на Ичха. Той си е помислил, че става въпрос за него и семейството и е било много изненадано когато Ванш им е бил представен. В крайна сметка Ичха се е съгласила да се омъжи за брат му. Тя се кара на Виир, че не е отговарял на позвъняванията и, иначе е щяла да му каже. Добавя, че са помолили Ичха да му съобщи лично, но тя не е имала смелостта да го направи. Тя се опитва да го утеши. Казва на Виир, че разбира колко го боли в момента, но добавя Ванш е страшно влюбен в Ичха и ако тази връзка не се е състояла с животът му е било свършено. Добавя, че Ичха, която като е разбрала за разводът им, се е решила отново да пожертва любовта им. Виир не иска да слуша повече, качва се в колата си и тръгва. Тапася остава сама на паркинга.

Ичха и Ванш седят в една красива градина. Ванш държи ръката и и се възхищава от нейната красота. Ичха си мисли за Виир. Ванш и споделя, че днес мечтата на брат му се е сбъднала. Най-сетне Виир е видял батко си поел отговорност и решен да поправи живота си. Благодари му виртуално, защото той е причината двамата с Ичха да са заедно. Ванш усеща, че нещо притеснява Ичха и я пита за какво си мисли. Дали се притеснява как ще я приеме семейството му. Добавя, че всички ще я заобичат  и тя ще върне щастието в дома му. Ичха отново не казва нищо. Тогава Ванш се изнервя. Пита я дали нейното семейство му вярва. След като така са си тръгнали, той се чуди какво мислят за него. Смятат ли, че един наркоман може да поеме отговорности? Ичха му отговаря, че тя му вярва и семейството и е щастливо от връзката им.

Виир шофира безрасъдно. Спомня си отделни моменти. Изведнъж спира на безлюден черен път, излиза от колата и започва да се разхожда безцелно към малко езерце. Виир коленичи на земята и плаче за неговата Ичха.

В понеделник: Виир разговаря с Гунванти защо се е случило всичко това. Тя му обеснява доводите си и Виир разбира. Той се съгласява да участва в сватбените ритуали, но добавя, че когато Ванш научи истината, сърцето му ще се изпълни с омраза към всички. На следващия ден Виир отива в дома на Тхакур с подарък за Ичха - воал и бижута. Той и ги подава разплакан. Джоги се опитва да го утеши. Дамини също плаче. Виир ги кани да празнуват заедно Холи и си тръгва.

те Тия Индийци наистина са много яки мазохисти. С всеки изминал ден се отвращавам от техните извратени мозъци. При слепите го има същия мазохизъм, като например какво от това, че някой сляп ще падне в някоя отворена шахта, какво, че ще се изгори, какво от това, че може опитвайки се да стигне до някъде ще се изгуби и може би вероятно няма да успее да намери посоката, в която е тръгнал, важното е, че е проявил геройството да тръгне сам, а не да разчита на майка си или на някой близък. Това било човек, който служил за пример със своята смелост. Това не си го измислям естествено, въпреки, че малко се отклонявам от темата просто исках да направя сравнение. Едното и другото започват наистина понякога да ми идват в повече. Все пак какъв ли финал ще има кармата накрая, дали поне Тъпата няма да се промени по някакъв начин? Или оная дъртата, не е лошо ако някой е гледал да сподели.

# 136
Ееееее, колкото и да ни дразни Джаго, в тая серия си е прав - как ще се извиняват на тоя дъртофелник чичото на Шам!  smile3511 Аман от това криворазбрано уважение към по-възрастните!  ooooh!

# 137
Светлината - молбата за развод я дава Прити на Сандия. Сандия отива да види брат си и там се среща и с Прити и тя и набута в чантата документите, за да си помислила... Но когато Сандия вади документите за заема на брат си, за да докаже, че не е заложил колието й, изпада и молбата за развод и я намира Сурач Simple Smile

Здравейте, момичета! Изчетох доста странички от темите за вчера и днес, но ми е трудно да прочета всички 11 теми, затова бих искала да ви питам за Моята карма Stuck Out Tongue
Някъде прочетох, че Ичха влиза в затвора, а след някакъв инцидент Виир не може да си спомни за нея. Въпроса ми е дали някога изобщо Виир се сеща за нея и за децата му и дали след като тя излиза от затвора той е до нея?
Искам да попитам и в тази серия (разбрах, че някой разбират хинди) кой е този в началото на епизода (Виие ли е това?) https://www.youtube.com/watch?v=8xjYprXooIU

И последно Grinning Какво казва Тхакур на лекаря в тази серия в 11:35..Разбират ли, че са взели сърцето на Ичха, за да спасят Тапася?  - https://www.youtube.com/watch?v=eL8XuLCBmq4

# 138
Светлината - молбата за развод я дава Прити на Сандия. Сандия отива да види брат си и там се среща и с Прити и тя и набута в чантата документите, за да си помислила... Но когато Сандия вади документите за заема на брат си, за да докаже, че не е заложил колието й, изпада и молбата за развод и я намира Сурач Simple Smile

Здравейте, момичета!

Здравей и добре дошла в темата!  Hug Hug Hug

Аз следя само "Светлината" - сериала е страхотен. Много точно си го обяснила - тя Бубето питаше как документите за развод са се озовали в Сандия. Когато Сантош се караше на Сандия и я обвиняваше за огърлицата се обади Прити - Чатури вдигна телефона и каза да се обади по-късно. От бързане обаче не го затвори като хората и Прити чу всичко. На другия ден Сандия отиде при брат си, за да вземе документите за банковия му кредит и да докаже, че заложеното от него злато е друго. На излизане се засече с Прити. Тя пак започна да й говори как могла да търпи такива обиди - каза й, че е чула всичко случайно. Каза й, че така обиждат не само нея, но и родителите й - а тя именно с крадци се е борила, а сега нея обвиняват в кражба. Каза й веднъж завинаги да спре да търпи това - после извади от чантата си документи - едните формуляр за постъпване за обучение за полицай и другите - документи за развод със Сурадж. Сандия като чу за развод стана веднага й я попита какво прави - каза да не се меси, но Прити й каза, че истинската Сандия е Сандия Котари, не Сандия Рати - било хубаво да се разведе. После й каза, че й дава документите да си помисли - ако иска да ги скъса, ако не да ги остави. Набута ги в чантата на Сандия - тя я видя, но нищо не каза. Прити си отиде. Когато Сандия се върна в къщи - извади документите за кредита на брат си, за да ги покаже на Сантош, но грабна с тях и другите и изтърва тези за развода на пода. Вероятно от там после ще ги види Сурадж ...  newsm10

Според мен Сандия не биваше въобще да взима документите - трябваше като видя, че й ги пъхат в чантата да ги извади и скъса, а тя си ги занесе в къщи. Сурадж като ги намери какво да си помисли - пак ще бъде наранен. Той не е лош човек - може после да се държи по-дръпнато, но е защото мисли, че тя ще си иде и не го иска.  Peace

Днес ми хареса как Сурадж дори беше готов да даде 50 000 за нова огърлица, само и само да спаси Сандия. За щастие Чатури му занесе апаратчето и той там видя снимките на Менакши с огърлицата. Да кажа само как се направиха тези снимки. Вчера Викрам се разправяше с Менакши, че е крадла и искаше да й вземе огърлицата, за да я махне от тук - тя не искаше да му я даде. Искала да я поноси още - скараха се и почнаха да се борят, кой да я вземе - така се опряха в шкафа и там беше апаратчето - без да искат те натиснаха някакво копче и след като Мена седна на леглото то почна да снима. Светкавицата светна и Викрам се чудеше какво става, но Мена каза, че било от златното колие - то блестяло. Докато разглеждаше снимките днес Сурадж видя Менакши с колието и разбра, че тя го е откраднала. Отиде да се разправя с нея - тя започна да го лъже, че е купила колието за сестра си. То вярно си беше нейно - купи го Викрам, но Сантош го даде на Сандия - въпроса е, че не биваше да го краде така и да стои да гледа как обвиняват нея. Мена се молеше Сурадж да не я издава, но той й каза, че няма да си мълчи - защото Сандия е невинна. В следващия епизод Менакши ще донесе колието и ще го даде на Сантош ...  smile3525

Бубе, благодаря и на теб за разказите на поредните епизоди по Войо ... 
bouquet

# 139
Рокси във вбокс има с няколко епизода напред - ако искаш мога да ти дам линк Stuck Out Tongue

# 140
Рокси във вбокс има с няколко епизода напред - ако искаш мога да ти дам линк Stuck Out Tongue

Много ти благодаря! Знам, че понякога пускат епизодите напред във Vbox7 от Войо - аз обаче си го гледам по БТВ. Въпреки това понякога гледам напред и от там. Не се притеснявай - по-късно може да видя линковете. Аз по скоро следя нещата, които стават в момента в епизодите в Индия. Гледам си и епизодите по БТВ - тях не ги пропускам. Сериала е супер - отново благодаря за предложението ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
Зиз, Тери - Прочетох всичко, което сте написали. Честно казано не знам какво да кажа за индийските сценаристи и продуценти. Как може да мислят такива гадости - какво ще им стане ако поне веднъж завършат даден сериал щастливо. Истината е, че никога не съм разбирала защо трябва да се протака един сериал с години и накрая да го разсипят с някоя гадост. Определено не е честно спрямо зрителите ...  Peace

В случая дано все пак се променят нещата - би било много гадно ако убият Шив. Не виждам смисъл и тук да слагат историята за самотната майка. Зиз, в случая не се знае дали това е идея на сценаристите или актьора иска да напуска - може би пък идеята си е по сценарии. В този случай той няма вина, че да се отказват хората от бъдещите му проекти. Казвам го като пример. Макар, че не знам кой стой зад това решение. Доста често особено пък в Булката от това, което гледах в първите теми - има доста подменени актьори. Дори главните - което за мен също е много дразнещо. Мисълта ми е, че ако да речем актьора не иска да играе - можеха да го сменят с друг. Пак гадно, но запазват историята - в случая явно обаче са си решили, че ще дават послания и ще убиват поредния главен. Пълна щуротия. Все пак се надявам, че това са слухове и дори да имат проблеми накрая и Разврати и жена му ще са добре и ще са с децата си. Иначе би било ужасно ...   Praynig Praynig Praynig

Когато ви чета няма как да не се сетя за "Цветовете" и как най-нагло ми убиха Садна, после и Ранвир. Феновете с право се вдигнаха на бунт и сериала не продължи дълго без тях. Тери - чудиш се как при "Цветовете" това се случи, а при Кармата - не. Според мен в Кармата, поне от това което съм гледала и което съм чела няма чак такава силна и безгранична любов, в която зрителите да се влюбят и която да ги заплени. Тук се гледа повече глупостта на Тъпася и Ичка и как едната непрекъснато се жертва и прави глупост след глупост за другата. Мъжете около тях само страдат. В Булката сега като гледам не е така - тук има голяма и силна любов - хората харесват Шив и Ананди и подобно развитие едва ли ще им се хареса. Не вярвам да продължи дълго ако се случи ...  Peace

В Цветовете - през цялото време гледахме една огромна, силна и безгранична любов - тази на Садна и Алек, след това видяхме и голямата любов на Ранвир и Рагини. Четиримата толкова се обичаха, че даваха живота си един за друг - при това положение нямаше как сериала да просъществува дълго след като тъпите сценаристи разсипаха и двете двойки като убиха главните актьори. За мен това тяхно продължение, макар и кратко си е пълна пародия. Без тях не беше същото и хубаво, че свърши. За мен сериала си завършва с раждането на Садна и щастието им с Алек от това, че имат това малко съкровище Куши ...  txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Все пак има още време - дано в Булката нещата се оправят и да не убиват никого ...
  Wink

# 142
Напълно съм съгласна Hug Hug Hug Намерих някакъв фейсбук профил на Анас с рекордните 19 745 харесвания и има страшно много снимки. А Neil Bhatt - Закир има 22 885 харесвания Heart Eyes Heart Eyes Ето ги:
Анас: https://www.facebook.com/AnasRashidOfficialFanPage?fref=ts
Неил: https://www.facebook.com/iamneilbhatt?fref=ts
Гаутам и аз като го видя с тези физиономии много ме кефиии Mr. Green Пожелавам му успех в Биг Бос и дано той да спечели. И аз се надявам да се върне в сериала.
Благодаря за профилите на всички smile3525 Hug
Гледам в снимките на Рати, че ги има Анас и Каника - Менакши. Каника е много красива и изглежда естествена.

Много ти благодаря за линковете за тези профили във фейсбук на Анас и Нейл. Определено има доста хубави снимки и неща - особено на Анас. Той е много готин ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 143

Здравейте, момичета!

Здравей и добре дошла в темата!  Hug Hug Hug

Аз следя само "Светлината" - сериала е страхотен. Много точно си го обяснила - тя Бубето питаше как документите за развод са се озовали в Сандия. Когато Сантош се караше на Сандия и я обвиняваше за огърлицата се обади Прити - Чатури вдигна телефона и каза да се обади по-късно. От бързане обаче не го затвори като хората и Прити чу всичко. На другия ден Сандия отиде при брат си, за да вземе документите за банковия му кредит и да докаже, че заложеното от него злато е друго. На излизане се засече с Прити. Тя пак започна да й говори как могла да търпи такива обиди - каза й, че е чула всичко случайно. Каза й, че така обиждат не само нея, но и родителите й - а тя именно с крадци се е борила, а сега нея обвиняват в кражба. Каза й веднъж завинаги да спре да търпи това - после извади от чантата си документи - едните формуляр за постъпване за обучение за полицай и другите - документи за развод със Сурадж. Сандия като чу за развод стана веднага й я попита какво прави - каза да не се меси, но Прити й каза, че истинската Сандия е Сандия Котари, не Сандия Рати - било хубаво да се разведе. После й каза, че й дава документите да си помисли - ако иска да ги скъса, ако не да ги остави. Набута ги в чантата на Сандия - тя я видя, но нищо не каза. Прити си отиде. Когато Сандия се върна в къщи - извади документите за кредита на брат си, за да ги покаже на Сантош, но грабна с тях и другите и изтърва тези за развода на пода. Вероятно от там после ще ги види Сурадж ...  newsm10

Според мен Сандия не биваше въобще да взима документите - трябваше като видя, че й ги пъхат в чантата да ги извади и скъса, а тя си ги занесе в къщи. Сурадж като ги намери какво да си помисли - пак ще бъде наранен. Той не е лош човек - може после да се държи по-дръпнато, но е защото мисли, че тя ще си иде и не го иска.  Peace

Днес ми хареса как Сурадж дори беше готов да даде 50 000 за нова огърлица, само и само да спаси Сандия. За щастие Чатури му занесе апаратчето и той там видя снимките на Менакши с огърлицата. Да кажа само как се направиха тези снимки. Вчера Викрам се разправяше с Менакши, че е крадла и искаше да й вземе огърлицата, за да я махне от тук - тя не искаше да му я даде. Искала да я поноси още - скараха се и почнаха да се борят, кой да я вземе - така се опряха в шкафа и там беше апаратчето - без да искат те натиснаха някакво копче и след като Мена седна на леглото то почна да снима. Светкавицата светна и Викрам се чудеше какво става, но Мена каза, че било от златното колие - то блестяло. Докато разглеждаше снимките днес Сурадж видя Менакши с колието и разбра, че тя го е откраднала. Отиде да се разправя с нея - тя започна да го лъже, че е купила колието за сестра си. То вярно си беше нейно - купи го Викрам, но Сантош го даде на Сандия - въпроса е, че не биваше да го краде така и да стои да гледа как обвиняват нея. Мена се молеше Сурадж да не я издава, но той й каза, че няма да си мълчи - защото Сандия е невинна. В следващия епизод Менакши ще донесе колието и ще го даде на Сантош ...  smile3525

Бубе, благодаря и на теб за разказите на поредните епизоди по Войо ... 
bouquet

Благодаря и на двете ви за разяснението за документите! Аз си спомням, че Прити се срещна с нея когато отиваше при брат си. Спомням си и това, че Сандия и каза, че никога няма да се разведе със Сурач и дето я пита дали се чува какво говори, даже май го разказвах, но не знаех, че Прити и е дала документи. Вероятно точно това не го е казала, или аз не съм обърнала внимание. Каза и да си помисли, но не помня да и е казала, че и дава документи то май всъщност няма нужда да го казва. Тя просто и ги е дала и затова и е казала да си помисли, а може пък аз да не съм обърнала внимание, че и дава документи за развод. Както и да е, важното е, че се разбра. В крайна сметка ако знам, че финалът на сериала ще е щастлив и ще завърши със Сурач и Сандия няма така да реагирам на поведението на Сурач, но понеже съм под някакво напрежение, че и тук ще има или убийство, или раздяла това някак започна да ме отблъсква от сериала и не изпитвам същото вълнение, което изпитвах преди, иначе щеше да е страхотно ако след всичко това и онези драми покрай терористите всичко завърши щастливо.

# 144
Ееееее, колкото и да ни дразни Джаго, в тая серия си е прав - как ще се извиняват на тоя дъртофелник чичото на Шам!  smile3511 Аман от това криворазбрано уважение към по-възрастните!  ooooh!

На мен новата Ананди ми се вижда много смотана да ви кажа. Не знам защо, ама ми се струва, че като дете беше по отракана, а сега е толкова заспала, че на моменти едва я трая. Най интересното беше, че днес докато я даваха викам на моя приятел, че новата Ананди нещо хич не реве. Тъкмо го казах и тя след малко взе, че ревна. Не с глас както беше преди естествено, ама си ревна. За сега Джаго се отнася добре с нея, но явно ще е временно докато не е заминал да учи. Така или иначе ако се случи това с Разврати явно няма да стигна до другите епизоди.

# 145
Няма за какво  Wink Сега изгледах и новите серии излезли на Светлината... Аз ако съм на мястото на Сандия няма да издържа всичко така мълчаливо - ще им запаля къщата направо :X #Cussing out Как може да има толкова много злоба насъбрана в това свекървище...

Някъде четох, че някой питаше, защо сценаристите са махнали Садна и Ранвир от Цветовете!? До колкото аз знам Садна е искала да напусне и да я убият във филма, защото са й предложили да участва в някакво шоу или друг филм ли и аз нз с точност, а Ранвир се е махнал, защото жена му (бившата) го е принудила и почнала да ревнува от Рагини. То в крайна сметка така и така се събраха те двамата  в истинския живот и Ранвир се разведе с жена си и се оказа, че не е имало смисъл да напуска филма, ама... Grinning

# 146
Няма за какво  Wink Сега изгледах и новите серии излезли на Светлината... Аз ако съм на мястото на Сандия няма да издържа всичко така мълчаливо - ще им запаля къщата направо :X #Cussing out Как може да има толкова много злоба насъбрана в това свекървище...

Някъде четох, че някой питаше, защо сценаристите са махнали Садна и Ранвир от Цветовете!? До колкото аз знам Садна е искала да напусне и да я убият във филма, защото са й предложили да участва в някакво шоу или друг филм ли и аз нз с точност, а Ранвир се е махнал, защото жена му (бившата) го е принудила и почнала да ревнува от Рагини. То в крайна сметка така и така се събраха те двамата  в истинския живот и Ранвир се разведе с жена си и се оказа, че не е имало смисъл да напуска филма, ама... Grinning

О да, аз затова казвам, че и Сандия понася достатъчно от роднините на Сурач, особено от майка му, така че най малко заради това Сурач не трябва сега да се отнася толкова лошо с нея. Дори да е видял документите би трябвало да прояви разбиране, че тя също е човек и ако трябва да я попита, а не и той да се отнася грубо. Вярно, че правеше всичко възможно да я защити, но винаги гледаше да го направи тайно, а точно когато всички са срещу нея си мълчи. Честно казано аз не бих издържала някой да се отнася с мен по такъв начин, а мъжът ми да си мълчи. Разбирам, че техните традиции са такива, но пък ето Джаго се опълчи веднага на чичото на Шам, пък и като дете се е опитвал да се опълчва на баба си и да защитава Ананди.

Добре ли разбрах? Нали Ранвир имал семейство, а Рагини нямаше, как така са се събрали в истинския живот? Сега Ранвир и Рагини заедно ли живеят, или аз грешно съм разбрала?

# 147
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Роска, благодаря за подкрепата Hug Hug    love001  love001  love001  love001  love001

Само да вметна, че в поста си точно това имах в предвид. Мен не ме интересува кой е виновен, за мен е важно, че си правят подигравка с мен и няма как да им простя и да повярвам в бъдещ техен проект, нито на Сид (защото не знам кога ще му писне), нито на продуценти (защото са явни лъжци).
От моята гледана точка, всичко е въпрос на доверие и човек трябва да преценява добре къде с какво точно да си губи времето.

Интересното е, че от трейлърите днес никъде не стана ясно, че той ще умре. Да, беше поставен в риск и в двете ситуации, но не го дават да умира.
Философски изкривеният ми мозък заключи, че независимо какво се пише, казва в интервюта, все пак са оставили вратичка за оцеляване.
Тази антиреклама може да доведе до две неща...или след гърменето за евентуална смърт феновете да се активизират със вдигане на рейтинг ако остане жив, или тотално рейтинга да падне под нулата и да го приключат в нищото от зор.

Ветровете които се вееха около Ананди и олтара на боговете, изгасващата свещ поне в този сериал предвещават опасност...почти същите знаци имаше и  когато мъжът на Ганга беше нахълтал в Хавели и искаше да пали къщата барабар със всички вътре...е, всички бяха в опасност, но никой не умря.

Не знам...дано си премислят концепцията инак разочарованието ще е пълно.

Ето, днес примерно в епизода дадоха щастливите Шив и Ананди...построиха си къщата за къртене на ламарините, обзаведоха я и поканиха фемилито да я покажат.
Питам се...като сте казали, че Шив умира...защо не е умрял още, а издевателствате над зрителят показвайки му постоянно щастие?
Кому е нужно това? Еми излиза инфо...хубаво...сутринта излиза, вечерта го убийте...за какво още се мандахерца там? Или в другия случай пусни инфото когато вече това ще се случи.

Пълна Олигофрения...нито има 100% какво ще стане, нито има кога баш ще стане.

# 148
Някъде четох, че някой питаше, защо сценаристите са махнали Садна и Ранвир от Цветовете!? До колкото аз знам Садна е искала да напусне и да я убият във филма, защото са й предложили да участва в някакво шоу или друг филм ли и аз нз с точност, а Ранвир се е махнал, защото жена му (бившата) го е принудила и почнала да ревнува от Рагини. То в крайна сметка така и така се събраха те двамата  в истинския живот и Ранвир се разведе с жена си и се оказа, че не е имало смисъл да напуска филма, ама... Grinning

Добре ли разбрах? Нали Ранвир имал семейство, а Рагини нямаше, как така са се събрали в истинския живот? Сега Ранвир и Рагини заедно ли живеят, или аз грешно съм разбрала?

Няма такова нещо Бубе. Това са пълни глупости! Въобще не е вярно - и аз съм чела тези безумици, но в тях няма и грам истина. Сара не е напуснала сериала сама - това явно е било решение на сценаристите, иначе можеха да сменят и нея и Ранвир с други актьори. Просто са решили такъв да е сюжета. Самата Сара казва в интервю, че обожава ролята си на Садна и работата си в сериала. Дори я питаха нея и Ангад/ Алек дали ако направят продължение биха играли отново - тя тогава заяви, че ако имаше как би играла. Едва ли би го направила ако сама го е решила. След като вече спря участието си в Цветовете игра в едно шоу, но не това е причината. Тук може да има хиляди версии и всеки да си пише каквото му хрумне. Истината обаче е друга и те си я знаят най- добре.   Peace

Колкото до Ранвир - в реалния живот Киншук не се е женил 2 пъти. Дали е имал връзка или не с Парул/ Рагини си знаят само те, но никаква съпруга не го е карала да напуска - камо ли защото го е ревнувала от нея. И тези слухове четох, но са си чиста измислица кой знае на кого. Киншук се ожени през 2011 и е много влюбен в съпругата си Дивия Гупта - не е с Парул/ Рагини ...  newsm10

Ако питаш мен има нещо повече между Сара и Ангад. И за него писаха, че имал 2 деца - а се оказа, че е само 1. Той е с аранжиран брак, но със Сара са си много близки, което много ме радва - уникални са ...
 Wink

# 149
Някъде четох, че някой питаше, защо сценаристите са махнали Садна и Ранвир от Цветовете!? До колкото аз знам Садна е искала да напусне и да я убият във филма, защото са й предложили да участва в някакво шоу или друг филм ли и аз нз с точност, а Ранвир се е махнал, защото жена му (бившата) го е принудила и почнала да ревнува от Рагини. То в крайна сметка така и така се събраха те двамата  в истинския живот и Ранвир се разведе с жена си и се оказа, че не е имало смисъл да напуска филма, ама... Grinning

Няма такова нещо Бубе. Това са пълни глупости! Въобще не е вярно - и аз съм чела тези безумици, но в тях няма и грам истина. Сара не е напуснала сериала сама - това явно е било решение на сценаристите, иначе можеха да сменят и нея и Ранвир с други актьори. Просто са решили такъв да е сюжета. Самата Сара казва в интервю, че обожава ролята си на Садна и работата си в сериала. Дори я питаха нея и Ангад/ Алек дали ако направят продължение биха играли отново - тя тогава заяви, че ако имаше как би играла. Едва ли би го направила ако сама го е решила. След като вече спря участието си в Цветовете игра в едно шоу, но не това е причината. Тук може да има хиляди версии и всеки да си пише каквото му хрумне. Истината обаче е друга и те си я знаят най- добре.   Peace

Колкото до Ранвир - в реалния живот Киншук не се е женил 2 пъти. Дали е имал връзка или не с Парул/ Рагини си знаят само те, но никаква съпруга не го е карала да напуска - камо ли защото го е ревнувала от нея. И тези слухове четох, но са си чиста измислица кой знае на кого. Киншук се ожени през 2011 и е много влюбен в съпругата си Дивия Гупта - не е с Парул/ Рагини ...  newsm10

Ако питаш мен има нещо повече между Сара и Ангад. И за него писаха, че имал 2 деца - а се оказа, че е само 1. Той е с аранжиран брак, но със Сара са си много близки, което много ме радва - уникални са ...
 Wink

Аз точно затова толкова се учудих, защото знам, че си казвала, а и в онази тема, която е специално за тях четиримата съм чела особено за Рамвир, че си има жена, която много обича. Помислих, че може би във втората тема, която все още не съм започвала да чета сте коментирали нещо, което съм пропуснала. Аз по принцип чета всичко по тази тема, но в момента нямам толкова възможност да стоя във форума, понеже имам и други занимания и успявам да влизам само в тази, където се коментират всички сериали. Някой ден направо ще изчета всичко до момента и ще продължа да следя и там, защото те така или иначе са ми любимите актьори и въпреки, че повечето са снимки има и интересни неща около личния им живот, които не пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт