Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бубе, ся щи кажем що нема да стане... Joy Joy Joy Joy

Начи, нема как да стане, щото ще имат деца. Нема как да живеят заедно...Шейкърци нема да пуснат Ананди в Джайсар с келешите, баба ти нема да пусне Джаго в Удайпур зарад внука си... Mr. Green
Практически няма къде да се съберат да живеят. Баба ти прибра даскала в неква пристройка на Хавели за да не я отделят от внуците й...ко остава да пусне Джаго заврян зет у Шейкърци hahaha hahaha hahaha
После пък и Шейкърци не мой се разделят с наследниците...та не става.

Обаче пък на сцената може да се върне ИзкукИ. Ще е прочел в пресата за кончината на колектора и ще се намъкне в Индия инвизибъл. Ще им тропне на вратата у резиденцията и ще си поиска неговата Винъс дето вече е свободна.
Развратова ше се дърпа, ама накаря ше клекне за сватбята и сичко става цайс. Сал дет ИзкукИ не мой се прибере с Развратова у Париж поради горепосочените причини. Mr. Green Joy Joy Joy Joy Т аще му се наложи да стане заврян зет у Шейкърци...нали Ананди им е щерка....па и тая се виде майки и бащеве Mr. Green

Ей ти развръзка... Joy Joy Joy Joy Joy

Или ако ше я женят за Джаго тогаз баба ти и целата паплач с нея барабар със Шейкърци ще идат да живеят заедно у новата къща или в Джайпур на неутрална територия заради децата.

и те така... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Брях Shocked ама съм истински хейтър начи... Joy Joy Joy Joy Joy

От тази нощ ставам зла... Grinning

Ааа, забрайх да споменем, че некъде между посланията ше занулат и Винъс, че трее драма да има...

После Шейкърци мой да оженят ИзкукИ вдовеца, че нали ше им е син...и те така до безкрай... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 00:28 от НАРЦИС-Зиза - Хейтърката a.k.a ВлъхоУсойница

# 166
Бубе, ся щи кажем що нема да стане... Joy Joy Joy Joy

Начи, нема как да стане, щото ще имат деца. Нема как да живеят заедно...Шейкърци нема да пуснат Ананди в Джайсар с келешите, баба ти нема да пусне Джаго в Удайпур зарад внука си... Mr. Green
Практически няма къде да се съберат да живеят. Баба ти прибра даскала в неква пристройка на Хавели за да не я отделят от внуците й...ко остава да пусне Джаго заврян зет у Шейкърци hahaha hahaha hahaha
После пък и Шейкърци не мой се разделят с наследниците...та не става.

Обаче пък на сцената може да се върне ИзкукИ. Ще е прочел в пресата за кончината на колектора и ще се намъкне в Индия инвизибъл. Ще им тропне на вратата у резиденцията и ще си поиска неговата Винъс дето вече е свободна.
Развратова ше се дърпа, ама накаря ше клекне за сватбята и сичко става цайс. Сал дет ИзкукИ не мой се прибере с Развратова у Париж поради горепосочените причини. Mr. Green Joy Joy Joy Joy Т аще му се наложи да стане заврян зет у Шейкърци...нали Ананди им е щерка....па и тая се виде майки и бащеве Mr. Green

Ей ти развръзка... Joy Joy Joy Joy Joy

Или ако ше я женят за Джаго тогаз баба ти и целата паплач с нея барабар със Шейкърци ще идат да живеят заедно у новата къща или в Джайпур на неутрална територия заради децата.

и те така... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Брях Shocked ама съм истински хейтър начи... Joy Joy Joy Joy Joy

От тази нощ ставам зла... Grinning

Ааа, забрайх да споменем, че некъде между посланията ше занулат и Винъс, че трее драма да има...

После Шейкърци мой да оженят ИзкукИ вдовеца, че нали ше им е син...и те така до безкрай... hahaha hahaha hahaha

Малее, страхотен сценарист си, поздравления!

# 167
Момичета не знам достоверността на това, което съм чела за Цветовете (както каза Рокси от фейсбук), но четях всичко в онази страница само защото админа на страницата знаеше хинди и ми е казвала, че всичко, което публикува е от списания на хинди например. Наистина не мога да споря, но мацката от страницата публикуваше доста интересни неща.

Колкото до Светлината - моето мнение е, че Сурадж, колкото и да е изтърпял не може да се сравни дори малко с това, което Сандия изтърпява всеки ден. Наистина и аз няма да мога да издържа. Майка му поне не прави циркове пред хората, а той й крещи и в сладкарницата пред всички, и на празника... Не мога да разбера - ок, видял е документите, но развод ли иска да поиска Сандия, че се държи така... Хем не иска да я загуби, хем я провокира да му даде молбата... Изобщо не е прав за мен  Twisted Evil

# 168
"Това е била грешна информация от Българските медии но не сме и напълно сигурни че не са заедно , това само те двамата си знаят !" - това е написано относно връзката на Рагини и Ранвир извън филма.... Говореше се, че двамата и дете чакат и тя не знам си кой месец щяла да ражда - егати грешна информация Grinning

Ето нещо интересно: Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска! Парул Чаухан споделя, че за нея Цветовете на любовта е сред най-емоционалните й сериали. Парул Чаухан сподели подробности около работата си в Цветовете на любовта. Чаровната актриса, която изигра ролята на Рангини в сериала признава, че много се е сближила с колегите си Сара Кхан и Кишнук Махижан. Противно на слуховете, че двамата са влюбени и в живота обаче, те споделят, че са само приятели, макар и много привързани един към друг.След ролята си в Цветовете налюбовта, Парул споделя, че е напуснала сериала със смесени чувства. „Той беше част от живота ми много дълго време. Когато настъпи краят, дни наред не можех да повярвам, че вече нямада ходя на снимки, няма да се виждам със Сара и Кишнук, и останалите. Но в същото време съм щастлива, защото имам възможност да участвам в ново шоу и да работя по друг образ и характер.Парул Чаухан за Цветовете на любовта, приятелите и ролите. За отношенията си с актьорите, Парул Чаухан споделя, че е била много привързана към екранните си роднини. „Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска. Немога да забравя и как видях Ангад да плаче, защото той никога не е показвал подобна своя страна по време на снимките.“, разказва още тя.Парул Чаухан споделя, че изключително тежко е преживялаи загубата на Сара Кхан след напускането й от сериала. „Най-трудно ми беше на края. Със Сара бяхме неразделни от първия ден и безкрайно ми липсваше след това“, откровена е още Парул. За нея дори годежът и сватбата на колежката й се оказали огромна изненада, тъй като двете били изключително близки, знаела за годежа й, но било особено странно за нея, когато научила за сватбата й.

Ако ви се четата още такива неща, кажете да публикувам, за да не се натрапвам Stuck Out Tongue

# 169
Последно и спирам Grinning
"Причината садна да излезе от сериала е че получава предложение да снима друг сериал.
причината ранвир да излезе от сериала е олтиматомът който му поставя негова приятелка заради слуховете които се носеха за авантюрата му с парул.
Цветовете на любовта променя сценарийте си многократно поради проблемите които има пъвоначално - а те са от финансова гледна точка.
След това отпуските които се зимат актьорите и накрая напускането на садна и ранвир.
Ако те не се бяха отеглили от сериала той ще завирши с това как алек и садна рагини и ранвир отглеждат дъщерите си тами и куши и след това се омажват като историята се преповтаря както е била с техните родители."

А това е за Алек и Садна Heart
"Връзките са нещо обичайно в света на телевизията. Въпреки това, когато чухме тази последна клюка, дори и ние бяхме втрещени. Говорим за мълвата, че Сара Кхан и Ангад Хасиджа имат връзка. Двамата се срещат за пръв път на снимките на сериала Цветовете на любовта.
   По време на снимките на сериала ангад вече е бил женен, а Сара има връзка с друг актьор Али Мершант. За съжаление, това не продължава дълго, но сега Сара има искрена и щастлива връзка с звездата на МТВ Парас Чабра.
   Именно заради това бяхме шокирани, че някой е пуснал слух, че двамата са заедно още от снимките на Цветовете на любовта.
   Имайки предвид тази информация, се обадихме на Сара. Смеейки се, тя каза " Това е една голяма лъжа. Познавате мен и Анагд твърде добре. Идвали сте в нас на вечеря и сте виждали как с Ангад се държим един с друг. Ние сме най-добри приятели. Аз, Ангад, съпругата му и Парас се разбираме много добре. Ако имаше нещо подобно, дали гаджето ми щеше да го позволи?", отрича слуховете тя.
   За да се докажат фактите, Сара се обажда на Парас на една от конференциите. Той много се ядосва на тези слухове. Казва "  Сара и Ангад са като брат и сестра. Трябва да не насърчавате подобни новини, тъй като те могат да наранят репутацията на едно момиче и много да изнервят приятеля и".
   По-късно се обадихме и на Ангад, който също беше шокиран, че целият свят знае една лъжа, докато той спокойно живее със съпругата и детето си. Казва " Как мога да си помисля да свърша нещо подобно, след като имам прекрасна жена у дома? Сара е много по-млада от мен и дори не мога да мисля за нея в подобна светлина. За щастие жена ми ми вярва и се смя много на тези слухове."

# 170
Денислава Вельова - Благодаря за статиите! Относно слуховете за напускането на Сара. Пак казвам навсякъде всеки говори различни версии - аз обаче съдя по това, което тя лично казва в телевизионните интервюта. Едва ли сама е напуснала сериала - Ранвир също.  Wink

Колкото до страница във фейсбук и момичето дето твърдяло, че всичко взима достоверно. Не бих могла да му повярвам. Особено пък там всеки пише каквото му хрумне. Peace

По отношение на статиите за връзката на Сара и Ангад! Нормално е двамата да отричат подобно нещо, но аз вярвам повече на очите си. Знам, че той е женен, а тя излиза с Парас - но определено Сара и Ангад са много близки в живота. Ходят си на гости, празнуват голяма част от празниците си заедно - събират се по семейно и по партита, дори живеят наблизо. Когато ги видя заедно си личи как се гледат и т.н. За мен има нещо повече от "само приятели", но разбира се това си е моето мнение. Най-важното е че са си много близки и се надявам винаги да е така ...
  Praynig Praynig Praynig

# 171
Ей я и тая... Mr. Green зорлем ги сватосва... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ората отричат, ама Роска...не та не... Joy Joy Joy Joy

# 172

Естествено ... Joy Joy Joy

# 173

Естествено ... Joy Joy Joy
Ох, маааааааааа... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не ми обръщай внимание...нъл съм зла... Mr. Green Ама да знайш, че Сандия ше я свитнат Naughty

# 174
Не ми обръщай внимание...нъл съм зла... Mr. Green Ама да знайш, че Сандия ше я свитнат Naughty
[/quote]

Много си лоша! Не давам нито Сандия, нито Сурадж - трябва да са живи и здрави и заедно на финала. Това е ... Naughty

# 175

Много си лоша! Не давам нито Сандия, нито Сурадж - трябва да са живи и здрави и заедно на финала. Това е ... Naughty
[/quote]То и аз не давам Шибинг на пандита да го опева, ама кой ме пита... Mr. Green и те така... Laughing
Индийски футболни драми...нема хубаво мац...сал драма, рев и сополи... Grinning

Ааа...и не съм лоша...зла съм...пък и го обявих УфицЯлнУ Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 176
И на мен ми се е случвало няколко пъти когато реша да напиша някой дълбок философски чаршаф. Mr. Green

ИделО ми е да вием с глас...и остай друго, ама мислите ми са текли и изтекли...не може да се напише същото, даже и да искаш. Laughing

Ани Hug не бързай да се радваш... Laughing и твойта Сандия ше гушне букета в някоя престрелка...това е естествен процес... Mr. Green

Дано не се стига дотам. Най-важното е, че престъпниците са убити и вече няма опасност за живота им. Сега остава само да се надяваме и да се молим отношенията между Сурадж и Сандия да се оправят и да се съберат отново Laughing Hug

# 177
Дано не се стига дотам. Най-важното е, че престъпниците са убити и вече няма опасност за живота им. Сега остава само да се надяваме и да се молим отношенията между Сурадж и Сандия да се оправят и да се съберат отново Laughing Hug

Точно така - съгласна съм! Според мен отношенията им вече се оправят малко по-малко. Сега на партито ще е много готино ... newsm10 newsm76 Two Hearts

# 178
Оптимистки Mr. Green То и при нас немаше опасност и на работа се ходеше рутинно, до кат измислиха терориста и айде...уйде коня в ряката Joy Joy Joy

Инак ше се съберат и даже и малко ще са щастливи, инак драмата няма да е пълна. Naughty

# 179
Уау, открих и профила на един от екипа на "Светлината" - като гледам пуска много и все прекрасни снимки и клипчета на актьорите зад кадър. Така се зарадвах - пуснал е снимки и от вчера и онзи ден. От партито на семейство Рати, което снимат сега - дал е невероятни снимки с Анас и Депика/ Сурадж и Сандия, както и едно кратко уникално клипче как двамата танцуват. Явно в тези епизоди отново ще ги сближат - дори ще танцуват заедно. Много се радвам. Ето 3 снимки и линк за клипчето ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Ето клипчето зад кадър с танца на Сурадж и Сандия, който вероятно ще видим тези дни в епизодите в Индия ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://instagram.com/p/xhasTIEFzA/?modal=true

А ето и профила в instagram на този от екипа. Ани - задължително го последвай или поне разгледай всички снимки. Има уникални зад кадър от сета на "Светлината" със всички актьори. Има и от историята със самолета и терористите - доста са се снимали зад кадър. Има го този дето го харесваш Раджкумар зад кадър с Закир. Има много готини снимки на Анас, Депика - сами, заедно, от сега - всякакви. На останалите също. Този човек е супер. Всичко пуска. Ето профила му ...  Flushed ppp  Hands Clap

http://instagram.com/sunilvish12/

Много ти благодаря Hug Hug Hug Клипчето не знам защо, но не мога да го отворя. Ще проверя, ако го има в ютуб ще го гледам. Чул те Господ дано ги съберат час по-скоро, че не мога ги гледам разделени. Искам си ги заедно Heart Eyes Така, както Сара и Ангад, Киншук и Парул, Шив и Ананди така и Сурадж и Сандия са ми любимци txtloves txtloves txtloves txtloves

Общи условия

Активация на акаунт