Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аууу, ше бере ядове... Mr. Green
Аз не разбрах кво става, ама се дразнеше на све дет мърда...хора, журналисти, ченгета... hahaha hahaha hahaha hahaha Не разбрах кой подкара мерцедеса, че май него му зеха ключуИтИ Joy Joy Joy

Големо задръстване на сокака....стана ми жал за участниците у движението Crazy Crazy Crazy

Голема цигания на улицата и РазвратИ мноу черен... да'н забрайм да отбележим. hahaha hahaha hahaha
Ама мерцедеса...той е убав и бял... Joy Joy Joy

Марвело, Hug пойчИ нема ми го пускаш неглиже, че ми разваляш целата романтика hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 02:03 от НАРЦИС-Зиза - Хейтърката a.k.a ВлъхоУсойница

# 31

Ухааааа, уникални са. Обожавам ги - тази фотосесия е върха. Сара и Ангад са толкова готини, сладки и секси. Видя ли ги ми се оправя настроението. За мен няма по прекрасна двойка от тях. Благодаря ти от сърце за невероятната снимка ... newsm51 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 32
Пратюша наистина играе много изкуствено обаче докато пуснаха песента, когато Ананди и Джагдиш се видяха след толкова години започнаха да ми липсват Авика и Авинаш. Багвати се е разхубавила, а Казан ме трогна, когато видя Ананди след толкова време.

# 33
Тереза благодаря за темата Hug Hug Hug

# 34
Рокси и аз се вбесих днеска на Сантош та тя унижи не само Сандия, но и Сурадж, а той милия направо ми скъса сърцето как плачеше newsm45 Браво на него както винаги ми харесаха думите му макар за малко успя да накара Сантош да се замисли.
И не се притеснявай, че пишеш романи толкова подробно разказваш, че така ме връщаш във филма и ти благодаря за това. Благодаря и за снимката на Анас и Депика много са красиви и двамата Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на теб и Шириндениз бързо оздравяване Hug Hug

# 35
  • София
     За много години момичета!!!! Желая ви късмет, здраве и щастие на вас и вашите семейства!!!!  Hug

Тези дни гледам "Моята булка", появата на новата Ананди и у мен напират доста въпроси. Изборът на Пратюша ми се вижда удачен. Има същия заблеян поглед като майка си и приликата и с нея е поразителна. Само че това, което виждам сега ми се вижда на светлинни години от поведението и, за което разказвате в епизодите след брака на Ананди с "Разврати".
      Първо прави впечатление, че е доста влюбена в Джагдиш или поне 5 години си е повтаряла, че е доста влюбена в него. По скоро влюбена в измисления му образ и предполагам болката и когато я напусне и остане измамена ще е доста силна и ще остави следа в сърцето и завинаги. Интересно ми е как се запознава с Шив. Ясно е, че той си е харесва, но къде се пресичат пътищата им. И как реагират родителите му, когато разбират, че иска за съпруга разведена жена, за която се предполага, че е консумирала брака си.
     Второ малко ми е наивно това, че Ананди не може да разпознае Джагдиш. Изглежда след изцепката със Сугна, Бейрон е държал сина си изкъсо. Все пак за пет години да не се видят нито веднъж - дори тайно. Да не си изпратят по една снимка. Да не си разказват как ги е променило времето. Все пак имат мобилни телефони и компютър, Джагдиш ще става лекар, пък не се виждат 5 години нито веднъж и Ананди на 18 години храни някакви кукли на терасата.  Най-малкото Ананди можеше да разпитва Пули как изглежда любимия и сега и Пули като приятелка би трябвало да и споделя. За мен това е непонятно, нереално, изкуствено...... и съм възмутена.

# 36
  • София
   Сега вчерашните епизоди на "Моята карма"

22.02.2010 – епизод 279

В имението Бундела Гунванти нервно се разхожда из стаята си. Касап влиза забързан при нея и съобщава, че Ванш е много зле. Двамата бързо отиват в стаята му и намират всичко в безпорядък. Ванш крещи, че е наркоман и за него няма право на щастие. Гунванти се опитва да го успокои, но той не и вярва. Казва и, че един наркоман няма право на любов и ги моли да го оставят сам. Касап пита дали да повика лекаря, но Гунванти му отговаря, че знае какво да направи.

Тапася се притеснява. Тя си припомня разговора с баща си и решението му в никакъв случай да не позволи Ичха да се омъжи за Ванш. В този момент Гунванти и се обажда и споделя със снаха си, че Ванш е много зле. Тя я моли да поговори с Ичха и да я убеди да се обади на сина и. Казва, че само тя може да му помогне. Тапася и обещава.

Ичха влиза в кабинета на Джоги и моли за разрешение да посети Ванш. Казва на всички, че той е болен и се нуждае от помощта и. Тапася се намесва и казва, че състоянието му е сериозно. Ичха казва на баща си, че е изгубила един приятел в лицето на Парас и за нищо на света няма да позволи това да се случи отново. Казва на Тхакур, че е човешко да помогне. Джоги се съгласява, но добавя, че ще я придружи.

Двамата тръгват за дома на Ванш. Когато пристигат го намират буйстващ, а баща му, Касап и Дядото едва успяват да го удържат. Ичха се приближава до него. Ванш я чува и отчаяно сяда на земята. Той казва, че навсякъде му се привижда Ичха. Тя му отговаря, че е тук при него. Сяда до Ванш и го докосва по рамото. Ванш я хваща за ръката. Ичха се чувства неловко, защото Джоги я наблюдава. Тя го пита какво има, защо е ядосан. Казва му, че не може да бъде толкова слаб. Ванш и отговаря, че около него има само мрак. Ичха го пита къде е мрака? Добавя, че навсякъде струи светлина. Моли го да сложи ръка на сърцето си и да повтаря след нея, че е добре. Че болката е негов приятел, неговият най-добър приятел. Добавя, че сърцето му е силно и може да преодолее всяка болка. Моли го да си изпие лекарствата. Ванш се съгласява и Гунванти му ги носи с чаша вода. Джоги забелязва недовършения портрет на Ичха.

Ванш отново хваща ръката на Ичха и пита дали му вярва. Ичха отговаря, че му вярва напълно. Ванш и казва, че е светлина, че е неговия живот. Добавя, че ако го изостави пак ще падне мрак. Моли я да не го изоставя. Ичха мълчи и гледа към баща си. Джоги излиза от стаята. Ичха кара Ванш да си легне и да си почине. Завива го. Когато решава да си тръгне, той отново хваща ръката и.

В коридора Джоги и Дядото си говорят. Дядо благодари на Тхакур за добрината. Казва му, че неговият внук се нуждае от Ичха. Джоги му отговаря, че Ванш няма нужда от съпруга, а от медицинска сестра. Казва, че е невъзможно човек, който не може да носи отговорност за себе си, да се грижи за семейство. Добавя, че Ичха обича Виир и никой не бива да забравя миналото. Казва, че Ичха може да идва и да помага за възстановяването на Ванш, но никога няма да стане негова съпруга.

23.02.2010 – епизод 280

Джоги и Ичха се прибират у дома и Дивия ги пита какво се е случило. Джоги и отговаря, че е станало много добре, че е отишъл с Ичха, за да види със собствените си очи какво е положението. Добавя, че Ванш има нужда от медицинска сестра, а те наричат тази връзка брак. Казва, че съчувства на момчето, но не може да пожертва щастието на Ичха и да я омъжи за един болен човек.

Тапася наблюдава родителите си зад една колона. Нани се приближава до нея и и казва, че играта и май се проваля. Тапася и споделя, че не се е замисляла. Добавя, че винаги прави това, което сърцето и подсказва. Казва, че единствения начин да остане с Виир е Ичха да се омъжи за Ванш. Ядосва се, че баща и за поред път мисли за Ичха и проваля нейното щастие. Нани я успокоява, че все още има надежда, но от тук нататък трябва да продължи тя с помощта на ума си.

Умед съобщава на Гунванти, че Ванш е спокоен и още спи. Казва, че трябва да повикат Виир. Пита я докога ще разчитат на Ичха? Гунванти му казва, че те искат Ичха за снаха, но г-н Тхакур им е отказал. Умед и казва, че Джоги има известно право. Както те мислят за сина си, така и Джоги се тревожи за съдбата на дъщеря си. Гунванти му отговаря, че Ичха е единствения лек за Ванш. Умед я пита защо е толкова упорита. Наистина ли иска Ичха за своя главна снаха или с този брак цели да спаси връзката на Виир и Тапася. Гунванти се ядосва как си е помислил подобно нещо. Нима тя няма двама синове. Гунванти казва на съпруга си, че иска щастие и за двете си деца. Добавя, че Виир вече се е омъжил за момиче от добро семейство. Сега и Ванш има право на втори шанс. Умед и казва, че не могат да искат това от семейство Тхакур. Животът и болестта на сина им е резултат от техните грешки. Гунванти му отговаря, че животът на Ванш е Ичха.

Джоги седи умислен на леглото в стаята си. Дивия се приближи до него. Тя му напомня, че днес не е изпил лекарствата си. След като му ги дава, тя сяда до него. Пита го какво е решил за Ичха. Тхакур казва на съпругата си, че решението му не се е променило. Добавя, че дъщеря му няма да се омъжи за Ванш. Дивия му напомня, че семейство Бундела няма да се съгласят да приемат Ичха за съпруга на Виир. Джоги и отговаря, че Бундела взимат решения за своите синове. Добавя, че те носят отговорност за бъдещето на дъщерите си. Той споделя с Дивия, че от утре започва да търси подходящ кандидат за съпруг на Ичха.

Ичха седи в стаята си и плаче. Тя си спомня думите на Ванш, че означава всичко за него. Някой я докосва по косата и тя се стряска. Поглежда и вижда Нани, която безшумно е влязла при нея. Бабата пита Ичха защо е толкова учудена. Добавя, че не е присъщо за нея да се извинява. Казва, че за никого не е тайна, че обича само Тапася и нейното щастие е винаги на първо място. Моли Ичха да погледне в очите и и да види силната и обич към Тапу. Пита я дали и в нейните очи има същите чувства. Казва и, че сърцето на Ичха е чисто и тя също изпитва силна и безрезервна обич към Тапася. Добавя, че и двете имат една и съща цел –щастието на Тапу. Казва, че Тапася обича страшно много Виир и без него в животът и ще настане мрак. Добавя, че сега съдбата им предоставя рядък шанс. Казва на Ичха, че тя трябва да се омъжи за Ванш. Ичха е шокирана. Тя не може да повярва на думите на Нани. Отговаря и, че не може да се омъжи за брата на Виир. Казва, че не го обича. Нани и отговаря, че единственото, което има значение е, че Тапася е влюбена във Виир. Ако Ичха се омъжи за брат му и стане снаха на Виир, той ще се примири и ще я забрави. Нани казва на Ичха, че това е единственият начин Виир да приеме Тапася като своя съпруга. Добавя, че тя не бива да се разколебава сега. Ако не приеме този брак саможертвата и в деня на сватбата ще е била напразна. Всичките и думи, че е забравила Виир ще са лъжа.

Нани оставя умислената Ичха и намига на Тапася, която тихичко подслушва цялата сцена зад една завеса.

# 37
   За много години момичета!!!! Желая ви късмет, здраве и щастие на вас и вашите семейства!!!!  Hug

Тези дни гледам "Моята булка", появата на новата Ананди и у мен напират доста въпроси. Изборът на Пратюша ми се вижда удачен. Има същия заблеян поглед като майка си и приликата и с нея е поразителна. Само че това, което виждам сега ми се вижда на светлинни години от поведението и, за което разказвате в епизодите след брака на Ананди с "Разврати".
      Първо прави впечатление, че е доста влюбена в Джагдиш или поне 5 години си е повтаряла, че е доста влюбена в него. По скоро влюбена в измисления му образ и предполагам болката и когато я напусне и остане измамена ще е доста силна и ще остави следа в сърцето и завинаги. Интересно ми е как се запознава с Шив. Ясно е, че той си е харесва, но къде се пресичат пътищата им. И как реагират родителите му, когато разбират, че иска за съпруга разведена жена, за която се предполага, че е консумирала брака си.
     Второ малко ми е наивно това, че Ананди не може да разпознае Джагдиш. Изглежда след изцепката със Сугна, Бейрон е държал сина си изкъсо. Все пак за пет години да не се видят нито веднъж - дори тайно. Да не си изпратят по една снимка. Да не си разказват как ги е променило времето. Все пак имат мобилни телефони и компютър, Джагдиш ще става лекар, пък не се виждат 5 години нито веднъж и Ананди на 18 години храни някакви кукли на терасата.  Най-малкото Ананди можеше да разпитва Пули как изглежда любимия и сега и Пули като приятелка би трябвало да и споделя. За мен това е непонятно, нереално, изкуствено...... и съм възмутена.
Здравей мила и за много години Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ще се опитам да ти отговоря на въпросите поне до колкото мога.

1. Изборът на Пратюша

Не веднъж съм писала, че изборът на точно тази актриса не е случаен и за мен е режисьорски похват.
Защо???
Защото самата визия на Пратюша е доста наивна. Предполага се, че трябва да е смирена, в очите и не трябва да има огън и страст по повод това, че така трябва да е възпитавана. Винаги да се съобразява, нейните чувства да нямат значение и съпругът и трябваше да е издигнат в култ. Така е научена и няма как да е друго с оглед на това, че Баго е по голяма традиционалистка от баба ти. Тези 5г. не я променят с нищо. Тя не обича Джаго, тя тъгува за приятеля си с когото е живяла и обгрижвала в продължение на толкова време. Вярвам, че не са се виждали, вярвам и, че не са се чували по тела...все пак е живяла с Баго и тя не може да го допусне. Наивна е доста, гледа оная детска снимка на Джаго и вярва, че си е същият.
В същият момент Джаго е още по-глезен, видял е това онова, а тя е традиционалистка. Облича се по начина по които повелява традицията и няма място за отстъпление.
По повод отношението на Пули...и на мен ми се вижда гадно и пресилено, но така са решили сценаристите, така са я изградили като образ. Аз, ако бях, щях да и нацепя един тупаник след всичките глупости дето натвори и нямаше да ми е приятелка повече, но това бих направила аз, не тя.
Липсата на желание на Ананди за промяна доведе до разлъката с Джаго. Той неистово искаше да я промени, тя не поддаваше. Липсата на обич и разбиране на нейната душевност доведе до всичко това.
Другото странно което се случи е, че се оказа, че не знае английски...език който шпрехаше идеално 3г, по-късно. Има серии които липсваха в нета и не знам къде точно си е получила образованието си, но тя го имаше така или иначе.
Та да стигнем до това, че Пратюша е избрана нарочно. Погледа й на теле напълно съответства с изградения идеен такъв на сценаристите. Трябваше да е плаха, нерешителна, наранена и студена...тя си беше такава.

2. Как се запозна със Шив?

След раздялата с Джаго тя стана сърпандж на селото. Ограмоти 99% от населението в млада и детска възраст. Грижеше се за нуждите на селяците и се бореше с детските бракове.
Шив и тя се запознаха в злополука когато той случайно и спаси живота в инцидент с една украсена каруца. Коня и подивя и той просто се оказа там и и помогна.
После получи награда от правителството и Джейсар стана административен център. След като е административен център логично трябваше да бъде назначен администратор (колектор). За администратор беше назначен Шив Радж Шейкър. В момента когато беше представен на церемонията и той участва в музикалната програма като биеше един тъпан, а Ананди подскачаше в някакъв танц покрай него, баба ти вече го видя със сватбени одежди и реши, че Богинята-майка го е изпратила за Ананди. Направи всичко за да ги събере и тези серии бяха доста забавни. Ананди и Шив работеха в тясно сътрудничество за благото на селяците, между тях имаше един вид напрежение от оня тип...ще те оскубя щото ми харесваш. Чувствата между двамата пламнаха, но никой не ги забелязваше до момента когато на баба ти и писна да чака и попита Шив директно дали иска Ананди за съпруга. След въпроса Шив беше така... Shocked Shocked Shocked Shocked но, като се осъфери реши, че я иска. Решиха с баба ти да влизат в престъпно съдружие барабар с Байрон, Гена и Васант... hahaha hahaha hahaha
Беше голям смях.  Joy Joy Joy Joy
Естествено Шив се похвали на дългогодишната си приятелка Ашима, че ще се жени, онази пък се обади да честити на Ананди която хал хабер си нямаше какво става. Междувременно беше получила документите за развод и това я довърши. Помисли си,ч е оня се жени за нея от съжаление, не му вярва, скара се с цялото семейство, а Шив беше направен на мармалад...
Отказа категорично да се жени и те така...
Баба ти почака още малко и реши да извади последния си коз... Баго. Mr. Green
Баго беше болна и умиргяше буквално от мъка, че щерка й се развежда. Joy
Та преди да гушне чемшира, Баго я накара да обещае, че ще се омъжи за Шив.
И така се случиха нещата...малко насила, но с чувства които тя нне искаше да признае.

3. Как семейството му възприе новината?

Ананди му предложи брак директно и не търпящ отказ казвайки му, че се жени заради обещанието си към майка си, не може да чака и не го обича, но ще си изпълнява всички семейни задължения, той я посъветва да почакат за да изригнат някакви чувства в нея, но тя отказа. Той и каза, че мисли за нея...как би живяла в ада с някого когото не обича? Как би се чувствала от всичко това...? За него било лесно, защото я обичал...но тя...? newsm78 Тя не търпеше възражение и той се съгласи.
Техните бяха дошли в Джейсар по случай нещо...ама не помня какво и той им каза, че ще се жени. Те се зарадваха, но настъпи момента да обясни за кого точно ще се жени. Каза, че е Ананди, те я бяха гледали по ТВ-то и се зарадваха, ама никой не знаеше, че е Балика Ваду. Разбраха и бяха в шок...Шив им разказа всичко. По едно време дядо  му каза..."Щом това момиче още живее при това семейство след развода, след като те са изгонили собствената си плът и кръв, а нея са оставили...трябва да е много специална. Решиха, че искат да я видят и отидоха в Хавели без предупреждение.
Ананди я нямаше, вън беше тъмно, но хората чакаха...
По едно време Ананди по път за вкъщи падна в една локва и стана цялата в кал..така се появи пред свекърите си. Joy Joy Joy Joy Joy
Е, изкъпа се, стъкмиха я...мина на интервю и беше харесана, годежа вече беше насрочен, но имаше един проблем...Мену не и вярваше...
Е, ожениха се, Мену я прие и повярва в искрените и намерения.
Дълго време Шив беше на сухо, защото нея я преследвало миналото. Не можела да си легне с него...бла-бла... ooooh!
Той я разбра, даде й пространство и не щеш ли, след време тя установи, че го обича. За съжаление това не промени изражението на Пратюша. Тя се усмихваше вече...живна, но погледа на крава остана.
Когато се случи всичко това, Пратюша не можеше да играе повече...ми тя не си го може просто...не вдъхва доверие...но, по презумпция точно в момента когато паднаха задръжките и бликан любовта с гръм и трясъл влезе Торал.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тя е пълната противоположност на Пратюша...огън жена. От очите и блика страст, любов, мъка и всякакви чувства. Каквото и да направи и вярваш и си е точно на място.
Оказа се, че Ананди никога не е обичала Джаго...тя просто обикна Шив с цялото си сърце и се отдаде на тези чувства до край. Любовта им е много красива и истинска. Не е филмова, а житейска. Когато ги гледаш не си казваш "тОВА СЕ СЛУЧВА САМО ПО ФИЛМИТЕ", казваш си "Така се обичат хората наистина и в живота". Любов основана на взаимно доверие и подкрепа.
Шив не промени Ананди, остави си я с нейните разбирания за облекло и визия. Опитаха цялото семейство, но като видяха, че няма да стане я оставиха да се облича както си иска.
Едва я научиха да му говори на име, едва я накара ха да свали шамията от главата си. Ананди се съгласи на този компромис, но не във всякакъв случай. Каза, че вкъщи, няма да се покрива, но навън ще го прави...сега кога се покрива, кога не...ама тя си взима решенията, не Шив.

Олееее, що изписах... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Роска Hug днес влязох в твоя клуб... hahaha hahaha
Имам още какво да кажа, но вече ме е срам.
Предварително благодаря на всеки дето ще има търпението да ми прочете чаршафа.  bouquet

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 10:56 от НАРЦИС-Зиза - Хейтърката a.k.a ВлъхоУсойница

# 38
  • София
    Зиз, благодаря. Прочетох го с голям интерес. Този сериал наистина е доста различен и всяко нещо, дори и гадно, си е на мястото. Браво и на сценаристите. Образът на Ананди е доста сложен и изглежда всеки ден от нейния живот търпи нялкакво развитие. Чакам с нетърпение сериите след развода на Ананди, озвучени на български. Ще се постарая да гледам и сега когато мога, за да не изпускам напълно това, което става. Интересно ми е Джагдиш като прибере Ананди дали двамата ще спят в обща спалня, или ще и даде малко време?
     Чудя се и как ще продължат нещата след като Ананди роди. Все си мисля, че с децата ще дойде и края на сериала.
     Не е по темата, но последните седмици прочетох двете от книгите на Халед Хосейни. Става въпрос за Афганистан - живота, смъртта, любовта, предаността на жената, отчаянието, примирението, бунта, прошката, вярата .......Много ми въздействаха. Благодаря на Бога, че живеем в мирен, сравнително сигурен и уреден свят. Благодаря, че детето ми има бъдеще и си пожелавам да оценяваме какво притежаваме и да сме малко по-усмихнати и по-добри. Едно нещо остана завинаги запечатано в съзнанието ми. Народите сме различни. Щастието е различно. Но на никой не бива да се отнема правото да бъде щастлив. Хубаво е, че на героите на Балика Вади им се дава шанс да са щастливи. И макар че са изминали труден път, всяка сълза си е струвала.

# 39
Тери, филма може да завърши когато си иска. Едва ли раждането на децата би дало финал, ако сценаристите имат какво още да кажат. Спомням си Марвелита Hug беше чела някъде, че продуцентите са казали, че не им дреме от рейтинг. Филма щял да се излъчва докато имат какво да кажат без оглед на рейтинг и брой серии.
Да, този филм е различен, всяка серия носи послание което е изписано на всеки финален кадър. Обърнато е внимание на житейските проблеми и гледаната точка на сценаристите за тяхното решение. Друго си е когато някой отстрани ти покаже проблема и имаш възможност да го видиш от 3-то лице. Тогава се замисляш за нещата които се случват около теб.

Показвайки младото семейство Шейкър, сценаристите показват, че има и друг начин на живот. Показват, че може да съществува семейство в което жената не е малтретирана, а обичана. Показват, че двама души могат да живеят заедно без да си крещят и да вдигат скандали, как някъде там има хора които основават връзката си на пълно доверие, не се лъжат и живота върви в хармония.
Ми те за толкова години не са се скарали наистина. Шив се изпусна само веднъж по повод една изключена аларма за събуждане, че се успа и това му струваше Кашмир за извинение...е, това си беше, ако може да се нарече скандал.
Показаха как и на 70г, човек може да се промени. Как можеш да осиновиш едно дете и да го направиш щастливо без някой да е дал заявки, че не можеш да имаш собствени деца. Показа се грешката от детските бракове. Видяхме, че може властта да търпи наказания и куп други житейски неща.

Но, най-важното е, че в този филм всеки злодей рано или късно си получава заслуженото. Няма място за компромис и зрителят е наясно, че ще има правда, което прави гледането на злодея по-леко за зрителя.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 11:39 от НАРЦИС-Зиза - Хейтърката a.k.a ВлъхоУсойница

# 40
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
Някой сънува ли кошмари след като видя Джаго вчера  hahaha hahaha hahaha

# 41
Здравейте  Hug Hug Hug
Някой сънува ли кошмари след като видя Джаго вчера  hahaha hahaha hahaha
ТЦ! Naughty ние сме му свикнали Mr. Green

# 42
Да се запиша и аз в новата тема,че да не пропусна нещо. Joy Joy Laughing
Тери ,Благодаря ти за прекрасната тема,както винаги е супер интересна.  bouquet  bouquet Hug
Роси на теб ти благодаря за подробния разказ.Макар ,че  гледах сериите, го четох с голям интерес  bouquet Hug
Ани ,благодаря ти за пожеланието.  bouquet

# 43
Тери ,Благодаря ти за прекрасната тема,както винаги е супер интересна.  bouquet  bouquet Hug
Роси на теб ти благодаря за подробния разказ.Макар ,че  гледах сериите, го четох с голям интерес  bouquet Hug
Ани ,благодаря ти за пожеланието.  bouquet

Я па тая Joy Joy Joy
Мина ли ти ма... Grinning Grinning Grinning Ай да се оправяш, че кат си болна не се бъзикаш и си сухарка... Hug Hug Joy Joy Joy

# 44
Тери ,Благодаря ти за прекрасната тема,както винаги е супер интересна.  bouquet  bouquet Hug
Роси на теб ти благодаря за подробния разказ.Макар ,че  гледах сериите, го четох с голям интерес  bouquet Hug
Ани ,благодаря ти за пожеланието.  bouquet

Я па тая Joy Joy Joy
Мина ли ти ма... Grinning Grinning Grinning Ай да се оправяш, че кат си болна не се бъзикаш и си сухарка... Hug Hug Joy Joy Joy

Ти остай,ами не стига ,че съм болна ам и съм на работа #Crazy ooooh! Нема време.... no bash
Сега само ,ше четем вашите базици ...хаха.По натам ,ще се включим    love001(цуни)  и Hug(гуни)

Общи условия

Активация на акаунт