Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Много ми е мъчно, че не мога да се включвам постоянно и да следя темата. Доста трудно изчитам всичко на куп.

Днес прочетох поредния разказ на Бубулина за светлината. Тъй като някой беше написал, че е гледал епизодите които трябваше днес да излъчат във войо не може ли да каже дали Сандия ще спечели това състезание? Също така и това дето се е случвало в стаята на Сурач, където му е казвала да я пусне долу и всичко останало, то нали все пак дори и да не е преведено ще се види? Честно казано и мен това държание на Сурач ме отвращава. Аз по принцип не бих простила на човек който ще се отнася така с мен, защото човек трябва да има и достойнство. В крайна сметка родителите на Сандия са починали, а той и говори, че за тях би направила и невъзможното да са щастливи а не е направила нищо за майка му. Извинявайте но не мога да се съглася с подобно твърдение. Като че ли много бързо се забравят делата на Сандия как сама замъкна всичките кофи с вода само и само да угоди на ината на Сантош която побесня само за дето е отишла да гласува. Ами когато отиде при съдията за да я освободи? Да, Сурач не знае за тези неща но поне малко от малко да си направи сметка как цялото му семейство се отнасяше към нея. Той като се прави на толкова честен защо прикри деянието на Менакши която открадна огърлицата и той я видя със собствените си очи? Вярно накара я някак да признае но Сантош така или иначе си мислеше, че Сандия я е откраднала а Сурач нищо не каза. Ако беше свестен дори и да е видял документите щеше да помисли че и тя има достойнство и че за да го е направила значи и на нея по някакъв начин вече и е писнало от техните капризи. Самите вие коментирахте преди поведението на мащехата на онова дете от цветовете, Куши май се казваше че после и да се промени не би трябвало да и прощават. Да, но прощават глупостите на Менакши, която винаги гледа да навреди на Сандия, а и по тая логика защо трябва някой да те наранява както прави Сурач, а после само защото се е осъзнал да трябва да му се прости. Аз пък най много съм мразила това някой да греши, да греши и когато осъзнае грешките си само защото ги е осъзнал всички да започнат да го боготворят. Точно в такъв момент не трябва да се прощават грешките, за да може онзи който ги е извършил истински да ги почувства.

Здравей! Не мисля, че трябва да сме толкова крайни и вече го написах. Сурадж пак помогна да оневинят Сандия за колието. Не издаде Менакши, защото не иска майка му да я изгони. Той е прекалено добър и все гледа да помага на другите. Не мисля, че заслужава чак толкова упреци. Да тук се държи отвратително, но всеки човек греши. Аз пък се ядосвам когато той се мъчи всячески да помага, а от другата страна Сандия и едно благодаря не казва. Говоря за преди. Всеки от тях е правил грешки и ще прави - все пак са млади, но важното е че после ги осъзнават. Говорим за това да се скарат или някой да обиди някого. Тук въобще няма база за сравнение с "Цветовете" и отношението на Сакши към Куши. Тя се държеше направо отвратително и буквално жестоко към едно малко дете, лъжеше всички - вредеше умишлено на всички. За такъв човек няма прошка, но колкото и шантава да е Менакши едва ли би стигнала до там. Тя иска само да има пари и нейното да си е нейно - в случая искаше да си вземе колието за да не го отнесе Сандия, когато напусне. Въобще не я оправдавам - направи хиляди глупости като това да си самозапали склада, да подаде жалба срещу Сантош и т.н., но тези неща са някак забавни - винаги я разкриват и става лошо. Тя не го прави с цел да посяга на нечии живот, а с цел да си запази паричките и тя да е сита - лисица е, но иначе ме забавлява. Просто смятам, че не бива да гледаме само лошото, а да видим и добрите страни на човека. В случая със Сурадж не съм съгласна с тези крайности - сега ще ме нервира, ще се държи ужасно и това не е правилно. Разбира се, че няма да го оправдавам - но като се сетя колко много прави той за Сандия от самото начало. Та той е готов да даде и живота си за нея. Да не забравяме, че е израснал в такова семейство, където е научен че майка му е едва ли не като Богиня и трябва да я почита и т.н. Затова понякога мълчи - но когато е трябвало е заставал зад Сандия. Когато тя носеше кофите него го нямаше - когато я видя се изправи срещу майка си и каза на всички, че той е позволил на Сандия да гласува. Когато искаха да я гонят - мълча мълча, но не издържа и излъга майка си и роднините си, че е знаел още в началото, че Сандия е образована. С това той потъпка възпитанието, което са му дали - всичко, защото обича Сандия. А колко пъти й помага - учи я да готви, да се пазари, помага й за кукления театър да убедят съседите за кофата за боклук и още какво ли не. Когато Сандия му каже нещо - той веднага се съгласява. Сложи си каска, започна да спазва правилата, да хвърля боклука си правилно и още куп други неща. Сега може да сгреши, но нека не забравяме и добрините му. Сандия също ги знае - именно затова ще му прости, както и той би й простил всичко. Когато дадат сериите с автобуса ще е супер - особено като се прегърнат. По натам още колко добрини ще прави - няма как да не го харесва човек ... newsm10

# 301
Ооо,бъди сигурна Рокс,много ще те дразни.И то като гледам,доста серии,ще се ядосваме с това негово поведение.(направо ужас ooooh!)
Аз вчера не издържах и гледах доста серии на индийски,да видя колко серии още ,ще го търпим.Но като гледах серията след пожара с автобуса ми мина.Много ми хареса как се прегръщат,това очаквах да се случи много по-рано,но като видях ,чак не можех да повярвам на "ушите си".  Praynig Hug
Утре ако се вредя да седна на компа,ще разкажа сериите от Войо,защото наистина има много музика и Бубето няма как да разбере какво точно е станало Praynig CrazyОт телефона ми е много трудно  bouquet  newsm78 #Crazy

Няма начин да не ме дразни щом ще се държи толкова лошо, но ще си чакам с нетърпение сериите с автобуса! И аз тях ги гледах на индийски и направо не повярвах - то са прегръдки, то е чудо. Отдавна чакам да видим Сурадж и Сандия така ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Two Hearts newsm44

# 302
Ооо,бъди сигурна Рокс,много ще те дразни.И то като гледам,доста серии,ще се ядосваме с това негово поведение.(направо ужас ooooh!)
Аз вчера не издържах и гледах доста серии на индийски,да видя колко серии още ,ще го търпим.Но като гледах серията след пожара с автобуса ми мина.Много ми хареса как се прегръщат,това очаквах да се случи много по-рано,но като видях ,чак не можех да повярвам на "ушите си".  Praynig Hug
Утре ако се вредя да седна на компа,ще разкажа сериите от Войо,защото наистина има много музика и Бубето няма как да разбере какво точно е станало Praynig CrazyОт телефона ми е много трудно  bouquet  newsm78 #Crazy

Няма начин да не ме дразни щом ще се държи толкова лошо, но ще си чакам с нетърпение сериите с автобуса! И аз тях ги гледах на индийски и направо не повярвах - то са прегръдки, то е чудо. Отдавна чакам да видим Сурадж и Сандия така ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Two Hearts newsm44

Вярно, че някой беше споменал, че тези епизоди, които трябваше да излъчат днес ги е гледал. Не мога да се сетя кой от момичетата го каза, даже писа, че ще чака моите разкази. Ако някой знае ще е интересно да разкаже как протича това състезание, в което Сандия ще готви и дали тя ще го спечели. То може и в утрешните серии да стане ясно, но като се има предвид как понякога протакат, може и да не успеят в 3 епизода да го излъчат. Сигурно дори и да го излъчат ще е повечето музика и няма да се разбира почти нищо, но ще е интересно да стигне до там по БТВ, ако някой до тогава не го разкаже.

# 303
Ето и новите епизоди на светлината, от които ми стана много криво и тъжно.
Скрит текст:
Бащата на Сурач каза на Сандия, че вижда промяна в поведението на Сурач. Попита я дали не са скарани, понеже не го е виждал никога такъв. За да се държи така, значи е дълбоко наранен. Помоли я по някакъв начин да се опита да разбере какво му е.Сандия тайно си мисли, че онзи разговор, в който му беше казала да я остави да си тръгне думите и са го наранили. Явно по никакъв начин не подозира, че е открил документите за развод. Отиде при него и му каза, че му е извадила риза и му е оправила леглото. Той и каза тя да легне на леглото, той щял да спи на земята, но тя отказа, не знам какво се случи. Сандия правеше нещо, но не знам какво, защото Сурач и каза да престане, че бил изморен. Тя каза, че на нея не и се спи и нямало какво да прави. Сурач и каза да чете книга, но тя каза, че ще чете на глас. После го помоли да си казват гатанки. Тя започна да му казва гатанки, но той каза, че не можел да отгатва, понеже бил прост сладкар, да престане и да го остави да спи. После имаше музика доста време. Сандия явно се нарани, но не знам как. Сурач я попита какво и е станало, къде я боли, но тя му каза, че не може да му покаже. Тя му каза, че както той не може да и покаже с какво го е наранила така и тя не може да му покаже. Молеше го да и каже какво се случва. Пак му каза, че ако и се сърди заради това, което му е наговорила ще му се извинява многократно, стига да не я наказва с мълчание. Сурач и каза, че някой отговори трябва да бъдат отгатнати. Не знам Сурач какво правеше, но тя го молеше да я пусне долу.

Менакши не знам дали не наблюдаваше от някъде, защото се чудеше какво става между тях. Имаше музика и не разбирах какво става.

После Сурач каза, че не може да я накара да разбере защо се е променил, ако може да му прости, но не знам дали това го каза на нея, или си го говореше на себе си.

Менакши на сутринта каза на Викрам, че е видяла Сурач да носи Сандия на ръце до стаята им. Според Менакши Сурач нещо се е усъмнил в Сандия, явно го било яд, защото не си е изпълнила съпружеските задължения.

Бащата на Сурач извика Сантош, понеже не можел да си движи кракът. Тя тъкмо учеше Чави как да стрива някакви подправки, да била подготвена като иде в къщата на свекърва си.

Сурач попита Сандия защо е станала толкова рано, понеже друг път не го е правила, но тя не каза нищо.

Чатури тъкмо се оплакваше на Сантош от оная леля, дето все клюкарства, че нещо злословила по техен адрес и тя взе, че се домъкна. Предложи на Сантош една от снахите и да участват в някакво състезание, май до колкото разбрах по домакинство. Каза, че Сандия щяла да спечели състезанието.

Чото каза на Сурач, че държавните служби са запечатали магазина. Всички стояха и се чудеха. Сантош попита Сурач дали е ходил при инспектора. Той каза, че е ходил, но Викрам каза, че явно инспекторът се е ядосал на Сандия, за дето го е върнала и затова е запечатал магазина. Сурач каза, че заради някаква служба сега са почивни дни и нищо не може да се направи. Сантош каза на Сандия сега да изпрати Чото от съседната сладкарница да се почерпят по случая, защото вероятно трябва да е много щастлива, че го е оставила без прехрана. Сандия им каза, че ако са изпратили проби от сладките както тя им е казала това е нямало да се случи. Сурач и каза, че никога не признава вината си и че никога не я е грижа какво става. Сандия му каза, че при положение, че не е направила никаква грешка няма за какво да се чувства виновна. Сурач и каза, че много добре спазва наученото от баща си, но вече не е дъщеря, а снаха. Попита я дали била направила майка му щастлива, дали и е дала правото да бъде свекърва. Лелята го подкрепи, като каза, че ако Сандия осъзнава задълженията си ще участва състезанието и ще подкрепи честта на свекърва си. Сурач я попита дали има отговор на тези въпроси. Каза, че желанията на майка му са били не само да е снаха, а да участва и в състезанията, а тя не е отговорила на тези очаквания. Каза и, че за щастието на своите родители тя би направила и невъзможното, но за неговата майка не би направила нищо. Каза и да отговори пред всички, заради щастието на майка му ще участва ли в състезанието. Този път просто Сурач прекали. Сандия му каза, че ако това ще направи майка му щастлива и ако така ще изпълни задълженията си, ще участва в състезанието.

Инспектора попита Сурач защо му е затворен магазина. Сурач го попита грешно ли е, че жена му е взела правилното решение. Инспектора му каза да не дава толкова свобода на жена си. Сурач му каза, че до сега е постъпвал грешно като е давал поткупи и че ще подаде оплакване срещу него. Инспектора го нарече женчо и и си тръгна. Дано само не си е представял, че те имат и такъв навик.

Менакши започна да убеждава Сандия да се откаже, защото това ще се окаже грешка и няма да може да се справи. Сурач и каза да започва да се подготвя.Менакши предложи да я научи да готви, но Сандия каза, че иска Сурач да я научи. Сурач я попита няма ли си друга работа, та да трябва да я учи. Сега трябвало да мисли как да се оправи с магазина. Сандия се обърна към Сантош, но тя и каза в никакъв случай да не се обръща към нея. Менакши и предложи да се направи на болна и да си остане вкъщи. Чатури и каза, че тя ще и помогне, но едното от ястията, които трябва да приготви не го знае. Сандия се обърна към бащата на Сурач, но Сурач и се скара. После тя пак помоли него. Той и каза, че вечерта ще я научи.Сандия благодари на Сурач, че въпреки, че е толкова ядосан се съгласи да и помага. Сурач и каза, че ще приеме благодарностите и след като спечели състезанието.

Чави започна да се разкайва, че е отхвърлила предложението на Дилип и че сега ще я омъжват за друг. Менакши гледаше визитката на Дилип и Викрам я видя. Попита я от къде е взела визитката, а тя му каза, че смята да ги събере със сестра си. Не знам как ще стане това, понеже той не я иска. Менакши каза на Сандия, че Сурач все още не се е прибрал, а времето си минава и няма как да се научи да готви. Баща му пращаше един от синовете си да провери какво става, но не знам кой от двамата, но Сантош го спря. Каза, че щом Сурач не се прибира, значи така е преценил, Сандия като е обещала, че ще участва в състезанието да си носи последствията. Много мъчно ми стана за Сандия, тя гледаше часовникът и чакаше. Сурач в крайна сметка се прибра. Сандия се зарадва, а той и каза, че ако си е мислила, че ще я предаде е грешала, защото той никога никой не е предавал до сега. Сурач и каза да приготви някакви продукти. Каза и да му занесе нещо, което се казва Далчени, а тя му занесе Дал и чинии. Сурач започна да и се смее, защото това било някаква подправка, която така се казвала. Започна да и се подиграва, че знае за готвенето по малко и от едно дете. Каза и ако толкова държи на достойнството си да помисли как да го защити и да престане да се цупи.За следващите епизоди показаха как Сурач и казва, че майка му е била права, че Сандия и боговете не могат да я научат да готви, какво остава той да я научи. Каза и, че отива да си ляга. Това явно ще го покажат утре. Сурач няма никакво оправдание за това отвратително поведение. Колкото му се кефех преди, сега вече едва ли ще ме впечатли с нещо. Дори Алек, който не беше с разсъдъка си не позволяваше никой да нарани Садна и я защитаваше от всички.

Бубе, благодаря ти за подробния разказ на "Светлината" по Войо! Определено тези епизоди ще са тежки и държанието на Сурадж няма да е правилно, но не бъди чак толкова крайна. Според мен е пресилено да кажеш, че Сурадж едва ли вече ще те впечатли с нещо. Тепърва живот и здраве ще има доста да ни впечатлява. Не ме разбирай грешно - не оправдавам държанието му сега. Просто се чувства наранен и той наранява - нещо, което не му е присъщо и е ужасно.  Peace

Да ти кажа честно на мен от както е започнал сериала ми е мъчно за него, защото е много добър и винаги опитва някак да балансира и да помага хем на Сандия, хем на другите, хем да не нарани майка си. Винаги е бил до Сандия и й е помагал във всичко. Ако се върнем назад и видим колко много е направил той за нея и какво е получил като държание в замяна - ами аз бих казала, че и неговото не е лесно - въпреки това е много търпелив. Дори днес така ми домъчня за него - особено като се разплака, защото не знаеше какво ще реши майка му за Сандия.  no no no

Пак Сурадж помогна на Сандия за случката с колието - той накара Менакши да го донесе и така оневиниха Сандия. После номери документите й на пода, но го извикаха и той ги сложи в джоба си. Беше толкова тъжен, защото не знаеше какво ще реши майка му утре. Мен ме расчувства разговора му с бащата, когато той го успокояваше. После Сурадж се качи в стаята си при Сандия - тя си сваляше бижутата преди лягане. Сурадж отиде при нея и започна да й говори - вярвал, че утре всичко ще е наред и че майка му ще вземе правилното решение. Искаше да си поговори със Сандия - да я успокой. Вместо това какво получи в замяна - Сандия дори не му отговори. Подмина го - отиде до гардероба, взе си дюшека - просна го на земята и си легна. Тук много ме издразни - така както Сурадж ще се държи лошо и това не е хубаво, така не е хубаво и държанието на Сандия сега. Не бива да казваме едва ли не, че само Сурадж се държи зле - аз отчитам и поведението на Сандия към него. Той си легна и цяла вечер не спа от мисли за нея и това, което са преживяли - той я обича. Приема дори да спи отделно от нея толкова време на пода - приема всичко, само и само тя да е до него - на него му стига само една усмивка, една блага дума, дори един разговор с нея. Но тя днес така и не му проговори - тя също не спа и мислеше какво й е казала Сантош. Наистина това с колието не беше правилно - обидиха я жестоко. Тя е права да се сърди - но Сурадж няма вина. Не одобрявам единствено поведението й, когато той иска някак да я успокой или да поговорят - а тя не реагира - мръщи се и мълчи. Сутринта, когато Сурадж в крайна сметка беше заспал и се събуди така се уплаши, че тя не е в стаята. Тръгна да я търси - тя се появи - ходила да се къпе. Пак не му каза една дума - той излезе тя да се облече. После тя му отвори и дори си беше събрала багажа да си ходи. Той така жално гледаше - направо му идеше да заплаче, въпреки това Сандия пак не му каза нито дума. По едно време тя събори гривните на земята - той тръгна да й помага, а тя едва го погледна. Много ми стана жал за него - не заслужава това ...  Naughty

Накрая Сурадж и Сандия слязоха долу да чуят решението на Сантош. Анкур също дойде да вземе сестра си, Сурадж направо се разплака. Сантош обаче каза, че Сандия се е справила с изпитанието и тя няма да я изгони. Остави на нея да реши дали ще остане или ще си тръгне.   Wink

Исках просто да кажа, че всеки от тях допуска грешки - сега Сандия греши с това поведение, после Сурадж ще греши с държанието си, но то ще е продиктувано от това, което ще намери. След като я видя днес как си беше събрала багажа вероятно виждайки документите за развод ще си помисли, че за нея този брак не значи нищо. Затова вероятно и не я пита за тях  това му е грешката ...  newsm78

Важното е, че после ще се осъзнаят - след сцената с автобуса ще ги видим заедно прегърнати и осъзнали грешките си. Нямам търпение ...  Hug

Иначе съм напълно съгласна - при Санда и Алек беше различно! Те са уникални. За мен няма втори като тях ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рокси както винаги с теб сме на едно мнение Peace Златна си! Hug Благодаря и за профилите на Нейл и Гаурав  bouquet  Не можах да намеря нищо за Гаурав Шарма нито дата на раждане нито филмографията нито биографията му. Както и да е няма значение, пак ти благодаря Hug

# 304
Рокси както винаги с теб сме на едно мнение Peace Златна си! Hug Благодаря и за профилите на Нейл и Гаурав  bouquet  Не можах да намеря нищо за Гаурав Шарма нито дата на раждане нито филмографията нито биографията му. Както и да е няма значение, пак ти благодаря Hug

Няма за какво да ми благодариш! Радвам се, че помогнах. Междувременно намерих и профила в instagram на актрисата изпълняваща ролята на Емили в "Светлината" - тя също много красива. Ето го ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://instagram.com/poojasingh8430

# 305

Няма за какво да ми благодариш! Радвам се, че помогнах. Междувременно намерих и профила в instagram на актрисата изпълняваща ролята на Емили в "Светлината" - тя също много красива. Ето го ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://instagram.com/poojasingh8430

Така е newsm10 newsm51 Peace

# 306
Преди малко изгледах серията в Индия и съм много доволна. Сандия се очаква да бъде следващата бременна, нали така? Тя хвана цветето, което беше подхвърлено от Мена. Ах дано! Да видим сега дали ще е така luvbed preggo 1stroller

# 307
  • София
     Вчера в индийския форум попаднах на едни тълкования за характерите на Сандия и Сурадж, сториха ми се интересни и ще си позволя да ги споделя с вас  Grinning. Правя го и защото се припокриват с моето мнение.

Сандия е момиче пълно с живот, безгрижно, изпълнено с мечти за бъдещето си. Тя е като всяко друго 19 годишно момиче от средната класа и животът и се върти около колежът, семейството и приятелите. Тя е най-малката и е глезена от всички. Един ден обаче всичко това свършва. Внезапно тя остава сираче, а брат и, вместо да и помогне, решава да я ожени.

Объркана, несигурна, ядосана и преди всичко тъжна в рамките на 2 седмици тя вече е омъжена жена. И не само това. Тя е главната снаха в новото си семейство и от нея се очаква много. Скоро разбира, че е излъгана от брат си и съпругът и е необразован.

Сандия е в голяма дилема какво да прави с живота си. Тя притежава силна индивидуалност, с която отказва да се раздели. Възпитавана е в ценности, към които ще се придържа през целия си живот. Уважава Сурадж, но не го обича и не може да го приеме като съпруг. Когато свекървата я изхвърля от къщата, Сандия си тръгва. Тя не моли за милост, защото знае, че е виновна и смята, че това наказание е заслужено.

Но когато Сурадж я спира, вината и вече е споделена и Сандия приема предизвикателството да се докаже и да защити честта и достойнството си пред новото си семейство. Тя разбира дилемата на Сурадж и иска да спечели доверието на свекърва си и заради него.

Сандия е откровена. Тя му признава, че не може да изпълнява съпружеските си задължения, защото не може да си позволи да го лъже и да му дава напразни надежди. Когато Сурадж я изхвърля, тя не го пита защо, нито моли някой да я защити. Сандия е много тъжна, защото постепенно се е влюбила в съпруга си, макар все още да не си го признава. Независимо от чувствата си тя смята, че когато доверието между двама души е разбито, не може да има връзка.

След инцидента, когато Сурадж вика името и, тя се обръща към него. Едновременно тъжна и щастлива, тя не предприема първата стъпка. Сурадж е прекъснял връзката им и той трябва да оправи нещата. Сандия признава чувствата си едва след изповедта на Сурадж.

Сандия приема недостатъка на Сурадж, а именно страхът от майка му. Тя знае, че той я обича, подкрепя я, но когато застане пред Сантош губи ума и дума. Тя не го обвинява нито веднъж. Това пък е основната причина Сурадж да я обича и уважава. Сандия страда много от отношението на свекърва и. Заради щастието на Сурадж тя се страдае да бъде добра снаха.

От своя страна Сурадж е сладък, скромен, грижовен. На пръв поглед прави впечатление, че може да бъде командван, но ..... Сурадж е хитър бизнесмен, аналитичен ум и никой не е в състояние да промени решението му. Каквото реши - това се случва. Когато Сантош решава да изхвърли снаха си, той е решил, че няма да го допусне. Когато решава да я гони, никой не може да го спре. Когато решава, че Сандия ще учи в колеж, никой не може да повлияе на неговото решение. Ако той не искаше, Сандия никога не би получила шанс да последва мечтите си.

Той се опитва да балансира между съпруга и майка. Ето защо взима и трудното решение, двамата със Сандия да се изнесат за известно време.

И двамата страдат от поведението на Сантош. Сандия приема всичко, защото знае, че макар Сурадж да мълчи, той я подкрепя и тя винаги може да се облегне на него. Сурадж е силата на Сандия. Той се намесва само ако тя се нуждае, защото знае, че съпругата му е силна и може да се справя и сама. Тя се нуждае само от известна увереност. Такава е символиката на случката със скутерите. Той и показва, но после я оставя да го кара сама. Мисълта, че е зад нея и дава сили и тя се справя.

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 09:32 от TEREZA83

# 308
  • София
     Сега за поведението на Сурадж. Изобщо не го оправдавам.  Човек трябва да е открит и винаги да споделя какво го притеснява. А не да мълчи, да се кара, да унижава. Това е проява на слабост. Какво очаква? Като излага съпругата си, излага и себе си, и семейството си, защото те са я избрали, те са я приели за дъщеря. Гонена веднъж е върната обратно. Значи има някакви качества. Какво показва на другуте - че жена му е нескопосана, пълен провал. Нали той я е довел в този дом. Къде е гледал? Или е била прекалено хитра и сега си бият главите. Иска да си тръгне - добре. Подай и подписаните документи. Кажи и, че я обичаш и те боли от положението. Кажи на майка си, че връзката ви няма да я бъде. Не виждам какво може да се постигне да унижаваш някой, които е в по-слаба позиция от тебе. Съвсем умишлено да го караш да страда.
    За мен в тази ситуация Сурадж трябваше да покаже документите на Сандия, да я пита какво е това. Може малко по-твърдо, но двамата да се изяснят. Тя да му обясни от къде и защо ги има. Да се поскарат, Сандия да си търгне. Разделени и двамата да осъзнаят, колко много се обичат и след това да се съберат. Защото е ясно, че така започнала връзката им не може да продължи без край, осъзнаване и ново начало.

# 309
Скрит текст:
    Сега за поведението на Сурадж. Изобщо не го оправдавам.  Човек трябва да е открит и винаги да споделя какво го притеснява. А не да мълчи, да се кара, да унижава. Това е проява на слабост. Какво очаква? Като излага съпругата си, излага и себе си, и семейството си, защото те са я избрали, те са я приели за дъщеря. Гонена веднъж е върната обратно. Значи има някакви качества. Какво показва на другуте - че жена му е нескопосана, пълен провал. Нали той я е довел в този дом. Къде е гледал? Или е била прекалено хитра и сега си бият главите. Иска да си тръгне - добре. Подай и подписаните документи. Кажи и, че я обичаш и те боли от положението. Кажи на майка си, че връзката ви няма да я бъде. Не виждам какво може да се постигне да унижаваш някой, които е в по-слаба позиция от тебе. Съвсем умишлено да го караш да страда.
    За мен в тази ситуация Сурадж трябваше да покаже документите на Сандия, да я пита какво е това. Може малко по-твърдо, но двамата да се изяснят. Тя да му обясни от къде и защо ги има. Да се поскарат, Сандия да си търгне. Разделени и двамата да осъзнаят, колко много се обичат и след това да се съберат. Защото е ясно, че така започнала връзката им не може да продължи без край, осъзнаване и ново начало.

Много точно  и аз така мисля Peace
Това е нещо ,което не очакваме от Сурадж.Защо трябва да я обижда по такъв начин  ooooh!Затова му се ядосвам толкова.Ако го прави Сантош илу Мена няма да се дразня  толкова,защото от тях друго не очаквам,ама Сурадж,. .... #Crazy Thinking

# 310
  • София
Скрит текст:
     Сега за поведението на Сурадж. Изобщо не го оправдавам.  Човек трябва да е открит и винаги да споделя какво го притеснява. А не да мълчи, да се кара, да унижава. Това е проява на слабост. Какво очаква? Като излага съпругата си, излага и себе си, и семейството си, защото те са я избрали, те са я приели за дъщеря. Гонена веднъж е върната обратно. Значи има някакви качества. Какво показва на другуте - че жена му е нескопосана, пълен провал. Нали той я е довел в този дом. Къде е гледал? Или е била прекалено хитра и сега си бият главите. Иска да си тръгне - добре. Подай и подписаните документи. Кажи и, че я обичаш и те боли от положението. Кажи на майка си, че връзката ви няма да я бъде. Не виждам какво може да се постигне да унижаваш някой, които е в по-слаба позиция от тебе. Съвсем умишлено да го караш да страда.

Това е нещо ,което не очакваме от Сурадж.Защо трябва да я обижда по такъв начин  ooooh!Затова му се ядосвам толкова.Ако го прави Сантош илу Мена няма да се дразня  толкова,защото от тях друго не очаквам,ама Сурадж,. .... #Crazy Thinking

Затова не може да ми стане любимец. Ей го и в момента. Значи приел е Сандия, такава каквато е. Обича я. Подкрепил я да се изучи, да започне работа. Двамата са минали през какво ли не. И изведнъж хоп сърдит. Млъква. Събира багажа на жена си и хайде оправяй се. Какво очаква. В крайна сметка, жена му е професионалист и в дадената ситуация с бандитите е изпълнявала служебния си дълг. Не ги ли е помолила с майчето да стоят вътре. За какъв дявол Сурач решава да спасява жена си, която това работи. Ако не е искал да е полицай, да не я е поощрявал. Както вчера се изрази Джаго за Ананди - цял живот ще готви и прави чай и това е. След като обаче се е съгласил да е такава каквато е, да не и пречи. За мен ще е много тъпо сега Сандия ако разбере, че е бременна и двамата вземат да се съберат по този повод. Защото едно е в началото на връзката им да я изгони. Съвсем друго е сега.  #Cussing out  #Cussing out

# 311
Скрит текст:
     Сега за поведението на Сурадж. Изобщо не го оправдавам.  Човек трябва да е открит и винаги да споделя какво го притеснява. А не да мълчи, да се кара, да унижава. Това е проява на слабост. Какво очаква? Като излага съпругата си, излага и себе си, и семейството си, защото те са я избрали, те са я приели за дъщеря. Гонена веднъж е върната обратно. Значи има някакви качества. Какво показва на другуте - че жена му е нескопосана, пълен провал. Нали той я е довел в този дом. Къде е гледал? Или е била прекалено хитра и сега си бият главите. Иска да си тръгне - добре. Подай и подписаните документи. Кажи и, че я обичаш и те боли от положението. Кажи на майка си, че връзката ви няма да я бъде. Не виждам какво може да се постигне да унижаваш някой, които е в по-слаба позиция от тебе. Съвсем умишлено да го караш да страда.

Затова не може да ми стане любимец. Ей го и в момента. Значи приел е Сандия, такава каквато е. Обича я. Подкрепил я да се изучи, да започне работа. Двамата са минали през какво ли не. И изведнъж хоп сърдит. Млъква. Събира багажа на жена си и хайде оправяй се. Какво очаква. В крайна сметка, жена му е професионалист и в дадената ситуация с бандитите е изпълнявала служебния си дълг. Не ги ли е помолила с майчето да стоят вътре. За какъв дявол Сурач решава да спасява жена си, която това работи. Ако не е искал да е полицай, да не я е поощрявал. Както вчера се изрази Джаго за Ананди - цял живот ще готви и прави чай и това е. След като обаче се е съгласил да е такава каквато е, да не и пречи. За мен ще е много тъпо сега Сандия ако разбере, че е бременна и двамата вземат да се съберат по този повод. Защото едно е в началото на връзката им да я изгони. Съвсем друго е сега.  #Cussing out  #Cussing out

Точно затова и аз му се дразня на Сурач. Това неговото не е никакво мъжко поведение. Можа да прикрие Менакши да не я изгони майка му, а унижава Сандия да я злепостави. Той знаеше цялата истина, че огърлицата е открадната. Като видя документите защо не ги показа на Сандия? По добре щеше да е да ги покаже пред всички и да попита какви са тези документи, за какво са, вместо да я унижава пред всички и да се чуди как да я злепостави. Пак казвам, Сандия никога не го е злепоставяла пред другите, а той точно това прави. Ето както се разбира и после, изглежда той е такъв неблагодарен и пак ще застане против нея когато стане това с терористите. От начало много ми харесваше, наистина мислех, че няма такъв мъж. Сега обаче щом така ще си променя мнението постоянно не мога да имам същото мнение за него. Всъщност по принцип винаги съм смятала, че мъж, който защитава майка си не е никакъв мъж. Естествено нямам против да я мрази или да се отнася зле с нея, но пък да е вече женен и да мисли толкова за щастието на майка си не мога да го приема. Много ме из дразни когато попита Сандия какво е направила за щастието на майка му. Той много добре знае колко са обвинявали Сандия и как Сантош се е отнасяла с нея. Да помисли малко, че тя също е човек и също има достойнство и щом е видял документите да се опита да поговори с нея. По късно ще разкажа новите епизоди, които не ми бяха много ясни, но щ разкажа доколкото съм разбрала.

# 312
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, чета ви и съм така... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Стигнах до извода, че гледате много тъп филм дет и на него сценаристите са висели на далекопровада да ги тресе високия волтаж Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сори, ама изразявам мнение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 313
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug

Доста интересни разсъждения - доста сте коментирали "Светлината" и Сурадж и Сандия! Аз няма да го правя отново, защото вчера на няколко пъти написах мнението си по този въпрос.  Mr. Green

Тери, Ширин, Бубе - съгласна съм, че Сурадж тук ще се държи отвратително и едва ли не непростимо, но такъв е сюжета. Аз също не го приемам, но какво да правим. Сега ще се държи лошо няколко епизода и в момента в Индия дето се изяви малко, но в останалата част толкова много епизоди над 900 - Сурадж винаги е зад Сандия и я подкрепя във всичко. Помага й, жертва се заради нея и какво ли още не. Именно затова не мисля, че трябва да го правим най-черния, понеже сега е сгрешил. И той има своите особености на характера и допуска грешки ...  Peace

Ще видите, че след случката с рейса и събитията, които ще последват после пак ще ви стане много любим. Той винаги е готов да помогне на Сандия. Вярно и в Индия сега се държа ужасно, но явно идва от това негово възпитание все да поставя майка си на първо място. Вероятно, когато се случи това със Сантош под влияние на натиска на баща си, който обвини, че Раджкумар им е причинил това именно заради Сандия - Сурадж се подаде и реши да се разделят. Тогава за малко да изгуби майка си и беше в психологически стрес - Сандия обаче нямаше никаква вина за станалото. Сантош сама излезе да търси Сурадж, който пък отиде да спасява Сандия, въпреки че тя отлично се справяше със ситуацията. Сега обаче малко по малко Сурадж осъзнава грешката си. Аз после ще изгледам новия епизод в Индия - надявам се наистина скоро Сурадж и Сандия да се съберат. Те са чудесна двойка - и много се обичат ...  Praynig Praynig Praynig

Зиз, отстрани наистина изглежда така, но ако човек гледа сериала определено ще се плени от историята и героите.  Hug

Хубав ден на всички ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 314
    Вчера в индийския форум попаднах на едни тълкования за характерите на Сандия и Сурадж, сториха ми се интересни и ще си позволя да ги споделя с вас  Grinning. Правя го и защото се припокриват с моето мнение.

Скрит текст:
    Сандия е момиче пълно с живот, безгрижно, изпълнено с мечти за бъдещето си. Тя е като всяко друго 19 годишно момиче от средната класа и животът и се върти около колежът, семейството и приятелите. Тя е най-малката и е глезена от всички. Един ден обаче всичко това свършва. Внезапно тя остава сираче, а брат и, вместо да и помогне, решава да я ожени.

Объркана, несигурна, ядосана и преди всичко тъжна в рамките на 2 седмици тя вече е омъжена жена. И не само това. Тя е главната снаха в новото си семейство и от нея се очаква много. Скоро разбира, че е излъгана от брат си и съпругът и е необразован.

Сандия е в голяма дилема какво да прави с живота си. Тя притежава силна индивидуалност, с която отказва да се раздели. Възпитавана е в ценности, към които ще се придържа през целия си живот. Уважава Сурадж, но не го обича и не може да го приеме като съпруг. Когато свекървата я изхвърля от къщата, Сандия си тръгва. Тя не моли за милост, защото знае, че е виновна и смята, че това наказание е заслужено.

Но когато Сурадж я спира, вината и вече е споделена и Сандия приема предизвикателството да се докаже и да защити честта и достойнството си пред новото си семейство. Тя разбира дилемата на Сурадж и иска да спечели доверието на свекърва си и заради него.

Сандия е откровена. Тя му признава, че не може да изпълнява съпружеските си задължения, защото не може да си позволи да го лъже и да му дава напразни надежди. Когато Сурадж я изхвърля, тя не го пита защо, нито моли някой да я защити. Сандия е много тъжна, защото постепенно се е влюбила в съпруга си, макар все още да не си го признава. Независимо от чувствата си тя смята, че когато доверието между двама души е разбито, не може да има връзка.

След инцидента, когато Сурадж вика името и, тя се обръща към него. Едновременно тъжна и щастлива, тя не предприема първата стъпка. Сурадж е прекъснял връзката им и той трябва да оправи нещата. Сандия признава чувствата си едва след изповедта на Сурадж.

Сандия приема недостатъка на Сурадж, а именно страхът от майка му. Тя знае, че той я обича, подкрепя я, но когато застане пред Сантош губи ума и дума. Тя не го обвинява нито веднъж. Това пък е основната причина Сурадж да я обича и уважава. Сандия страда много от отношението на свекърва и. Заради щастието на Сурадж тя се страдае да бъде добра снаха.

От своя страна Сурадж е сладък, скромен, грижовен. На пръв поглед прави впечатление, че може да бъде командван, но ..... Сурадж е хитър бизнесмен, аналитичен ум и никой не е в състояние да промени решението му. Каквото реши - това се случва. Когато Сантош решава да изхвърли снаха си, той е решил, че няма да го допусне. Когато решава да я гони, никой не може да го спре. Когато решава, че Сандия ще учи в колеж, никой не може да повлияе на неговото решение. Ако той не искаше, Сандия никога не би получила шанс да последва мечтите си.

Той се опитва да балансира между съпруга и майка. Ето защо взима и трудното решение, двамата със Сандия да се изнесат за известно време.

И двамата страдат от поведението на Сантош. Сандия приема всичко, защото знае, че макар Сурадж да мълчи, той я подкрепя и тя винаги може да се облегне на него. Сурадж е силата на Сандия. Той се намесва само ако тя се нуждае, защото знае, че съпругата му е силна и може да се справя и сама. Тя се нуждае само от известна увереност. Такава е символиката на случката със скутерите. Той и показва, но после я оставя да го кара сама. Мисълта, че е зад нея и дава сили и тя се справя.

Доста интересен и точен анализ! Много добре са определили характерите на героите ... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт