Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Ето едни нови прекрасни снимки на Анас, Депика и част от останалите актьори в "Светлината на моя живот"- Снимките са зад кадър от днес! В момента снимат някакво парти - правили са си селфита. Анас и Депика/ Сурадж и Сандия са много готини и сладки. Самата тя пусна снимките - затова реших да ги споделя ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves newsm44  ura

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвело Hug ай при Казаките

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Преди да налунзиш шпайковете да ти кажем, че не знам видеото дали е обработено... Joy Joy Joy Joy Joy

Добре, че предупреждаваш инак ше се претрепа  hahaha hahaha hahaha
Пак се ровим кат откачена из индийските сайтове, но нищо не намирам. Требе да стегна звездите.

Мац  Hug на мен един мангал ми стига  Party Party Party Party Party

И на мен...даже го заявих отговорно Naughty
Ама нали требе да одобрим зетя все пак, та рИкламата тече яко...ма на мен и без рИклама ме кефи тоя дет не знам и как се казва... hahaha hahaha hahaha

# 62
Рокси и аз се вбесих днеска на Сантош та тя унижи не само Сандия, но и Сурадж, а той милия направо ми скъса сърцето как плачеше newsm45 Браво на него както винаги ми харесаха думите му макар за малко успя да накара Сантош да се замисли.
И не се притеснявай, че пишеш романи толкова подробно разказваш, че така ме връщаш във филма и ти благодаря за това. Благодаря и за снимката на Анас и Депика много са красиви и двамата Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на теб и Шириндениз бързо оздравяване Hug Hug

Много ти благодаря Ани! И аз се надявам скоро да се оправя от този грип ... smile3525 newsm76  Praynig Praynig Praynig

Иначе напълно съм съгласна с написаното от теб ...
Two Hearts

# 63
Олееее, що изписах... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Роска Hug днес влязох в твоя клуб... hahaha hahaha
Имам още какво да кажа, но вече ме е срам.
Предварително благодаря на всеки дето ще има търпението да ми прочете чаршафа.  bouquet

Само така Зиз, аз лично въпреки, че не гледам Булката прочетох целият ти пост - поздравления! Разказала си всичко много подробно и интересно ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Д
Роси на теб ти благодаря за подробния разказ.Макар ,че  гледах сериите, го четох с голям интерес  bouquet Hug

Няма за какво! Hug Hug Hug

# 64
Бре, бре голям морал, голямо чудо, като че ли половината индийци не се женят под 18 год и нямат деца  ooooh! При тази любов между Джаго и Ананди кой успява да ги раздели все пак?
Ей, ама много сте заблудени начи... hahaha hahaha hahaha
Къде пък се видя любов между двамата и къФ е проблема да бъдат разделени? Mr. Green
Джаго го сърби и налита, Ананди пък си харесва приятелчето от детството.
Ако страда занапред, няма да го прави от любов, а от болката, че е предадена от приятелчето си.
Тя е обичала само един мъж и това е настоящият и съпруг. Naughty
Цел чаршаф написах днес бе милооооо...ако беше прочела, нямаше да се чудиш. Naughty

Бубе, говори за Шагун...момичето на Сугна. Докато Ананди е липсвала, тя е родила момиче, но не са го давали преди. Peace

Съжалявам, не бях го прочела   Hug

Новата Ананди с нищо не ми напомня на старата освен с озвучаването  Mr. Green

# 65
Добър ви ден и от мен! Малее, викам като се прибера ще си направя едно силно кафе, то човек не може да ви изчете тука голямо писане.

Рокси, страхотен човек си, много ти благодаря за изчерпателния разказ. Интересно е било пропуснатото, което не са качили във войо. Браво, много добре си разказала всичко. Предполагам, че днес ще е Менакши с онези сладки, което също беше забавно. Ще гледам днешните епизоди, но ме нямаше и вероятно ще е по късно.

Видях, че Рокси е направила втора тема за Сара и Ангат, до която не съм стигнала,но ще чета на куп като ми остане повече време.

По късно ще разкажа новите епизоди на светлината, сега дойде време за кафето.

Няма за какво да ми благодариш Бубе! Знам колко е важно да се разбере всичко - затова, когато мога се старая да разказвам подробностите.   bouquet    bouquet  bouquet

Аз ти благодаря за поредните разказани епизоди! Мен Сантош отдавна ме дразни с държанието си. Ще я видим кога ще се освести най-накрая ...  Peace

Днес бяха епизодите с празнуването на Холи - такъв смях беше! Направо се хилих от сърце.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По-късно ще гледам да разкажа по-важното, за да разбереш това, което не ти е ясно.  Two Hearts  

Добре дошла си и в новата тема на Сара, Ангад, Киншук и Парул ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Зиз Hug Тоя малкия Ману голема терца  Joy Joy Joy Joy Joy
Как само подражава на баба ти и чете книга  hahaha hahaha hahaha па и "не ме безпокойте"  Joy Joy Joy Joy Joy

Дирим на твойта дружка да види що е от "черните-черен", ама кат им светне светкавицата и све изглеждат набрашнени  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Направо съм затруднена  #Crazy

# 67
Как само подражава на баба ти и чете книга  hahaha hahaha hahaha па и "не ме безпокойте"  Joy Joy Joy Joy Joy

Дирим на твойта дружка да види що е от "черните-черен", ама кат им светне светкавицата и све изглеждат набрашнени  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Направо съм затруднена  #Crazy
Нема кво да и дириш мац....щерката е напред с материала...направо не мой я стигнеме с тебе и срещу нея да тичаме... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай да гледаме казаките и ше си бърборкаме за Пратюша...да и отдадем малкУ Фнимание...нали си отива...ей тъй на изпроводяк... Mr. Green Joy Joy Joy

# 68

Нема кво да и дириш мац....щерката е напред с материала...направо не мой я стигнеме с тебе и срещу нея да тичаме... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай да гледаме казаките и ше си бърборкаме за Пратюша...да и отдадем малкУ Фнимание...нали си отива...ей тъй на изпроводяк... Mr. Green Joy Joy Joy

Кво да гледам   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 69
Е, нема още кво мац...видеото се обработва hahaha hahaha hahaha
Инак да си гледаме серията, че Верича вика, че черньо ни чака на креват с биберон в устата... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 70
Инак да си гледаме серията, че Верича вика, че черньо ни чака на креват с биберон в устата... hahaha hahaha hahaha hahaha

Нека чека - на мен ми се отспа   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
пардон - от лега  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71

Нека чека - на мен ми се отспа   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
пардон - от лега  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 72

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 73
# 74
Ей ся идем...сал да се изпомпоним оттатък... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт