Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 726
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
      Зиз, дано новините за смъртта на Разврати да не са истина  Praynig

То от индийски сериал това може да се очаква. В един момент сценаристите решават да стават гадняри и да се наслаждават каква е реакцията на публиката. Ако има гледаемост сериала продължава, ако ли пък не - му слагат финала и започват друг проект.

Примери колкото си щеш. В "Цветовете на любовта" се изгавриха брутално. "Светлината на моя живот" не отива на добре. В последните епизоди в Индия на Сандия и предложиха да отиде на някакво обучение в Шотландия и тя се чуди. Та дори и "Моята карма". Главната героиня Ичха отиде в затвора тъкмо открила момченцето си и преди да роди момиченцето си. 18 години не видя нито веднъж и двете си деца. Любовта на живота и си загуби паметта и се ожени за друга. Най-накрая взе, че умря и толкова. 1000 серии страдание.

Досега в нито един проследяван от мен сериал не е имало нещо положително на края. Като ви четях ми се струваше, че "Малката булка" е различна и там с раждането на децата ще има само щастие, но изглежда не би. То не са планирали взимане на осиновеното дете, смърт на главния герой........ Извратено мислене имат и това си е  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 91
Така, излезе новина, че сценаристите на Булката са решили да трепят РазвратИ Crazy Crazy Crazy
Забележете...преди раждането на децата #Crazy #Crazy #Crazy

Поради тази причина аз спирам проследяването на поредната идиотщина сътворена от нечии болен мозък.

Все си мислех, че гледам нещо различно и така беше до днес...филма си вървеше логично, посланията бяха много добра идея, все пак някой трябваше да покаже една друга гледана точка за житието и битието в тази странна държава наречена Индия.
Според новините за които се надявам да са слухове излиза, че съм се заблуждавала...изглежда индиеца сам по себе си е мазохист и драмата е неизменна част от живота му. Инак не знам как да си обясня изказването на екипа, че това е естествен процес... Shocked Да покажеш един човек щастлив до друг, след толкова чакане да му курдисаш и деца....нещото което най-много е желал...да покажеш щастието му изразено в сълзи и накрая да го занулиш преди да си е видял децата... #Crazy #Crazy #Crazy
Е, сори, ама аз не виждам нищо логично и естествено Naughty

Не ме интересуват скоците във времето, не ми пука как ще се развиват нещата на там, защото вече не намирам нищо стойностно и за мен всичките послания и борбата на тази продукция за показване на нещо по-добро и различно са отишли на вятъра...не им вярвам и не желая да им следя поредната истинска драма.
Достатъчно всеки от нас си има някакви лични драми та да се обременяваме със филмови такива. (говоря за себе си)

Спирам участието си в тази тема защото не искам нищо да ми напомня за собствената ми глупост да си загубя толкова време в гледане на нещо в което съм се излъгала и не съм предусетила.

Винаги съм знаела, че на Индийско не трябва да обръщам внимание, но се излъгах...това ми се стори различно и му отдадох вниманието си....грешка която повече няма да повторя.
Нито ме интересуват филмите им, нито сериалите им...както бай дъ уей беше до преди няколко месеца когато се въведох в заблуждение.

Естествено, ако това се окажат глупости и филма продължи естествения си ход, ще си остана да си коментирам и да си гледам....но, това е при това "АКО" Peace

Като завършек бих казала, че тези болни мозъци дето създадоха тази продукция (на които до днес се възхищавах) можеха просто да приключат сериала. И без това стана като "Дързост и красота". Едно приключване със щастлив край би било къде, къде по-успешно и ще остави надежда в сърцата на тези изстрадали индийци към които беше насочена тази продукция.

Останете си със здраве....пък дано е клюка и се ''видим '' отново. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зис какви ги говориш? Ако е така и аз няма да го гледам, това е върха на простотията. Не знам дали четеш, но ако следиш поне кажи когато със сигурност се потвърди новината, защото от момента в който разбера, че е вярно го зарязвам и не ме интересува. Мислех, че поне в тоя сериал има нещо истинско. Не стига, че го протакат с години, а накрая да стигнеш до нещо толкова глупаво изобщо не си струва труда да се гледа и да си губиш времето.

# 92
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха страхотни и много забавни ...  newsm44

В началото Сурадж продължи да защитава Сандия пред майка си - каза й, че истинската любов не е само в интимните отношения, важна е и духавната връзка между двама души - това да се подкрепят един друг - а той чувствал нейната подкрепа. Сантош му каза, че това е хубаво, но не е достатъчно - защото когато двама души са женени, те трябва да се отдават един на друг не само духом, но и тялом - нещо от сорта. В крайна сметка Сандия чу челия разговор. Вечерта Сурадж отиде при нея - извини й се заради въпросите и държанието на майка си й й каза, че ако не иска да бъде тук с него - може да му каже и той ще я върне при брат си. Сандия обаче реши да остане - хареса ми как двамата се явиха на партито за Холи вечерта. Сантош си мислеше, че Сандия няма да дойде, но тя и Сурадж дойдоха нагласени ...  smile3501

Викрам ми беше забавен като ходи при Мена да я пита дали го обича или не - дали това е истинска любов? Нали чу думите на Сурадж - беше ми много забавен.  Mr. Green  На другия ден Викрам и Менакши се надяваха да могат да се забавляват за празника Холи - Мена каза, че едва ли ще стане понеже свекървата е сърдита заради снахата. Все пак тя щяла да се помоли на Боговете да направят чудо, че да има празник. Точно в този момент на вратата се звънна и се появиха внуците младоженци на бабата. Тя ги пратила на гости за Холи - тъкмо да поздравят Сандия, понеже на бабата много й домъчняло за нея. Сантош се учуди как така идват без предупреждение - но реши да ги настани в стаята на Сурадж и Сандия. Там леглото е двойно, а те са младоженци - едни младоженци трябвало да спят в едно легло ...  Peace

Сурадж каза на Сандия да не се обвинява - после донесе дюшеците и започнаха да си оправят да спят на пода в дневната. Появи се внучката на бабата и ги попита за прозореца - от някъде духало и не могли да го затворят. Сандия им обясни, че прозореца в стаята им е развален - после им казаха как да го оправят. Внучката им благодари и се извини, че заради нея ще трябва да спят тук - те казаха, че няма проблем. Тя обаче видя, че дюшеците са наредени на малко разстояние и й стана странно - тогава Сандия клекна и ги съедини, тъкмо ги оправяли затова. Внучката се успокой и им пожела лека нощ. Когато се качи горе двамата пак разделиха дюшеците и легнаха да спят на пода на малко разстояние ...  Wink

Дойде деня за празника Холи - сутринта Сурадж продаваше сладки в магазина. Чоту се шегуваше с него, че дори днес е тук. Сурадж му каза да внимава - каза, че е направил специални сладки с хашиш за един клиент, а от тях на човек му ставало доста весело, започвал да подскача, дори хората му се виждали тройни. Каза му да внимава да не ги обърка, защото за вкъщи е направил обикновени сладки. Сложи и тях в плик - тогава дойде клиента за сладките с хашиш, Сурадж му ги даде - той благодари и си тръгна. Чоту пак започна да се шегува със Сурадж, че и за снахата Сандия това ще е първия холи като омъжена, какво ли би било да я накарат да се повесели. Сурадж се замисли, но му каза да престане и да занесе сладките в къщи. Чоту тръгна да носи сладките, но докато бързаше се блъсна в клиента - 2-та плика с 2-та вида сладки паднаха на пода - Чоту обаче взе тези с хашиш и си тръгна. Обърка ги и ги отнесе в къщата. Там попадна на Менакши - попита я къде е Сандия понеже носел сладките за нея, а и да се почерпят. Тя каза, че Сандия е в другата стая с гостите. Да остави сладките и тя ще ги занесе - Чоту не искаше, ама Мена тръгна да тегли плика и накрая падна по гръб - Чоту започна да се смее, а Мена му каза че заради него пак си е ударила кръста. После му каза да си върви, тя щяла да даде сладките на семейството ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е от тук натам вече стана най-големия смях - Менакши нали е лакума. Отвори кутията със сладки и си взе 3 в сарито, да си ги изяде скришом - другите остави там в дневната. Като започна да яде й се ослади и ги излапа и трите, а те пълни с хашиш. Разбира се веднага я удари в главата - точно тогава се появи Сантош и й каза да й донесе вода и да заключи вратата на терасата, да не влязат маймуни - демек такива боядисани, нали тичат напред назад. мена ходеше на зиг заг и само се държеше за главата - по едно време донесе вода на Сантош и тръгна да й я подава - само, че я гледаше тройна и не знаеше на коя от трите да я даде и я даде на най-крайната - а Сантош не беше там - попита я колоната ли ще пие вода, че я дава на нея, тогава Мена й подаде чашата. Каза й, че се чувства странно - вече виждала не една, а цели 3 свекърви ...  Joy Joy Joy

Каза й, че се чувствала страхотно - направо като птица - сега летяла и разпервала крила - гледала я от високо, докато Сантош била ниско и била съвсем дребна. Менакши седеше срещу Сантош и переше ръце като птица - явно мислеше, че лети - като не спираше да се смее. Сантош се почуди какво става - тогава дойде Чоту и каза, че в тези сладки има хашиш и Менакши добре си е хапнала - затова се държи така. Сантош направо пребледня - каза си, че сега вече ще имат проблем. Само не разбрах Чоту по грешка ли обърка пликовете или нарочно взе този - после как разбра, че ги е сбъркал та каза. Чудно ми е дали не искаше да даде на Сандия поне една сладка, та да я развесели - ама то какво стана. Може и да е по грешка и после да е разбрал, ако клиента е казал - но от тук стана забавното ...  hahaha hahaha hahaha

Менакши каза на Сантош също да си хапне от хашишовите сладки - били страхотни! Тръгна да й ги бута в устата, а Сантош се съпротивляваше и стискаше зъби, за да не успее. Мена й каза, че този път тя ще я слуша - виждала свекърва, старша снаха и една Мена. Сега Мена ще дава заповеди, а Сантош ще изпълнява. Сантош каза на Чоту да я разкара от тук - той тръгна да влачи Мена за краката, ама падна и не успя. Сантош побягна нагоре по стълбите и се качи на терасата, а Менакши тръгна да тиче след нея със сладка в ръка. когато се качи горе заключи вратата за терасата и те останаха само двете там. Менакши каза на свекърва си да си хапне - Сантош взе някаква метла и й каза да не се приближава, защото ще я удари. Менакши каза че няма къде да ходи - трябвало да си хапне - освен това е заключила вратата и няма да влязат маймуни - направо паднах Сантош така се уплаши и почна да вика от горе - Викрам, Сурадж, къде сте всички - помощ ...  smile3532 smile3532 smile3532

В това време всички се появиха Сурадж, Сандия, Викрам, Мухит, Чави, Чоту и гостите. Викрам каза на Менакши веднага да слезе, защото сега ще отиде при нея и ще я набие - Чоту го попита как ще я набие като не може да стигне до там - Сурадж затисна устата на Чоту. Сантош каза на Викрам, че жена му се е надрусала с хашишови сладки и му каза веднага да се качва - той каза, че идва веднага - а Менакши се хили и вика и как ще влезеш ключа е у мен ...  Joy Joy Joy

Сантош искаше да вземе ключа от Менакши и тръгна да я гони по терасата с метлата, а Мена се хили и бяга - така и не успя да я хване. Викрам реши да се катери по колоната та да стигне до терасата. Тръгна той - а Сантош му викаше да внимава, Менакши пък се хилеше и викаше - мъжът ми виси, мъжът ми виси - изведнъж Викрам не успя да се задържи и падна на земята по гръб. Менакши почна да се хили и подиграва, че е понеже ял много масло. Бащата пък се кефеше, че Мена намерила добър начин да подразни Сантош - ако знаел по-рано и той щял да опита ...   hahaha hahaha hahaha

Мухит реши да помогне на Викрам да се качи - каза да стъпи върху него и той да го повдигне на раменете си, та да се покатери. Менакши почна да вика от горе - ало компютърджията, давай - какво пък ще направи тоя слабак - за Мухит нали, а пък Викрам се провиква отдолу, че нощес ще я налага с пръчка. Викрам стигна до горе, а Мена искаше да го бутне, но Сантош й каза да се дръпне - Викрам се качи и тъкмо седна на парапета - Мена му набута сладка в устата - трябвало и той да хапне. Сантош му каза да не яде, че е пълна с хашиш - ама той нямаше как глътна я и на него му призля ...  smile3533

Всички се хванаха за главите, а гостите гледаха в недоумение. Менакши викаше на Викрам колко било забавно - тя карала и майка му да си хапне, ама тя не искала - Викрам с последни сили й фрасна един по бузата и тя избяга - не бил добър съпруг - щяла да си търси друг. Викрам остана да стърчи на парапета, гушнал колоната и да гледа като препариран - Сантош го питаше какво му е, а Викрам изведнъж както стърчеше във въздуха на парапета почна да върти краката така все върти педалите и кара колело. Каза на майка си да се дръпне, защото трябвало да настигне Менакши. Направо се тресеше все едно я гони и върти педалите. Сантош му каза да слезе, защото ще падне - а той вика - не мога майко, колелото не ще да спира. Сантош му каза, че тя ще го спре - хвана го за краката и му каза да слезе. Викрам слезе на терасата при нея и продължаваше да гледа странно - почна да пита къде е Мена. Сантош му каза, че е отишла да се самоубива, а Викрам вика - и аз отивам. И тя - върви. Той така тичаше надолу и мина покрай другите - тя Менакши вече беше отворила вратата. Паднах да се хиля ....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сантош слезе и ядосана каза, че ще хване Менакши и ще я набие. Бащата й каза да я остави - нали са деца, а днес е Холи. Сантош се усети, че имат гости и им каза, че понеже е празник ще я остави. После се скара на всички да не стоят тук, а да излизат и те излязоха.  newsm10

Отвън всички започнаха да се боядисват за празника! Младоженците гости казаха на Сурадж също да боядиса Сандия - после казаха и на нея да го боядиса. Те взеха боя и едвам едвам се боядисаха. Тя Сандия нали винаги се притеснява като той я докосне. След това дойде Мухит и им каза да отиват в парка - там имало купон. Започнаха моментите с музика - даваха как всички се забавляват, тичат и се мацат с боя. Там бяха гостите, Мухит, Чави, Чатури, Чоту, бащата, Менакши, Викрам, Сандия, Сурадж, новия ухажор на Чави и още куп други хора. Новия ухажор също се намаца и отиде, та мацна Чави по бузите - тя също го поля с боя и избяга ...  newsm76

Най-много се изкефих, когато Викрам и Мена хванаха Сандия и Сурадж и ги събраха да се гушнат един в друг - стискаха ги, въртяха ги и ги бутаха един в друг. Нали още са под влияние на хашиша - Сандия и Сурадж буквално се прегърнаха и лицата им се опираха буза в буза - станаха целите в боя, ама нямаха избор да мърдат - Викрам гушнал Сурадж го бута в Сандия, а Мена гушнала Сандия я бута в Сурадж ...  txtloves txtloves txtloves

По едно време Менакши падна и Викрам отиде да я вдига, но преди това пак гушна Сурадж и Сандия и ги събра заедно да се прегърнат малко. Те го направиха къде ще ходят. Браво на Викрам ...  smile3521

След това Викрам и Менакши почнаха да се гонят! Всички танцуваха - едни викнаха Сурадж да потанцува, ама Сандия не искаше - тя беше доста намръщена и сериозна. Появиха се някакви да танцуват около нея и тя почна да се чуди как да се измъкне - дойде Сурадж и й помогна. По едно време пък някой й пръсна боя в очите и Сурадж веднага дотича да й духне и да й помогне. Разбира се веднага я изчисти - бяха сладки ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Внучката на бабата се появи с мъжа си и подаде на Сурадж и Сандия сладки да хапнат - нейния съпруг я хранеше зад тях - Сурадж взе сладка да даде на Сандия - точно тогава някой бутна мъжа на внучката и тя се блъсна в Сандия, от там Сандия захапа пръста на Сурадж и той остана в устата на Сандия заедно със сладката. Така се смях - после го извади. Сурадж реши той да си хапне - но пак бутнаха внучката и този път Сандия залитна и се хвана за Сурадж а той си захапа пръста. Бяха много сладки как се гледаха. Накрая братовчедката им даде пак сладки и те се нахраниха един друг ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

После двойките почнаха да се мятат в едни варели пълни с вода и боя - Викрам сложи Менакши, гостите също бяха там и се плискаха - а Сурадж взе един тъпан и почна да свири - по едно време Сандия се хлъзна и той я хвана - взеха да се гледат и се появи Сантош и ги видя. Те се стъписаха - но пък бащата грабна Сантош да я маца в боя, после я вдигна и я пльосна във варела. Много се смях ...  Joy Joy Joy

Сурадж гледаше как двойките се забавляват - само Сандия не го правеше, но на него явно му беше достатъчно, че тя е с него ...  Heart Eyes

Иначе Менакши под влияние на хашиша срещна Сантош и й каза, че тя е подала оплакването в полицията та са я арестували и че тя е запалила склада. Обаче музиката беше силна и Сантош й каза, че не я чува. После предположи, че още не я е пуснал хашиша ...  Wink

Накрая стана дума за ритуала с къпането - трябвало младоженците да се къпят заедно в един съд. Сандия каза на Сурадж, че не може да изпълни ритуала - той се натъжи. Менакши започна да вика на Сандия, че й е жал за девера - горкия, не стига, че не може да я докосне, ами сега ще стане за срам и пред гостите - как ли щял да им обясни защо тя не иска да изпълни ритуала. Вика какво ще им каже - няма да го направи понеже не ми дава да я докосвам. Почна да вика - жал ми е за девера, цял живот ще прави само джелеби. Сандия явно се осъзна и се върна - каза, че ще направи ритуала и Сурадж се зарадва. Така свърши ...
smile3525

Много ти благодаря за епизодите на светлината, бях сигурна, че е имало повече смях отколкото предполагах. Аз мислех, че се е качил на колело и я гони, не знаех, че така си е представял.

Днес не съм гледала епизодите, понеже сега се прибирам и първо реших да видя кой какво е написал. Това, което прочетох за РазвратИ ме ядоса и разстрои и сега все още не съм готова да пусна новите епизоди. Вероятно ще е по късно и по някое време на нощта ще разкажа, дано успея да се концентрирам да ги проследя.

# 93
Зиз, надявам се това, че ще убият Разврати преди раждането на децата му да е просто слух - иначе би било ужасно. Поредната простотия на индийските сценаристи. В момента напълно разбирам как се чувстваш. Аз дни наред плаках в Цветовете като ми убиха Садна - идеше ми да ида и да пребия сценаристите. Те убиха и Ранвир - съсипаха и двете двойки и защо. Явно и те не знаят. Явно си мислеха, че и без тях ще имат рейтинг - ама не се получи. Хората се вдигнаха на бунт и за щастие сериала го приключиха бързо след това. Там поне Садна и Ранвир видяха децата си. Садна дори беше със нейното малко повече, но да убият човека преди да е видял и децата си - това вече би било още по-голяма гавра. При всички положения и преди или след това ако тръгнат да го убиват би било ужасно.  cry cry cry Какво ще им стане да завършат някои сериал щастливо. Да раждат и щастлив финал. За мен "Цветовете" си свършва с раждането на Садна и щастието им с Алек - другото за мен е пародия и го възприемам така. Дано това за твоя любимец да е само слух и да не е истина ...  Praynig Praynig Praynig

Въпреки това би било много жалко ако се откажеш от темата! Според мен не бива да спираш да пишеш тук. Все пак имаш свой любимец - той не е виновен за нищо. Хората в темата също - поне от време на време може да се включваш. Не загърбвай темата съвсем - каквото и да става. Пак повтарям - надявам се това да е слух ...  thumbsup

В индийските игрални филми също има както такива с лош край, така и такива с добър. Да се надяваме, че и в индийските сериали ще има и такива с щастливи финали ...   Praynig Praynig Praynig

Тери, надявам се да не си права! Все пак дано има и индийски сериали, които завършват добре. Надявам се "Светлината" да е от тях - да на Сандия й предложиха обучение в Шотландия, но тя още не е решила нищо. Освен това сега ще ходи на парти в дома на Рати, където пак ще се видят със Сурадж и вероятно ще се сближат. Тези дни тя пуска снимки зад кадър - всички се кефят зад кадър на партито. Надявам се поне там нещата да се оправят ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts

Иначе втория сериал със Сара и Ангад завърши щастливо - поне за техните герои. Вярно убиха първия главен, което беше гадно, но още когато той играеше и се появи героя на Ангад - то той автоматично се превърна в главния заедно със Сара. Накрая двамата останаха заедно и дори изпяха песен за финала зад кадър. В нея се пееше - Щастлив финал. Радват се, че за тях, както и за нас техните фенове този път финала е щастлив ...
newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu txtloves

# 94
Много ти благодаря за епизодите на светлината, бях сигурна, че е имало повече смях отколкото предполагах. Аз мислех, че се е качил на колело и я гони, не знаех, че така си е представял.

О да! Там направо си паднах от смях с Викрам - голям образ е. Как си мислеше, че кара колело и въртеше краката във въздуха висящ от парапета!  Joy Joy Joy

Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ също бяха много интересни. Ти повечето неща от тях ги беше разбрала, така че няма да изпадам в подробности. Ще ти кажа основното - най-вече какво представляваше въпросното къпане във водите след Холи!  newsm10

В общи линии не беше нищо особено, нито пък срамно. Просто Сандия трябваше да изкъпе Сурадж и да го измие - само че той клекна с потника и тя почна да му полива главата с вода. Разбира се не смееше да го погледне и да го докосне - направо ми дожаля за него. Той е толкова хубав и добър - не заслужава това. По едно време Кирти каза на Сандия, че боята няма да падне сама и трябвало тя да я изтърка от гърба на Сурадж - тя нямаше избор и едвам едвам започна по малко да го пипа и да опитва да измие боята - изми малко от единя край, ама в голямата си част си го остави така. После Кирти каза на Сурадж, че и той трябва да измие Сандия - Сурадж също започна да я полива с вода - не смееше да я докосне понеже тя се притеснява, но нямаше как и започна и той да я пипа, гали и мие по раменете и гърба. После Сандия и Кирти си говореха - появи се Сурадж - гол до кръста с кърпа на гърба и поиска Сандия да му даде дрехите ...  newsm76

После гостите си отидоха, а вечерта Сандия наговори онези неща на Сурадж дето не могла да му е истинска съпруга - не знаела дали ще успее и т.н. Направо ме ядоса - той за малко да заплаче - толкова е добър, само й угажда - не заслужава това. Въпреки това той я обича и й каза, че не очаква нищо от нея - той е щастлив, когато я вижда усмихната, когато му зашива копчето, дори да е сбъркала мястото, щастлив е когато го разсмива, когато си говорят, дори когато обърка нещо и той й помага. Каза й, че за него това е истинската връзка. Сандия в крайна сметка се успокой - на другия ден отиде да пазарува, но се отби през магазина. Беше по спокойна и дори се усмихна - Сурадж й даде съвети как да се пазари. Да говори благи думи и ще успее - после й даде сладка за късмет - дори той лично я нахрани с нея ...  smile3525

Сантош нищо не пропуска - как само видя Чави и онова момче! Като взе да крещи насред улицата. Мена направо й призля - ама тръгна да я защитава. Това момче търсело някакъв адрес - а Сантош вика: тогава защо й даваше подарък. Но Мена пак измисли, че просто държал подарък за друг и като ръкомахал така изглеждало ...  hahaha hahaha hahaha

Викрам е голям образ! Уж обедиха Сантош и той вика - Чави мама вече не ти се сърди, свали си ръцете. Тя нали ги държеше на ушите си, че се извинява. Чави ги свали и хоп - като го чу Сантош отиде при Викрам и така го пригледа, че той се уплаши и вика - ама Чави какво правиш, майко и аз не одобрявам това. Ако вярно някой се навърта около сестра ми - веднага ще го набия. По едно време извади новия дигитален апарат дето е купил и само и само да усмири Сантош вика - майко спокойно, виж какво съм купил - застани да те снимам. Паднах да се хиля ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сурадж и Сандия също дойдоха - хареса ми преди това той като я взе от пазара и я закара с мотора! Сурадж попита дали е взел лента за апарата - Сандия му каза, че на новите апарати не им трябва лента те са дигитални. Просто снимаш и готово - Сантош пак й направи забележка, че е много учена. Утре Викрам няма да може да включи апарата и Чави и Мухит няма да знаят как та Сандия ще го оправи и Сантош ще каже, че само нейния мозък е на мястото си - какво били учили другите. Нямам търпение ...
Two Hearts

# 95
Още няколко снимки от сета на "Светлината на моя живот". Първите са от вчера - на тях са Сурадж, Сандия, Сантош, Чави и новия актьор в ролята на Викрам. Последните 2 снимки са от днес. Добре се забавляват всички - момчето дето ходи по Чави в сегашните епизоди също е с тях. Вероятно именно за него се е омъжила. Тук е и порасналия Чоту. Навсякъде Анас и Депика/ Сурадж и Сандия са много сладки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 96
я-я, Джаго я цункаше Ананди... Е малко му пречеше клюна, но все пак... и по голичко коремче я бараше... Романтика-а-а-а-а
На джаго таман му размирисаха ногите и пак им прекъснаха хорошото  smile3534

Тези двамцата ги настигна махабат,

Тери и аз ти благодаря за новата тема

# 97
Ани, преди време нали ме пита дали Анас/ Сурадж има instagram - все още не съм сигурна, но попаднах на 2. Депика/ Сандия обаче със сигурност има - вчера разбрах, че тя има официални facebook, twitter и instagram! Самата тя го обяви и тя именно пусна всички тези прекрасни снимки по-горе, както и тези дето пуснах снощи. В момента на сета снимат някакво празненство в дома на семейство Рахи, където са Сурадж, Сандия и всички останали. Депика е отбелязала Анас на снимката, но едва ли това е неговия профил. Може и да е фен профил понеже не пише нищо под нито една от снимките му пуснати там, но тя иначе го следва. Когато обаче я питат за официалния му нищо не казва. От друга страна - Рати Падни, която е близка приятелка на Анас и с която често го свързват, а той твърди че са само приятели -  следва един друг негов профил - вероятно това е истинския му, но феновете се ядосват, че от ноември 2014 не е пускал нови снимки. Иначе като се разгледа профила според мен е по-вероятно да е той - правил си е селфита и пише над тях къде отива, какво прави и т.н. Все пак не съм сигурна. Може и да са фен профили. Писах под снимките дето пусна Депика да я попитам дали Анас въобще има официален instagram и ако има кой от тези е. За сега никой не е отговорил, но дано скоро стане ясно. Сега ще ти дам линковете на тези. Иначе намерих instagram-ите на Викрам и двамата актьори, на Мухит, на Чави, на Менакши, дори на Сантош - ако те интересува само кажи. Сега ти пускам официалните на Депика и двата на Анас дето намери - според мен първия е по-вероятно да е истинския, но не съм убедена. Дано скоро стане ясно ... newsm10 newsm76 Two Hearts

Депика Синг/ Сандия - официални facebook, twitter и instagram:

https://www.facebook.com/deepikasinghfanpage?fref=ts

https://twitter.com/deepikasingh150

http://instagram.com/deepikasingh150/

Анас Рашид/ Сурадж:

http://instagram.com/anasrashid2013

http://instagram.com/anashrashid

Когато пишат под новите снимки на Депика и Анас - феновете адресират поздравите си до нея и него, като му пишат на първия профил - anasrashid2013. Ако това е от значение ... Peace

# 98

О да! Там направо си паднах от смях с Викрам - голям образ е. Как си мислеше, че кара колело и въртеше краката във въздуха висящ от парапета!  Joy Joy Joy

Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ също бяха много интересни. Ти повечето неща от тях ги беше разбрала, така че няма да изпадам в подробности. Ще ти кажа основното - най-вече какво представляваше въпросното къпане във водите след Холи!  newsm10

В общи линии не беше нищо особено, нито пък срамно. Просто Сандия трябваше да изкъпе Сурадж и да го измие - само че той клекна с потника и тя почна да му полива главата с вода. Разбира се не смееше да го погледне и да го докосне - направо ми дожаля за него. Той е толкова хубав и добър - не заслужава това. По едно време Кирти каза на Сандия, че боята няма да падне сама и трябвало тя да я изтърка от гърба на Сурадж - тя нямаше избор и едвам едвам започна по малко да го пипа и да опитва да измие боята - изми малко от единя край, ама в голямата си част си го остави така. После Кирти каза на Сурадж, че и той трябва да измие Сандия - Сурадж също започна да я полива с вода - не смееше да я докосне понеже тя се притеснява, но нямаше как и започна и той да я пипа, гали и мие по раменете и гърба. После Сандия и Кирти си говореха - появи се Сурадж - гол до кръста с кърпа на гърба и поиска Сандия да му даде дрехите ...  newsm76

После гостите си отидоха, а вечерта Сандия наговори онези неща на Сурадж дето не могла да му е истинска съпруга - не знаела дали ще успее и т.н. Направо ме ядоса - той за малко да заплаче - толкова е добър, само й угажда - не заслужава това. Въпреки това той я обича и й каза, че не очаква нищо от нея - той е щастлив, когато я вижда усмихната, когато му зашива копчето, дори да е сбъркала мястото, щастлив е когато го разсмива, когато си говорят, дори когато обърка нещо и той й помага. Каза й, че за него това е истинската връзка. Сандия в крайна сметка се успокой - на другия ден отиде да пазарува, но се отби през магазина. Беше по спокойна и дори се усмихна - Сурадж й даде съвети как да се пазари. Да говори благи думи и ще успее - после й даде сладка за късмет - дори той лично я нахрани с нея ...  smile3525

Сантош нищо не пропуска - как само видя Чави и онова момче! Като взе да крещи насред улицата. Мена направо й призля - ама тръгна да я защитава. Това момче търсело някакъв адрес - а Сантош вика: тогава защо й даваше подарък. Но Мена пак измисли, че просто държал подарък за друг и като ръкомахал така изглеждало ...  hahaha hahaha hahaha

Викрам е голям образ! Уж обедиха Сантош и той вика - Чави мама вече не ти се сърди, свали си ръцете. Тя нали ги държеше на ушите си, че се извинява. Чави ги свали и хоп - като го чу Сантош отиде при Викрам и така го пригледа, че той се уплаши и вика - ама Чави какво правиш, майко и аз не одобрявам това. Ако вярно някой се навърта около сестра ми - веднага ще го набия. По едно време извади новия дигитален апарат дето е купил и само и само да усмири Сантош вика - майко спокойно, виж какво съм купил - застани да те снимам. Паднах да се хиля ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сурадж и Сандия също дойдоха - хареса ми преди това той като я взе от пазара и я закара с мотора! Сурадж попита дали е взел лента за апарата - Сандия му каза, че на новите апарати не им трябва лента те са дигитални. Просто снимаш и готово - Сантош пак й направи забележка, че е много учена. Утре Викрам няма да може да включи апарата и Чави и Мухит няма да знаят как та Сандия ще го оправи и Сантош ще каже, че само нейния мозък е на мястото си - какво били учили другите. Нямам търпение ...
Two Hearts

Благодаря ти за епизодите, интересно дали утре ще излъчат това, където Прити и Сандия се срещнаха, когато Сандия отиде да пазарува, или са го излъчили днес. В днешните епизоди, които бяха качили във войо открих нещо, което не разбирам как се е получило. Като ги разкажа ще разбереш какво имам предвид,ето ги и тях.

Менакши се срещна с момчето, което вместо сестра и хареса Чави, но не знам къде. Тъкмо започна да го упреква за дето е направил така и видяха Чави с някакво друго момче, май до колкото разбрах е продавач от магазина на Менакши. Явно Чави го е извикала само и само да го заблудят. Менакши му каза сам да се убеди, че Чави си има друг и че той не я интересува, обаче той не и повярва. Каза и, че вече знае, че е лъжкиня, понеже веднъж вече е представила домът на свекърва си за собственият си дом. Каза, че ще отиде при Чави, за да и потърси сметка. Попита я кой е този, който е с нея, а тя го попита кой е той, че да и държи сметка. Той и каза, че е влюбен в нея, но тя му отговори да не се занимава с нея, понеже е влюбена в това момче и понеже той бил много избухлив, та щял да съжалява. Менакши му каза, че би трябвало да се е убедил, че тя не е за него. Вместо това, нейната сестра си стояла вкъщи и и ще е по добре да се ориентира към нея.

Чуто учеше за изпити в магазина, но нещо не му беше ясно и помоли Сандия да му помогне.Някакъв клиент извика Сурач да му предложи да си избере някакъв вид сладки за сина му, който бил постигнал голям успех и трябвало да вземат по специални сладки за случая. Сандия остана в магазина и с помощта на Чуто започна да обслужва клиентите, които влизаха да пазарят сладки. Каза му, че уж е дошла да го учи, а в крайна сметка тя ще научи доста неща от него. Мислеше си, че явно с онзи разговор в който каза на Сурач, че всички я смятат за престъпница и че го моли да я остави да си тръгне го е наранила и реши когато Сурач се върне да му се извини, понеже той наистина няма вина за нищо и винаги и е помагал както може.

Сурач се върна в магазина и попита Чуто защо не учи, но той му каза, че всичко си е научил и няма нужда да се безпокои. Сурач попита другия си слуга дали се е справил с клиентите, той каза, че се е справил много добре, но Чуто му каза, че се е справил благодарение на Сандия, която освен, че е продавала сладки се е справила много добре и със сметките, освен това му обяснила и урока по английски. Сурач благодари на Сандия, че е помагала в магазина. Каза и, че не е имало нужда, но тя му отговори, че за нея е било удоволствие. Помоли Сурач да погледне дали се справя добре с пликовете, които прави от вестници за сладките. Сантош я извика, понеже я търси нейната приятелка Прити по телефона. Много странно, Прити попита Сандия дали е подписала документите за развод. Не знам за какви документи става въпрос, или нещо са пропуснали във войо, или са показали без да говорят, нищо не разбирам. Сандия и каза, че нито ги е подписала, нито ще може някога да го направи, понеже това вече било нейният дом. Прити пак започна да я убеждава, че там никога нямало да получи признание. Напомни и на какво са я учили родителите и какво са искали от нея, но Сандия и отговори, че родителите и са я учили да посреща проблемите, а не да бяга от тях, да е търпелива с всичко. В това време Сурач намери някъде въпросните документи и започна да се чуди какви са. Видя, че има молба за развод, което много го озадачи. Това с документите наистина не го разбирам, знам, че Прити и Сандия се бяха срещнали на пазара и тя я убеждаваше да се разведе със Сурач, но не чух да става въпрос за документи. Дали прити понеже мъжа и е адвокат не и е дала някакви документи без да говорят затова, не мога да си обясня. Прити и каза, че с мъжа си заминават за някъде за известно време през това време тя да размисли, но Сандия и каза повече никога да не повдига този въпрос. Много ме дразни тая Прити, че така се намесва в живота и. Сандия явно отиде в стаята си и Сурач преглеждайки документите също беше там. Сандия му каза, че тя ще оправи леглата, но той отказа. Тя му каза, че в магазина е пристигнало някакво писмо от агенцията за хранене. Сурач беше много разстроен. Каза и да го остави. Сандия помисли, че и е сърдит от предишния им разговор където му бе казала да я остави да си тръгне. По никакъв начин не подозираше, че е видял документите за развод. Сурач започна да си представя как Сандия му казва, че иска развод, как казва на майка му, че си тръгва и как майка му му казва, че още от самото начало му е казвала, че Сандия не е за него, че никога не е искала да му разбива сърцето, че си е мислила, че Сандия ще се промени. Представяше си как съседите ги оплюват, как баща му и казва да не си тръгва. Вместо това Сандия го помоли да и покаже как да се подготви за някакви празници, които предстоят. Сурач и каза, че не е образован като нея и че не знае кой знае какво. Сандия му каза, че не иска от него кой знае какво, просто да и подскаже какво да прави. Сурач и отговори доста грубо, че вече всички са свикнали с нейните грешки и няма нужда да се притеснява толкова. Сандия му каза, че е забравил да попълни формуляра за писмото, което бе получил. Като цяло сериите са много объркани. Сандия правеше нещо, за което той и каза, че не е нужно да го прави. Така свърши последния епизод, а за следващите показаха, че Сурач и прави забележка, че някакви сладки не са добре пакетирани и че ако майка му я види ще се развика и тя пак ще е посрамена.

Като цяло почти нищо не схванах от тези епизоди, освен това никак не ми се искаше точно сега да си развалят отношенията със Сурач. Явно предполагаемата смърт на Разврати ми дойде в повече.

# 99
Благодаря ти за епизодите, интересно дали утре ще излъчат това, където Прити и Сандия се срещнаха, когато Сандия отиде да пазарува, или са го излъчили днес. В днешните епизоди, които бяха качили във войо открих нещо, което не разбирам как се е получило. Като ги разкажа ще разбереш какво имам предвид,ето ги и тях.

Бубе, разговора на Сандия и Прити на пазара го дадоха в днешните епизоди! Просто не го коментирах, защото Прити ми писна да се бърка с нейните глупости. Вместо да гледа своето семейство, тръгнала да държи сметка на Сандия за Сурадж - чак да дава съвети да се разведе ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Благодаря ти за разказите! Честно казано не знам от къде са дошли тези документи за развод, но вероятно като излъчат епизодите по БТВ ще ми стане ясно и ще ти обясня. Според мен пак е дело на Прити - вероятно е накарала мъжа си да ги подготви и ги е пратила. Сандия хубаво е решила да не ги подписва и я е отрязала, но е трябвало да ги хвърли някъде. Сега Сурадж вероятно си мисли, че тя иска да се разведе и да си иде - затова ще се държи по-дръпнато. А той не е такъв - накрая обаче всичко ще стане ясно и ще се оправят ...  Peace

Колкото до Разврати - не го приемай толкова навътре. Да се надяваме, че не е вярно, а е просто слух ...
Wink

# 100
  • София
      "Моята Карма" днес

02.03.2010 – епизод 285

Умед и Дядо седят в дневната. Умед пише списък, а Дядо го моли да внимава и да провери отново всички гости, за да не изпуснат да поканят някой. Ванш, Касап и Гунванти се присъединяват към тях. Гунванти казва на сина си, че щастието се е върнало в живота му. Добавя, че г-н Тхакур ги е посетил и е приел предложението за брак. Ванш е много щастлив. Той прегръща майка си. Казва и, че ще се обади на Виир и ще му съобщи добрите новини. Гунванти го спира. Казва му, че сега Виир е много зает. Моли сина си да изчака и всички ще го изненадат, когато се прибере от Делхи. Кара Ванш да вземе благословия от Умед и дядо си. Ванш иска незабавно да посети Ичха. Той тръгва към вратата, но Гунванти го спира. Казва му, че това ще е първото му посешение в дома на снаха им и първо трябва да се преоблече. Той хуква към стаята си, а всички го гледат доволни.

Джоги и Ичха се прибират от храма. Всички идват да ги посрещнат. Тапася прегръща Ичха и казва, че много се радва за нея. Дамини гледа тъжно. Нани се кара на Рохини, че постоянно яде сладкиши, а сега няма кой да почерпи за годежа. Тхакур се намесва и казва, че той е купил сладки и подава една кутия. Дивия и Дамини прегръщат Ичха. Тапу съобщава на всички, че Ванш се е обадил и идва да се срещне с Ичха. Идва до нея и и казва, че ще и помогне да се приготви.

Ванш влиза. Тапася и Рохини го посрещат и изпълняват аарти. Рохини го храни. Канят го да влезе и да седне на дивана. Останалите от семейство Тхакур идват при него. Тапася му представя Нани, чичо си Пушкар и съпругата му. Дамини се притеснява. Дивия я кара да седне при тях. Настава неловко мълчание. Нани се опитва да разчупи ситуацията и пита Ванш как е със здравето. Той отговаря, че вече е добре. В този миг по стълбите слиза Ичха. Всички погледи са вперени в нея. Ванш и казва, че иска да я одведе с него. Нани му разрешава. Той забелязва, че Ичха е притеснена и я пита за какво си мисли. Тя отговаря за майка си. Дамини се намесва и казва, че двамата могат да излязат, но само за малко. Ванш хваща ръката на Ичха и я повежда навън. Тапася коментира, че е чела за такова отношение само в приказките. Добавя, че е щастлива, че е имала шанса да го види на живо. Все едно краля се прибира и взима красивата принцеса.

Ванш и Ичха са в колата. Вятарът вее косите им. Той спира на едно пусто място край пътя и я моли да го последва. Влизат в гора сред високи дървета. Ванш казва на Ичха, че не знае какво си мислят жените, но той много обича това място и винаги едва тук да си почива. Моли Ичха да си затвори очите за една минута. След малко тя си ги отваря и открива, че е съвсем сама. Започва да вика Ванш, но никой не и отговаря. Изведнъж някой скача зад гърба и и тя се стряска. Ванш застава пред нея и и подарява едно красиво червено цвете. Ичха е трогната, но му казва, че много се е изплашила. Той я моли да дойде с него. Ичха му казва, че ще го направи, но първо иска да му каже нещо важно за миналото си. Добавя, че иска да знае всичко за нея, преди да се оженят. Ванш я спира.

03.03.2010 – епизод 286

Ичха е на път да признае миналито си, но Ванш я спира и и казва, че няма по-тъмно минало от неговото и той не иска да знае нищо. Моли Ичха да го последва. Тя го пита къде отива? Ванш се приближава  до ръба на една скала. Ичха идва след него и го хваща на ръката. Той и отговаря, че до сега не е имало кой да го хване и да го дръпне назад. А сега тя го е направила. Двамата стоят и се гледат в очите. Ичха го пита защо я е довел тук. Ванш и отговаря, че тук е преживял всички трудности в живота си заради наркотиците. Казва и, че когато е изплашен от себе си идва тук и поглежда в пропастта. Споделя, че се вижда как умира в пламъци. Ичха му казва, че всичко това вече е в миналото. Ванш я моли да я хване за ръката. Моли я да му обещае, че винаги ще е до него и няма да го изостави. Дърпа я за ръката и настоява да го чуе от нея. Ичха му казва да, но добавя, че много я боли и е разплаква. Ванш и се извинява. Казва и, че не се усетил колко силно стиска. Ичха му казва, че е станало късно и трябва да се прибира. Ванш и казва, че когато я отведе в дома си като негова съпруга няма да я пусна никъде. Ичха му казва, че си тръгва.

Дамини сервира на Джоги и Дивия. Господарката и казва, че днес след като е видяла Ванш си мисли, че той ще направи Ичха щастлива. Джоги коментира, че и той се е поуспокоил. Казва, че Ванш е много по-различен от Виир. Дамини само кима и казва, че Ванш ще направи Ичха щастлива.

Ванш рисува. Касап го моли да си изпие лекарствата. Той му отговаря, че няма нужда от тях. Гунванти се намесва и му напомня, че е обещал на Ичха да си взима лекарствата редовно. Добавя, че днес тя лично ще му ги даде. Но първо го кара да хапне. Ванш си спомня как като деца майка им е правила оризови сладки. Казва на Гунванти, че ще им доведе снаха, която ще направи всички щастливи. Пита майка си какво мисли за Ичха. Гунванти му казва, че щом той е щастлив, всички са щастливи.

Тапася идва на гости в дома на Бундела. Гунванти и казва, че иска да подари едно бижу за Ичха. Добавя, че след като вече ще живеят заедно, Тапу трябва да я научи на ритуалите. Тапася и отговаря, че Ичха живее с тях от дете и е научена на всичко. Гунванти вади едно колие и казва, че е подарък от нейната свекърва, а сега тя на свой ред ще го даде на снаха си. Умед се присъединява към тях. Казва им, че Тедж Сингх е изгубил всичката си земя и сега е тяхна. Добавя, че с идването на Ичха, късметът отново се е върнал в къщата. Отива да съобщи на Дядо, че делото е спечелено.

Гунванти казва на Тапася, че Виир се прибира днес, а те все още не са му казали за връзката на Ванш и Ичха. Тапася и отговаря, че е много напрегната и не знае и тя как да му кажат. Добавя, че ще остане в дома им с тях. Гунванти одобрява и излиза от стаята.

Тапася влиза при Ванш. Разглежда картините и изобразена Ичха на тях. Ванш казва, че неговата любима е много красива и той не би могъл да предаде на платното изцяло нейната красота. Пита Тапася кои са любимите неща на Ичха. Тапу му отговаря, че от дете Ичха си мечтае да дойде нейния принц и да я отведе в далечното си кралство. Тя му разказва разни неща, но Ванш не я слуша. Казва му, че ако той бъде принц, а тя се почувства като принцаса, ще спечели сърцето и завинаги. Ванш и отговаря, че ще направи така, както го е посъветвала. 

Утре:  Епизодите ще са много интересни. Виир се прибира от Делхи и разбира, че брат му ще се жени. Преди да му кажат кое е момичето, той тръгва да се запознае с тайнствената учителка. Отива на една пуста хиликоптерна площадка и е изненадан да види Ичха. Брат му я прегръща и казва, че това е неговата годеница. Виир е съкрушен. Тапася идва при тях и се опитва да обясни на Виир. Той не и вярва. Останал сам не може да спре сълзите си.

# 101
  • плевен
Здравейте на всички,искам да ви питам нещо,кога Сантош ще приеме Сандия за своя снаха,и кога Сандия ще приеме Сурадж за свой мъж.Не мога вече да търпя отношението на Сантош към Сандия да я напада постоянно.А те двамата са толкова сладки,когато са заедно.

# 102
  • Варна
пъпчивия, грозен, малоумен и разгонен Джагдиш не мога да го понасям! как можаха да изберат такъв отвратителен актьор! страшно ми е противен! ужасен! какъв нос има само! и пъпкиии....тя и Анандито не е първа хубавица, ама в сравнение с тоя бухал си е направо красавица! ИСКАМ СИ СТАРИТЕ ДЖАГДИШ И АНАНДИИИИИ!!!!!! smile3511 smile3511 smile3511 newsm61

# 103
пъпчивия, грозен, малоумен и разгонен Джагдиш не мога да го понасям! как можаха да изберат такъв отвратителен актьор! страшно ми е противен! ужасен! какъв нос има само! и пъпкиии....тя и Анандито не е първа хубавица, ама в сравнение с тоя бухал си е направо красавица! ИСКАМ СИ СТАРИТЕ ДЖАГДИШ И АНАНДИИИИИ!!!!!! smile3511 smile3511 smile3511 newsm61

Мен тая Ананди ми се вижда страшно смотана и много ме дразни. Така или иначе и аз да бях на Джаго, щях да я зарежа. Тоя да не дойде, оня да не дойде, ми то ясно, като не си ти има и други, дето няма да им дреме за баба и мама. Чакам да разбера каква ще е истината за Разврати, че да приключвам с тая глупост. Вече се убедих, че и в тоя сериал няма нищо реално. Ще го излъчват с години, някой неща ей така ще ги притупат като това с бебето на Сугна, а накрая точно когато идва най-хубавото, ще убият главния герой. Нямам думи просто, толкова съм възмутена, че даже вече не се и вълнувам като го гледам.

# 104
  • София
Здравейте на всички,искам да ви питам нещо,кога Сантош ще приеме Сандия за своя снаха,и кога Сандия ще приеме Сурадж за свой мъж.Не мога вече да търпя отношението на Сантош към Сандия да я напада постоянно.А те двамата са толкова сладки,когато са заедно.

Ако ни четеш редовно епизодите със закупения фотоапарат са излъчени в Индия 20 март 2012. След около 50 епизода на 18 май 2012 Сурадж ще каже, че знае за документите за развод. Сандия ще си тръгне с автобус, Сурадж ще я върне отново в дома им. Предполагам, че тогава отношенията между тях ще се подобрят.

Общи условия

Активация на акаунт