Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
   За мен в момента действието се развива страшно мудно. С две думи нищо не се случва.

# 106
  • плевен
Благодаря за разяснението,чета ви най-редовно.Четох за заминаването на Сандия и че Сурадж я връща но мислех че ще е в близките серии я сега се оказа че има още серии до този момент.Просто искам и на нея да и се усмихне щастието,на май ще има да се чака още.Благодаря,че разказвате за сериите.  bouquet

# 107
Здравейте на всички,искам да ви питам нещо,кога Сантош ще приеме Сандия за своя снаха,и кога Сандия ще приеме Сурадж за свой мъж.Не мога вече да търпя отношението на Сантош към Сандия да я напада постоянно.А те двамата са толкова сладки,когато са заедно.

Ако ни четеш редовно епизодите със закупения фотоапарат са излъчени в Индия 20 март 2012. След около 50 епизода на 18 май 2012 Сурадж ще каже, че знае за документите за развод. Сандия ще си тръгне с автобус, Сурадж ще я върне отново в дома им. Предполагам, че тогава отношенията между тях ще се подобрят.

Здравейте! След по-малко от 50-серии до колкото разбрах и аз ще е това с автобуса, когато уж Сандия ще си тръгва - Сурадж ще я изпраща, но ще се качи и той на рейса. После автобуса ще се обърне - той ще се уплаши за нея. За щастие тя ще е добре и двамата ще се прегърнат искрено - там ще стане ясно, че не могат един без друг. Ще си поговорят - ще се прегръщат и после до колкото видях в един сайт от епизодите в Индия - Сандия ще се върне в дома на Рати и Сантош явно ще я приеме - защото я прегръщаше. Сериала е много интересен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Според мен действието си се развива страхотно - има интересни моменти, смях, забавление, драма - всичко. Актьорите са готини - всичко ми харесва ...  Flushed ppp  Hands Clap

Сурадж и Сандия наистина са много сладки заедно - по-натам ще имат уникални моменти ... 
txtloves txtloves txtloves

# 108
Благодаря за разяснението,чета ви най-редовно.Четох за заминаването на Сандия и че Сурадж я връща но мислех че ще е в близките серии я сега се оказа че има още серии до този момент.Просто искам и на нея да и се усмихне щастието,на май ще има да се чака още.Благодаря,че разказвате за сериите.  bouquet

Днес даваха до 152-ри епизод! Така, че не е чак толкова много - по-малко от 50 серии са мисля, но междувременно Сурадж и Сандия пак ще имат моменти. Сантош и мен много ме дразни - все Сандия й е виновна за всичко. Много ми е мъчно и за Сурадж - горкия не знае на кого да угоди, обича Сандия и приема всичко. Надявам се тогава тя да му признае, че не може без него ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

# 109
  • плевен
Най смешен беше епизода когато Менакши изяде сладките с хашиша и Викрам се качи на парапета и се правеше че кара колело.Така се смях,че стомаха ме заболя.Сериала наистина е забавен без да броим нападките на Сантош. smile3532

# 110
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоу мацки Hug Hug Hug Hug Hug

Пък аз не се стърпях и пак се намъкнах тука Grinning

Новата серия на Булката беше посветена главно на Развратови, което според мен не е добре....цяла серия си говореха тихичко и мило някакви неща, мислеха си имена за бебетата... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо не знам...дали защото има шанс да се случат лоши неща си въобразявам...ама нещо ми е като на прощаване. ooooh! ooooh! ooooh!
Никога не ми е било странно  да ги гледам двамата щастливи, обаче днес...някак си имах топка в гърлото както се казва. Със особено мнение погледнах трея за утре. Е, не дадоха нищо дето да вещае трагедия.

Дано се разберат тия хухавели Сид и продуцентите и да загърбят разногласията.
Все пак си заслужаваме хепи енда да му се не знае... Naughty

# 111

Днес даваха до 152-ри епизод! Така, че не е чак толкова много - по-малко от 50 серии са мисля, но междувременно Сурадж и Сандия пак ще имат моменти. Сантош и мен много ме дразни - все Сандия й е виновна за всичко. Много ми е мъчно и за Сурадж - горкия не знае на кого да угоди, обича Сандия и приема всичко. Надявам се тогава тя да му признае, че не може без него ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

Сериала е забавен наистина, но някак все си мисля, че накрая както винаги ще измислят някоя простотия за финал. Днес не съм гледала сериите, но по късно ще ги гледам и ще ги разкажа до колкото мога, все още не разбирам тези документи от къде изникнаха.

# 112
Хилоу мацки Hug Hug Hug Hug Hug

Пък аз не се стърпях и пак се намъкнах тука Grinning

Новата серия на Булката беше посветена главно на Развратови, което според мен не е добре....цяла серия си говореха тихичко и мило някакви неща, мислеха си имена за бебетата... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо не знам...дали защото има шанс да се случат лоши неща си въобразявам...ама нещо ми е като на прощаване. ooooh! ooooh! ooooh!
Никога не ми е било странно  да ги гледам двамата щастливи, обаче днес...някак си имах топка в гърлото както се казва. Със особено мнение погледнах трея за утре. Е, не дадоха нищо дето да вещае трагедия.

Дано се разберат тия хухавели Сид и продуцентите и да загърбят разногласията.
Все пак си заслужаваме хепи енда да му се не знае... Naughty

Оо, Зис, радвам се, че пак си тук, както бих се радвала и всичко това да е лъжа, но и да не е, би трябвало да не изчезваш от темата, щото липсваш много и е скучно без вас с Марвела. Все пак се надявам всичко това да са само празни слухове и сериала да си продължи нормално и спокойно.

# 113
Най смешен беше епизода когато Менакши изяде сладките с хашиша и Викрам се качи на парапета и се правеше че кара колело.Така се смях,че стомаха ме заболя.Сериала наистина е забавен без да броим нападките на Сантош. smile3532

Ох да - тогава и аз паднах да се хиля с тях! Няма такива екземпляри - мен като цяло видя ли Викрам ми става смешно. Като започне да прави физиономии - тя Менакши го разби с нейните щуротии. Освен това и той като Сурадж е много хубав. Обаче като Менакши гонеше Сантош да й дава сладки с хашиш и Викрам тръгна да се катери по колоната и после тя му даде на него, та той помисли че кара колело и седейки на парапета във въздуха въртеше крака - е тогава се скъсах от смях. Днес също много се смях като Менакши му закачи колието и него го засърбя врата - получи обрив. Баща му като го видя искаше да го маже с крем - а той вика: не недей татко, вече ми мина. Менакши е виновна - казах й да не хвърля боклука навън - ето влязоха комари ...  smile3532 smile3532 smile3532

# 114
Зиз, добре дошла отново! Много се радвам, че пак писа. Много хубав е бил епизода днес с Развратови. Надявам се да не е защото им готвят нещо лошо. Дано това се окаже просто гаден слух - иначе би било ужасно ...  smile3525 newsm76 Praynig

Днес случайно попаднах на една снимка пусната от актрисата Тина Дута/ Ичха в Кармата - под нея беше писала, че днес е последния снимачен ден на сериала и всички щели да й липсват. Явно Кармата свършва окончателно в Индия. Отдолу имаше коментари на фенове колко са тъжни - колко бил страхотен и т.н. Аз гледах доста странно - знаейки за какво става въпрос. Все пак се намери и един да пише - Най-после ... Реших да споделя, понеже знам, че има хора, които го следят ...  Peace

Бубе, не мисли най-лошото! Вярно е, че става ли дума за индийски сериали почти винаги края е лош, но дано има изключения. Искрено се надявам при "Светлината" да е така ...
Praynig Praynig Praynig

# 115
Роске Hug за Кармата  и аз бих казала "THANK GOD!!!" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

МарвелО Hug ай излизай от мазата и да си бърборкаме...аз предварително нема да си слагам черна лента...кога го отепат, тогава ще повярвам и ще приключа. Naughty

# 116
Да ти кажа....срам не срам... отразих половината hahaha hahaha hahaha hahaha

Представяш ли си да се беше бъгнала мамата преди публикация... ooooh! ooooh! ooooh!

Радвам се, че си отразила част от разказа ми!  Hug Hug Hug

Иначе това да пиша пиша и накрая да не се прати и да стане нещо ми се е случвало преди и направо ме хвящаха бесните. Този път рекох да се подсигуря и като напишех част я копирвах за всеки случай, че ако стане нещо - ужас ...   Naughty

Да не съм луда да го пиша после пак - няма да имам сили за такъв роман ...
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рокси и на мен ми се е случвало това при по-дълги постове особено като имах проблеми с кирилизатора и се наложи да търся кирилизатор онлайн да копирам и да поставям направо се ядосвах така. А и интернета понякога е много слаб.

# 117
Така, излезе новина, че сценаристите на Булката са решили да трепят РазвратИ Crazy Crazy Crazy
Забележете...преди раждането на децата #Crazy #Crazy #Crazy

Поради тази причина аз спирам проследяването на поредната идиотщина сътворена от нечии болен мозък.

Все си мислех, че гледам нещо различно и така беше до днес...филма си вървеше логично, посланията бяха много добра идея, все пак някой трябваше да покаже една друга гледана точка за житието и битието в тази странна държава наречена Индия.
Според новините за които се надявам да са слухове излиза, че съм се заблуждавала...изглежда индиеца сам по себе си е мазохист и драмата е неизменна част от живота му. Инак не знам как да си обясня изказването на екипа, че това е естествен процес... Shocked Да покажеш един човек щастлив до друг, след толкова чакане да му курдисаш и деца....нещото което най-много е желал...да покажеш щастието му изразено в сълзи и накрая да го занулиш преди да си е видял децата... #Crazy #Crazy #Crazy
Е, сори, ама аз не виждам нищо логично и естествено Naughty

Не ме интересуват скоците във времето, не ми пука как ще се развиват нещата на там, защото вече не намирам нищо стойностно и за мен всичките послания и борбата на тази продукция за показване на нещо по-добро и различно са отишли на вятъра...не им вярвам и не желая да им следя поредната истинска драма.
Достатъчно всеки от нас си има някакви лични драми та да се обременяваме със филмови такива. (говоря за себе си)

Спирам участието си в тази тема защото не искам нищо да ми напомня за собствената ми глупост да си загубя толкова време в гледане на нещо в което съм се излъгала и не съм предусетила.

Винаги съм знаела, че на Индийско не трябва да обръщам внимание, но се излъгах...това ми се стори различно и му отдадох вниманието си....грешка която повече няма да повторя.
Нито ме интересуват филмите им, нито сериалите им...както бай дъ уей беше до преди няколко месеца когато се въведох в заблуждение.

Естествено, ако това се окажат глупости и филма продължи естествения си ход, ще си остана да си коментирам и да си гледам....но, това е при това "АКО" Peace

Като завършек бих казала, че тези болни мозъци дето създадоха тази продукция (на които до днес се възхищавах) можеха просто да приключат сериала. И без това стана като "Дързост и красота". Едно приключване със щастлив край би било къде, къде по-успешно и ще остави надежда в сърцата на тези изстрадали индийци към които беше насочена тази продукция.

Останете си със здраве....пък дано е клюка и се ''видим '' отново. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О не само това не! Не и Шив... Дано не е вярно! Първо Садна, после Ранвир, а сега и Шив cry cry cry Какво им става на тези сценаристи #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire Радвам се поне, че Сурадж и Сандия са живи и здрави!

# 118
И на мен ми се е случвало няколко пъти когато реша да напиша някой дълбок философски чаршаф. Mr. Green

ИделО ми е да вием с глас...и остай друго, ама мислите ми са текли и изтекли...не може да се напише същото, даже и да искаш. Laughing

Ани Hug не бързай да се радваш... Laughing и твойта Сандия ше гушне букета в някоя престрелка...това е естествен процес... Mr. Green

# 119
Ани, преди време нали ме пита дали Анас/ Сурадж има instagram - все още не съм сигурна, но попаднах на 2. Депика/ Сандия обаче със сигурност има - вчера разбрах, че тя има официални facebook, twitter и instagram! Самата тя го обяви и тя именно пусна всички тези прекрасни снимки по-горе, както и тези дето пуснах снощи. В момента на сета снимат някакво празненство в дома на семейство Рахи, където са Сурадж, Сандия и всички останали. Депика е отбелязала Анас на снимката, но едва ли това е неговия профил. Може и да е фен профил понеже не пише нищо под нито една от снимките му пуснати там, но тя иначе го следва. Когато обаче я питат за официалния му нищо не казва. От друга страна - Рати Падни, която е близка приятелка на Анас и с която често го свързват, а той твърди че са само приятели -  следва един друг негов профил - вероятно това е истинския му, но феновете се ядосват, че от ноември 2014 не е пускал нови снимки. Иначе като се разгледа профила според мен е по-вероятно да е той - правил си е селфита и пише над тях къде отива, какво прави и т.н. Все пак не съм сигурна. Може и да са фен профили. Писах под снимките дето пусна Депика да я попитам дали Анас въобще има официален instagram и ако има кой от тези е. За сега никой не е отговорил, но дано скоро стане ясно. Сега ще ти дам линковете на тези. Иначе намерих instagram-ите на Викрам и двамата актьори, на Мухит, на Чави, на Менакши, дори на Сантош - ако те интересува само кажи. Сега ти пускам официалните на Депика и двата на Анас дето намери - според мен първия е по-вероятно да е истинския, но не съм убедена. Дано скоро стане ясно ... newsm10 newsm76 Two Hearts

Депика Синг/ Сандия - официални facebook, twitter и instagram:

https://www.facebook.com/deepikasinghfanpage?fref=ts

https://twitter.com/deepikasingh150

http://instagram.com/deepikasingh150/

Анас Рашид/ Сурадж:

http://instagram.com/anasrashid2013
http://instagram.com/anashrashid

Когато пишат под новите снимки на Депика и Анас - феновете адресират поздравите си до нея и него, като му пишат на първия профил - anasrashid2013. Ако това е от значение ... Peace

Много ти благодаря за профилите на Анас и Депика, както и за снимките Hug  bouquet newsm51  Има снимки на Анас, които не съм виждала, много е секси... Heart Eyes Втория Викрам не ми харесва, Гаутам е по-хубав, дори по индийските серии Мохит ми харесва повече от втория Викрам. Личи си, че Сандия ги е променила всички. Ще се радвам, ако ми дадеш профилите на всички, които си намерила. Между другото Киншук още ли няма профил? Преди бях казала, че Аби от Кесар сериала, който даваха преди години също ще се появи, но за съжаление ролята му ще е много малка. Актьора се казва Eijaz Khan и ще се радвам, ако провериш дали и той има профил.
Аз се чудя как така любовта на Сурадж и Сандия не е пламнала още на снимачната площадка, много ми се искаше да са заедно и в реалния живот, но това е реалността на съжаление - тя е женена за друг, а той си има приятелка. Мъжът на Сандия поне да беше някой хубавец като Анас, а то...

Общи условия

Активация на акаунт