Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 673
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, Тери благодаря ви за разказите на Светлината и на Кармата Hug Hug
За съжаление наистина ще затворят сладкарницата на Сурадж и не знам как ще продължи живота им отсега нататък.
Така ме е яд, че днеска нямаше сигнал и не можах да гледам Кармата било е много е много интересно.

# 181
Уау, открих и профила на един от екипа на "Светлината" - като гледам пуска много и все прекрасни снимки и клипчета на актьорите зад кадър. Така се зарадвах - пуснал е снимки и от вчера и онзи ден. От партито на семейство Рати, което снимат сега - дал е невероятни снимки с Анас и Депика/ Сурадж и Сандия, както и едно кратко уникално клипче как двамата танцуват. Явно в тези епизоди отново ще ги сближат - дори ще танцуват заедно. Много се радвам. Ето 3 снимки и линк за клипчето ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Ето клипчето зад кадър с танца на Сурадж и Сандия, който вероятно ще видим тези дни в епизодите в Индия ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://instagram.com/p/xhasTIEFzA/?modal=true

А ето и профила в instagram на този от екипа. Ани - задължително го последвай или поне разгледай всички снимки. Има уникални зад кадър от сета на "Светлината" със всички актьори. Има и от историята със самолета и терористите - доста са се снимали зад кадър. Има го този дето го харесваш Раджкумар зад кадър с Закир. Има много готини снимки на Анас, Депика - сами, заедно, от сега - всякакви. На останалите също. Този човек е супер. Всичко пуска. Ето профила му ...  Flushed ppp  Hands Clap

http://instagram.com/sunilvish12/

Много ти благодаря Hug Hug Hug Клипчето не знам защо, но не мога да го отворя. Ще проверя, ако го има в ютуб ще го гледам. Чул те Господ дано ги съберат час по-скоро, че не мога ги гледам разделени. Искам си ги заедно Heart Eyes Така, както Сара и Ангад, Киншук и Парул, Шив и Ананди така и Сурадж и Сандия са ми любимци txtloves txtloves txtloves txtloves

Странно защо не можеш да пуснеш клипа! Когато отвориш линка в средата има една стрелка натисни и ще тръгне. Той е 15-тина секунди, но е готин. Има ги как танцуват. Двамата са много сладки - вярвам, че скоро ще се съберат ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 182
Бубе, Тери благодаря ви за разказите на Светлината и на Кармата Hug Hug
За съжаление наистина ще затворят сладкарницата на Сурадж и не знам как ще продължи живота им отсега нататък.

Сурадж продаде сладкарницата, за да изплати дълга на брат си - обаче купувача каза всичко на Анкур. Нали той го изпрати. Надявам се, че след време, когато му мине яда той ще върне сладкарницата на Сурадж - или пък Сандия ще го направи щом разбере какво е направил. Сурадж в последно време беше спрял да прави сладки, но дано по-натам си върне сладкарницата и всички да са щастливи. Най-вече той и Сандия ... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 183
Новите епизоди на Светлината в Индия са страхотни и са ми много интересни! Сурадж и Сандия макар и скарани са супер сладки - пълнят ми душата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Чоту и Сантош продължават с плана да ги съберат! Чоту реши да отиде в дома на Сандия и да учи там. Сантош каза на Сурадж да го закара до там ...  Peace

Много ми хареса, когато Сурадж и Чоту бяха на мотора и той го караше към Сандия. Изведнъж нещо стана на мотора и се наложи Сурадж да спре. Той започна да се чуди какво му има и тръгна да се мъчи да го прави. Точно в този момент Сандия мина с полицейската кола - видя Сурадж и спря. Беше облечена като полицай и слезе да го пита какво става. Той каза, че кара Чоту при нея, но мотора е отказал. Те всъщност бяха наблизо до дома на Сандия. Тя каза на Чоту да отива, тя щяла да дойде след малко. Сандия каза на Сурадж, че вижда, че явно не се справя сам с мотора - после изведнъж клекна и започна тя да му го оправя. Сурадж си спомни как го е правила и преди. Сандия за нула време оправи мотора и нали се перчи, че е готова без да иска пак си начерни носа с маслото. Сурадж я видя и отиде при нея - благодари й, че го е оправила, но й каза, че не е лошо да се погледне в огледалото. Тя се почуди защо, а Сурадж обърна огледалото и й каза да се огледа. Тя се обърна и видя, че е черна по носа. Чудеше се как да се избърше. В този момент Сурадж й подаде кърпичка да се почисти. Пак си спомниха как той я почисти първия път. Сандия взе кърпичката - после Сурадж подпали мотора и си тръгна. Бяха супер сладки ...  Mr. Green  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

Чоту ми беше много забавен - нарочно беше донесъл някаква светло синя риза на Сурадж, на която копчето трябвало да се зашие. Извади я в стаята на Сандия и подхвърли, че без да иска явно е взел ризата на Сурадж. Сандия разбира се веднага я позна и не сваляше поглед от нея, а Чоту само я поглеждаше. Тя се правеше на разсеяна и му каза да си учи уроците. Чудеше се как да отиде и да вземе ризата на Сурадж. По едно време уж отиде да седне на леглото - облегна се и сви ризата му под сарито си. Чоту разбира се я видя, но се правеше на разсеян и само се усмихваше. Сандия отиде пред огледалото - имаше там и нощно шкафче - уж щяла и тя да пише нещо, а в същото време извади конец да шие копчето на ризата на Сурадж - всъщност не заши копчето, а заши яката - както винаги нарочно ...  Joy Joy Joy

След като я заши - отново пъхна ризата на Сурадж под сарито си и я върна обратно на леглото - все едно нищо не е било. Вечерта Чоту беше занесъл ризата в стаята на Сурадж и я беше проснал на леглото им та като излезе от банята Сурадж да я облече. Сурадж излезе от банята и видя ризата - тъкмо да я облече и подуши парфюма на Сандия. Беше много сладък - почна да душка и се сети, че тя я е държала. Тръгна да я облича и отново си заклещи главата - нали му беше зашила яката. Разбира се веднага се сети за предишните пъти, когато тя го правеше - свали ризата, но се усмихна и продължи да си я държи ...  newsm51 Heart Eyes ppp

Преди това Сантош кара Сурадж да ходи на пазар и му даде торбата, която Сандия заши преди време. Той веднага се сети, че е нейната и си спомни когато тя я уши. Сантош именно с тази цел му я даде ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще правят парти мисля за бебето на Менакши - явно пак е бременна. Вечерта Сантош отиде при Сурадж и му каза, че иска на този ден семейството им да е пълно, затова искала и Сандия да е тук. Сурадж се съгласи и каза, че ще се обади на Сандия - взе телефона и й звънна. Сандия тъкмо се беше намазала цялата по ръцете с крем. Опита с лакти да се обади, отговори, но изпусна телефона на леглото. Сурадж започна да я вика от другата страна - попита я какво става. Сандия чу гласа му и както си беше намазана грабна телефона с цялата ръка и каза - Сурадж тук съм, а Сурадж й каза: Сандия здравей. После й каза за партито на Менакши и как майка му иска семейството им да е пълно, затова я покани на празненството. Попита я дали ще дойде - Сандия се зарадва и каза, че няма как да не дойде да ги уважи. После затвори - Сурадж беше доволен и каза на майка си, че Сандия ще дойде. А Сандия след като затвори телефона не спря да се усмихва и радва, че Сурадж я е поканил отново в дома на Рати. Застана до прозореца и започна да гледа луната, докато вятъра духаше косите й - в същия момент Сурадж също застана до прозореца с ризата в ръка и гледаше луната, а вятъра духаше и неговите коси. Тогава звучеше и тяхната беше - супер сладък момент ....  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Анкур нае Мухит на работа в новата си фирма. Мухит вече стана бизнесмен - получи аванс и беше накупил подаръци на всички, но не им каза при кого работи. Каза само на жена си Емили и тя се притесни, но Мухит каза, че няма за какво.  Wink

На другия ден Сандия отиде в бижутерския магазин да купи подарък на Менакши - хареса едно бижу и тръгна да си пише адреса и името - в тоя момент в същия магазин дойде и Сурадж и застана от другата страна и той търсеше подарък. Сандия беше написаала името си като: Сандия Сурадж Рати - после се сети и май тръгна да маха Сурадж от него, в този момент Сурадж видя същото бижу и реши да го купи. Сега и двамата ще купят едно и също бижу - може и да се видят, но така свърши епизода. А нямаше качен този от днес. Много е интересно ...  Hug

Попаднах на едно ново клипче от някаква медия. Пуснато е преди 2 дни - говорят за бебешкото парти за Менакши и пишат дали пък скоро и Сандия няма да забременее от Сурадж. А дано - това би било страхотно. Разбира се само си коментират - никъде не е казано, че ще е сега, но е страхотна идея. И на мен ми се иска двамата да си имат бебе ....
Heart Eyes  Flushed Praynig

# 184

Странно защо не можеш да пуснеш клипа! Когато отвориш линка в средата има една стрелка натисни и ще тръгне. Той е 15-тина секунди, но е готин. Има ги как танцуват. Двамата са много сладки - вярвам, че скоро ще се съберат ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Не знам сега пак опитах и не става, нямам регистрация в инстаграм да не би това да е причината newsm78
Благодарности за разказаното  bouquet Hug Последния епизод, който гледах в Индия беше как Сандия оправи мотора на Сурадж, сега ще изгледам и другите. Много се радвам, че Сурадж се осъзна, че все още обича Сандия, ако продължават така скоро ще ги видим заедно newsm44 newsm44 newsm44 Аз също се надявам двамата да си имат бебче, даже си мисля, че ако Сандия забременее тия серии това може да е повод двамата да се съберат. Ха дано luvbed

# 185
  • София

Странно защо не можеш да пуснеш клипа! Когато отвориш линка в средата има една стрелка натисни и ще тръгне. Той е 15-тина секунди, но е готин. Има ги как танцуват. Двамата са много сладки - вярвам, че скоро ще се съберат ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Не знам сега пак опитах и не става, нямам регистрация в инстаграм да не би това да е причината newsm78
Благодарности за разказаното  bouquet Hug Последния епизод, който гледах в Индия беше как Сандия оправи мотора на Сурадж, сега ще изгледам и другите. Много се радвам, че Сурадж се осъзна, че все още обича Сандия, ако продължават така скоро ще ги видим заедно newsm44 newsm44 newsm44 Аз също се надявам двамата да си имат бебче, даже си мисля, че ако Сандия забременее тия серии това може да е повод двамата да се съберат. Ха дано luvbed

# 186
  • София
Дано, ти и Рокси да сте прави а аз да греша но мисля,че няма стане толкова бързо сдобряването.
Както и да е на мен ми харесва и така  Grinning В магазина и двамата избират едно и също бижу, продавачите ги питат как да ги надпишат.И Двамата по инерция ги надписват от името на двамата сещат се, че вече не са заедно и  задраскват името на другия.През цялото време са с гръб един към друг. Тръгвайки да плаща Сандия изпуска монети така се обръщат  той се навежда да и помага и така се виждат и двамата са изненадани но си личи, че на Сурадж му е приятно да я види. Сандия не я споменавам, защото тя когато и да го види винаги се радва, той е този който се държи студено Mr. Green Става му приятно когато вижда, че в портмонето държи тяхна обща снимка.Маха прашинки от яката му, струи романтика. Извикват ги на касата като господин и госпожа Рати и двамата се гледат сконфузено. Подават си бележките на продавача и той тогава вижда,че са поръчали едно и също бижу....Отстъпват си взаимно    един на друг подаръка и накрая решават да е от името на двамата като си разделят парите, много са сладки в тази сцена Grinning Grinning Междувременно дават подготовката в къщата на Рати. „Бабаса„ свекъра търси телефона на свекървата на Чави за да я поканят за празненството и се учудва,че никой не отговаря.Чави се притеснява да не разберат истината.Менакши се намесва като казва,че не редно да ги канят по телефона а да отидат лично. Чави замазва положението като носочва разговора към майката на  Менакши   като и казва ,че поне този път е добре майка и да дойде с подарък.Сантош защитава Менакши и казва да приключат този разговор.
Анкур кани Закир в офиса да разговарят за Сандия, моли го като най-добрия и приятел да я убеди,че хаби излишна енергия надявайки се да се сдобри със Сурадж и ,че той я прави слаба.След като има такъв професионален шанс за развитие да отиде Скотланд Ярд на специализация със него.Това ,че са избрани двамата да заминат, Сандия го разбра преди няколко серии.Не помня дали сте го изкоментирали за това го вмъквам.Закир му отговаря че шансът наистина е един на милион, но тя ще има и други такива моменти защото е най добрия  офицер когото познава. А Сурадж е любов вдъхновение за нея и тя няма да живее пълноцен живот без него. Влиза Мухит да му благодари за работата, но Анкур е ядосан още от разговора със Закир и не му обръща особенно внимание до момента в който Мухит го моли да си тръгне по рано като казва,че и Сандия ще присъства на празнеството в тях,но ако каже няма да си тръгне по рано , той му разрешава.

Много сладко дете са избрали за племенница на Сандия, серията приключва  с разговор между тях двете.Булбул застанала срещу нея до тоалетката и дава напътствия как да се нагримира, да си сложи лак и червило да заприличала на жена и да бъде най-красивата на празненството, тогава влиза Анкур... пита я къде е тръгнала, защо се връща там където не я искат.Тя му отговаря,че ако всичко беше нормално тя щеше да е там и да подготвя празнеството,че семейството е семейство в трудни и хубави моменти.По този начин тя показва сила а не слабост.
 Grinning Поувлякох се малко Grinning

# 187
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ич не си с е поувлякла мац Hug...Чаршафа ти е нормален....за персон и половина легло.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сал забрай да споменеш, че ше думнат Сандия... hahaha hahaha hahaha
Да напомня така да се каже Mr. Green Нали от нощеска съм зла... Whistling

# 188
Дано, ти и Рокси да сте прави а аз да греша но мисля,че няма стане толкова бързо сдобряването.
Както и да е на мен ми харесва и така  Grinning
Скрит текст:
В магазина и двамата избират едно и също бижу, продавачите ги питат как да ги надпишат.И Двамата по инерция ги надписват от името на двамата сещат се, че вече не са заедно и  задраскват името на другия.През цялото време са с гръб един към друг. Тръгвайки да плаща Сандия изпуска монети така се обръщат  той се навежда да и помага и така се виждат и двамата са изненадани но си личи, че на Сурадж му е приятно да я види. Сандия не я споменавам, защото тя когато и да го види винаги се радва, той е този който се държи студено Mr. Green Става му приятно когато вижда, че в портмонето държи тяхна обща снимка.Маха прашинки от яката му, струи романтика. Извикват ги на касата като господин и госпожа Рати и двамата се гледат сконфузено. Подават си бележките на продавача и той тогава вижда,че са поръчали едно и също бижу....Отстъпват си взаимно    един на друг подаръка и накрая решават да е от името на двамата като си разделят парите, много са сладки в тази сцена Grinning Grinning Междувременно дават подготовката в къщата на Рати. „Бабаса„ свекъра търси телефона на свекървата на Чави за да я поканят за празненството и се учудва,че никой не отговаря.Чави се притеснява да не разберат истината.Менакши се намесва като казва,че не редно да ги канят по телефона а да отидат лично. Чави замазва положението като носочва разговора към майката на  Менакши   като и казва ,че поне този път е добре майка и да дойде с подарък.Сантош защитава Менакши и казва да приключат този разговор.
Анкур кани Закир в офиса да разговарят за Сандия, моли го като най-добрия и приятел да я убеди,че хаби излишна енергия надявайки се да се сдобри със Сурадж и ,че той я прави слаба.След като има такъв професионален шанс за развитие да отиде Скотланд Ярд на специализация със него.Това ,че са избрани двамата да заминат, Сандия го разбра преди няколко серии.Не помня дали сте го изкоментирали за това го вмъквам.Закир му отговаря че шансът наистина е един на милион, но тя ще има и други такива моменти защото е най добрия  офицер когото познава. А Сурадж е любов вдъхновение за нея и тя няма да живее пълноцен живот без него. Влиза Мухит да му благодари за работата, но Анкур е ядосан още от разговора със Закир и не му обръща особенно внимание до момента в който Мухит го моли да си тръгне по рано като казва,че и Сандия ще присъства на празнеството в тях,но ако каже няма да си тръгне по рано , той му разрешава.

Много сладко дете са избрали за племенница на Сандия, серията приключва  с разговор между тях двете.Булбул застанала срещу нея до тоалетката и дава напътствия как да се нагримира, да си сложи лак и червило да заприличала на жена и да бъде най-красивата на празненството, тогава влиза Анкур... пита я къде е тръгнала, защо се връща там където не я искат.Тя му отговаря,че ако всичко беше нормално тя щеше да е там и да подготвя празнеството,че семейството е семейство в трудни и хубави моменти.По този начин тя показва сила а не слабост.
 Grinning Поувлякох се малко Grinning

Много ти благодаря за подробния разказ на епизода в Индия! Късно снощи и аз го изгледах - Сандия и Сурадж бяха много сладки в бижутерийния магазин. И двамата избраха едно и също бижу - много се смях като Сандия го надписа от Сандия Сурадж Рати, а Сурадж от Сурадж Сандия Рати. Когато се разсипаха стотинките и двамата се наведоха да ги събират - отново се загледаха един в друг. Личеше си, че още се обичат. Много са сладки. Той бижутера видя как са ги надписали и си ги викна като г-н и г-жа Рати. Явно му стана ясно, че са съпруг и съпруга - като почнаха да си подмятат подаръка от единя на другия бяха много забавни, но накрая решиха да го подарят заедно. Много ми харесаха сцените. Тръгнаха си и отвън Сурадж даде плика с подаръка Сандия да го донесе - как си пипаха ръцете. Супер сцени ...  newsm44 newsm76 txtloves Two Hearts smile3533

Детето на Анкита и Анкур наистина е много сладичко. А Сандия как се нагласи за партито. Хареса ми, че не мълча на Анкур, а го остави и отиде ...  Hug

В следващата серия ще е това как Сандия отива в дома на Рати и Сурадж тамън украсява - тя се качи на един стол да му помогне, но се подхлъзна и за малко да падне - Сурадж обаче ще я хване и ще се прегърнат. Нямам търпение - това парти ще е супер ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само да питам какви точно са проблемите на Чави? Точно тук не съм много наясно понеже не съм гледала ...  newsm78

На снимките зад кадър от партито всички са много готини - сигурна съм, че и епизодите с него ще са страхотни ...
  Two Hearts

# 189

Възможно е и това да е причината, но знам ли. Имам познати, които без регистрация гледат клипове от инстаграм без проблем, но има и такива, които не могат. Да не би пък да е от Експлорера или там това от което влизаш. Пробвай с Мозила ?  newsm78

Епизодите сега са много интересни - гледай ги, със сигурност ще ти харесат ..  Hug Hug Hug

Определено ще е супер Сандия и Сурадж скоро да се съберат и после да си имат бебе. Време им е ... 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Praynig

# 190
  • София
Зиз  Grinning то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с  това което си изгледала ти от булката.  Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас Mr. Green

Рокси
И за да не разпъвам пак чаршафа, ще разкажа на кратко по нататък повече:

Мохит иска заем от Чави за фризьорския салон на Емили,минава време и свекърва и
напомня да си ги поиска, тя отказва и така и почват проблемите.След време пък лъже че е бременна,и т.н ....С две думи тя в момента няма къде да отиде.

В следващите епизоди освен сцената със  цветния венец, ще има и танц със шал с който ще
ги вържат “по  принуда “ естествено , връзват ги точно Чави мъжа и. И прословутата сцена от
 която всички си задават въпроса дали Сандия не е бременна. Менакши хвърля зад гърба си цвете
която го хване ще е следващата бременна. Сантош толкова се зарадва милата, такова щастие беше
изписано на лицето и. С нетърпение чакам тези епизоди Grinning

# 191
Аууууууууу Зиз Hug сценария с Изуки е невероятен  hahaha hahaha hahaha
При такава ръзвръзка на всяка цена ще продължа да гледам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И що да ми пука за РазвратИ, кат сега ще мога да го гледам в игралните им филми, където падат дрехи и задръжки  Blush  Joy Joy Joy Joy Joy

Бубе  Hug Роси Hug обещавам, че ще гледам Светлината, но само при условие, че има драма, инак просто все едно филма нема да е индийски hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
Аууууууууу Зиз Hug сценария с Изуки е невероятен  hahaha hahaha hahaha
При такава ръзвръзка на всяка цена ще продължа да гледам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И що да ми пука за РазвратИ, кат сега ще мога да го гледам в игралните им филми, където падат дрехи и задръжки  Blush  Joy Joy Joy Joy Joy

Бубе  Hug Роси Hug обещавам, че ще гледам Светлината, но само при условие, че има драма, инак просто все едно филма нема да е индийски hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ауууу...Марвело Hug и аз ще гледам, ама само при положение, че Сандия ше гушне чемшира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз само тази драма мога да приема и тогава ще гледам от 1-ви до последен епизод... Joy Joy Joy Joy
И на мене  вече не ми пука за РазвратИ...все пак очаквам да се появи ИзкукИ....а с него е такъв купон... hahaha hahaha hahaha

Миха,  Hug не мой да бъдеш зла кат мене мац Mr. Green то требе да ти иде отвътре Laughing

Даже мислим по случай умирачкЯта да си ушием парцали с ИзкукИ....тва ще е новият ми фаворит...сладурче... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
Аууууууууу Зиз Hug сценария с Изуки е невероятен  hahaha hahaha hahaha
При такава ръзвръзка на всяка цена ще продължа да гледам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И що да ми пука за РазвратИ, кат сега ще мога да го гледам в игралните им филми, където падат дрехи и задръжки  Blush  Joy Joy Joy Joy Joy

Бубе  Hug Роси Hug обещавам, че ще гледам Светлината, но само при условие, че има драма, инак просто все едно филма нема да е индийски hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ауууу...Марвело Hug и аз ще гледам, ама само при положение, че Сандия ше гушне чемшира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз само тази драма мога да приема и тогава ще гледам от 1-ви до последен епизод... Joy Joy Joy Joy
И на мене  вече не ми пука за РазвратИ...все пак очаквам да се появи ИзкукИ....а с него е такъв купон... hahaha hahaha hahaha

Миха,  Hug не мой да бъдеш зла кат мене мац Mr. Green то требе да ти иде отвътре Laughing

Даже мислим по случай умирачкЯта да си ушием парцали с ИзкукИ....тва ще е новият ми фаворит...сладурче... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ан така мац  Hug. Нали вече сме пристрастени към драмата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък ще чакам РазвратИ на голЕм екран  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
Ан тъй Марвело Hug на голем екран, па да извади баклавата, па да се повъргаля с некоя девойка... Party Party Party Party Party
Нема само да прайм молебени за дъжд и бели ризки... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт