За съжаление наистина ще затворят сладкарницата на Сурадж и не знам как ще продължи живота им отсега нататък.
Така ме е яд, че днеска нямаше сигнал и не можах да гледам Кармата било е много е много интересно.

Клипчето не знам защо, но не мога да го отворя. Ще проверя, ако го има в ютуб ще го гледам. Чул те Господ дано ги съберат час по-скоро, че не мога ги гледам разделени. Искам си ги заедно
Така, както Сара и Ангад, Киншук и Парул, Шив и Ананди така и Сурадж и Сандия са ми любимци

Последния епизод, който гледах в Индия беше как Сандия оправи мотора на Сурадж, сега ще изгледам и другите. Много се радвам, че Сурадж се осъзна, че все още обича Сандия, ако продължават така скоро ще ги видим заедно
Аз също се надявам двамата да си имат бебче, даже си мисля, че ако Сандия забременее тия серии това може да е повод двамата да се съберат. Ха дано

Последния епизод, който гледах в Индия беше как Сандия оправи мотора на Сурадж, сега ще изгледам и другите. Много се радвам, че Сурадж се осъзна, че все още обича Сандия, ако продължават така скоро ще ги видим заедно
Аз също се надявам двамата да си имат бебче, даже си мисля, че ако Сандия забременее тия серии това може да е повод двамата да се съберат. Ха дано 
В магазина и двамата избират едно и също бижу, продавачите ги питат как да ги надпишат.И Двамата по инерция ги надписват от името на двамата сещат се, че вече не са заедно и задраскват името на другия.През цялото време са с гръб един към друг. Тръгвайки да плаща Сандия изпуска монети така се обръщат той се навежда да и помага и така се виждат и двамата са изненадани но си личи, че на Сурадж му е приятно да я види. Сандия не я споменавам, защото тя когато и да го види винаги се радва, той е този който се държи студено
Междувременно дават подготовката в къщата на Рати. „Бабаса„ свекъра търси телефона на свекървата на Чави за да я поканят за празненството и се учудва,че никой не отговаря.Чави се притеснява да не разберат истината.Менакши се намесва като казва,че не редно да ги канят по телефона а да отидат лично. Чави замазва положението като носочва разговора към майката на Менакши като и казва ,че поне този път е добре майка и да дойде с подарък.Сантош защитава Менакши и казва да приключат този разговор.
Поувлякох се малко
Междувременно дават подготовката в къщата на Рати. „Бабаса„ свекъра търси телефона на свекървата на Чави за да я поканят за празненството и се учудва,че никой не отговаря.Чави се притеснява да не разберат истината.Менакши се намесва като казва,че не редно да ги канят по телефона а да отидат лично. Чави замазва положението като носочва разговора към майката на Менакши като и казва ,че поне този път е добре майка и да дойде с подарък.Сантош защитава Менакши и казва да приключат този разговор.
Поувлякох се малко 

то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с това което си изгледала ти от булката. Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас 
сценария с Изуки е невероятен

Роси
обещавам, че ще гледам Светлината, но само при условие, че има драма, инак просто все едно филма нема да е индийски

Роси
обещавам, че ще гледам Светлината, но само при условие, че има драма, инак просто все едно филма нема да е индийски
и аз ще гледам, ама само при положение, че Сандия ше гушне чемшира

не мой да бъдеш зла кат мене мац

Роси
и аз ще гледам, ама само при положение, че Сандия ше гушне чемшира

не мой да бъдеш зла кат мене мац

. Нали вече сме пристрастени към драмата

Препоръчани теми