Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug Hug Hug

Като седнах и премислих снощните чепкания с Роска, стигнах до извода, че много се преекспонират нещата.
Да, и мен ме яд на моя сериал, но няма да седна да казвам, че е прекалено мнението на някого, та дори и да се повтаря през пост.
Както казах, не аз пиша сценарият и нищо не зависи от мен!!!
Подразни ме забележката на Роси защото доколкото съм я чела сега и преди по други теми, даваше заявка за широко скроен човек когото почнах да чувствам близък. Точно поради тази причина не се държа като сухар, а си позволявам майтапи.
Мисля, че влизайки тук, човек не влиза да се натоварва, а обратното.
Аз не живея в сериала и това означава, че на момента може нещо да ме е ядосало в новата концепция на сериалът ми, но ми минава бързо и ето, започнах да се майтапя и с Булката...цял сценарии написах.

Няма да седна да умирам, че са решили да тупнат Шив...дреме ми...все едно като се ядосвам екипа ще ми поиска АЙБАН-а за обезщетение за похабените нерви... hahaha hahaha hahaha hahaha

Роси Hug да се надяваме, че между нас всичко е наред, но се почувствах много кофти снощи и за това реших да напиша този пост. Peace

# 226
Здравейте Hug Hug Hug

Като седнах и премислих снощните чепкания с Роска, стигнах до извода, че много се преекспонират нещата.
Да, и мен ме яд на моя сериал, но няма да седна да казвам, че е прекалено мнението на някого, та дори и да се повтаря през пост.
Подразни ме забележката на Роси защото доколкото съм я чела сега и преди по други теми, даваше заявка за широко скроен човек когото почнах да чувствам близък. Точно поради тази причина не се държа като сухар, а си позволявам майтапи.
Аз не живея в сериала и това означава, че на момента може нещо да ме е ядосало в новата концепция на сериалът ми, но ми минава бързо и ето, започнах да се майтапя и с Булката...цял сценарии написах.

Няма да седна да умирам, че са решили да тупнат Шив...дреме ми...все едно като се ядосвам екипа ще ми поиска АЙБАН-а за обезщетение за похабените нерви... hahaha hahaha hahaha hahaha

Роси Hug да се надяваме, че между нас всичко е наред, но се почувствах много кофти снощи и за това реших да напиша този пост. Peace

Зис, напълно си права. Няма смисъл нито някой да се сърди, нито пък да се притеснява, че коментира даден сериал. Аз в интерес на истината преживявах по емоционално единствено историята на цветовете, тъй като по някакъв начин ме грабна и ми се искаше да завърши щастливо. После като чух, че и Ичха умира другите сериали не съм ги преживявала по такъв начин, но пък ако ще мрат героите във всеки сериал просто няма да ги гледам, щото излиза, че във всеки сериал се случва едно и също и става банално. Например не си струва да гледам всичките 1000 и кусур серии на булката, за да видя, че Ананди остава самотна майка. Не си струва да си губя времето почти 2 години ей така, за нищо. Същото е и със Светлината, него също ще го зарежа. Ако са по кратки сериалите както и да е, но при положение, че ги снимат с години, просто не си струва.

# 227
Здравейте Hug Hug Hug

Така е Зиз, напълно си права! Определено и аз доста прекалих с коментара си - не съм го направила с цел да те засегна или да ти казвам какво да пишеш и какво не. Напротив - ще се радвам да продължиш да пишеш в темата, защото си страхотен човек и винаги от сърце се забавлявам на постовете ти ...   bouquet  bouquet  bouquet

Не знам защо, но тогава наистина всичко ми дойде в повече - от една страна тази настинка, дето вече ми писна, от друга новината за слуховете относно Разврати. В един момент си представих какво изпитвате, точно защото и аз съм го изпитала. Да това е просто филм, но си е хубаво, когато и накрая всичко е ок. Разбира се както казваш никой не ни пита нас - сценаристите ще направят това, което са решили. Дано все пак започнат да се вслушват по-често и в мнението на зрителите.  Praynig  Praynig Praynig

С това не искам да се оправдавам - Много съжалявам ако съм те засегнала. Въобще не съм искала това. Знам, че ти се шегуваш с тези неща и по принцип и аз държа на майтап - в случая обаче понеже на няколко пъти прочетох как накрая видиш ли ще гръмнат Сандия или Сурадж ми стана малко кофти, защото се надявам това да не се случва. Особено като се сетя колко е гадно - понеже съм го изпитала и в индийски и в турски сериал. Именно затова и не ти отговарях на постовете - не защото се сърдя или съм обидена. Тогава ти се обърна към мен в един пост казвайки, да не те игнорирам и после подметна същото - затова реших да пиша. Въобще не съм искала да споря, да влизам в конфронтация или да ти забранявам да пишеш. Просто написах моята гледна точка. Това е причината да реагирам така - нищо друго. Когато после премислих нещата осъзнах, че съм реагирала доста пресилено и се извинявам ...  Peace

Аз също се надявам, че всичко между нас ще е ок - не съм искала да те засегна. Надявам се, че както ти, така и всички останали ще продължите да пишете в темата. Това е форум и всеки може да изказва мнението си спокойно. Разбира се, че не винаги може да сме съгласни с всичко и може да възникват леки спорове, но това е защото сме различни хора и характери. Един мисли едно, друг друго - един вярва в едно - друг в друго - в това няма нищо лошо. Важното е да се уважаваме взаимно. Аз лично много се радвам, че познавам теб и останалите, с които коментираме - макар и виртуално. Всички сте страхотни - благодаря ви за хубавата компания ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наистина се смятам за широко скроен човек, но явно и аз си имам своите настроения понякога ...
  Mr. Green

# 228
Зиз, това е за теб! Разврати явно те очаква във фитнеса ... Mr. Green Heart Eyes  smile3525

# 229
Зиз, това е за теб! Разврати явно те очаква във фитнеса ... Mr. Green Heart Eyes  smile3525

Aaaa, РосО Hug не приемам подаръка...щом не е с чемширче в ръцете...не става Naughty hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кви са тия фитнеси... Mr. Green много ми е жив нещУ Joy Joy Joy

Пак да кажа, оптимизЪмЪТ ти е удивителен кат моя до преди няколко дни...обаче както са казали умните хора,  всичко това е: "Тържество на надеждата пред горчивият опит" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Всичко е ОК, мац Hug

# 230
Зиз, това е за теб! Разврати явно те очаква във фитнеса ... Mr. Green Heart Eyes  smile3525

Aaaa, РосО Hug не приемам подаръка...щом не е с чемширче в ръцете...не става Naughty hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пак да кажа, оптимизЪмЪТ ти е удивителен кат моя до преди няколко дни...обаче както са казали умните хора,  всичко това е: "Тържество на надеждата пред горчивият опит" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Всичко е ОК, мац Hug

Радвам се мац!  Hug Hug Hug

Той Разврати вероятно тренира да натупа терористите - къде го отписват толкова бързо ...  Mr. Green

Аз съм на мнение, че все пак трябва да сме оптимисти - пък накрая каквото стане ...
  newsm76

# 231
Здравейте и от мен!

Епизода с магазина по мои сметки трябва да го качат в Понеделник. Grinning

По другата седмица е изгонването на Сандия на годежа на Чави, катастрофата на автобуса и връщането и в къщата, но разказите оставям на Буболина Grinning  bouquet

Аз нямам търпение за това с автобуса! Там Сандия и Сурадж ще са много сладки - после тя ще се върне обратно в къщата ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
  • София
Здравейте и от мен!

По другата седмица е изгонването на Сандия на годежа на Чави, катастрофата на автобуса и връщането и в къщата, но разказите оставям на Буболина Grinning  bouquet

Аз нямам търпение за това с автобуса! Там Сандия и Сурадж ще са много сладки - после тя ще се върне обратно в къщата ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
Здравейте и от мен!

Нека ги качат епизодите, ще разказвам, стига да говорят повече, за да разбирам какво се случва, защото когато има музика много се дразня.

# 234
  • София
И аз така newsm44 много хубави неща си казват и си е друго да ги чуя на български Grinning

# 235

Всичко е ОК, мац Hug

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 236
Мiha, Hug като цитираш го право след ей това [/quote] инак не правиш нищо освен да пълниш страницата с празни мнения, на които винаги ме избива да кажа "КО РЕЧИ...?" Grinning

Марвелоо Hug стига висе в мазата, а излез да обсъдим как ще ''страдаме'' за РазвратИ Joy Joy Joy Joy

# 237

Всичко е ОК, мац Hug

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ко се смееш ма... Mr. Green освен да ме чака в подходящо помещение загърнат в бел чаршаф...нема кво друго да е... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фитнес...е, също... hahaha hahaha hahaha

# 238
[/color] инак не правиш нищо освен да пълниш страницата с празни мнения, на които винаги ме избива да кажа "КО РЕЧИ...?" Grinning

Марвелоо Hug стига висе в мазата, а излез да обсъдим как ще ''страдаме'' за РазвратИ Joy Joy Joy Joy

[/quote]

Първо малко за песимизма и оптимизма  Hug

"Падат в една пропаст двама алпинисти – песимист и оптимист.
Песимистът:
- Падам…
Оптимистът:
- ЛЕТЯ!!! ."  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 239
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт