Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 666
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Бубе, Тери благодаря ви за разказите на Светлината и на Кармата Hug Hug
За съжаление наистина ще затворят сладкарницата на Сурадж и не знам как ще продължи живота им отсега нататък.

Сурадж продаде сладкарницата, за да изплати дълга на брат си - обаче купувача каза всичко на Анкур. Нали той го изпрати. Надявам се, че след време, когато му мине яда той ще върне сладкарницата на Сурадж - или пък Сандия ще го направи щом разбере какво е направил. Сурадж в последно време беше спрял да прави сладки, но дано по-натам си върне сладкарницата и всички да са щастливи. Най-вече той и Сандия ... ова Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Това за индийските серии ли се отнася, защото съм гледала как всички се събират пред сладкарницата на Сурадж и виждат, че има бележка на вратата, а той нещо упрекваше Сандия, Сантош, която още не я е приела също я упрекваше.

# 211
  • София
Това което си гледала ти е много по назад,там лично Сандия се налага да затвори магазина заради неуредени документи беше голяма драма Grinning

А в момента е направил ипотека на магазина, заради заема който взе Викрам заради операцията на
Сантош.

# 212
Ич не си с е поувлякла мац Hug...Чаршафа ти е нормален....за персон и половина легло.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сал забрай да споменеш, че ше думнат Сандия... hahaha hahaha hahaha
Да напомня така да се каже Mr. Green Нали от нощеска съм зла... Whistling

Недей така де Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 213
Е, Роска  Hug сори! bowuu
Не можех да допусна, че пък чак толкова го изживяваш.
Аз не бих реагирала като теб и за това ми е странно, но пък ти обещавам, че повече дума няма да обеля за серила ти.  Naughty

Както и да е...извиних се   bouquet

Няма защо да се извиняваш! Пиши си спокойно за който сериал искаш. Въобще не съм мислила да те спирам. Hug Просто исках да кажа кое ми се е сторило прекалено. Може би защото ми се е случвало на няколко пъти да убиват любимците ми в даден сериал и затова четейки това нонстоп ми става тъпо. Ясно е, че няма как да знаем какво ще сътворят накрая в "Светлината" - може и да е нещо гадно, но може и да не е. Нека поне се надяваме да има изключения и финала да е щастлив. Ако от сега мислим негативно се губи удоволствието.  newsm10

Аз ти се извинявам, ако съм ти се сторила груба или без чувство за хумор - не е така! Не съм искала това. Просто тези дни покрай тая настинка ми е криво ...
   bouquet

# 214
За съжаление наистина ще затворят сладкарницата на Сурадж и не знам как ще продължи живота им отсега нататък.

Сурадж продаде сладкарницата, за да изплати дълга на брат си - обаче купувача каза всичко на Анкур. Нали той го изпрати. Надявам се, че след време, когато му мине яда той ще върне сладкарницата на Сурадж - или пък Сандия ще го направи щом разбере какво е направил. Сурадж в последно време беше спрял да прави сладки, но дано по-натам си върне сладкарницата и всички да са щастливи. Най-вече той и Сандия ... ова Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Това за индийските серии ли се отнася, защото съм гледала как всички се събират пред сладкарницата на Сурадж и виждат, че има бележка на вратата, а той нещо упрекваше Сандия, Сантош, която още не я е приела също я упрекваше.

Да това е за сериите в Индия сега! miha- ти е отговорила по-точно и подробно кога се случва другото ... Hug

# 215

Да това е за сериите в Индия сега! miha- ти е отговорила по-точно и подробно кога се случва другото ... Hug

Точно затова си мисля, че това ще са сериите, които Бубето ги е разказала, но щом Сурадж ще продава сладкарницата явно е нещо друго. Ще видим в следващите епизоди дали е така Peace
Рокси благодаря за снимките на Анас и Гаутам - много са готини txtloves txtloves Ще гледам епизода в Индия и още как за нищо на света не бих го пропуснала Grinning
Ползвам Гугъл Хром, нямам мозила, а клипа го отворих с експлорера - много са хубави Two Hearts Дано наистина Сандия се окаже бременна Praynig Praynig Praynig

# 216
Рокси благодаря за снимките на Анас и Гаутам - много са готини txtloves txtloves Ще гледам епизода в Индия и още как за нищо на света не бих го пропуснала Grinning
Ползвам Гугъл Хром, нямам мозила, а клипа го отворих с експлорера - много са хубави Two Hearts Дано наистина Сандия се окаже бременна Praynig Praynig Praynig

Радвам се, че си отворила клипа - определено си заслужава!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анас и Гаутан са супер - много ми се иска след Биг Бос - Гаутам да се върне в ролята на Викрам - тя си е за него ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts И аз ще очаквам с нетърпение епизодите в Индия - Сурадж и Сандия ще са много сладки на това парти. Дано скоро Сандия ни зарадва с новината, че със Сурадж ще имат бебе - това би било невероятно ...  txtloves  Kissing Heart Praynig

# 217
Е, Роска  Hug сори! bowuu
Не можех да допусна, че пък чак толкова го изживяваш.
Аз не бих реагирала като теб и за това ми е странно, но пък ти обещавам, че повече дума няма да обеля за серила ти.  Naughty

Както и да е...извиних се   bouquet

Вижте сега, наистина не е нужно толкова дълбоко да изживява човек един сериал, още по малко пък само заради изказано мнение някой да се сърди или това да се превърне в конфликт. Все пак това са едни изказани мнения, които всеки може да си позволи, тя затова темата е такава. Според мен също убийствата на героите са дело на сценаристите, защото ако не беше така това щеше да се случи единствено в цветовете, но то както се вижда се случва и в другите сериали. Ако Садна е поискала да напусне сериала, Ичха също ли е поискала? Както Роксис каза като напусне един актьор го заменят с друг и сериала продължава без никакъв проблем. Въпросът тук е, че сценаристите умишлено убиват главните герои. Според мен това дето са казали, че е естествен процес по скоро са имали предвид, че и в реалния живот се случват такива неща и е напълно нормално двама влюбени да се разделят поради такава причина. Вероятно и затова убиха Пратап точно когато щяха да се женят със Сугна. От една страна така повече се доближават до реалността, но от друга ако го правят във всеки сериал става неприятно. Като се замисли човек, ако някакъв филм или сериал се прави по действителен случай е още по нормално да се случи подобно нещо. Въпреки, че е прекалено лично моят случай беше точно такъв. Съвсем внезапно човекът, с който щях да свържа живота си се самоуби. Не ми се изпада в подробности, но причината да го направи е направо смразяваща. Как съм го преживяла единствено аз си знам, но още по гадно и неприятно ми ставаше, когато някой казваха, че ако се погледне от друга гледна точка тази история ще се превърне в един сериал направен по действителен случай. Може би Индийските сценаристи смятат, че така техните сериали са по различни от останалите и би било възможно в някаква степен у някой това да предизвика по голям интерес, но като видят, че зрителите са настроени отрицателно може да си променят сценариите.

Относно отношенията между Сара и Ангат в реалния живот едно нещо би трябвало да е ясно на всеки, че дори да има нещо повече между тях винаги ще го отричат пред медиите и като цяло. Няма как който и да било да признае подобно нещо. Естествено не е невъзможно и да са само приятели, но това вече единствено те си го знаят, не е изключен нито единия, нито другия вариант.

# 218

Точно затова си мисля, че това ще са сериите, които Бубето ги е разказала, но щом Сурадж ще продава сладкарницата явно е нещо друго. Ще видим в следващите епизоди дали е така Peace

По принцип няма как да е в сериите, които аз разказах, защото там Сурач отиде при инспектора и му занесе лично сладките, които беше поръчал като подкуп. Оня беше нацупен и му каза да предаде на жена си, че идеализмът и няма да я докара до никъде. Вероятно сега ще са онези епизоди с пожара, дето Сурач и Сандия се разделят, но не знам дали ще са тази седмица. В понеделник като ги качат ще видим.

# 219
Така е Бубе - права си!   bouquet

По отношение на филмите - то е ясно, че ако някои са по истински случай понякога завършват трагично, понеже понякога и в живота ги има тези неща. Например филма за Рам и Лийла - той е по екранизация на Ромео и Жулиета и очаквах какво ще стане накрая, макар че го бяха направили по-различно. Но пак така - голяма любов - два враждуващи рода. Накрая младите се жертват за мира. Тъжен край, но иначе е хубав филм ...  Peace

В сериалите обаче поне може да ни спестят гадостите - нали през цялото време героите преминават през какви ли не изпитания и проблеми. Поне в края всичко да е ок - да не убиват никого и да има изключения, където да виждаме и щастлив финал. Надявам се при "Светлината" да е така. Дано и в Булката също последните излезли неща да са само слухове ...
  Praynig

# 220
Здравейте. Не можех да се включвам често но не съм ви забравила. Просто нямах достъп до интернет. Бубулина, благодаря както на теб, така и на останалите за разказаните епизоди от светлината. Наистина не ми се иска сериала да завърши трагично, защото Сандия и Сурач са много хубава двойка и искам да останат заедно. Дано да стане така. Бубулина много съжалявам затова, което си преживяла. Вероятно затова преживяваш толкова трудно случващото се в сериалите. Относно съпругът на Ананди, ако го убият аз също ще спра да гледам малката булка, защото това ми беше любимият сериал и ми се искаше Ананди да е щастлива. Дано всичко се развие нормално и да завърши щастливо с двете им дечица, дори да не остане Анмол при тях. Зис и Марвела моите поздравления за дълго очакваната ви мечта, която ще се сбъдне не с едно, а с цели 2 бебета и за двете ви по едно. Честито! Много ми беше трудно да изчета на куп всичко от предишната и сегашната тема, но се справих.

# 221
  • София

По принцип няма как да е в сериите, които аз разказах, защото там Сурач отиде при инспектора и му занесе лично сладките, които беше поръчал като подкуп. Оня беше нацупен и му каза да предаде на жена си, че идеализмът и няма да я докара до никъде. Вероятно сега ще са онези епизоди с пожара, дето Сурач и Сандия се разделят, но не знам дали ще са тази седмица. В понеделник като ги качат ще видим.

# 222
  • София
Здравейте и от мен!

Епизода с магазина по мои сметки трябва да го качат в Понеделник. Grinning

По другата седмица е изгонването на Сандия на годежа на Чави, катастрофата на автобуса и връщането и в къщата, но разказите оставям на Буболина Grinning  bouquet

# 223
Абе тия защо копират сцената с шиенето на копчето  ooooh! ooooh! ooooh!
Първо Ананди и Шив, сега Гена и Ниранджан  Mr. Green

# 224
Абе тия защо копират сцената с шиенето на копчето  ooooh! ooooh! ooooh!
Първо Ананди и Шив, сега Гена и Ниранджан  Mr. Green

Вероятно са изчерпани вече..или пък е естествен процес?!
Ако не се лъжа Джаго и Ганга също имат"романтична" сцена с някакви копчета . Mr. Green Май Ганга му закопчаваше ризата и той я придърпа към себе си ..После всички знаем- не стана нищо интересно . Flutter Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт