то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с това което си изгледала ти от булката. Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас Рокси
И за да не разпъвам пак чаршафа, ще разкажа на кратко по нататък повече:
Мохит иска заем от Чави за фризьорския салон на Емили,минава време и свекърва и
напомня да си ги поиска, тя отказва и така и почват проблемите.След време пък лъже че е бременна,и т.н ....С две думи тя в момента няма къде да отиде.
В следващите епизоди освен сцената със цветния венец, ще има и танц със шал с който ще
ги вържат “по принуда “ естествено , връзват ги точно Чави мъжа и. И прословутата сцена от
която всички си задават въпроса дали Сандия не е бременна. Менакши хвърля зад гърба си цвете
която го хване ще е следващата бременна. Сантош толкова се зарадва милата, такова щастие беше
изписано на лицето и. С нетърпение чакам тези епизоди

Благодаря ти за разказите! Вече ми се изясни, понеже тук не бях съвсем наясно. Това с танца на Сурадж и Сандия и дето Чави и мъжа й ги връзват и аз го видях зад кадър - ще е супер. И това с цветето ще е супер - може пък наистина този път да ни зарадват с бебе на Сурадж и Сандия. Нямам търпение за епизода ...

Мисля, че трябва да сме малко по-широко скроени
това, че казвам, че ще думнат Сандия, не означава, че не трябва да ми разговаряш.
Може би индийското щастие се различава от нашата представа за такова. Може би колкото е по-голяма драмата, толкова е по-щастлив индиецът