Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Зиз  Grinning то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с  това което си изгледала ти от булката.  Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас Mr. Green

Рокси
И за да не разпъвам пак чаршафа, ще разкажа на кратко по нататък повече:

Мохит иска заем от Чави за фризьорския салон на Емили,минава време и свекърва и
напомня да си ги поиска, тя отказва и така и почват проблемите.След време пък лъже че е бременна,и т.н ....С две думи тя в момента няма къде да отиде.

В следващите епизоди освен сцената със  цветния венец, ще има и танц със шал с който ще
ги вържат “по  принуда “ естествено , връзват ги точно Чави мъжа и. И прословутата сцена от
 която всички си задават въпроса дали Сандия не е бременна. Менакши хвърля зад гърба си цвете
която го хване ще е следващата бременна. Сантош толкова се зарадва милата, такова щастие беше
изписано на лицето и. С нетърпение чакам тези епизоди Grinning

Благодаря ти за разказите! Вече ми се изясни, понеже тук не бях съвсем наясно. Това с танца на Сурадж и Сандия и дето Чави и мъжа й ги връзват и аз го видях зад кадър - ще е супер. И това с цветето ще е супер - може пък наистина този път да ни зарадват с бебе на Сурадж и Сандия. Нямам търпение за епизода ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Praynig newsm44

# 196
Хайде от мен двамата най-големи красавци в "Светлината" - Анас и Гаутам/ Сурадж и Викрам - много са сладки и готини ... smile3525 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 197
Зиз  Grinning то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с  това което си изгледала ти от булката.  Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас Mr. Green

Рокси

напомня да си ги поиска, тя отказва и така и почват проблемите.След време пък лъже че е бременна,и т.н ....С две думи тя в момента няма къде да отиде.

В следващите епизоди освен сцената със  цветния венец, ще има и танц със шал с който ще
ги вържат “по  принуда “ естествено , връзват ги точно Чави мъжа и. И прословутата сцена от
 която всички си задават въпроса дали Сандия не е бременна. Менакши хвърля зад гърба си цвете
която го хване ще е следващата бременна. Сантош толкова се зарадва милата, такова щастие беше

Благодаря ти за разказите! Вече ми се изясни, понеже тук не бях съвсем наясно. Това с танца на Сурадж и Сандия и дето Чави и мъжа й ги връзват и аз го видях зад кадър - ще е супер. И това с цветето ще е супер - може пък наистина този път да ни зарадват с бебе на Сурадж и Сандия. Нямам търпение за епизода ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Praynig newsm44

Здравейте и от мен! Бая сте изписали докато дойда. Аз също си мисля, че ако Сандия забременее със Сурач ще се съберат, но пък да не стане така, че и тя да роди като Садна, всички да са щастливи и да се появи някакъв атентат. То това с терористите в Индия вече си стана модерно във всеки сериал. Ако си останат заедно наистина ще е страхотен сериал.

Марвела, драма да искаш, там поне ще се нагледаш.

# 198
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох беееееее....Даскала и Гена накрая си изкъртиха ламарините Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бизнесмена раздеда подаръци на родата за успешния бизнес... hahaha hahaha hahaha

# 199

Здравейте и от мен! Бая сте изписали докато дойда. Аз също си мисля, че ако Сандия забременее със Сурач ще се съберат, но пък да не стане така, че и тя да роди като Садна, всички да са щастливи и да се появи някакъв атентат. То това с терористите в Индия вече си стана модерно във всеки сериал. Ако си останат заедно наистина ще е страхотен сериал.

Бубе, стига си мислила негативно! Нека мислим положително - не е казано, че всеки път когато някой забременее или роди то трябва да се случва нещо лошо. Освен това сериала все още се снима - Сандия се справи с толкова много терористи в предните епизоди. Сега трябва да има малко спокойствие за нея, Сурадж и другите. Няма как да няма и някой проблем. Все пак тя е полицайка - и при тях има проблеми, но се надявам, че накрая всичко ще е наред. Искам Сурадж и Сандия да се съберат - да са щастливи заедно и да си имат бебе. Моля се, когато решат да приключват сериала - финала да е щастлив - а до тогава - нека се наслаждаваме на епизодите и да спрем да мислим лоши неща ...  Praynig Praynig Praynig

# 200

По отношение на статиите за връзката на Сара и Ангад! Нормално е двамата да отричат подобно нещо, но аз вярвам повече на очите си. Знам, че той е женен, а тя излиза с Парас - но определено Сара и Ангад са много близки в живота. Ходят си на гости, празнуват голяма част от празниците си заедно - събират се по семейно и по партита, дори живеят наблизо. Когато ги видя заедно си личи как се гледат и т.н. За мен има нещо повече от "само приятели", но разбира се това си е моето мнение. Най-важното е че са си много близки и се надявам винаги да е така ...
  Praynig Praynig Praynig

Аз предпочитам да вярвам на статиите, защото за мен няма нищо необичайно в отношенията им - близки и дори най-добри приятели... И аз имам такива момчета в моя живот, които са ми като братя - не виждам, защо веднага трябва да стигаме до извода, че са заедно... Аз ако съм на негово място не бих искала да ми развалят семейството и понеже имам МНОГО близки приятели веднага да ме правят тяхна любовница, след като обожавам човека до себе си Simple Smile
А колкото до Садна и Ранвир - както казах никой не знае дали е достоверно това, но поне имам в какво да вярвам и е даден някакъв отговор на зрителите, а не да се чудим защо наистина са напуснали филма. Това, че на Садна и е мъчно за филма е нормално, нормално е също, че винаги би се връщала да играе в него, но това не значи, че не е напуснала филма по собствено желание. Все пак й се е отдала по-добра възможност и преценила, че не си заслужава да я загуби само заради още няколко серии. Ти какво би предпочела - да продължиш да се снимаш в Цветовете за още 3 месеца например и после каквото сабя покаже или ще избереш новия проект, който е за 2 години напред (например)  Thinking Мисля, че трябва да сме малко по-широко скроени Stuck Out Tongue

# 201
Айде оптимистки на хоризонтЯ Mr. Green Joy Joy Joy

Щастливи финали в игрални филми... hahaha hahaha hahaha

Роске Hug това, че казвам, че ще думнат Сандия, не означава, че не трябва да ми разговаряш. Grinning
Все пак всеки има право на мнение и съдейки по трите сериала дето се завъртяха в БГ ефира не виждам как края ще е щастлив. На мен и през акъла не ми е минавало, че ще ми занулат Черньо...ама ето, подготвили са го...е, това ме кара да мисля, че няма светлина в сериалните тунели.

Но, има едно но... Naughty Може би индийското щастие се различава от нашата представа за такова. Може би колкото е по-голяма драмата, толкова е по-щастлив индиецът Mr. Green

ИНак не знам как да си обясня за кой нормален човек смъртта на някой е естествен процес

Така, че не ми се сърди, просто и да се молим и да не се молим каквото има ще става и то не зависи от моето мнение, не аз пиша сценарият. Peace

Та, Сандия ще умре...или мъжО и ще отнесе букетчето.
Сори, ама съм зла Naughty

# 202
  • София
Зиз  Grinning то моите 900 епизода са капка в морето в сравнение с  това което си изгледала ти от булката.  Така,че бъди си зла колкото искаш и аз ще стана, ако ми гръмнат Анас Mr. Green

Рокси

В следващите епизоди освен сцената със  цветния венец, ще има и танц със шал с който ще
ги вържат ”по  принуда ” естествено , връзват ги точно Чави мъжа и. И прословутата сцена от

Благодаря ти за разказите! Вече ми се изясни, понеже тук не бях съвсем наясно. Това с танца на Сурадж и Сандия и дето Чави и мъжа й ги връзват и аз го видях зад кадър - ще е супер. И това с цветето ще е супер - може пък наистина този път да ни зарадват с бебе на Сурадж и Сандия. Нямам търпение за епизода ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Praynig newsm44

Марвела, драма да искаш, там поне ще се нагледаш.

# 203

По отношение на статиите за връзката на Сара и Ангад! Нормално е двамата да отричат подобно нещо, но аз вярвам повече на очите си. Знам, че той е женен, а тя излиза с Парас - но определено Сара и Ангад са много близки в живота. Ходят си на гости, празнуват голяма част от празниците си заедно - събират се по семейно и по партита, дори живеят наблизо. Когато ги видя заедно си личи как се гледат и т.н. За мен има нещо повече от "само приятели", но разбира се това си е моето мнение. Най-важното е че са си много близки и се надявам винаги да е така ...
  Praynig Praynig Praynig

Аз предпочитам да вярвам на статиите, защото за мен няма нищо необичайно в отношенията им - близки и дори най-добри приятели... И аз имам такива момчета в моя живот, които са ми като братя - не виждам, защо веднага трябва да стигаме до извода, че са заедно... Аз ако съм на негово място не бих искала да ми развалят семейството и понеже имам МНОГО близки приятели веднага да ме правят тяхна любовница, след като обожавам човека до себе си Simple Smile
А колкото до Садна и Ранвир - както казах никой не знае дали е достоверно това, но поне имам в какво да вярвам и е даден някакъв отговор на зрителите, а не да се чудим защо наистина са напуснали филма. Това, че на Садна и е мъчно за филма е нормално, нормално е също, че винаги би се връщала да играе в него, но това не значи, че не е напуснала филма по собствено желание. Все пак й се е отдала по-добра възможност и преценила, че не си заслужава да я загуби само заради още няколко серии. Ти какво би предпочела - да продължиш да се снимаш в Цветовете за още 3 месеца например и после каквото сабя покаже или ще избереш новия проект, който е за 2 години напред (например)  Thinking Мисля, че трябва да сме малко по-широко скроени Stuck Out Tongue

Не си спомням някъде да съм те карала да вярваш в това, което казвам. Нито аз съм им светила, нито ти, че да знаем какви са отношенията им. Съдя по това, което виждам - нима има нещо лошо в това, че ги харесвам като двойка в живота, освен в сериалите. Това не значи, че отричам съществуването на Пари и Парас. Да Сара и Ангад са близки приятели - всеки има такива, но специално при тях се вижда, че е нещо повече. Дори самото им силно приятелство мен ме радва - радва ме, когато ги виждам заедно, когато ходят по партита, когато се усмихват прегръщат, когато си ходят на гости. Просто ги обожавам и искам винаги да ги гледам така. Това за мен е най-важно. Другото си го знаят само те. А това, че брака на Ангад е уреден от майка му не съм го измислила аз, а той го казва при всяко интервю. И да има нещо е нормално да отричат - а вече каква е истината си знаят те.  Peace

Същото се отнася и за напускането на Сара и Киншук! Значи ти предпочиташ да вярваш на подобни истории, защото някой го написал във фейсбук, вместо на думите на самите актьори? Хубаво в това няма лошо - само, че аз мисля и реално - тук не става въпрос да си измислям оправдание. Защо трябва да хвърлям вината върху актьорите, когато най-вероятно именно сценаристите са си измислили това да убият героите им. Ясно е защо - идеята е била да повторят историята на Санда и Рагини с тази на децата им Куши и Тамана. Ако искаха да убият Садна понеже видиш ли Сара искала да си ходи можеше да го направят в една серия и готово, а те дадоха всичко подробно - то не бяха прокълнати гривни, пророчески сънища, бомби, после и самата й смърт. Ранвир пък изведнъж сервираха, че е умрял и вместо него Рагини беше женена за Анмол. Чак после стана ясно кога е станало и как. В индийските сериали имат навиците да сменяват актьорите, когато някой иска да напуска за нещо - така си запазват историята. Примери хиляди - тогава защо в случая не са ги сменили с други и готово - ами защото такъв е бил сценария, не тяхното желание. Аз пък вярвам в това. Стане ли дума за тях мога да развивам теории до скъсване, но не смятам повече да го правя. Всеки може да вярва в каквото си иска.  Wink

Не ме разбирай грешно - целта ми не е да споря с теб дали имат връзка или кой защо напуснал. Ти вярваш в едни неща, аз в други - всеки човек е различен. Важното е да се уважаваме взаимно ...
Heart Eyes

# 204
Оуууу, промо от вчера за Разврати и терористите Joy Joy Joy Joy

Заглавие на ДесиТвбокса..."Ще успее ли Шив да се справи с терористите" Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 205
Айде оптимистки на хоризонтЯ Mr. Green Joy Joy Joy

Щастливи финали в игрални филми... hahaha hahaha hahaha

Роске Hug това, че казвам, че ще думнат Сандия, не означава, че не трябва да ми разговаряш. Grinning
Все пак всеки има право на мнение и съдейки по трите сериала дето се завъртяха в БГ ефира не виждам как края ще е щастлив. На мен и през акъла не ми е минавало, че ще ми занулат Черньо...ама ето, подготвили са го...е, това ме кара да мисля, че няма светлина в сериалните тунели.

Но, има едно но... Naughty Може би индийското щастие се различава от нашата представа за такова. Може би колкото е по-голяма драмата, толкова е по-щастлив индиецът Mr. Green

ИНак не знам как да си обясня за кой нормален човек смъртта на някой е естествен процес

Така, че не ми се сърди, просто и да се молим и да не се молим каквото има ще става и то не зависи от моето мнение, не аз пиша сценарият. Peace

Та, Сандия ще умре...или мъжО и ще отнесе букетчето.
Сори, ама съм зла Naughty

Не се сърдя Зиз, но наистина вече се дразня да чета едно и също! Разбирам, че се правиш на зла или се шегуваш, но вече от 2 дни да пишеш непрекъснато как видиш ли ще убият Сандия или Сурадж накрая вече е прекалено. Именно за да не влизам в спорове не обръщам внимание на тези твои думи и постове. Разбирам как се чувстваш заради слуха за Разврати - надявам се това да е просто слух. Аз преживях същото, когато ми убиха Садна, после и Ранвир. Разбирам и че в повечето индийски сериали имат навика накрая да убиват главните си актьори, но защо пък да няма изключения. Аз не бих си позволила да говоря така за никой герой, независимо дали гледам сериала или не. Както и в турските сериали така и тук ми се е случвало да убиват някои от любимците ми накрая - много е гадно и се надявам, че поне в "Светлината" това няма да стане. Защо винаги трябва да гледаме негативно на нещата и да мислим най-лошото. Така с това непрекъснато писане за това как ще убият този или онзи човек се напряга. Ние, които следим сериала се надяваме на щастлива развръзка - той още се снима и нищо не се знае, но нужно ли е всеки път видиш ли да четем как ще убият еди кой си. Именно затова не пиша в отговор на тези твои постове - просто ги пропускам. Не се обиждай - просто изразих мнението си ...  Peace

# 206
  • София

Рокси

# 207
  • София
Няма защо Grinning все пак е нещо  което следя с интерес, доставя ми удовоствие да го правя  smile3525

# 208
Няма защо Grinning все пак е нещо  което следя с интерес, доставя ми удовоствие да го правя  smile3525

Hug Hug Hug Hug Hug

# 209
Е, Роска  Hug сори! bowuu
Не можех да допусна, че пък чак толкова го изживяваш.
Аз не бих реагирала като теб и за това ми е странно, но пък ти обещавам, че повече дума няма да обеля за серила ти.  Naughty

Както и да е...извиних се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт