Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Привет мацки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зиз Hug много активни феновете на РазвратИ   newsm09 newsm09 newsm09

Ще видим какво ще излезе на финала.  newsm78 Но, думнат ли го, требва да се ориентират към приключване.
Инак нищо ново като коментари по темата  Naughty
Марвелита Hug аз казах отдавна, че с умирачкята приключвам. Naughty
Феновете са много активни, храната е качествена....прочетох неща които на 100% се покриват с нашите мисли. Не мога да си причинявам това да продължа, само дето ще си изгледам казаките. Тази вечер влиза Торал newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Обаче, както казах в диспансера...от утре почвам да го наводнявам, препоръчах им пояси, плавници, шнорхели и жилетки...и така до умирането...трябва да отдам дължимото на ашкъма Mr. Green

Ако са решили да го тупнат, дано приключат до края на седмицата та да се свършва вече. После ще се изсмея от сърце на тази кретения и за мен всичко приключва. Ще го очакваме в новите проекти. Party Party Party

Суууупер, и аз да рипнем за Торал  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Молим те пусни линк   bouquet 

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ето мило Hug

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Сал не си троши копитцата...още обработва видеото. Laughing

# 347

bouquet

И аз съм спряла да гледам и чакам развитие. Но независимо от решението мисля да си коментираме романтиката на Развратови при рускините  Peace

# 348

bouquet

И аз съм спряла да гледам и чакам развитие. Но независимо от решението мисля да си коментираме романтиката на Развратови при рускините  Peace
Ам чИ кЪ Party Party Party Party Party Party

Сал дет не знам до къде ше излъчват кат се разпространи новината Mr. Green

# 349
miha, Ани - вече и аз изгледах вчерашния епизод на "Светлината" в Индия! Беше страхотен, а Сурадж и Сандия бяха много сладки ...  newsm44   Kissing Heart Two Hearts

В началото много ми хареса, когато Сантош накара тях да изпълнят ритуала за Менакши и Викрам. После пък част от сарито на Сандия се закачи за часовника на Сурадж! Сантош беше много доволна, а те как се гледаха. После Сандия подари подаръка от името на нея и Сурадж - Менакши веднага забеляза, че е общ защото са го написали от Сандия и Сурадж Рати ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Супер много ми хареса, когато Менакши хвърли онова цвете - според поверието, която жена го хване ще бъде следващата бременна. Всички се наредиха - Сурадж гледаше към Сандия. Накрая именно тя хвана цветето - надявам се, че това означава, че скоро Сандия и Сурадж ще си имат бебе ...  Praynig Praynig Praynig  ppp  Hands Clap

Хареса ми и после, когато всички танцуваха и пяха - първо Мухит и Емили, след това Викрам и Менакши - после Сантош също се включи. По едно време раната я заболя малко и Сандия и Сурадж й помогнаха да седне ...  Wink

Накрая Чави и мъжа й Дилип започнаха да танцуват и по едно време - бутнаха Сурадж и Сандия един в друг. Двамата се прегърнаха и започнаха да се гледат влюбено. Чави и Дилип дори ги вързаха с едно шалче - бяха страхотни. Сурадж и Сандия не отделяха поглед един от друг. Танцуваха и накрая на танца Сурадж наклони Сандия и застана зад нея. За другата серия дадоха как Сурадж ще слага на Сандия гривна на крака - нямам търпение ...
  txtloves txtloves txtloves

# 350
miha, Ани - вече и аз изгледах вчерашния епизод на "Светлината" в Индия! Беше страхотен, а Сурадж и Сандия бяха много сладки ...  newsm44   Kissing Heart Two Hearts

В началото много ми хареса, когато Сантош накара тях да изпълнят ритуала за Менакши и Викрам. После пък част от сарито на Сандия се закачи за часовника на Сурадж! Сантош беше много доволна, а те как се гледаха. После Сандия подари подаръка от името на нея и Сурадж - Менакши веднага забеляза, че е общ защото са го написали от Сандия и Сурадж Рати ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Супер много ми хареса, когато Менакши хвърли онова цвете - според поверието, която жена го хване ще бъде следващата бременна. Всички се наредиха - Сурадж гледаше към Сандия. Накрая именно тя хвана цветето - надявам се, че това означава, че скоро Сандия и Сурадж ще си имат бебе ...  Praynig Praynig Praynig  ppp  Hands Clap

Хареса ми и после, когато всички танцуваха и пяха - първо Мухит и Емили, след това Викрам и Менакши - после Сантош също се включи. По едно време раната я заболя малко и Сандия и Сурадж й помогнаха да седне ...  Wink

Накрая Чави и мъжа й Дилип започнаха да танцуват и по едно време - бутнаха Сурадж и Сандия един в друг. Двамата се прегърнаха и започнаха да се гледат влюбено. Чави и Дилип дори ги вързаха с едно шалче - бяха страхотни. Сурадж и Сандия не отделяха поглед един от друг. Танцуваха и накрая на танца Сурадж наклони Сандия и застана зад нея. За другата серия дадоха как Сурадж ще слага на Сандия гривна на крака - нямам търпение ...
  txtloves txtloves txtloves

Значи Чави в крайна сметка се омъжва за Дилип, така ли? Защото сега се разкайва, че го е отхвърлила, аз вече разказах как си направиха засечка с Менакши в офиса му. Не го разказах много подробно, защото не можах съвсем ясно да разбера. Но май Менакши чакаше рикша и в същото време дойде и Чави. менакши излъга, че отива да продава сарита на пазара, а Чави, че отива в колежа. Като дойде рикшата, Менакши каза на Чави да се качва, че не са заедно, а тя ще си изчака следващата. Чави и каза, че ако чака следваща рикша, ще закъснее и няма да може да продаде нито едно сари. Менакши пък и каза, че тя щяла да закъснее за колежа, тя да се качи първа. Докато спореха дойде още една рикша, май се качиха и двете едната на едната, другата на тази дето дойде малко по късно, но после и двете посочиха един и същи квартал ли каквото е там дето отиваха при Дилип. Мисля, че така стана, но не знам дали добре съм разбрала.

# 351
Значи Чави в крайна сметка се омъжва за Дилип, така ли? Защото сега се разкайва, че го е отхвърлила, аз вече разказах как си направиха засечка с Менакши в офиса му.
Скрит текст:
Не го разказах много подробно, защото не можах съвсем ясно да разбера. Но май Менакши чакаше рикша и в същото време дойде и Чави. менакши излъга, че отива да продава сарита на пазара, а Чави, че отива в колежа. Като дойде рикшата, Менакши каза на Чави да се качва, че не са заедно, а тя ще си изчака следващата. Чави и каза, че ако чака следваща рикша, ще закъснее и няма да може да продаде нито едно сари. Менакши пък и каза, че тя щяла да закъснее за колежа, тя да се качи първа. Докато спореха дойде още една рикша, май се качиха и двете едната на едната, другата на тази дето дойде малко по късно, но после и двете посочиха един и същи квартал ли каквото е там дето отиваха при Дилип. Мисля, че така стана, но не знам дали добре съм разбрала.

Да Бубе, в крайна сметка Чави ще се омъжи за Дилип! Явно е успяла да си го върне. В момента в епизодите в Индия тя е женена за него ... newsm10

# 352
Скрит текст:
Ето и новите епизоди на светлината, от които ми стана много криво и тъжно.

Бащата на Сурач каза на Сандия, че вижда промяна в поведението на Сурач. Попита я дали не са скарани, понеже не го е виждал никога такъв. За да се държи така, значи е дълбоко наранен. Помоли я по някакъв начин да се опита да разбере какво му е.Сандия тайно си мисли, че онзи разговор, в който му беше казала да я остави да си тръгне думите и са го наранили. Явно по никакъв начин не подозира, че е открил документите за развод. Отиде при него и му каза, че му е извадила риза и му е оправила леглото. Той и каза тя да легне на леглото, той щял да спи на земята, но тя отказа, не знам какво се случи. Сандия правеше нещо, но не знам какво, защото Сурач и каза да престане, че бил изморен. Тя каза, че на нея не и се спи и нямало какво да прави. Сурач и каза да чете книга, но тя каза, че ще чете на глас. После го помоли да си казват гатанки. Тя започна да му казва гатанки, но той каза, че не можел да отгатва, понеже бил прост сладкар, да престане и да го остави да спи. После имаше музика доста време. Сандия явно се нарани, но не знам как. Сурач я попита какво и е станало, къде я боли, но тя му каза, че не може да му покаже. Тя му каза, че както той не може да и покаже с какво го е наранила така и тя не може да му покаже. Молеше го да и каже какво се случва. Пак му каза, че ако и се сърди заради това, което му е наговорила ще му се извинява многократно, стига да не я наказва с мълчание. Сурач и каза, че някой отговори трябва да бъдат отгатнати. Не знам Сурач какво правеше, но тя го молеше да я пусне долу.

Менакши не знам дали не наблюдаваше от някъде, защото се чудеше какво става между тях. Имаше музика и не разбирах какво става.

После Сурач каза, че не може да я накара да разбере защо се е променил, ако може да му прости, но не знам дали това го каза на нея, или си го говореше на себе си.

Менакши на сутринта каза на Викрам, че е видяла Сурач да носи Сандия на ръце до стаята им. Според Менакши Сурач нещо се е усъмнил в Сандия, явно го било яд, защото не си е изпълнила съпружеските задължения.

Бащата на Сурач извика Сантош, понеже не можел да си движи кракът. Тя тъкмо учеше Чави как да стрива някакви подправки, да била подготвена като иде в къщата на свекърва си.

Сурач попита Сандия защо е станала толкова рано, понеже друг път не го е правила, но тя не каза нищо.

Чатури тъкмо се оплакваше на Сантош от оная леля, дето все клюкарства, че нещо злословила по техен адрес и тя взе, че се домъкна. Предложи на Сантош една от снахите и да участват в някакво състезание, май до колкото разбрах по домакинство. Каза, че Сандия щяла да спечели състезанието.

Чото каза на Сурач, че държавните служби са запечатали магазина. Всички стояха и се чудеха. Сантош попита Сурач дали е ходил при инспектора. Той каза, че е ходил, но Викрам каза, че явно инспекторът се е ядосал на Сандия, за дето го е върнала и затова е запечатал магазина. Сурач каза, че заради някаква служба сега са почивни дни и нищо не може да се направи. Сантош каза на Сандия сега да изпрати Чото от съседната сладкарница да се почерпят по случая, защото вероятно трябва да е много щастлива, че го е оставила без прехрана. Сандия им каза, че ако са изпратили проби от сладките както тя им е казала това е нямало да се случи. Сурач и каза, че никога не признава вината си и че никога не я е грижа какво става. Сандия му каза, че при положение, че не е направила никаква грешка няма за какво да се чувства виновна. Сурач и каза, че много добре спазва наученото от баща си, но вече не е дъщеря, а снаха. Попита я дали била направила майка му щастлива, дали и е дала правото да бъде свекърва. Лелята го подкрепи, като каза, че ако Сандия осъзнава задълженията си ще участва състезанието и ще подкрепи честта на свекърва си. Сурач я попита дали има отговор на тези въпроси. Каза, че желанията на майка му са били не само да е снаха, а да участва и в състезанията, а тя не е отговорила на тези очаквания. Каза и, че за щастието на своите родители тя би направила и невъзможното, но за неговата майка не би направила нищо. Каза и да отговори пред всички, заради щастието на майка му ще участва ли в състезанието. Този път просто Сурач прекали. Сандия му каза, че ако това ще направи майка му щастлива и ако така ще изпълни задълженията си, ще участва в състезанието.

Инспектора попита Сурач защо му е затворен магазина. Сурач го попита грешно ли е, че жена му е взела правилното решение. Инспектора му каза да не дава толкова свобода на жена си. Сурач му каза, че до сега е постъпвал грешно като е давал поткупи и че ще подаде оплакване срещу него. Инспектора го нарече женчо и и си тръгна. Дано само не си е представял, че те имат и такъв навик.

Менакши започна да убеждава Сандия да се откаже, защото това ще се окаже грешка и няма да може да се справи. Сурач и каза да започва да се подготвя.Менакши предложи да я научи да готви, но Сандия каза, че иска Сурач да я научи. Сурач я попита няма ли си друга работа, та да трябва да я учи. Сега трябвало да мисли как да се оправи с магазина. Сандия се обърна към Сантош, но тя и каза в никакъв случай да не се обръща към нея. Менакши и предложи да се направи на болна и да си остане вкъщи. Чатури и каза, че тя ще и помогне, но едното от ястията, които трябва да приготви не го знае. Сандия се обърна към бащата на Сурач, но Сурач и се скара. После тя пак помоли него. Той и каза, че вечерта ще я научи.Сандия благодари на Сурач, че въпреки, че е толкова ядосан се съгласи да и помага. Сурач и каза, че ще приеме благодарностите и след като спечели състезанието.

Чави започна да се разкайва, че е отхвърлила предложението на Дилип и че сега ще я омъжват за друг. Менакши гледаше визитката на Дилип и Викрам я видя. Попита я от къде е взела визитката, а тя му каза, че смята да ги събере със сестра си. Не знам как ще стане това, понеже той не я иска. Менакши каза на Сандия, че Сурач все още не се е прибрал, а времето си минава и няма как да се научи да готви. Баща му пращаше един от синовете си да провери какво става, но не знам кой от двамата, но Сантош го спря. Каза, че щом Сурач не се прибира, значи така е преценил, Сандия като е обещала, че ще участва в състезанието да си носи последствията. Много мъчно ми стана за Сандия, тя гледаше часовникът и чакаше. Сурач в крайна сметка се прибра. Сандия се зарадва, а той и каза, че ако си е мислила, че ще я предаде е грешала, защото той никога никой не е предавал до сега. Сурач и каза да приготви някакви продукти. Каза и да му занесе нещо, което се казва Далчени, а тя му занесе Дал и чинии. Сурач започна да и се смее, защото това било някаква подправка, която така се казвала. Започна да и се подиграва, че знае за готвенето по малко и от едно дете. Каза и ако толкова държи на достойнството си да помисли как да го защити и да престане да се цупи.За следващите епизоди показаха как Сурач и казва, че майка му е била права, че Сандия и боговете не могат да я научат да готви, какво остава той да я научи. Каза и, че отива да си ляга. Това явно ще го покажат утре. Сурач няма никакво оправдание за това отвратително поведение. Колкото му се кефех преди, сега вече едва ли ще ме впечатли с нещо. Дори Алек, който не беше с разсъдъка си не позволяваше никой да нарани Садна и я защитаваше от всички.

Сандия тайно си мисли, че онзи разговор, в който му беше казала да я остави да си тръгне думите и са го наранили. Явно по никакъв начин не подозира, че е открил документите за развод. Отиде при него и му каза, че му е извадила риза и му е оправила леглото. Той и каза тя да легне на леглото, той щял да спи на земята, но тя отказа, не знам какво се случи.

Бубе,Сурадж като се преоблече ,взе си възглавницата и легна на леглото. Сандия  направо остана без думи и тогава си спомни първата им нощ,когато той и каза да легне на леглото.Сурадж се опитваше да спи ,но Сандия реши да не го оставя,за да може да си поговорят.Започна нарочно да отваря и затваря чекмеджетата,след това започна да дрънчи с гривните и тогава Сурадж се ядоса,стана и я попита какви ги върши да се спре най-сетне, че е уморен и иска да спи.

После имаше музика доста време. Сандия явно се нарани, но не знам как. Сурач я попита какво и е станало, къде я боли, но тя му каза, че не може да му покаже.

Когато не успя с нищо да му грабне вниманието ,Сандия излезе от стаята и малко по-късно се направи ,че си е изкълчила крака.Започна да вика(уж много я боли),за да я чуе Сурадж.Той наистина веднага стана и отиде при нея и я помоли да му покаже крака си.
Тя му каза, че както той не може да и покаже с какво го е наранила така и тя не може да му покаже. Молеше го да и каже какво се случва. Пак му каза, че ако и се сърди заради това, което му е наговорила ще му се извинява многократно, стига да не я наказва с мълчание. Сурач и каза, че някой отговори трябва да бъдат отгатнати. Не знам Сурач какво правеше, но тя го молеше да я пусне долу.
Когато сандия му говореше тези неща,Сурадж я слушаше с много мил поглед сякаш искаше да и повярва,но в последния момент пак си представи документа за развода на няколко пъти и пак си промени мнението.Хвана я за ръката ,тя се дръпна,после той пак  хвана .Сандия се уплаши пак леко си измъкна ръката ,но след това СУРАДЖ Я ВЗЕ НА РЪЦЕ И Я ОТВЕДЕ В СТАЯТА .ТОГАВА МЕНАКШИ ПРАВЕШЕ НЕЩО НА ТЕРАСАТА И ГИ ВИДЯ.Тя го молеше да я пусне,но той я занесе направо в леглото.Пусна я и отиде да заключва вратата и докато я затвори Сандия скочи от леглото,легна на нейния дюшек и се зави през глава и се молеше Сурадж да не я закача.Естествено ,той като видя как трепери под завивката ,я остави и си легна (в леглото обаче)
После Сурач каза, че не може да я накара да разбере защо се е променил, ако може да му прости, но не знам дали това го каза на нея, или си го говореше на себе си.
Каза го на ум.

# 353
Сандия тайно си мисли, че онзи разговор, в който му беше казала да я остави да си тръгне думите и са го наранили. Явно по никакъв начин не подозира, че е открил документите за развод. Отиде при него и му каза, че му е извадила риза и му е оправила леглото. Той и каза тя да легне на леглото, той щял да спи на земята, но тя отказа, не знам какво се случи.

Бубе,Сурадж като се преоблече ,взе си възглавницата и легна на леглото. Сандия  направо остана без думи и тогава си спомни първата им нощ,когато той и каза да легне на леглото.Сурадж се опитваше да спи ,но Сандия реши да не го оставя,за да може да си поговорят.Започна нарочно да отваря и затваря чекмеджетата,след това започна да дрънчи с гривните и тогава Сурадж се ядоса,стана и я попита какви ги върши да се спре най-сетне, че е уморен и иска да спи.

После имаше музика доста време. Сандия явно се нарани, но не знам как. Сурач я попита какво и е станало, къде я боли, но тя му каза, че не може да му покаже.

Когато не успя с нищо да му грабне вниманието ,Сандия излезе от стаята и малко по-късно се направи ,че си е изкълчила крака.Започна да вика(уж много я боли),за да я чуе Сурадж.Той наистина веднага стана и отиде при нея и я помоли да му покаже крака си.
Тя му каза, че както той не може да и покаже с какво го е наранила така и тя не може да му покаже. Молеше го да и каже какво се случва. Пак му каза, че ако и се сърди заради това, което му е наговорила ще му се извинява многократно, стига да не я наказва с мълчание. Сурач и каза, че някой отговори трябва да бъдат отгатнати. Не знам Сурач какво правеше, но тя го молеше да я пусне долу.
Когато сандия му говореше тези неща,Сурадж я слушаше с много мил поглед сякаш искаше да и повярва,но в последния момент пак си представи документа за развода на няколко пъти и пак си промени мнението.Хвана я за ръката ,тя се дръпна,после той пак  хвана .Сандия се уплаши пак леко си измъкна ръката ,но след това СУРАДЖ Я ВЗЕ НА РЪЦЕ И Я ОТВЕДЕ В СТАЯТА .ТОГАВА МЕНАКШИ ПРАВЕШЕ НЕЩО НА ТЕРАСАТА И ГИ ВИДЯ.Тя го молеше да я пусне,но той я занесе направо в леглото.Пусна я и отиде да заключва вратата и докато я затвори Сандия скочи от леглото,легна на нейния дюшек и се зави през глава и се молеше Сурадж да не я закача.Естествено ,той като видя как трепери под завивката ,я остави и си легна (в леглото обаче)
Каза го на ум.

Тези сцени и моменти между Сурадж и Сандия също са били много интересни! Ширин, Бубе - благодаря и на двете ви за подробния разказ ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 354

Каза го на ум.

Тези сцени и моменти между Сурадж и Сандия също са били много интересни! Ширин, Бубе - благодаря и на двете ви за подробния разказ ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Да, определено това са били много сладки моменти, които не съм разбрала. Аз също ти благодаря Ширин, че си си отделила от времето да го гледаш и да разясниш.

Всъщност много се радвам, че преди време открих тази тема и всички вас, защото откакто започнах с първия индийски сериал Цветовете, много пъти съм се питала за неща, които не съм разбирала и нямаше от къде да ги знам. В началото само ви четях, искаше ми се да се регистрирам, за да коментирам и питам, но не знаех как ще се възприеме това, което трябваше да споделя. Затова благодаря и на Сунитра, защото беше по смела от мен да направи крачката. Дано темата продължи да съществува и за напред, както и всички вие и да се присъединяват колкото може повече фенове на сериалите. Дано се върнат и всички, които пишеха и коментираха в началото, когато се регистрирах.

# 355
Да, определено това са били много сладки моменти, които не съм разбрала. Аз също ти благодаря Ширин, че си си отделила от времето да го гледаш и да разясниш.

Всъщност много се радвам, че преди време открих тази тема и всички вас, защото откакто започнах с първия индийски сериал Цветовете, много пъти съм се питала за неща, които не съм разбирала и нямаше от къде да ги знам. В началото само ви четях, искаше ми се да се регистрирам, за да коментирам и питам, но не знаех как ще се възприеме това, което трябваше да споделя. Затова благодаря и на Сунитра, защото беше по смела от мен да направи крачката. Дано темата продължи да съществува и за напред, както и всички вие и да се присъединяват колкото може повече фенове на сериалите. Дано се върнат и всички, които пишеха и коментираха в началото, когато се регистрирах.

Така е! Темата е страхотна, както и всички вие. Надявам се и останалите пишещи да се върнат по-натам. Аз лично гледах Цветовете с голям интерес, но в началото така и не се включих да пиша в темата. Направих го много по-късно, когато сериите бяха напреднали - но пък се радвам. Определено е хубаво, когато има с кого да се коментира ...  newsm51 newsm76  Kissing Heart

# 356
  • София
      Добро утро!!!!!

Вчера гледах Булката!!! Какво бягане, бяга Джаги и то за нищо. Много им пречат на децата. Имам и едно въпросче. Защо Васант е станал такъв лошавник? Нали с Гена се обичаха?
     Зиз и от теб искам помощ. Изгледах епизода в руския сайт и смело мога да заявя, че няма нищо общо с тази боза, която гледам в момента по Нова. Само един проблем имам -  защо не мога да го гледам на цял екран. Отвори ме се едно прозорче 6/3 сантиметра и едвам различавам хората.
    Имам и няколко въпроса. Момичето, което си говореше с Джагдиш е Ганга, но двамата все още не са женени, нали? Доколкото разбрах тя е омъжена, тормозена и има дете. Това момченце с мъжа на празненството на Ананди - синът на Ганга ли беше? И сега Джагриш ще се опитва да и помага ли?

Гледах и част от Светлината. Много мъчно ми стана за Сурадж когато избираше книгата. Предполагам, че може да чете, но неукият си е неук. Първо не знаеше каква книга да вземе, после видя едно младо момиче да избира книга за диабета. Тъй като не знае английски и той пожела същата, надявайки се, че щом са на една възраст и на Сандия ще и хареса. След това думите на Сандия, макар и жестоки, си бяха самата истина.

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 09:15 от TEREZA83

# 357
Здравейте!

Току що изгледах поредните епизоди на светлината, които са качени във войо.

Някаква жена, според мен лелята казваше, че Сандия нищо не умее. Сурач пак започна да и крещи, явно пред всички, защото лелята му каза да се успокои. Всички започнаха да одумват Сандия, че не е направила тестото както трябва. Сурач и каза да побърза, защото това е трудно, не е като да стане трета по успех в Индия.

Менакши се срещна с Дилип, а Чави я наблюдаваше и се чудеше защо е отишла при него.

Сандия докато готвеше си представяше какво и е казвал Сурач и как я е учил. Той продължаваше да крещи, че нищо не възприемала и че нямало смисъл да я учи. Оставаше една минута до края на състезанието. Сандия се чудеше какво да направи. Каза, че направо ще го залее, не знам какво заливаше. Накрая казаха, че състезанието било за гулап джамун, а Сандия направила захарни топки, с които децата им да си играят. Всички започнаха да оплюват Сандия.

Менакши и Дилип си говореха. Тя започна да хвали сестра си, а да оплюва Чави. Каза, че имала дълга коса, която била пълна с гниди и въшки, направо умрях от смях. Чави пък стоеше и ги слушаше и се заканваше, че ще отмъсти на Менакши. Менакши разправяше, че Чави през нощта се превръщала във вещица и че майка и трябвало да и удря шамари за да се свести. Пак започна да хвали сестра си.  Дилип и каза, че майка му трябва да вземе решение. Менакши му даде някакъв подарък, който да даде на майка си от нейно име, явно това, което Сантош е видяла да носи като тръгваше. Менакши си тръгна, всъщност сестра и доколкото разбрах също беше с нея.

Чави искаше да говори с Дилип, но се разминаха. Тя започна да го търси и да разпитва дали не са го видяли на къде е тръгнал.

Обявиха края на състезанието. Казаха, че снахата на оная леля печели състезанието.Лелята се кефеше и повтаряше колко добра готвачка била нейната снаха и как никой не можел да я надмине. Даде на Сурач да опита сладкишите на снаха и и на Сандия, за да прецени той на кого сладкишът е по хубав. Сандия по време на състезанието си е изгорила ръката. Лелята я видя и каза на Сурач да я заведе на лекар. Сурач обаче вместо това доколкото разбрах си е тръгнал и е оставил Сандия сама. Мисля, че лелята и предложи да си тръгне с тях, но Сандия не пожела. Може и да не е била тя, но поне дубльорката беше която дублира нейния глас.

Чави се срещна с Дилип. Той я попита къде е приятелят и, който му бе представила. Чави му каза, че това е било единствено с цел да го отпрати, понеже Менакши я била накарала да постъпи така. Каза му, че онова момче е бил помощник от магазина на Менакши. Дилип не и повярва. Каза и да не си играе с него и да го остави на мира. Чави му каза, че колкото и да не и вярва тя е осъзнала какво е изгубила. Каза му, че малко по малко е започнала да го харесва, но той каза, че вече е твърде късно.

Сантош явно пак учеше Чави да работи, а тя каза, че много я сърби главата, сигурно има въшки. Вероятно нарочно, защото Менакши е била наоколо. Чави помоли Менакши да я провери, понеже нейното зрение било по силно от на майка и, дали има въшки. Менакши започна да я проверява, но каза, че нямала нито пърхут, нито въшки, нито гниди. Добре, че поне това беше малко по забавно да разведри обстановката.

Сурач се прибра, но сам. Всички започнаха да го питат къде е Сандия, дали е победила. Лелята дойде и каза, че тя ще каже къде е снаха им. Каза, че е загубила, но че Сурач е откачил. Каза, че Сандия поне се е опитала, дори се е изгорила, а Сурач вместо да я заведе в болница се качил на мотора си и си е тръгнал. Сантош каза, че Сурач не бил такъв и нямало да направи такова нещо. Лелята и каза да го попита, сам да и каже. Сантош го попита дали е истина. Лелята каза, че Сандия не е извършила престъпление, че да я наказва по такъв начин. Вярно ястието и било твърдо и сиропът странен, но не било чак толкова, че да я остави сама и да си тръгне.Каза, че отивала да изпие една лимонада, която била приготвена от нейната снахичка и си тръгна.

Сантош започна да се кара на Сурач, каза му, че не може да го познае, той, който е правил всичко за Сандия, сега се държи с нея като с най големия си враг.

Сурач попита баща си защо е тук. Не знам за къде ставаше въпрос, но баща му му каза, че е дошъл да му се накара, обаче сега щял да се опита да го разбере, понеже виждал, че се прави на груб, а всъщност е нещастен. Не разбрах какво е видял баща му и къде беше отишъл да говори с него. Попита го какво крие. Сурач му каза, че нищо не крие. Изглежда Сурач нарочно се е изгорил, защото баща му го попита защо се е наранил, вероятно иска да се самонакаже за дето Сандия се е изгорила и той я оставил сама. Сурач каза, че е станало без да иска. Баща му му каза, че знае, че не бил сторил нещо дори на случаен човек, а Сандия му е жена. Помоли го поне с него да сподели мъката си. Каза му или да каже какво се случва, или ще извика Сандия. Сурач го молеше да не вика Сандия. Баща му пак го питаше. Сурач се разплака.

Сандия се прибра, а Менакши веднага започна да я разпитва дали е спечелила състезанието. Попита я къде и е медала, каза, че искала да и опита ястието, че и се ядяло нещо сладко. Сантош и се скара като я попита сладко ли и се яде, или иска да и сипе сол в раната. Този път Сантош постъпи много човешки между другото. Каза на Менакши, че не бива да се присмива на човек, който е изгубил. Каза на Сандия да отиде да си почине в стаята си, а Менакши ще поеме домакинските задължения.

Сурач каза на баща си, че няма да крие нищо от него и ще му каже. Каза, че нарочно е наранил Сандия и че нарочно е направил всичко това.

Сантош през това време пък разпитваше Сандия какво се е случило между тях, та синът и се държи по такъв начин. Сандия и каза, че не може да разбере защо Сурач е такъв, но Сантош не и вярваше. Каза и, че вероятно го е наранила с нещо, след което не му се е извинила.

Сурач разказваше на баща си, че нарочно се отнася така със Сандия, за да може да напусне дома им. Той виждал, че тя не е щастлива там и искал да и помогне, понеже Сандия се стараела по всякакъв начин да угоди на всички, но не е щастлива. Искал той да я принуди да си тръгне, но да я освободи. Той нямало да може да сбъдне мечтите на Сандия и да стане идеалният съпруг за нея. Баща му го попита Сандия показвала ли е по някакъв начин, че той не е достоен за нея. Сурач каза, че напротив, Сандия винаги се е опитвала да направи всичко за него, но това не е нейното щастие. Малко съм напрегната и не мога да преразкажа точно думите, които каза Сурач, но сега започвам да разбирам защо се е държал по такъв начин. Сурач каза, че едно от седемте обещания, които са си дали на сватбата е да се направят щастливи взаимно и той иска да го спази. Според Сурач щастието на Сандия ще е ако се разделят. Баща му го попита дали се е замислял какво ще се случи с него, когато Сандия си тръгне. Дали ще може той да е щастлив. Сурач каза, че не знае дали ще издържи без нея, но едно е сигурно, че тя жертва собственото си щастие и се опитва да угоди на всички единствено заради него. В крайна сметка така и не каза, че е видял документ за развод. Помоли баща си да му обещае, че няма да казва на никого в къщата затова, което му е споделил. Така свърши последния епизод, беше много интересно и тъжно.

# 358
  • София
      Ох, ще падна. В "Моята карма" безумствата продължават. Юви/синът на Ичха и Виир/ се опита да изнасили Мукта /дъщерята на Тапася и Ратод/. Ичха дойде и я спаси и свидетелства в полицията срещу сина си. В същото време Тедж Сингх уби Дядо и според последното му завещание той получава 50% от богатството ако се ожени в срок от две седмици. Тедж си хареса Мукта и реши, че тя ще му е булка. Нани се намеси и облъчи Мукта, че ако се жертва и приеме Тедж за съпруг ще успее да събере отново Ичха и Виир. Мукта прие и започнаха тайно да подготвят сватбата. Обаче малко преди нея Тедж се напи и бутна Виир върху една маса и той изпадна в безсъзнание. Приеха го в критично състояние в болницата. Тедж се ожени и  Shocked вместо Мукта негова съпруга се оказа Тапася. Тя разказа, че е разбрала какво се кани да направи Мукта и се е върнала да поправи всички грешки от миналото. /Сега е добрата/ Изправи се срещу Виир и му разказа, че всъщност не си е изгубил паметта, а Гунванти му е давала специално лекарство /някакъв наркотик/ и той затова не си спомня нищо. Докато е бил в болницата не го е пил и затова сега е започнал да се сеща за Ичха. Виир е ей така  Shocked. Той се отрича от майка си и сега чакам дали с Ичха ще се съберат. Оказва се, че Тапася и Ратод са разведени, а Виир и Ичха никога и реално тя е неговата съпруга. Новата Амла се оказва незаконна и май ще си ходи  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 359
Първо да се посмеем на Кармата smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

После да кажем, че вече излезе трей в който РазратИ ни погледна през бел чаршаф Mr. Green
Ка така уж ше пада от тераска, пък се оказа в болница, па изпрай чертата... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На Торал грам не й се получават драматичните сцени...както и на другите...Мену и Ира уж реват, па не им вервам...най вече на Ананди Mr. Green
После изведнъж, АнандитУ махна чаршафа от тиквоча на РазвратИ и почна да му крещи да се събуди... Laughing

Та, сега дЪл ше я чуе... Mr. Green Че она така умира три пъти и чу Джаго та се върна... hahaha hahaha hahaha

Ох, остана ми само да се смея на тази кретения....нема такава измишльотина и аз още не вервам, че РазвратИ ше занули.... Joy Joy Joy Joy Joy
Е, вече ако ме погледне от кладата ше повервам...инак още съм със съмнения... Mr. Green

Марвелоооо Hug голема оптимистка съм нали???? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт