пишах, пишах па загубих всичко. Няма да преписвам наново. Поаках малко на епизодите от казахските братя, но основно се обърнах кък Зиз...
ако желаеш, загледай светлината - романтика блика почти на всеки 10 минути
Е аз не гледах много, само от 165 до 185 епизод (http://vbox7.com/collection:2106178?&page=1)
Малко ме дразни Сандия, много е нескопосана, направо с две леви ръце, дори бих казала с 2 леви нозе вместо ръце, но Сурадж е толкова сладък и особено като си наясно защо се държи толкова грубо с нея... И тя е сладка, и се вижда, че и на нея коремът й пълен с пеперуди...
Любимия ми момент в тези 20 епизода, когато на празника на Гангаури омъжените жени с каносани ръце лягат отделно от мъжете си и Сурадж слиза долу, да види неговата, слага до нея спирала срещу комарите, завива я със завивката и в този момент, тя се обръща в съня си и слага ръката си върху неговата... Момчето направо се задъха и уж да си извади неговата, но се възползва от момента да погали ръката на жена си... Нали тази коза не му дава да я докосва... (тази сцена е в края на 181 епизод)
надявам се да не ми се разсърдят феновете на сандия за малкото критика към нея
Радвам се, че вече гледаш от "Светлината" - Сурадж е голям сладур - много е готин, освен това е супер добър и почтен. Сандия също е много хубава - по-натам няма да има възражения Сурадж да я пипа. Ще имат изключителни моменти - определено си подхождат, прекрасна двойка са ...

Аз много харесвам и Сандия и Сурадж. Дразня й се, когато му се мръщи и не му дава да я пипа, но малко по малко това ще се промени. Все пак в момента е много притеснена - не е очаквала да се омъжи толкова скоро. Но пък е уцелила в 10-така с мъж като Сурадж. Тя така ще се влюби в него, че щом го види и направо ще се разтапя ... А той си я обича от самото начало ...

Ако искаш изгледай досега излъчените епизоди по БТВ и Войо - определено си струва. Двамата от самото начало имат какви ли не готини моменти. На места и доста забавни - например, когато Сурадж я учи да готви, когато я учи да се пазари, когато правеха куклите и кукления театър и си залепиха пръстите, когато тя му заши яката вместо копчето и той си заклещи главата пък тя го теглеше. Когато всеки път щом простира го пръска с водата при изтръскване на ризите, когато си говорят и тя го разсейва докато му бият инжекция, когато той я заведе да си вземе наградата. Въобще много са - все прекрасни моменти с двамата. В 124-ти епизод са уникални, когато бяха на гости в някакво село при бабата. Там трябваше да са в други стаи - но Сандия и Сурадж си объркаха куфарите и тя отиде да си ги смени. Да ама ги заключиха в стаята заедно - тя трябваше някак да излезе и той тръгна да опитва през прозореца. Тогава двамата паднаха на леглото, плътно един в друг и започнаха да се гледат. Опитаха пак този път като тя се качи на раменете му, но пак не успяха. Подхлъзнаха се и отново паднаха един върху друг на леглото - този път Сурадж направо беше върху Сандия. Тогава бабата, майка му и другите ги завариха така ...

В 132-ри епизод пък е дето Сурадж се къпе гол до кръста и Сандия идва да му носи кърпа, но той като я чу бутна кофата и нали беше насъпонисан нищо не виждаше - опита да отвърти кранчето, но не успя - тя му донесе вода - в тоя момент кранчето тръгна и двамата се изкъпаха - тя се подхлъзна на сапуна - той я хвана и тя се опря на гърдите му. Въобще романтика - после и двамата мокри ...

Съответно в 133 и 134 мисля е дето я води да си вземе наградата и за целта сам си нарани ръката. Така отидоха до болницата до университета - трябваше да му бият инжекция, а го беше страх и Сандия го баламосваше и забавляваше. Много са сладки там - както и когато т си взе наградата и излезе при него ...

Ето ти това дето падат един върху друг - 124 серия - великолепни са ...

http://vbox7.com/play:73c6bcbcf6