Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
miha- благодаря за превода.Определено Сандия се ядоса,защото така дръпна шала си,че аз подскочих пред компютъра.Иначе и аз съм доволна от развръзката до тук,но не ми се иска тя да заминава.И аз бях амбициозна като нея,но сега знам,че семейството е най-важното.Каквито и успехи да имаш в работата,ако няма кой да те прегърне у дома,значи успехът ти не е пълен.
А Сандия има мъж като Сурадж,който за мен лично е светец.Толкова дълго я чака,да изпълни дълга си,че наистина няма такава любов като неговата.

Roxis, и аз гледах едни клип,в който Сурадж гледа към тъжната Сандия.Предпочитам да ги гледам 1000 епизоди как се гледат и желаят,отколкото тя с полицай ,а той с някоя сладкарка.

Аз се загледах в индийски сериал ,защото представят нещата по много красив и метафоричен начин.
Знам,че всичко е една голяма илюзия,но на фона на мрачните американски и дори турски сериали този е глътка свеж въздух.

Така е - напълно си права! Да се надяваме, че няма да ги събират с други - Сурадж и Сандия са създадени един за друг. Тяхната любов премина през толкова много неща. Трябва да са заедно. Предпочитам сериала да е по-малко серии, но да завърши щастливо, вместо много серии и накрая някоя щуротия. Вярвам обаче, че каквото и да стане - те ще се съберат. Много са сладки заедно - всичките им общи моменти са страхотни ... newsm10 newsm76 Praynig  Heart Eyes Two Hearts

# 466
Здравейте! Дойде ред на поредните 3 епизода на Светлината, които са качени във войо.

Всички отидоха да видят въпросната личност, Амир хан май се казваше, Доколкото разбрах май е някакъв актьор. Разпитваше Сантош какво се правило на празника гангаур и тя му обясняваше. Известно време премина с внимание към него. Раздаваше автографи, хората му показваха кой какъв дюкян има Сурач също му показа магазина си. Сурач му представи Сандия. Каза, че е много интелигентна и че е станала трета по успех в Индия. Каза, че е гордостта на семейството им. Сантош им каза да го оставят той да каже нещо, не само те да говорят. Той каза, че едно нещо му направило впечатление, а то било, че във всяко село имало по един човек като Сурач, както и това, че се гордее със съпругата си. Менакши се подразни, че не казал нищо за нея. После той и каза, че била много красива и че като я видял му спрял дъхът.

Сурач каза на Сандия да побърза, че рикшата чакала от половин час. Явно щяха да ходят на някакъв ритуал. Сандия се опита да заговори Сурач като му припомняше за някакви гривни, които и е купил. Сурач и каза да го остави на мира, понеже го боляла глава. Сандия му каза, че има лекарство за глава. Даваше му някакво хапче, но той отказа. Сандия му каза, че пътуването е дълго и може да го заболи още повече главата, но Сурач отговори, че щом веднъж е казал, че не иска, значи не иска. Стигнаха до някаква спирка. Сурач каза на Сандия да върви по бързо, защото това бил последния автобус и ако го изпуснат нямало с какво да отидат.

Скрит текст:
Майката и сестрата на Менакши им отидоха на гости. Менакши и се скара, че е занесла само една кутия за празника. Сантош отиде да ги поздрави.
 Каза на сестрата на Менакши, че е много красива. Майка и каза, че дъщерята била златно ковчеже, но и бреме за майката. Искала да я омъжи, та да не и тежи отговорността за нея. Сантош и каза, че тя също има дъщеря за женене и че ще се молят на боговете и двете да се омъжат. Менакши се кефеше, че Чави щяла да замине за някакво село, а сестра и щяла да се омъжи за Дилип. Чави ги наблюдаваше от страни и се дразнеше, че и се присмиват. Отново се разкайваше за дето е отхвърлила Дилип. Тя му звънна по телефона, но той затвори. Чави помисли, че връзката е прекъснала и пак набра. Той вдигна и и каза повече да не го търси, защото ще ходят да искат ръката на Суда, сестрата на Менакши. Чави му каза да я изслуша преди да затвори. Каза му, че тази вечер ще я сгодяват за друг, ако поне малко го интересува да направи нещо.

Сандия помоли Сурач да слезе да купи вода, понеже била свършила. Той я попита защо тя не слезе, а за всичко разчита на него. Автобуса тръгна, а Сандия още не се беше върнала. Сурач се развика да спрат автобуса, защото жена му слязла за вода, но тя в този момент се върна. Сандия му каза, че не могла да се приближи в тълпата затова не я е видял, но Сурач и каза, че кондукторът му искал билет, а той бил у нея, затова е казвал на шофьора да спре.

В дома на Сурач се молеха за Чави и сестрата на Мена и двете да се омъжат. В това време родителите на Дилип отидоха да искат ръката на Чави, онези пък помислиха, че отиват заради дъщеря им. Майката на Менакши ги представи на Сантош и тя ги покани да влязат. Менакши преди това, още като видя, че идват каза на майка си да не каже нещо пред свекърва и, та да я изложи. Може би имаше предвид за дето бяха ходили преди това да искат ръката на сестра и в техния дом.

Сандия започна да търси даровете, които Сантош им е дала да носят със себе си и не можеше да ги намери. Каза на Сурач, че не може да ги намери. Той и каза, че не може да направи нищо, да продължи да ги търси. Сандия му каза, че ги е търсила и затова се обръща към него, понеже не може да ги намери. Сурач и каза, че не е магьосник и не може да намери други дарове. Сандия му каза, че Сантош и е казала, че без даровете молитвата е непълна и боговете няма да я приемат. Сурач и каза щом е било толкова важно, да е внимавала.

Менакши почерпи гостите със сладки. Дилип каза, че са много хубави, сигурно ги е правила сестра и. Чатури обаче каза, че ги е правила Сантош. Менакши каза, че сестра и може да прави също толкова хубави сладки. Сантош се сети, че е виждала Дилип, но не може да се сети къде. Викрам и каза, че вероятно се е припознала. Майката на Мена каза, че и се искало на този ден да омъжи дъщеря си. Майката на Дилип каза, че те също искат да омъжат сина си. Менакши каза, че си мечтаят за зет като Дилип. Майката на Дилип каза, че искат ръката на Чави. Менакши побесня.Сантош попита Дилип как така иска Чави, след като не я е виждал никога. Менакши каза, че е възможно да я е видял на някоя сватба. Сантош им каза, че Сурач и Сандия ги няма и ги помоли ако нямат нищо против да се върнат и те, да се посъветват и тогава да решат. Майката на Дилип се съгласи и си тръгнаха.

Сандия търсеше Сурач и се чудеше къде е отишъл. Той отиде при някакъв сладкар. Попита го дали е женен, той му отговори, че е женен. Сурач му каза, че в такъв случай ще може да го разбере. Каза, че жена му е изгубила сладките, които майка му е изпратила да носят, а без тях няма да може да изпълни ритуала. Помоли го да си даде котлона за малко, да приготви сладките, които Сандия е изгубила. Каза му, че той също е сладкар и че ще му отнеме само 10 минути да ги приготви. Човекът като разбра, че Сурач също е сладкар с удоволствие се съгласи да му съдейства. Сурач му благодари и го покани да им отидат на гости с жена му. Сурач се върна при Сандия. Каза и, че е забравила даровете когато се е мила на чешмата и той ги е намерил. Сандия каза, че е намерила даровете, които Сантош е дала. Сурач каза, че е видял тези дарове на чешмата и е помислил, че са нейните. Сандия му каза, че сладките са току що изпържени и дори още парят. Сурач и каза, че може би са се нагрели от слънцето, явно някой ги е оставил там. Да, обаче онзи човек, който предостави на Сурач котлона си за да направи сладките дойде и каза, че Докато Сурач е бързал да приготви сладките си е забравил ключовете, та му ги донесе. Беше много забавно.

Сандия се молеше да намери пътя към Сурач и да разбере какво се случва с него, а той се молеше Сандия да намери щастието извън тяхната къща, понеже знаел, че там тя не е щастлива. Така свърши последния епизод. Накрая стана много интересно с тези сладки. Колко е горд Сурач, надявам се и там, където сега са се разделили в епизодите дето ги гледате в Индия Сурач в последния момент да отиде и да върне Сандия. Те просто са един за друг, не може да се разделят заради такива дреболии, освен това Сантош вече е оздравяла. Надявам се сценаристите все пак поне тоя сериал да го направят хубав и сполучлив, както си е до сега.

Тези моменти са били супер интересни и забавни! Колкото и да се прави на груб, горд и сърдит - Сурадж не може без Сандия и би направил всичко за нея. Винаги е готов да й помогне - макар и скришом. Това със сладките е било много забавно ...  smile3525  Kissing Heart smile3533

Благодаря ти за разказа на епизодите - всичко ще е много интересно ...  Hug Hug Hug

В епизодите в Индия - Сурадж вече се осъзна. Той обича Сандия и според мен беше готов да се събере отново с нея, но заради манипулациите и приказките на Анкур, че едва ли не той е причината тя да страда и че й пречи на кариерата и щастието - Сурадж се отказа отново само и само да е щастлива тя. В момента Сандия не знае, че брат й е причина за това. Когато разбере ще види той. Както казах според мен Сандия уж ще замине, но всъщност няма. Видях я как се е дегизирала в един клип зад кадър за следващите серии и обикаляше около магазина и къщата на Сурадж. Вярвам, че рано или късно двамата ще се съберат. Те са страхотна двойка - каквото и да стане трябва да са заедно. Дано поне тук финала е щастлив  ... 
Praynig Praynig Praynig

Ако има щастлив финал, просто ще го призная за много успешен. Не, че ще ми стане по любим от цветовете естествено. То се знае, ама все пак да си го кажа.

# 467
Оле-леле какъв епизод на Светлината!!!!!!!!!!!
Темата за корупцията и наивността на Сандия.Има моменти, в които си мисля,че тя не знае в какъв свят живее.Като е толкова умна защо не изпълнява съпружеските си задължения.Този път Сурадж бе напълно прав.
Като е толкова  честна,защо проявява такова неуважение към съпруга си и го пренебрегва.Не е ли учила биология ,за да е наясно,че мъжа си има определени потребности.Ако не беше толкова студена с него щеше да си спести куп неприятности,но пък нямаше да навъртят толкова епизоди.
Според вас коя е по-умна -Сантош и Менакши ,които въртят мъжете си на малкия си пръст или Сандия с нейните идеали?
За мен тя е обречена в този корумпиран свят!

Аз предпочитам Сандия и нейното мислене - вярно, че са заобиколени от корумпирани хора, но е хубаво, когато някой се опитва да промени това, а не стои и не гледа как го тъпчат. Това е много показателно и по принцип - ако всеки търпи да му искат рушвети, да го тъпчат и изнудват тогава какво ще стане. Сандия е права като се бори с корупцията и с тези неща. Абсолютно я подкрепям за това. Харесва ми и как за напред ще се бори за мечтите си с помощта и подкрепата на Сурадж. Накрая ще стане полицай и ще опитва да въведе ред в това общество пълно с подобни служители.  newsm10

В случая с магазина на Сурадж - напълно разбирам и него. Той също беше прав да се възпротиви, защото го е страх, че ако този се заяде с него може да му затворят магазина и така семейството му да остане без нищо. Да не забравяме, че благодарение на магазина той си изкарва прехраната и така се грижи за всички. Ако го затворят би било ужасно. Сандия също е права, че се бори с корупцията - може и да успее, но Сурадж в случая го е страх ...  Peace

Иначе съм съгласна и с това, което Сурадж каза на Сандия - каза й че спазва всички закони, държи на правилата, но това не се отнася за задълженията й на съпруга. Тях не ги признава. И на него не му е лесно - Сандия даже не му дава да я докосне. Въпреки това той я разбира. На нея също не й е лесно, защото не е очаквала да се омъжи толкова скоро и й е трудно да приеме това - но малко по малко тя също ще се влюби в Сурадж и няма да може без него. Двамата са много сладки ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 468
Ма малее... аз кажи речи цяла тема съм проспала.. Тц тц язък Crossing Arms Ха намасте на всички от мене  Hug

# 469
Оле-леле какъв епизод на Светлината!!!!!!!!!!!
Темата за корупцията и наивността на Сандия.Има моменти, в които си мисля,че тя не знае в какъв свят живее.Като е толкова умна защо не изпълнява съпружеските си задължения.Този път Сурадж бе напълно прав.
Като е толкова  честна,защо проявява такова неуважение към съпруга си и го пренебрегва.Не е ли учила биология ,за да е наясно,че мъжа си има определени потребности.Ако не беше толкова студена с него щеше да си спести куп неприятности,но пък нямаше да навъртят толкова епизоди.
Според вас коя е по-умна -Сантош и Менакши ,които въртят мъжете си на малкия си пръст или Сандия с нейните идеали?
За мен тя е обречена в този корумпиран свят!

Аз предпочитам Сандия и нейното мислене - вярно, че са заобиколени от корумпирани хора, но е хубаво, когато някой се опитва да промени това, а не стои и не гледа как го тъпчат. Това е много показателно и по принцип - ако всеки търпи да му искат рушвети, да го тъпчат и изнудват тогава какво ще стане. Сандия е права като се бори с корупцията и с тези неща. Абсолютно я подкрепям за това. Харесва ми и как за напред ще се бори за мечтите си с помощта и подкрепата на Сурадж. Накрая ще стане полицай и ще опитва да въведе ред в това общество пълно с подобни служители.  newsm10

В случая с магазина на Сурадж - напълно разбирам и него. Той също беше прав да се възпротиви, защото го е страх, че ако този се заяде с него може да му затворят магазина и така семейството му да остане без нищо. Да не забравяме, че благодарение на магазина той си изкарва прехраната и така се грижи за всички. Ако го затворят би било ужасно. Сандия също е права, че се бори с корупцията - може и да успее, но Сурадж в случая го е страх ...  Peace

Иначе съм съгласна и с това, което Сурадж каза на Сандия - каза й че спазва всички закони, държи на правилата, но това не се отнася за задълженията й на съпруга. Тях не ги признава. И на него не му е лесно - Сандия даже не му дава да я докосне. Въпреки това той я разбира. На нея също не й е лесно, защото не е очаквала да се омъжи толкова скоро и й е трудно да приеме това - но малко по малко тя също ще се влюби в Сурадж и няма да може без него. Двамата са много сладки ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По принцип Сурач е прав, че Сандия не спазва единствено законът да си изпълнява задълженията на съпруга. Това е така, но пък от друга страна и начинът, по който я омъжиха беше нечестен, така че и тя има право за себе си.

Иначе да, ще затворят магазина на Сурач, но за кратко. После ще уволнят служителя, който искаше подкуп от Сурач, благодарение на жалбата, която е подал срещу него. Аз това съм го разказвала по назад в темата, Сурач ще признае, че Сандия го е посъветвала да подаде жалбата.

# 470
Бубе благодаря ти за разказаните епизоди по Войо Hug  Мисля, че точно този актьор Аамир Хан ще помогне на Сурадж да замине за Сингапур, ако не се лъжа май там се провеждаше състезанието за готвачи. Ще почакаме и ще видим. Гледах това състезание там имаше някаква жена, която ще прави мръсно на Сурадж, за да може той да загуби, но после ще се разкае и ще му поиска прошка.
Тереза благодаря и на теб за Кармата Hug Наистина сега сериите покрай сватбата на Ичха и Ванш са много интересни.

Добре дошли на новите момичета  bouquet  bouquet  Радвам се, че феновете на Светлината се увеличават все повече.

# 471
Бубе благодаря ти за разказаните епизоди по Войо Hug  Мисля, че точно този актьор Аамир Хан ще помогне на Сурадж да замине за Сингапур, ако не се лъжа май там се провеждаше състезанието за готвачи. Ще почакаме и ще видим. Гледах това състезание там имаше някаква жена, която ще прави мръсно на Сурадж, за да може той да загуби, но после ще се разкае и ще му поиска прошка.
Тереза благодаря и на теб за Кармата Hug Наистина сега сериите покрай сватбата на Ичха и Ванш са много интересни.

Добре дошли на новите момичета  bouquet  bouquet  Радвам се, че феновете на Светлината се увеличават все повече.
Няма за какво, то аз и без това не ги разказвам особено добре, но се старая доколкото мога да ги разбирам, поне по важното.

Искам вече Сандия да разбере, че Сурач е видял документите за развод, та да стигне до развръзката. Може би този ще е героят, защото като разбра, че Сурач е сладкар много се зарадва.

В кармата и на мен за сега епизодите са ми интересни, но ако ги гледах нямаше да разбера нищо. Поне се радвам, че успявам да следя историята, благодарение на разказите на Тереза.

# 472
По принцип Сурач е прав, че Сандия не спазва единствено законът да си изпълнява задълженията на съпруга. Това е така, но пък от друга страна и начинът, по който я омъжиха беше нечестен, така че и тя има право за себе си.

Иначе да, ще затворят магазина на Сурач, но за кратко. После ще уволнят служителя, който искаше подкуп от Сурач, благодарение на жалбата, която е подал срещу него. Аз това съм го разказвала по назад в темата, Сурач ще признае, че Сандия го е посъветвала да подаде жалбата.

Така е права си! Помня, че го разказва това - просто казвах какви са опасенията му за момента. И единя и другия е прав за себе си, но разбира се аз съм за спазването на закона и съответно смятам, че Сандия с право се бори с неправдата. В случая Сурадж го беше страх за магазина, но после нещата ще се оправят. За съпружеските отношения също е така - въобще и на двамата не им е лесно, но малко по малко ще разберат, че не могат един без друг ...  newsm10   Kissing Heart Two Hearts

Вчера по БТВ даваха само 2 епизода - защото програмата закъсня покрай онова посещение. Филма преди него пък го разточиха и даваха чак до 16 часа - направо ужас. Днес поне си дадоха 3, всички бяха много интересни ...  Peace

Ще гледам когато мога тези дни да разкажа, това което не ти е било ясно от тях ...
  Hug

# 473
  • София

Привет Ани   Simple Smile Сандия му казва за конкурса в Сингапур.

Една вечер излиза с него да разнасят сладки и минават пред паметника на Ганди.

Серийте не са толкова по натам, за това няма да изпадам в подробности. Това е момента в който откриват още нещо един за друг Grinning
Намират документи.  Мисля, че беше паспорт и телефонен номер на който се обаждат.
Жената им благодари и разбира, че Сурадж е сладкар.  Тя дава на Сандия интернет адрес  на който  да се запише за този конкурс и да пробва късмета си Hug smile3525 newsm51 newsm10

# 474
  • София
miha- благодаря за превода.Определено Сандия се ядоса,защото така дръпна шала си,че аз подскочих пред компютъра.Иначе и аз съм доволна от развръзката до тук,но не ми се иска тя да заминава.И аз бях амбициозна като нея,но сега знам,че семейството е най-важното.Каквито и успехи да имаш в работата,ако няма кой да те прегърне у дома,значи успехът ти не е пълен.
А Сандия има мъж като Сурадж,който за мен лично е светец.Толкова дълго я чака,да изпълни дълга си,че наистина няма такава любов като неговата.

Roxis, и аз гледах едни клип,в който Сурадж гледа към тъжната Сандия.Предпочитам да ги гледам 1000 епизоди как се гледат и желаят,отколкото тя с полицай ,а той с някоя сладкарка.

Аз се загледах в индийски сериал ,защото представят нещата по много красив и метафоричен начин.
Знам,че всичко е една голяма илюзия,но на фона на мрачните американски и дори турски сериали този е глътка свеж въздух.

Зиз,разбирам те,но да ти кажа всеки сериал си е загуба на време.Имаме време за губене и започваме да следим дадена поредица, с това запълваме празнотата от ежедневието ,което е много напрегнато.
Дали ще е индийско,корейско,американско или турско всичко е  "от един дол дренки".От време на време се появява нещо нестандартно и различно,но накрая човешката алчност разваля всичко.

Няма защо Зиги  Grinning   И на мен не ми се иска, тя да заминава Praynig  ще видим Thinking

Съгласна съм с теб,че индийските сериали представят живота по различен начин. Бит, култура, традиции, всичко е различно  Simple Smile за това  ги гледам с удоволтвие Hug

# 475
  • София
На свадбата на бабата бяха много забавни.  Grinning

Любима сцена ми е в втората им сватба с къртенето на ламарините Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Grinning

Тези от сватбата на бабата не се сещам кои са точно! Аз все още не съм изгледала всички с тях - но постепенно наваксвам и го правя. Иначе знам, че Сурадж и Сандия правят и втора сватба - този път понеже тя го иска от сърце. После за ламарините вече е ясно - супер сладки са там. И аз много обичам тази сцена ...  Mr. Green  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А по-натам като го целуна и му остави червило по бузата и той слезе - Викрам и Мухит така се хилиха и му правят знаци. Менакши направо се ококори - накрая и Сантош видя. Паднах да се хиля ...  Joy Joy Joy

Веднъж пак така да го целува докато спи и той си я награби в леглото - големи сладури са ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

newsm51 Това дето не можеш да се сетиш, всъщност мисля, че си го гледала.  Бабата я учи как да съблазнява именно на нейната сватба.  Там тя трябваше да отмъкне от Сурадж една огърлица.
Бяха много забавни Grinning Grinning Grinning огледа първо Сантош. Накара я да се завърти от всички страни. Каза и,че няма как да съблазни мъжа си в този вид и прати Сандия да свърши работата rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иначе  съм съгласна,че и единия и другия са прави в ситуацията с магазина.  Сандия от малка израства с идеала за борба за справедливост. Борбата с корупцията и т.н.    Сурадж от друга страна се бори за прехраната на семейството си. Знае, че е права.  Но му е трудно да съчетае нейните идеали и реалността.  Важното е,че двамата си помагат и се борят с тази реалност Peace

Що се отнася до брачните отношения, Сурадж е прав разбира се.  Но в случая по скоро го каза,за да я нарани а не защото го мисли в действителност. На майка си много подробно  обясни какво е ценно за него в отношенията му Сандия luvbed newsm51

# 476
голяма коза съм!!!!!!!!!!!!!
пишах, пишах па загубих всичко. Няма да преписвам наново. Поаках малко на епизодите от казахските братя, но основно се обърнах кък Зиз...

ако желаеш, загледай светлината - романтика блика почти на всеки 10 минути
Е аз не гледах много, само от 165 до 185 епизод (http://vbox7.com/collection:2106178?&page=1)
Малко ме дразни Сандия, много е нескопосана, направо с две леви ръце, дори бих казала с 2 леви нозе вместо ръце, но Сурадж е толкова сладък и особено като си наясно защо се държи толкова грубо с нея... И тя е сладка, и се вижда, че и на нея коремът й пълен с пеперуди...
Любимия ми момент в тези 20 епизода, когато на празника на Гангаури омъжените жени с каносани ръце лягат отделно от мъжете си и Сурадж слиза долу, да види неговата, слага до нея спирала срещу комарите, завива я със завивката и в този момент, тя се обръща в съня си и слага ръката си върху неговата... Момчето направо се задъха и уж да си извади неговата, но се възползва от момента да погали ръката на жена си... Нали тази коза не му дава да я докосва... (тази сцена е в края на 181 епизод)
надявам се да не ми се разсърдят феновете на сандия за малкото критика към нея

# 477
Скрит текст:
Привед на всички!

Сега ще разкажа поредните епизоди на светлината. Не всичко ми беше ясно, но ще разкажа това, което успях да разбера.

Сантош каза на Сандия, че била много хитра и знаела как да омагьоса един мъж. Била го хванала в капан и той страдал. Каза и, че няма да и позволи да нарани Сурач. Караше я да признае, че е направила нещо, с което го е наранила. Сандия я молеше да и повярва, че не го е наранила с нищо и че не иска да му причини нищо лошо. Сантош каза, че не знае какво е в главата и и не може да продължава така. Каза и да престане да играе игрички и да остави Сурач на мира.

Сантош каза на мъжа си, че вече не знае какво да прави. Той и каза, че вижда само болката на сина си, а не вижда болката на снаха си. Той си има тях, а тя си няма никой. Попита я дали се е поставила някога на нейно място, дали се е държала с нея като истинска майка? Сантош му каза, че всички съпруги по света щели да му се поклонят и да му запеят химни като го чуят как разсъждава. Каза, че снахата явно е заслепила и него. Тя вярвала в това, което и нея са я учили и в нищо друго, затова се отнасяла така със Сандия.

Сандия си представяше какво и е наговорила Сантош. Сурач влезе и тя го попита защо не я гледа в очите. Каза му, че той и е казвал, че когато някой не гледа някого в очите проявява слабост. Той и каза, че тя трябвало да свежда очи, за дето го била изложила пред всички. Той и казал, че няма да се справи. Каза и, че ако това не може, поне да изпълнява задълженията си на съпруга, но тя явно и на това не е способна. Каза и да му извади ризи от гардероба и че трябва да го прави всеки ден, поне затова нямала нужда от обучение. Трябвало да се научи какво той харесва, какво обича да яде и Т.Н. Ако не може просто да му каже, че не иска. Попита я какво го е зяпнала да отива и да му извади риза. Сандия му каза, че признава, че не може да готви, но всеки си има слабости. Каза му, че вероятно и той осъзнава, че тя се старае да се научи, но не може да научи всичко за една нощ. Сурач я попита как преди, когато я е учил се е научила, а сега не може. Тя му каза, че не се е променила, че си е същата, но тогава той и е бил опората, а днес е била сама и не е имала неговата подкрепа. Попита го защо е дистанциран, нима не е искал да спечели. Сурач и каза, че винаги успява да извърти нещата така, че да стовари вината си върху него. Каза и ако това я кара да се чувства по добре да не се тревожи, той нямало да я спира. После в ума си се молеше Сандия да му прости. Казваше, че ако не се държи така тя никога няма да приключи тази връзка и винаги ще е нещастна.

Менакши започна да прави комплименти на Чави, че била станала много красива. Чави пък си мислеше, че сигурно в ума си Менакши я проклина, но сега и прави комплименти. Менакши тайно си мислеше какво ли е решил Длип, дали ще се ожени за сестра и, Чави си мислеше същото за себе си.
Сантош каза на Чатури да помогне на Сандия да си сложи кана, че като я гледала как я държи явно нямала да може да се справи. Чатури видя, че раната на Сандия е много голяма и не може да сложи кана върху нея. Каза на Сантош, че традицията е на този ден да се слага кана, но нямало как да сложи на ръката на Сандия. Сантош каза, че раната не е толкова голяма да не я защитава, а да и сложи кана. Тя се борила с биковете, така че нищо нямало да и стане. Сандия също каза, че ръката не я боли, да и сложи кана, но Сантош и каза да я остави, че щяла да ревне. Да слага само на здравата ръка.

Викрам каза, че е взел някакъв хубав бетел, да се почерпят за празника. Баща му обаче отказа. Всички се учудиха на това, но той каза, че не искал. Вероятно му беше мъчно затова, което му каза Сурач. Мисля си, че той сигурно след време се променя и затова когато е станало това с терористите е бил толкова настоятелен да обвинява Сандия.

Сантош каза на Викрам и Сурач да седнат със съпругите си да ядат, понеже ръцете им са каносани заради тях. Ритуала бил мъжът да нахрани жена си. Викрам хранеше Менакши, Сурач не хранеше Сандия. Чатури му каза, че не бива да я държи гладна, но не знам дали я нахрани, имаше музика.

Сандия попита Чатури защо застила така, а тя и каза, че на този ден мъжът и жената не спят в едно легло, не разбрах много каква е тая традиция, но Чави попита защо това се прави на този ден и Сантош и се скара. Каза, че традицията е създадена отдавна и че тя не я е измислила. Да не е посмяла да задава такива въпроси и като се омъжи. Баща и обаче обясни, че това се прави с цел мъжът и жената да разберат колко се обичат когато са разделени за един ден.

Сантош каза на Сурач, че имало някакво село, където било хубаво да отидат те двамата със Сандия за празника.

Менакши искаше да спи при Викрам, но той я изгони. Каза и, че дори брат му и Сандия не спят заедно. Тя ме каза, че те и без това се мразят и ще им е по добре да са разделени. Имаше музика доста продължително време, не знам какво ставаше.

Сантош чу, че се тропа в къщата. Започна да буди Менакши, че бил влязъл крадец. Установиха, че някой е запалил спиралата за комари. Чудиха се кой го е направил, аз не можах да разбера.

Бащата на Сурач попита Сандия дали не усеща, че някой в къщата е нещастен. Тя каза, че никой според нея не е нещастен. После каза, че не може да разбере защо Сурач се държи така. Той искаше по някакъв начин да и каже, че Сурач си мисли, че тя не е щастлива. Искаше тя да му каже по някакъв начин дали е щастлива в дома им, но Сантош влезе и той не успя. Чатури даде на Сандия някаква спирала за комари. Каза, че била за тяхната стая. Сандия попита дали тя е запалила спиралата до главата и, но тя каза, че не е. Чатури попита Менакши дали тя е запалила спиралата, но тя каза, че не е. Чатури каза, че остава единствено Сурач да я е запалил.Сурач попита Сандия защо е разхвърляла толкова дрехи по леглото. Каза, че му трябвала само една туника. Сандия някак забеляза, че явно Сурач е запалил спиралата и че се грижи за нея тайно. Много са ми объркани тези епизоди. Тя го попита дали той е запалил спиралата, за да не я хапят комарите. Той каза, че нещо се е заблудила. Сандия не му повярва и го попита защо прави така. Сурач и каза, че цяла нощ е спал спокойно, понеже нея я е нямало да го безпокои. Сандия го попита защо я лъже. Сурач пак каза, че не е слизал долу. Попита я има ли някакви доказателства да мисли, че той е запалил спиралата. Сандия му каза, че имал някакво петно на ръката си. Каза му, че не вярва, че е способен да се държи по такъв начин. Молеше го да и отговори защо се държи по този начин. Сурач и каза, че само си въобразява. Каза и да види ръцете на майка му, че те също имали кана и петното може да е от нейната ръка.

Всички започнаха да се подготвят, че някаква известна личност ще е на тяхната улица. Не разбрах точно какъв е, понеже се наложи за малко да изляза от стаята. Така свърши последния епизод.

После в ума си се молеше Сандия да му прости. Казваше, че ако не се държи така тя никога няма да приключи тази връзка и винаги ще е нещастна.
Бубе ,много добре си разказала всичко.Сурадж гледа Сандия много мило и нежно ,когато тя не го гледа и вижда,но веднага щом го погледне той се мръщи и я нагрубява.
Сантош каза на Чатури да помогне на Сандия да си сложи кана, че като я гледала как я държи явно нямала да може да се справи.
В хола бяха се настанили всички.Жените бяха седнали на земята и си слагаха къна.Тогава слязоха и Сурадж и Сандия.Сандия се опита да си сложи къна ,но я болеше ръката и затова трудно държеше къната.Сурадж забеляза това и я наблюдаваше с нежен поглед.Когато Чатури видя раната,започна да вика колко е била дълбока и ,че ако и сложи къна много ще я боли.Сурадж не можеше да си намери място като я гледаше.(страхуваше се да не отиде да я превърже).Мена ми беше много смешна ,като показа нейните ръце на свекърва си и я пита дали ги е нарисувала хубаво.А Сантош веднага и отговори "Хубаво е ,че си гениална .Друго може и да не знаеш ,но поне знаеш как да се гиздиш и гримираш."А Мена лигавейки се и вика "Тенк ю"

Викрам каза, че е взел някакъв хубав бетел, да се почерпят за празника. Баща му обаче отказа. Всички се учудиха на това, но той каза, че не искал
Да точно за това което му разказа Сурадж той отказа бетел.Беше му много мъчно за тях двамата.Когато го питаха как така отказва бетел ,той гледаше Сурадж,тъжно и затова Сурадж веднага каза ,че бил много гладен и после ,щели да дъвчат бетел.
сантош каза на мъжете ,че тъй като жените им имат къна ,трябва те да хранят жените си.Сурадж погледна Сандия ,много мило ,докато тя не се обърна към него.Веднага си променя физиономията или пък гледа в друга посока. newsm51

Викрам хранеше Менакши, Сурач не хранеше Сандия. Чатури му каза, че не бива да я държи гладна, но не знам дали я нахрани, имаше музика.
Беше много интересно.Викрам викаше на Мена"Хайде лапай"и и тикаше храната в устата.Пък тя се прави на засрамена "недей така пред всички"И той пак и тикна храната и тя го захапа.И той и вика"аз те храня ,а ти ме хапеш" Joy hahaha
Сурадж нахрани Сандия.Но така я храни ,ще кажеш ,че с триста зора и дава храната.Но всичко е фарс.На него много му е мъчно за Сандия.Вече почнаха да го показват ,защото той призна пред бащата си.Преди не можеше да се разбере ,че се преструва. Затова много му се ядосвах,а сега като знам изобщо не се дразня.

Сандия попита Чатури защо застила така, а тя и каза, че на този ден мъжът и жената не спят в едно легло, не разбрах много каква е тая традиция, но Чави попита защо това се прави на този ден и Сантош и се скара.
Всички жени си послаха в хола на земята дюшеци.Трябвало да спят  отделно от мъжете .Всички се гласяха да спят.
 Имаше музика доста продължително време, не знам какво ставаше.
Сурадж беше в тяхната стая.Той също си постла дюшек на земята.Тъй като Сандия я няма,той не легна на леглото както предните няколко вечери.(нямаше защо да се преструва.)Той естествено не можеше да заспи.на където и да се обърне виждаше само Сандия.Представяше си я пред огледалото,като си слага бижутата,на терасата когато простира,пред гардероба ,като сгъва дрехите.Абе с една дума ,много ще страда ако тя си отиде. smile3518 Weary
 След това не издържа и слезе в хола през нощта,за да я види.Всички спяха,той се доближи до нея видя ,че мухите кацаха на раната на ръката й.Тогава той запали спиралата за комари ,за да не я кацат.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 00:06 от shirindeniz

# 478
Тези от сватбата на бабата не се сещам кои са точно! Аз все още не съм изгледала всички с тях - но постепенно наваксвам и го правя. Иначе знам, че Сурадж и Сандия правят и втора сватба - този път понеже тя го иска от сърце. После за ламарините вече е ясно - супер сладки са там. И аз много обичам тази сцена ...  Mr. Green  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А по-натам като го целуна и му остави червило по бузата и той слезе - Викрам и Мухит така се хилиха и му правят знаци. Менакши направо се ококори - накрая и Сантош видя. Паднах да се хиля ...  Joy Joy Joy

Веднъж пак така да го целува докато спи и той си я награби в леглото - големи сладури са ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

newsm51 Това дето не можеш да се сетиш, всъщност мисля, че си го гледала.  Бабата я учи как да съблазнява именно на нейната сватба.  Там тя трябваше да отмъкне от Сурадж една огърлица.
Бяха много забавни Grinning Grinning Grinning огледа първо Сантош. Накара я да се завърти от всички страни. Каза и,че няма как да съблазни мъжа си в този вид и прати Сандия да свърши работата rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иначе  съм съгласна,че и единия и другия са прави в ситуацията с магазина.  Сандия от малка израства с идеала за борба за справедливост. Борбата с корупцията и т.н.    Сурадж от друга страна се бори за прехраната на семейството си. Знае, че е права.  Но му е трудно да съчетае нейните идеали и реалността.  Важното е,че двамата си помагат и се борят с тази реалност Peace

Що се отнася до брачните отношения, Сурадж е прав разбира се.  Но в случая по скоро го каза,за да я нарани а не защото го мисли в действителност. На майка си много подробно  обясни какво е ценно за него в отношенията му Сандия luvbed newsm51

О щом е това със съблазняването значи го знам. Просто не знаех, че е на сватба на бабата. Там са супер готини, сладки и забавни. Много се смях с тези моменти ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart smile3533

Иначе съм съгласна с теб - казала си го много точно ...
   Hug Hug Hug

# 479
Привет Ани   Simple Smile Сандия му казва за конкурса в Сингапур.

Една вечер излиза с него да разнасят сладки и минават пред паметника на Ганди.

Серийте не са толкова по натам, за това няма да изпадам в подробности. Това е момента в който откриват още нещо един за друг Grinning
Намират документи.  Мисля, че беше паспорт и телефонен номер на който се обаждат.
Жената им благодари и разбира, че Сурадж е сладкар.  Тя дава на Сандия интернет адрес  на който  да се запише за този конкурс и да пробва късмета си Hug smile3525 newsm51 newsm10

Епизодите в Сингапур ще са уникални - нямам търпение да стигнем до там. Сурадж и Сандия имат изключителни и много романтични моменти. Това е някъде от 250-та серия натам ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts newsm44

Общи условия

Активация на акаунт