След финала на Забраненият плод ще започне нов индийски сериал .Главна роля ще играе Авика Гор-малката Ананди от Малката булка.Казва се "Ритъмът на мечтите и все още не е завършил в Индия.В момента са излъчени 1080 епизода
Това дали не е сериалът, в който после Садна замествала Авика? В темата за Сара и Ангат го коментираха, че феновете се сърдили и си я искали обратно.
mimioza - благодаря за информацията! Да това е същия сериал, в който Сара влезе наскоро. Сериала до тук е около 1080 серии и още се снима - Сара влиза чак след 1053-ти епизод, за да замества Авика в ролята на Роли, защото уж при някакъв инцидент е станало нещо с Роли и са й направили операция и тя се връща с ново лице. Феновете недоволстват в момента и си искат Авика, понеже все пак са я гледали над 1052 серии с главния и много ги харесват като двойка. И понеже се говори, че Авика не е напуснала и може да се върне се правят догадки да не би героинята на Сара да е измамница и да се прави на нея - въобще хиляди версии. Наскоро в епизодите Авика се появи и сега са двете със Сара и се чудят коя е истинската Роли. Още не съм изгледала тези серии. Принципно не съм гледала този сериал и от това дето четох за него в резюмето не ми хареса особено, но заради Сара гледам основното с нея само. Феновете непрекъснато се оплакват и казват, че не искат да гледат ако не оправят историята. Някакви такива неща - следа реакциите заради Сара. Все още не е ясно дали нейната поява в сериала е временна или ще остане. Незнам какво ще решат относно сюжета - Сара до тук има малко заснети епизоди - около 30. За мен Сара е невероятно красива и талантлива и заслужава някой нов готин сериал, където да си играе от началото до края - ако може да е с Ангад най-добре. Феновете ги искат отново заедно - те двамата също. Тук след 1053 серии е много сложно човек да схване нещата.

Не знам дали ще гледам този сериал, когато започне в България - може да му хвърля поглед, но историята му не ме впечатли особено, когато четох за него. Не е мой тип, но вероятно е хубав щом е изкарал толкова серии. Ако купят всички серии бихме могли да видим Сара живот и здраве едва след около година и нещо. А и не се знае за колко време ще играе - колко ще е дълъг сериала. Дали Авика няма да се върне като Роли и въобще има много неизвестни ...

Ясно е защо са избрали точно този сериал. Нова Телевизия и съответно Диема Фемили имат договор с индийската компания Color TV - и купуват и излъчват само нейни сериали - за пример Малката Булка и Моята Карма също са на Color TV.

От друга страна БТВ имат договор с Star TV и излъчват нейните сериали - съответно "Цветовете на любовта" и "Светлината на моя живот". За мен именно това са сериалите, които ме плениха от сърце и си струва да се гледат. Благодаря на БТВ, че ги е купила и че ги пусна ...

Мен лично много ме е яд, че никой не купува втория сериал на Сара и Ангад - Ram Milayi Jodi. Аз си чакам него - проблема е, че той е на компанията Zee TV, но пък дано някога успеят да го купат. Феновете в България искаме да го гледаме и тук - затова и писахме на телевизиите. Нищо, че е на друга компания - ще купят само него и готово. Дано по-натам стане. Сериала е много хубав, съвременен и интересен. Сара и Ангад са уникални сладури и края е щастлив за тях и героите им ...

Това, дето ги правят по 1000 и кусур серии става много отегчително в един момент. Определено на компанията, от която БТВ купуват сериалите са по интересни.Мисля си, че ако на мястото на всеки турски сериал вече има по един индийски така до живот ще има да ги гледаме. Аз също се чудя дали ще започна да гледам този сериал. Не ми се започва точно защото е толкова много серии. Не разбирам защо всички индийски сериали са толкова продължителни, на всичкото отгоре с лош край.
Авика в този сериал нали не играе като дете? Имам предвид, че в булката играеше като малката Ананди, а сега вече би трябвало да е по голяма.