Този сериал е като наркотик! Не мога да си свърша работата и все си мисля за героите в него.
Току-що изгледах епизодите от Войо и останах без думи,който може да ги разкаже!
Цялата настръхнах от видяното- вътрешната борба на Сурадж и жестоките думи към Сандия.
Само едно не разбрах-дадоха,че Сандия говори с някого за образованието на Чави, а после тя каза,че не е говорила със семейството на Дилип.Аз й вярвам,но какво съм пропуснала,та бъдещата свекърва на Чави взе подобно решение?
Дарья,страхотно лирично отстъпление!

Но не само Сантош се е провалила като родител,а и родителите на Сандия също са се провалили с брат й Анкур.По егоистично същество не бях виждала и много се вбесявам на изцепките му.Той не изостави само сестра си, но и беше готов да остави бременната си жена в Индия само и само да осъществи материалните си амбиции.
Сурадж и Сандия с това са уникални,че жертват много от личното си щастие, за бъдат щастливи и спокойни техните семейства.Може би и заради това любовта им така бавно се разкрива.
Но от реакцията на жената не се виждаше да е чула.

Сандия обаче май го усети,защото се усмихна 
,те ще изгорят и никой няма да я иска.След това показаха ,как Мена си представя Чави с изгорена буза и Дилип като я види и не я иска за жена.
Накрая и даде телефон и каза ,че е от Дилип,специално за нея.След като си размениха и пръстените някой каза ,че всичко е хубаво но нещо липсва.Имаше предвид музика.Тогава Викрам каза ,че снахите на Чави много са се подготвяли.Започна музиката,Мена и Сандия се качиха да се преоблекат.Когато слязоха Мена беше се облякла като мъж , а Сандия като негова/нейна годеница.Последваха много танци в които играеха Мена и Сандия.Не знам какво се пееше ,но Сандия гонеше Мена ,даваше и храна и в същото време показваха Сурадж.Изглежда пееха нещо ,което се отнася за техните отношения.Май пеят ,че тя иска да му угоди с всичко ,а той се дърпа.Това правеха Мена и Сандия в танца.По едно време Сурадж си представи ,Сандия пее на него,как танцуват заедно ,в прегръдките си .оооооо горкия.Сандия също си представи танца с него ,дори имаше сълзи в очите.И двамата бяха тъжни.