Какво да прочета през 2017 г. ?

• 86 760
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Видях я сега корицата, покъртителна е  Tired
Наистина никога не бих я и погледнала.
Мерси, че ми обърна внимание на нея, Лу  Hug

# 211
  • Belgium
За нищо  Grinning

Аз изобщо се зачетох в резюмето само, защото името на авторката ми хвана окото. Може и да не е добра де, но ми се чете нещо подобно, та ще ѝ дам шанс.

# 212
Лу, благодаря за изказването за книгата! ЩЕ я потърся, въпреки корицата  Grinning
Миж, Бакман е чудесен! Няма да сгрешиш. А Мураками май не е автор за всеки.. чела съм негова книга, но дори не си спомням заглавието в момента и все пак ще му дам отново шанс, а и ще чакам и твоите отзиви  Hug
Мариша, благодаря ти! Но той само се разширява този списък...  ooooh!

# 213
  • Nice
Иска ми се и аз да споделя скромния ми списък и се надявам да се мотивирам от коментарите ви и да пpочета всичко намислено.

''Брулени Хълмове'' / Е. Бронте
''Атлас изправи рамене'' и ''Изворът'' / А. Ранд
''Повелителят на мухите'' /У. Голдинг
''Лекарство против северния вятър'' / Д. Глатауер
''Замакът на шапкаря'' / А. Кронин
''Шоколад'' / Дж. Харис
''Монахът който продаде своето ферари'' / Р. Шарма
''Ана Керенина'' / Толстой
''Богат, Беден'' / Ъ. Шоу
''Ловецът на хвърчила'' / Хосейни
''Фермата на животните'' /Оруел
''Моята борба'' / Хитлер
''Чужденецът'' / А. Камю
''Баба праща поздрави и се извинява'' и ''Човек на име Уве''/ Ф. Бакман
''Стопанката на Господ'' / Р. Де Мео

За сега имам 6 прочетени защото имах повече време през януари и се отдадох на четене. За жалост идните месеци няма да разполагам с много време.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 18:44 от nikaia

# 214
  • Бургас
За сега съм си поставила за цел да прочета всичко,което е излязло от К.Л.Сафон и Юрт§Русенфелт
Прочетох по една книга от тях, ,,Среднощния дворец,, и ,,Жените,които го познаваха,, и съм очарована.
Станаха ми любими книги. С удоволствие ще си ги набавя в моята домашна библиотека.
Иначе,списъкът който предстои да си напиша,ще е изцяло от съфорумското четене.
По-късно ще го споделя с вас.

# 215
  • Scotland
За сега съм си поставила за цел да прочета всичко,което е излязло от К.Л.Сафон и Юрт§Русенфелт
Прочетох по една книга от тях, ,,Среднощния дворец,, и ,,Жените,които го познаваха,, и съм очарована.
Станаха ми любими книги. С удоволствие ще си ги набавя в моята домашна библиотека.
Иначе,списъкът който предстои да си напиша,ще е изцяло от съфорумското четене.
По-късно ще го споделя с вас.
Първата книга на Сафон,която прочетох беше "Сянката на вятъра" и се влюбих в този автор.Прочела съм всичко негово без "Тhe Watcher in the Shadows",но е в чакащите на четеца  Grinning

# 216
Аз също започнах със Сянката на вятъра на Сафон и много ми хареса. Но любимата ми негова засега е Марина. Аз обаче нещо не схванах: задължително ли е да се спазва поредността на юношеската му поредица или може и поотделно? newsm78

# 217
Аз също започнах със Сянката на вятъра на Сафон и много ми хареса. Но любимата ми негова засега е Марина. Аз обаче нещо не схванах: задължително ли е да се спазва поредността на юношеската му поредица или може и поотделно? newsm78
Чела съм Марина, знам че като я четох я харесвах, а сега нищичко не си спомням  ooooh! Чела съм и Принцът на мъглата , от него също малко си спомням...

# 218
  • Scotland
Харесвам 'Принцът на мъглата', отделни глави от него давам на студенти за превод,и на тях им харесва  Grinning

# 219
Книгата на Оруел, която много ме впечатли преди години, беше "Глътка въздух". Малка е като обем и сравнително бързо се чете.

# 220
  • София
Сафон и мен много ме впечатли със "Сянката на вятъра", но след това го прехвърлих в графата "матрични автори", като Дан Браун и Кейт Мортън.
"Марина" беше разочарование за мен - нескопосан опит за някакъв микс между трилър, ужас, мистика и драма  ooooh! .

# 221
  • Стара Загора
Някой чел ли е Власт и съпротива на Илия Троянов? Попаднах на тази книга в едно интервю за нови заглавия през 2017...Ако някой има впечатления от книгата или от автора, моля да сподели Simple Smile

# 222
Към Бакман съм се насочила. Много ми го хвалят, а аз все не намирам време да го захвана.

# 223
Аз също съм планирала среща с Фредрик Бакман, да не го отписвам съвсем, но за разлика от повечето хора, няма да започна с Човек на име Уве.

# 224
На мен Уве повече ми хареса от Бабата, но при повечето май е обратното. И Брит-Мари ме чака Simple Smile
"Власт и съпротива" и аз искам да я прочета, но ще чакам някое намаление или ако я качи някой в МБ  Rolling Eyes Ще ми е интересно, макар и да е доста тежко четиво по това, което слушах за нея  Rolling Eyes Но пък това е бил живота на някои хора #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт