Италия 147

• 42 498
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Всеки ден научавам нещо ново в този форум аз! Тия конци определено ще ги запомня, както и въпросното Еataly трябваше да потърся в гугъл.

Якамоз, пусни някоя булченска снимка, че да се зарадваме!

Ами, лек ден на всички! Аз си пускам тук малко музика за настроение (от вчера съм на подобна вълна, аржентинска милонга, което е нещо като бързо танго, често записите са от грамофонни плочи и се чува онова специфично леко стържене, и специфичното звучене на гласа и музиката.) и се захващам за работа.

# 571
Ани имах предвид, че има и разни места по света с Eataly, не знам дали е чисто италианска веригата.

Милонга е нещо велико, аз харесвам много:) Имам приятелка ( тази в Париж) се записа на танго и е много доволна и окрилена

# 572
Аз като студентка ходих една година на танго...  и оттогава все се каня пак  Laughing.

Но то е като с тичането (при мен) - всъщност съм убедена, че някой ден пак ще му дойде моментът, върпос на време Wink.

# 573
  • MI
Чисто италианска си е Eataly, хубава е идеята - промотира т.нар. slow food. В общи линии храна 0 км, чиста, съобразена с традициите. Нещо като противовес на Макдоналдс и сие  Laughing Лично според мен е малко прекалено скъпо, но пък идеята е супер...

ОК, всички вече разбрахте че съм fissata с натурални продукти, здравословно хранене и т.н.  Embarassed Според половинката луда за връзване, ама после яде, че и от кремовете почна да ми краде  #Cussing out

# 574
Аз сега четох точно за съдружниците в тази компания, интересни хора. Не знаех че Лидия Бастианич е една от тях, гледала съм нейни предавания.
Харесва ми идеята за това място, много мой тип бранд и развитие, и скоро ще ги посетя.
Очаквам високи цени, като за гурме магазин, но тук таме вероятно има какво да мога да си позволя, както и да седна да изпия едно кафе спокойно.

Трети ден съм с това буро ди карите и нещата изглеждат все по-прекрасни Simple Smile

# 575
  • MI
Аз сега четох точно за съдружниците в тази компания, интересни хора. Не знаех че Лидия Бастианич е една от тях, гледала съм нейни предавания.
Харесва ми идеята за това място, много мой тип бранд и развитие, и скоро ще ги посетя.
Очаквам високи цени, като за гурме магазин, но тук таме вероятно има какво да мога да си позволя, както и да седна да изпия едно кафе спокойно.

Трети ден съм с това буро ди карите и нещата изглеждат все по-прекрасни Simple Smile

Разгледай им вината, аз лично се впечатлих....

Как ти се отразява каритето? Не ти е много сухо за лицето вече, нали?

# 576
Другарки,не се сърдете,но този разговор го водим най вече заради вас.След 20-30 години като ви дойде времето тъкмо ще имате информацията на готово.Красотата е въпрос на самочувствие казва моят фризьор.Това дълбоко спиритуално заключение,направено без съмнение от дълго  и задълбочено четене на “Дива е донна““Вип“„И други такива, които сега не се сещам“,направено от човек на когото речникът изобилства от социално недопустими изрази ,ме оставя без думи,когато ми скъси косата по вечко отколкото бих желала .Жена му Тицияна-естетиска по професия,но не и по признание, поради склонността си да налага свои естетически мерки на клиентите, е Гугъл на модните тенденции.Въпреки бритиш акцентът, който придоби миналата година след като гостува за около седмица на своя приятелка и въпреки ,че с установеният си  вече ръст от 1,50 успява да  се изравни с моят от 1,70,все още съм предубедена към нейната информираност..Вероятно,защото преди 10-12-години,когато бях на натурални кремове и българска роза  зад ушите,1 седмица след като беше родила тази лудата искаше да си слага някаква мрежа на стомаха,защото не се прибирал.Бе ти луда ли си викам  и как ще си слагаш мрежи,това да не ти е строителна площадка .На мен никак не ми се стори съвместимо със вдравия разум ,направо се шашнах тогава.Обаче въпреки моето невежест тя усилено продължаваше да ме осведомява .Та  Фейъм да си минем на думата.Както казваш то всичко пише по форумите,но друго си е да те осведоми  Тициана или половината майки от класа на дъщеря ми.Значи дали на 40 или на 50 всичко е строго индивидуално.Аз затова ти казах и то без излишни комплименти,след като те видях на снимка,ч-е-т-и-е-р-а-н-о-з-а-к-о-н-ц-и   без значени на колко години си.С една пунтура кон Х.К.колко и къде ще прецени медикото като види плътността и ще възстановиш обема.След около 10-15 дена ,ако прецениш,че имаш нужда за назолабялните тогава си ги направи.При вс.положение ще имаш нужда от по малко количество продукт.Примерно,ако първо си запълниш назолаб.ще ти трябват 2 мг.примерно,но количеството за овала не се променя.За бръчки по челото знам само ,че ботокс се слага,а ако говориш за тази бръчка м/у веждите,там може да се третира с х.к. но много бързо я “изажда“За около очите доколкото чух /не от Тициана/вече имало и Х.К.  Дааааспоред мен назолаб. третирани с Х.К.са като реклама на продукта.Ефекта се вижда на мига.Ох и аз все се чудех тази кожа къде отива.Всъщност там си стои, но като се запълни се и изпъва.Без да има пластмасовия ефект на Орнела Ванони .Цялата работа е ,че си възвръщаш формата на лицето ,която с времето се променя.Абе както си изглеждала от преди 10-15 години.

# 577
  • MI
Другарки,не се сърдете,но този разговор го водим най вече заради вас.След 20-30 години като ви дойде времето тъкмо ще имате информацията на готово.

А, на мен ми е много интересно даже, въпреки че не вярвам някога да прибегна към подобни интервенции. Не за друго, страх ме е  Sick Надявам се да съм взела на майка ми добрия ген и да остарея без много да се сбръчкам, ако не - ще следвам светлия пример на Бриджит Бардо (или София Лорен)  Laughing

За описанието на козметичката -  rotfImao

# 578
За описанието на козметичката -  rotfImao
Ако имаш нерви да се бориш с търсачката, задължително трябва да намериш за една жена на автогарата в Неапол, дето беше обвинила Овчи, че не е синьора, усърдно подкрепяйки тезата си с размахване на ръце, облечени в асиметрична туника с един ръкав. Joy

Овчева, кажи за Франчи как е? Simple Smile

# 579
А, аз не знам на какъв акъл ще съм след 10 години, след като още отсега вече съм меланхолично настроена към разни променчици  Close, дето не ме правят да изглеждам по-млада. Тъй че макар и засега да си мисля - аз?, интервенции? нивгаш!, по-скоро не бих се заричала, за да не взема да се самоопровергая. Засега като мерки против остаряване съм решила да заложа на изграждането на благ характер  Mr. Green, понеже забелязвам, че има положителен ефект върху бръчките и цялостното достолепие на осанка и овал. Както казваше веднъж един приятел, красивите жени на възраст са много по-красиви от красивите момичета. А това, мацки, е 'сичкото характер, де' се вижда по лицето. И стил в обличането Wink.

Овчева, този пост направо ме разкикоти, то не беше един бисер, ами цяла огЪрлица  Joy.

# 580
Засега като мерки против остаряване съм решила да заложа на изграждането на благ характер  Mr. Green
От всичкото био и еко за това не се бях сещала.

# 581
Ха-ха Бар още я помня тази жена.Така ожесточено се разправяше с мен ,такива стойки чупеше и въпреки всичко не ми стана противна.Абе има такива хора  на които лудостта им е като природен талант.
Франческа е добре.Снощи ходих да разписвам бележника за първия срок-по основните предмети 10 /както и останалите  деца от класа/,но по физическо,пеене и едукационе артистика 8-9.Само тя и Паскуале ,защото последният е толкова дебел,че вероятно се притесняват да не изяде някоя топка или спука дюшека,а пък мойта я било страх да не си счупела врата при каприолата.За музиката не знам защо така при положение,че често сме подложени на риск от оглушаване и подлудяване  заради  не  толкова мелодичният звук който издават няколко обърнати тенджери ,налагани с все сила с черпак,вилица,дървена лъжица.Но нищо нека се развива детето.За рисуването разбирам ги учителите.Аз с майчинското си сърце виждам нарисувани три цветя,които всъщност се оказват не цветя ами „Мама,тати и аз“.
Нелиг и аз съм взела младежкия ген на майка си и  и за жалост гръднообиколковия ген на  на баща си,обаче това не ми пречи да искам по едно освежаване от време на време.
Тралала то и аз нямам бръчки,обаче след 35 год.душата и тялото стават самостоятелни единици.

# 582
аз като цяло нямам нищо против да съм информирана, така че ми е много интересно какво говорите. например какви са тези конци ХК разбрах че хиалуронова киселина. Ботокс знам какво е.  биоривитализзационе също не знам какво е.
аз лично в огледалото се виждам ту прекрасна, ту ужасна, така че не мога да преценя за какво съм, но искрено ме втриса от жените на 55+, които нещо полудяват по процедури и стават страшни за гледане..

нелиг, да наистина кожата ми сякаш не е толкова суха, Д. все така ме пита 'ти с онова ли се маза". Мда.

# 583
  • MI
Ако имаш нерви да се бориш с търсачката, задължително трябва да намериш за една жена на автогарата в Неапол, дето беше обвинила Овчи, че не е синьора, усърдно подкрепяйки тезата си с размахване на ръце, облечени в асиметрична туника с един ръкав. Joy

Не го намирам  Cry

Овчева, мен просто ме е страх, само като прочетох 'конци' и бих отбой  Laughing Иначе нямам нищо против процедурите, стига да се запазва естествения вид накрая. Аз лично се възхищавам на Белучи и София Лорен как остаряват красиво,въпреки че имат не малко бръчки, дай Боже всекиму...

10 c`s, много се радвам че ти действа добре! Пробвай и с аргановото масло, според мен ще ти хареса още повече...

# 584
Лени, филмът, за който говорихме по-рано в чата: Picasso, una vita Hug

Можех да го пусна пак на лични в чата, но го пускам публично тук, може да представлява интерес и за други. Hug Наистина много хубав филм, на мен ми хареса много! Аз го гледах по Sky Arte, там също го въртят от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт