Италия 147

• 42 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Фей, пускай веднага пак снимката!  #Cussing out

# 526
  • MI
Здравейте, да се включа и аз като любител на натуралната козметика и баниците  Laughing

За маслото от карите - страхотно е за суха кожа, аз зимата го ползвам периодично като нощен крем или балсам за устни, напукани пети и какво ли още не, за лятото поне за мен е по-малко подходящо. Ако е 100% чисто няма значение за лице или тяло е. Наточила съм зъби и аз за това на Омния ботаника, сега им ползвам маската за коса с арган, невероятна е. А аз имам суха кожа и суха дълга коса и зимата е кошмар вчесването. С тази маска никакви проблеми....

За маслото от арган - антиейдж и овлажнява, и за около очите е супер. Най-доброто ми откритие е, специално ходих до изложението на занаятите (артиджанато) декември да си купя от мароканците  Embarassed Преди бях вземала от една малка фирма от Милано, ако някой го интересува ще проверя после марката, добро беше.

За баницата - правила съм точно по рецептата, която казва Деси, става супер но напоследък ме мързи. Там наистина не се слага кисело мляко. Иначе с нормални кори си слагам тукашния несладък йогурт и става нормална баница... И с прясно мляко съм пробвала, малко по-мека става (който го мързи да иде до магазина прави открития  Laughing).

# 527
Аз видях снимката на Фейам, видяяяях!!  Laughing Фейам, досега само снимка размер паспортен ти бях виждала, но така в цял ръст не. Страхотно изглеждаш!!! И не се сещам/не знам как ти е била преди косата, но много хармонично изглеждаше всичко.
(единият от тузарите до теб и той добре се беше представил Wink).

Ех, липсва ми малко празничност в моя делник, ей тъй отвреме-навреме някой да ми организира събитие с много хора и възможност за токчета. Живея в един философски институт, в който дрес-кодът е... как да го нарека... нейде между левичарско-хъшлашки и домашно-пантофен.

Мерси на всички за поздравите!  Heart Eyes

Лени, тез фиори-ди-бах-му-маата и аз не ги знам  Twisted Evil
По отношение на натураланата козметика съм като нЕкои други хора с баницата - обичам, ама да има кой да ми направи/купи/покаже.

# 528
аз снощи четох защото този крем за ръце с фиори ди бах е жесток!
няма особено приятен аромат, четох и какви са тези фиори ( 38 бр за фитотерапия, съмнителна медицина) и ги включват вече и в козметика. Има серия и аз съм любопитна да пробвам и друго, хеле ако действа успокояващо ( че съм за връзване вече  Twisted Evil)

nelig, и аз мисля, че няма значение нали е чисто масло, става и за лице:)) Съответно тази сутрин за пръв път запознах тялото и лицето си с него. За тяло е супер, лицето вероятно трябва много да сложа, ще пробвам като нощен крем, защото честно казано сухо ми остана лицето.

и понеже съм на козметична вълна, като една кифла си снимах всички (е, не всички) притежания. Не ги ползвам едновременно:))

фръц

# 529
  • MI
nelig, и аз мисля, че няма значение нали е чисто масло, става и за лице:)) Съответно тази сутрин за пръв път запознах тялото и лицето си с него. За тяло е супер, лицето вероятно трябва много да сложа, ще пробвам като нощен крем, защото честно казано сухо ми остана лицето.

Пробвай на леко влажно лице, аз и на тялото така слагам...

Кажи после отзиви за цветята на Бах. Аз съм малко скептична към тях, но никога не съм пробвала. Не знаех че и кремове са почнали да правят... Преди време много ме убеждаваше една физиотерапевтка че са точно като за мене, но аз не се престраших   Confused

# 530
Лени, тази козметична серия Canon да видиш колко време й се чудих каква е  Laughing. Прилича на кремче някакво тази капачка.

# 531
Фиори ди Бах да не това, което на български наричат "есенции на Бах", а една баба го била казала като "капките на Моцарт"?

Лени, поздравления за розовата мъгла, кифла и половина! Heart Eyes

# 532
Лени , какво се фръцкаш .. много количествено семпло е това което си споделила. Confused Laughing Mr. Green Joy
С две думи не си класическа кифла . Mr. Green

# 533
  • MI
Фиори ди Бах да не това, което на български наричат "есенции на Бах", а една баба го била казала като "капките на Моцарт"?

Поне аз така мисля, въпреки че не ми се връзва с кремове:
http://www.consulenzafioridibach.it/?gclid=CPG-_rmv-sMCFazMtAodZ3sAQQ

Това за капките на Моцарт беше добро  Laughing

# 534
сигурно това е да, есенции на Бах. като потърсиш фиори ди бах втори резултат е фиори ди бах за кучета, явно много се разраства това нещо:))
http://biomakeup.it/wp-content/uploads/2014/08/Phytorelax-.jpg

това е фирмата ( фиторелакс), яки шишета, никак не високи цени, влюбена съм в етикета
явно просто ги капят в кремове, това е:))

# 535
Хмхм, тези капки на Бах да не са новото гинко? Гледам, че го дават за всичко, от бременност до менопауза, не че тялото не е единен механизъм и т.н., и все пак подобни панацеи винаги предизвикват в еднаква степен еуфория и недоверие.

# 536
Ох, като започнете темата за козметика, все едно ми говорите на китайски  ooooh!. Всичко за пръв път го чувам, и съм мнооо далеч от всякакви масла и Моцарти  Joy
Фей, не се ослушвай, ами пусни пак снимката. Може и на лични, ама давай да те видя!
Който ме има във Фейсбука, да оди да ми види снимките от маскения бал по случай рожденните ни дни, ако иска де.

# 537
Хмхм, тези капки на Бах да не са новото гинко? Гледам, че го дават за всичко, от бременност до менопауза,
И аз мисля, че трябва да има разделение: есенции на Бах, хомеопатия по Дебюси, храносмилателни проблеми с Вагнер...

Отивам да гледам Десита. Party

# 538
ани, розово слънчевата мъгла мога да я местя или отляво, или отдясно:))
мисля да я използвам в някои снимки, харесва ми и хейза.

тези есенции не са на Бах бе, друг Бах е това;))

# 539
И аз мисля, че трябва да има разделение: есенции на Бах, хомеопатия по Дебюси, храносмилателни проблеми с Вагнер...

Laughing
Вагнер си го представям по-скоро като нещо, което докарва лошо храносмилане  Laughing. Не е добра търговска марка "Вагнер за храносмилане"... изобщо Вагнер бих го предписвала май само като пуритив.  Twisted Evil

Десита, добри сте!  Laughing Ти даже нямаш нужда от перука, а мъжът ти вади един поглед... абе точно като за костюма. Децата обаче не са включени в бароковата дружинка, нали?

Общи условия

Активация на акаунт