Италия 147

• 42 510
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Тенкс! Аз нямам перука, но имам екстеншън, щото моята коса не може достигна тази дължина по никакъв начин.
Децата хич не долюбват да се маскират, както и да било, та не съм си и помисляла да ги включвам в бароковата дружинка.

# 541
  • в едно миланско село
Нищо не видях от Фей .
Но няма да нахалствам , аз я помня висока , слаба , спортна и с огнено червена и къдрава коса .
.

Маркрит, освен ако не съм публикувала някакъв фотошоп, мисля, че ме бъркаш с някой  Joy Joy

мерси ви на всички за комплиментите  Hug

(ще пусна на лични на рано лягащите си  Laughing)

# 542
  • Италия
Мацки, аз като ви разправям, че няма нищо по-здравословно от класическата музика, вие не, пари за козметика ще харчите! Бах, Моцарт, всичко има в нета. Дърпайте, слушайте и младейте!  Joy

# 543
Ех,ама, че сте музикални кифли.Аз с 2 червила бих се определила като дърпана баница,като тази на Якоможи.

За рецептата на тази баница колко вода трябва,че не разбрах

# 544
Предполагам, колкото поеме до омесване на меко тесто.  Ти що се появяваш само от дъжд на вятър?

# 545
Аз я видях feiam, много е хубава наистина.

ov4eva, аз на око слагах, ако стане прекалено водно добавяш брашно и така. Аз предпочитам да ми е по-водно в началото и да добавям брашно, отколкото да стане твърдо тестото и после да добавям вода.

# 546
Тенкс и аз.Обаче доло- горе,ориентировъчно, тази вода примерно към 1 чаша ли да е?Тестото меко като за пица ли?Утре ще пробвам да ги направя тези кори,ако нищо не стане кучето или мъжът ми/все същата работа/все ще ги изядат.
Деси не се появявам често,т.като нямам време да започна и поддържам разговор.Ето днес нямам или по точно нямах нищо важно за вършене и преди малко се появи скъпият.Чух и видях  мотора отдалече и всичко ми изглеждаше здраво и право додето не спря пред нас и забеляза ,че го гледам.Премио Оскар за шенеджата.Взе да слиза бавно и измъчено,вероятно е правил и лицево болезнени спазми,но се усети ,че е все още с каската и за по сигурно започна да се превива,държи с една ръка за сърцето,а другата я увисна немощно.Аз естествено този филм го гледам вече 15 години и веднага си влизам в ролята.----Уейй аморе,амо,охохох ,че ти си много зле,о Дио мио ти си направо много болен.Тцццц все на тебе,ей значи.-
  След като вече е признат за жертва го обзема момент на благородство и решава,че няма смисъл да се вайкам около него,защото това е просто една настинка,която обааче със  сигурност утре ще се превърне в тежък грип,защото от сега чувствал как най много до ден и ще вдигне 40 температура.Но въпреки всичко мъжът е мъж когато е болен/понеже наоколо няма война/ и решава,че  сам щял да се оправи аз само да му;дам термометъра,да запаля камината,да му приготвя един аспирин,да ме направя горещ чай и други такива “само“.Бе добре,че не иска пилешка супа човека.Взе да кашля,айде чао отивам да го потупам по гърба току виж се задавил,че хич не ми се слуша колко не е безобидна една кашлица.

# 547
  • Италия
Хахахахаааааа, Овчева, разби мА!  Joy

# 548
  • MI
Тенкс и аз.Обаче доло- горе,ориентировъчно, тази вода примерно към 1 чаша ли да е?Тестото меко като за пица ли?

Ето тук рецепта, само плънката е различна:
http://www.bonapeti.bg/recepti/Darpana-banitsa1399715339/
Аз лично го правя малко по-твърдо от това за пица, но не много. Оцетът прави по-еластично тестото и не се къса толкова...

# 549
Овчева се включва веднъж на високосна, обаче с театрален замах и веднага се забелязва включването й  Joy Joy Joy.
Баницата изглежда много апетитна, ама много се съмнявам в близките 20 години да намеря време да спазя рецептата и да дърпам, та дотогава ще си правя традиционната от готови кори. Виж, ако взема за заиграя тото, и спечеля 5к на месец, тогава обещавам да пробвам   chef

# 550
  • Италия
Ааа, реших аз...още утре почвам да дърпам!   chef

# 551
полудяхте с тази баница:))

Ние ще имаме гости в петък на брускети и просеко.  Дотогава караме на листа и супи от пликчета Rolling Eyes, защото откакто мама си замина в неделя ме обхвана голям мързел, не знам как ще избутам седмицата, честно.

Мъжа ми не хареса аромата на маслото от карите по лицето ми. Каза, че нещо странно му мирише. Сега какво да правя. Реших, ако не свикне да си остана сбръчкана, но целувана.

# 552
  • Италия
Аз пак да си кажа...Лени, пробвай с Рахманинов. Ако не подмладена, поне нацелувана ще си!  Wink

# 553
  • в едно миланско село

Мъжа ми не хареса аромата на маслото от карите по лицето ми. Каза, че нещо странно му мирише. Сега какво да правя. Реших, ако не свикне да си остана сбръчкана, но целувана.

Joy Joy Joy

а после ако не иска да те целува, щото си сбръчкана?  Mr. Green

предложения : дай му време да свикне, слагай маслото след целувките  Laughing, пробвай друго масло.
в краен случай, откажи се от целувките, но не от маслото  Mr. Green

# 554
Лени намажи се с нутела за по сигурно.Хем и тен през зимата ще барнеш.
Другарки вие се бъзикате с м.м  Joy Joy Joyобаче човекът е с темп.39. М.м.предполагам се разбира като моят мъж,защото сега като се прочетох в предишният пост м.м. би предизвикало асоциации от типа на моят мухл\о.

Да кажа и за баницата-след като бях решила да избегна оцета,но ме убедихте,че е важен,аз вече съм убедена в собствените си способности и утре ще я правя.Естествено от Мирена очаквам съвет за подходящ музикален съпровод .

Общи условия

Активация на акаунт