"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 710
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте в последният за 2014 година ден!

Сряда е - денят на КПА!  Laughing Laughing

Лава, благодаря за пожеланията!  Hug

Скъпи момичета и момчета,  Hug
когато най-хубавите празници потропат на вратата посрещнете ги с вяра и усмивка красива,
а тяхната отплата да е здраве, щастие и много късмет през цялата 2015 година!

На всички Ви пожелавам весело посрещане на Новата година!  Hug 

# 331
  • В Града на липите
Добро утро  Hug  желая ви прекрасен ден.
И една още по-прекрасна вечер. Дано новата 2015 година да е много по-здрава, щастлива и добра от предишната.

Относно драмата Йомер-Ипек мисля следното:
Значи въпросната си тръгва в някакъв момент без нито една думичка и потъва в неизвестност години наред. После един ден се появява внезапно. Когато влезе, тя не поздрави всички, както се прави обикновено, а най-спокойно започна да се шегува с Йо и да му прави комплименти. Все едно нищо не е било. Ни лук яла, ни лук мирисала.
Знаем темперамента на Йо, пали по-бързо и от запалката си. Излезе просто, защото ако беше останал щеше да я нарани. С думи естествено  Grinning А точно там не беше мястото, нито времето за публични сцени. Беше преуморен и напрегнат и щеше да се държи вероятно по-"мило" от обикновено  Grinning той е мъж на силните страсти, ако беше я поздравил любезно, щеше да е лицемерно. Поне за мен.
После, докато прегръщаше Елифче и мяташе победоносни погледи зад гърба й към Ипек, сякаш й казваше: въобще не ми дреме, че ме заряза. Обичам и ме обича най-прекрасната жена на света. Пукни се по шевовете. Да, детинско, но типично мъжка реакция  Grinning
Мисля си, че до момента в който тя се появи, той я беше погребал дълбоко. И сега отново се ядоса.
Но единственото чувство, което смятам че изпитва към Ипек е гняв и разочарование.
Ако имаше и друго, щяха да ни дадат поне един миг, в който Йо мисли за нея. А в мислите му беше само Елиф. Докато се взираше през прозореца в Сапанджъ, сам в стаята, той не започна да се чуди защо се е върнала Ипек, и да разравя стари спомени а мислеше единствено как да бъде до любимата си  Grinning
Както и да е, това е мое мнение. Всеки има право да вижда и чувства ситуацията по свой си начин  Grinning
Просто не виждам как, тоя мъж може да обича повече тази жена. Та той не мръдна от полицията, при това много болен, докато я измъкна от ареста, рискува живота и кариерата си, и единственото му желание в момента е да изтрие завинаги тъгата от очите й. Никога не би я наранил умишлено.
Дано детето не е от него. Само това се надявам.
Иначе със сигурност Ипек все още го обича, за момента синът й й е по-важен, но когато той /не се съмнявам, че Йо ще го открие  Grinning/ го намери, тогава вече ще започне да създава проблеми  Thinking
Много ми е любопитно и защо си е тръгнала толкова внезапно  newsm78

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 12:39 от hrissi_sz

# 332
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug

love001  love001  love001

# 333
  • Burgas, Bulgaria
Хриси Hug, лайкнах те! Харесаха ми разсъжденията ти, покриват се с моите. Peace Peace Peace

# 334
  • Русе
Здравейте в последният ден от тази година!  Hug

Добро утро  Hug  желая ви прекрасен ден.
И една още по-прекрасна вечер. Дано новата 2015 година да е много по-здрава, щастлива и добра от предишната.

Относно драмата Йомер-Ипек мисля следното:
Скрит текст:
Значи въпросната си тръгва в някакъв момент без нито една думичка и потъва в неизвестност години наред. После един ден се появява внезапно. Когато влезе, тя не поздрави всички, както се прави обикновено, а най-спокойно започна да се шегува с Йо и да му прави комплименти. Все едно нищо не е било. Ни лук яла, ни лук мирисала.
Знаем темперамента на Йо, пали по-бързо и от запалката си. Излезе просто, защото ако беше останал щеше да я нарани. С думи естествено  Grinning А точно там не беше мястото, нито времето за публични сцени. Беше преуморен и напрегнат и щеше да се държи вероятно по-"мило" от обикновено  Grinning той е мъж на силните страсти, ако беше я поздравил любезно, щеше да е лицемерно. Поне за мен.
После, докато прегръщаше Елифче и мяташе победоносни погледи зад гърба й към Ипек, сякаш й казваше: въобще не ми дреме, че ме заряза. Обичам и ме обича най-прекрасната жена на света. Пукни се по шевовете. Да, детинско, но типично мъжка реакция  Grinning
Мисля си, че до момента в който тя се появи, той я беше погребал дълбоко. И сега отново се ядоса.
Но единственото чувство, което смятам че изпитва към Ипек е гняв и разочарование.
Ако имаше и друго, щяха да ни дадат поне един миг, в който Йо мисли за нея. А в мислите му беше само Елиф. Докато се взираше през прозореца в Сапанджъ, сам в стаята, той не започна да се чуди защо се е върнала Ипек, и да разравя стари спомени а мислеше единствено как да бъде до любимата си  Grinning
Както и да е, това е мое мнение. Всеки има право да вижда и чувства ситуацията по свой си начин  Grinning
Просто не виждам как, тоя мъж може да обича повече тази жена. Та той не мръдна от полицията, при това много болен, докато я измъкна от ареста, рискува живота и кариерата си, и единственото му желание в момента е да изтрие завинаги тъгата от очите й. Никога не би я наранил умишлено.
Дано детето не е от него. Само това се надявам.
Иначе със сигурност Ипек все още го обича, за момента синът й й е по-важен, но когато той /не сесъмнавам че Йо ще го открие  Grinning/ го намери, тогава вече ще започне да създава проблеми  Thinking
Много ми е любопитно и защо си е тръгнала толкова внезапно  newsm78

Хриси  Hug и от мен имаш лайк!  newsm10

Може да съм от страната на булката  Wink, ама и аз виждам като теб ситуацията.  Peace
Вярно, щеше ми се Йомер да разкаже на Ел за Ипек, но... и разбирам, че с този им наситен на екшън и ддруги събития живот просто все още не е излязъл подходящият момент. Може би сутринта в Сапанджа щеше и дойде, ама... при такова събуждане  Thinking едва ли и явно кризата ще е неизбежна, но...  Wink кратка.  Peace Така ми се иска де и дано не ме разочароват СЦ  с измислици за Ипек и детето и  ooooh!

# 335
Весело посрещане на новата година  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Искам специално да благодаря на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug! Темата ви е страхотна! Благодаря на всеки, който е отделил от времето си да ни зарадва с някаква информация - било то резюме, снимка, статия, и т.н  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря на всички за страхотните постове и анализи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На онлайн преводачите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря на момичетата, които се грижат всяка събота да имаме преведен епизод   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 336
Здравейте мили момичета в последния ден на 2014 година,  Hug

Искам да благодаря на Хриси  Hug за страхотния пост! Мисля, че наранената мъжка гордост бе причината Йомер да излезе от стаята без дори да я погледне. Ипек е наранила много дълбоко неговите чувства. Пелин и Арда също не се отнасят с голяма обич към нея, въпреки че им е приятелка от студентските години. Големият въпрос за мен е - защо? Какво е накарало това момиче да зареже любимия си и да се омъжи за друг?

Вече знам коя е най - голямата романтичка сред нас - Ели  Hug! Поздравления за обяснението на паралела между пиенето на чай само със страст и с много любов! В моите представи любовта е свързана със страстта. Всъщност, истината е, че не мога да си представя страст без любов! Затова това между Бахар и Метин няма как да кажа, че беше правене на любов. Душата страда, когато тялото я предава. Неудовлетвореност, тъга, съжаление - чувствата след креватен спорт. Пламен  Hug го беше обяснил страхотно! Но ако си изживял удоволствието от любов със страст няма как да се удържаш и да се помайваш как да го направиш отново, особено ако имаш огнен темперамент. Затова забавянето, гледането на филми с почти заспалата Елиф ми изглежда недостоверно за сексуалната енергия, която излъчват и двамата!

Мили, страхотни момичета,  Hug искам да ви пожелая една чудесна нова година! Да има по много от всичко! Много здраве, любов, щастие, късмет и сбъднати прекрасни мечти! Весело посрещане на 2015 година!

Скрит текст:
A new day has come

Celine Dion

I was waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear

Through the darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I had it all
But I was waiting for you

Hush, love

I see a light in the sky
Oh, it's almost blinding me
I can't believe
I've been touched by an angel with love
Let the rain come down and wash away my tears
Let it fill my soul and drown my fears
Let it shatter the walls for a new, new sun
A new day has...come

Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy

Hush, love

I see a light in the sky
Oh, it's almost blinding me
I can't believe
I've been touched by an angel with love
Let the rain come down and wash away my tears
Let it fill my soul and drown my fears
Let it shatter the walls for a new, new sun
A new day has...come

# 337
Ринка, Невин, благодаря за трейлъра! Страхотен новогодишен подарък!

Хриси, лайкнах те за последния пост!

Мили дружки,
Искам в последния ден на годината да ви благодаря за чудесното вуртуално приятелство! Пожелавам на всички да сме здрави, за да изживяваме пълноценно  хубавите неща, които ще ни се случват догодина!

# 338
Здравейте, момичета!
В последните часове на отминаващата година искам да ви пожелая - нека всичко лошо и неприятно да си остане в нея!
Новата да ви донесе най-вече здраве, много късмет, любов, настроение, усмивки, поводи за радост и всичко онова, което желаете за себе си и любимите хора!

Преживейте една незабравима Новогодишна нощ!

Радвам се, че ви открих, макар и само виртуално! Времето, прекарано сред вас, стана неотменима част от моя ден!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 Wine Glass

# 339
Здравейте, диамантчета  Hug  

Скоро не съм писала, но понеже е последният ден на годината, да изкажа сърдечни благодарности на БГ екипа на КПА, които всяка събота към кафето, вместо сутрешен вестник ни предлагат линк за поредния епизод КПА! Благодаря на всички, които поднасят новини, на всички които ни правят разбираеми новите!  Благодаря всички ви за споделените мнения и възможността да спорим понякога разгорещено, но толерантно и с чувство за хумор!  newsm20 и

Рина, със закъснение ЧРД! Всички пожелания за празника ти да те споходят!

Не съм чела темата, но последната страница - да Embarassed  Peace
За Йо съм съгласна с вас, че е гневен, разочарован, но мисля (от видяното дотук), че при него връзката е недоизживяна. Това че е била сложена точка на връзката, че той е потиснал спомена, не значи, че още няма емоции. Казали са си сбогом внезапно, но явно връзката не е била изчерпана. В подобни случаи трябва време, трябва нова среща, за да зачеркнеш окончателно "ако не бяхме се разделили....".
Освен гняв в поведението му виждам и несигурност. Доколкото дотук съм схванала образа на Йо, той реагира рязко, когато губи почва под краката си.

За чувствата на Ипек не знам newsm78 Може и да е амбиция newsm78 Ясно ми е само, че в обръщението й към Йо имаше преднамереност и предизвикателност. Дали целта й е само детето newsm78 Можеше да потърси помощта на приятелите си, вземайки си отпуск newsm78 Има нещо, което ме дразни у нея Thinking  Но пък съм много доволна, че вкараха човек, който мисли бързо и точно, с две думи умен полицай.

След идилията в Сапанджъ при Елмер се задава буря, спор няма. Обаче,  каква ще е тя newsm78 Едно, че Йо премълча (а именно той изисква без тайни и премълчаване), че е имал и друга приятелка, друго, че не я представи сам на Ел, а както ми се струва, може би ще премълчи защо отново се е появила Ипек (детето). Досега от чайчета, уж не е имал удобен момент, но сега вече с новите насоки на разследването, още повече няма да има. А и не виждам значима роля на Ел в това разследване Thinking Като се добавят ежедневието с роднини ooooh! - все предпоставки за отдалечаване.    

А на въпроса на Хриси защо досега Йо не се е сещал за Ипек. Според мене, първо, досега ситуациите бяха напрегнати и не е имало място за подобни спомени от миналото (то въобще не е имало никакви спомени и при двамата); второ, Ипек ми обяснява защо Сибел бе толкова бързо забравена.
 А честно да си кажа, мисля, че просто на сценаристките така им е дошло. То имаше анонс и за голяма любов със Сибел... Wink

При Хю има повод за някакво раздвижване - и други научиха, че е убиец, а Али се усъмни. Това го прави неудобен за караекипа, а той самият няма да е в силна позиция да изнудва Тайар.

Хала, колкото и мъдра и стабилна да е в целия този хаос, има нещо у нея което ме смущава. В последния епизод бе помощта зад гърба на Ел в ръководената от нея фирма Naughty Като се добави и съмнителната й храненица... newsm78

Породиха се много въпроси за догодина и това ми харесва  Laughing

Вместо да философствам повече, да ви пожелая много здраве, късмет, хубави чаени моменти!

Весело посрещане на Новата Година!

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 15:55 от Bagi

# 340
  • В Града на липите
Цитат
А на въпроса на Хриси защо досега Йо не се е сещал за Ипек

Не беше въпрос, а констатация.  Peace
Нямах предвид да се сеща за нея въобще, а сега, след като я видя. Ако беше толкова важна за него, и не я беше разлюбил напълно, все щеше да намери момент в който да се отдаде на спомени и съжаления.
Сибел я забрави толкова бързо, първо защото с такава жена като Ел, няма как иначе, и второ, Сибел сама се зачеркна от сърцето му, след лъжите и престъпленията. Той и на гроба й го каза  Grinning

Цитат
Освен гняв в поведението му виждам и несигурност. Доколкото дотук съм схванала образа на Йо, той реагира рязко, когато губи почва под краката си.

Не само  Peace обикновено, когато Йо се фръцва така и си тръгва, е точно за да не си изтърве нервите и да каже нещо в повече. Визирам случаите с Мелике. Вместо да й затвори устата, той скача и отпрашва нанякъде с мръсна газ  Grinning затова и така изтълкувах поведението му с Ипек  Grinning
Възпитанието му е такова, и явно това е начина да удържа темперамента си.
Надявам се не приемаш мнението ми за спор  Hug
Отговорих само защото си цитирала името ми.  Grinning

П.п. Тая девойка, забравих й името  newsm78 дето се явява прислужница, секретарка, довереница и шпионка на Леля и на мен не ми харесва. Очаквам някоя мръсотийка. Изпълнена е със завист и неодобрение към сестрите. Хоч не е доволна от престоя им там.  Thinking

# 341
Здравейте мили дами Hug
Нека Новата 2015 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве.
Желая на всички весело посрещане на Нова Година!

Благодаря на всички за прекрасната тема.
Спорна и Успешна Нова Година.

# 342
РИНКА, макар и на патерица
 БЛАГОДАРЯ НА Ринка , Лилису, Алекс и Мери за преводите, на Варна и Невин, newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на всички вас мили дами и господа пишещи в темата правейки я забавна и разтоварваща smile3525
благодаря на журналистките и поетесите smile3525
желая весели празници и ЩАСТЛИВА, УСПЕШНА И КЪСМЕТЛИЙСКА НОВАТА 2015 ГОДИНА

# 343
Здравейте,прекрасни и мили момичета Hug Hug Hug

След толкова дни Мамата реши да ме пусне и аз да напиша два реда ooooh!

Първо да честитя макар и на патерица и тук на Ринка.
Честит Рожден Ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана!Нека винаги ни радваш с прекрасно приготвените теми-място за споделени мисли и вълнения, за отдих и най-вече за добро настроение! Two Hearts newsm59

Благодарности на Ринка,Мерием,Алекс и Лили за преведения епизод  newsm51 newsm51 newsm51

За превода на трея към 31 епизод-Ринка,Невин  bouquet  bouquet  bouquet

Хриси,харесах поста ти,съвпада с моите мисли! Hug

Димони,Дейзи,Елинор,Лина,Мира Peace Hug Hug Hug Hug

Мили дами,пожелавам на всяка една от вас да посрещне в настъпващата нощ една незабравима и изпълнена с прекрасни преживявания година.Нека Новата 2015 ви донесе много радост,щастие ,късмет, обич.Нека всеки миг от нея е миг на удовлетворевост и сбъднати мечти.Бъдете усмихнати,влюбени и неповторими!

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 16:56 от Keskinowa

# 344

Дали пък сладурчето от 20 минути няма да е сина на Ипек? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт