Re: Електронни четци - IV

• 15 733
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте.
Картинките ми трябват заради детето, което сега ще бъде втори клас и тепърва се зачита самостоятелно в книги.
В txt формата не показва съдържанието и не може примерно директно да се отиде на 5-та глава да речем - поне аз с такива впечатления съм останала или на определена приказка - в нашия случай  Wink.
Снощи не остана време да тествам, но тази вечер ще опитам с конвертирането през различен от txt формат. Благодаря за съветите   bouquet.

# 46
Здравейте, отдавна съм мераклийка за четец. Сега имам предложение от съпружеското тяло да си избера. Моля дайте съвет кой от двата пайпъруата да предпочета . В последствие ще имам и мноооогоо въпроси с ползването  Hug

# 47
И на мен ми стана интересно и потърсих, мисля че книгата е тази
http://chitanka.info/book/2720-kypinovo-vino  Simple Smile

Тя е, да  Simple Smile

# 48
Здравейте,
знае ли някой как мога да синхронизирам Kindle 3, на който чета вкъщи и Kindle for PC, който ми е в офиса. Искам книгата, която съм чела снощи на Киндъла, като я отворя на PC-то в офиса да е на същата страница до която съм стигнала.

# 49
И на мен ми стана интересно и потърсих, мисля че книгата е тази
http://chitanka.info/book/2720-kypinovo-vino  Simple Smile
Тя е, да  Simple Smile
И аз се чудех защо ми е позната, но съм я чела преди повече 10 години и съм я забравила.. Мерси, това ме подсеща пак да я прочета. Hug

# 50
Дами, какво ще кажете за този четец
http://readerbg.com/pocketbook/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0 … ook_touch-lux_626
Искам четец с подсветка. Киндъл с това конвертиране нещо не ме привлича много, много. Искам да ми е максимално опростено всичко.

# 51
Моят съвет е да отидеш някъде, където са изложени, за да "усетиш" книгите и да видиш кой контраст ще ти е най-приятен за окото. Иначе вкусовете са различни и може да се подведеш.

За конверирането - на повечето места вече масово се прави моби, т.е. не се налага конвертиране. Но дори да не е, става дума за едно допълнително цъкване на бутонче, нито е усилие, нито време, няколко секунди.

# 52
Дами, какво ще кажете за този четец
http://readerbg.com/pocketbook/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0 … ook_touch-lux_626
Искам четец с подсветка. Киндъл с това конвертиране нещо не ме привлича много, много. Искам да ми е максимално опростено всичко.

Hug
Купих си наскоро Киндъл Paperwhite и съм много доволна. Съжалявам, че не го направих много по-рано, още преди години, а давах огромни суми за книги, които няма после къде да държа.
Не съм му свикнала и имам доста въпроси, но постепенно се ориентирам.

# 53
Аз досега гледах клипчета.  Grinning
Има ли къде да видя повече модели на куп на живо? 
Честно казано привлече ме и 20% намаление и по-голямата памет на Покетбок-а.

# 54
Когато аз купувах имаше доста модели в Технополис, но после изчезнаха. Може да е било заради коледните празници, тогава беше като период, после не съм се сещала да гледам, но може по телефона да прибвате, за да не се разкарвате.

# 55
В момента в Технополис Киндър пайпъруайта е на промоция 249. Мисля промоцията е до вторник.

# 56
  • София

Хубаво, че има 20% отстъпка, но с нея в посочения линк цената е 319 лв.

В Технополис същия модел е 269 лв.

Не бих дала 50 лв. за едното зарядно.

# 57
Аз досега гледах клипчета.  Grinning
Има ли къде да видя повече модели на куп на живо? 

в Мола на Цариградско в Техномаркет има доста

# 58
Промоцията е с калъфче, зарядно и протектор за екрана, от 399 на 319.
Ще мина утре през Техномаркет.
За форматите разбрах, а паметта? Киндъла няма и слот за карта. Аз всъщност изобщо незнам колко книги са 2 гб.

# 59
  • Ямбол
Една книга е между 0.5 и 2  мегабайта.

Общи условия

Активация на акаунт