"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 333
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Брех, че професионалист тоз  Чачо Crazy Crazy Crazy

ами професионалист е я  Party Party Party ти чак сега ли разбра?  ooooh! ooooh!
Той е най-най-добрия!  Heart Eyes Heart Eyes

# 571
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Иве, няма да мислим за финала Naughty, а за само за АШК-а Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Добро утро, в последния ден от 2014! Hug Hug Hug Hug

# 572

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И хвърля най-най- професионалните премрежени погледи  Whistling Whistling Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Само за ашк-а,  Naughty Heart Eyes Heart Eyes пък като ги гътне и двамата на финала, чак тогава ще рИвем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 573

Здравейте, в последния ден на 2014 г. Hug Hug Hug
 Ако виждате снимката на любим герой, значи и аз съм се научила да правя снимки и да ги публикувам, благодарение на търпеливото преподаване на Белла!  newsm51 newsm51 newsm51
/хората въртят НГ баници, а какво ме занимава мен, забележете ooooh! ooooh! ooooh!/
Много ти благодаря, специално,Белла,   love001  но и понеже днес е ден за равносметки, благодаря на всички прекрасни чуруликащи същества от тази тема!   love001   love001   love001    love001  newsm51  newsm51  newsm51
Дано прекараме още много прекрасни минути заедно! Пожелавам от сърце на вас и семействата ви здрава, мирна и благотворна 2015 година! Бъдете все така жизнерадостни, слънчеви и обичливи! Мисля че за всички ни е удоволствие и радост да прекарваме свободното си време заедно и нека бъде все така! Незабравима НГ нощ!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 574

Момичета и момчета,от известно време вие сте деня и нощта ми, делника и празника ми,станах зависима от вас ,което ,всъщност е много, много приятно .Прегръщам  силно всеки един и всички заедно !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Желая ви най- веселото и незабравимо посрещане на Новата 2015 година !  Tada Tada Tada Tada

# 575
Весело посрещане на новата 2015 година!!
Исках и аз да кача снимка от инстаграма на Еджето, но не ми се получава! Явно трябва да се уча доста..
Хубав ден и веселооо

# 576
Здравейте момичета.Аз малко отсъствах и сега видях че аси-бг.нет.неработи.Намерих 50 и 51 епизод в escape.Въпросът ми е там ли ще се качват вече преведените серии?

# 577
Здравейте,ято,в последния ден от 2014! Hug Hug Grinning

Исках и аз да кача снимка от инстаграма на Еджето, но не ми се получава! Явно трябва да се уча доста..
Хубав ден и веселооо

Алекс Hug, не знам коя снимка точно искаш да сложиш от инстаграма на Едже,но аз видях,че току-що е сложила новогодишен поздрав. Crazy
http://instagram.com/p/xQ8hYeCzWo/

# 578
Здравейте момичета.Аз малко отсъствах и сега видях че аси-бг.нет.неработи.Намерих 50 и 51 епизод в escape.Въпросът ми е там ли ще се качват вече преведените серии?

Ами, че те там се качват от самото начало и Аси ги вземат от там  Joy Joy Joy Joy Joy

Валеее, Дани, Клю,  Hug Hug Hug Hug

# 579
# 580

Ами, че те там се качват от самото начало и Аси ги вземат от там  Joy Joy Joy Joy Joy

Валеее, Дани, Клю,  Hug Hug Hug Hug
незнаех благодаря ви за отговора

# 581
  • Яко в Матрицата...

Party Party Party Party Party Еленчето Рудолф Joy Joy Joy Joy

# 582
Здравейте,ято,в последния ден от 2014! Hug Hug Grinning

Хубав ден и веселооо

Алекс Hug, не знам коя снимка точно искаш да сложиш от инстаграма на Едже,но аз видях,че току-що е сложила новогодишен поздрав. Crazy
http://instagram.com/p/xQ8hYeCzWo/

Алекса, Hug Hug  аз ги свалям от тук   http://iconosquare.com/viewer.php

# 583

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И хвърля най-най- професионалните премрежени погледи  Whistling Whistling Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Само за ашк-а,  Naughty Heart Eyes Heart Eyes пък като ги гътне и двамата на финала, чак тогава ще рИвем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 баси оптимизма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! кка ще ги гътне бе?  smile3512 smile3512 smile3512 нали ще я разстрелям????????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И без това ми е черна като катран  Sick Sick Sick Sick Sick

# 584
Брех, че професионалист тоз  Чачо Crazy Crazy Crazy

ами професионалист е я  Party Party Party ти чак сега ли разбра?  ooooh! ooooh!
Той е най-най-добрия!  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И хвърля най-най- професионалните премрежени погледи  Whistling Whistling Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Само за ашк-а,  Naughty Heart Eyes Heart Eyes пък като ги гътне и двамата на финала, чак тогава ще рИвем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 баси оптимизма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! кка ще ги гътне бе?  smile3512 smile3512 smile3512 нали ще я разстрелям????????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И без това ми е черна като катран  Sick Sick Sick Sick Sick

Ти пък по-голямо и по-червено не можа ли да го направиш   ooooh! ooooh!   Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт