"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Ани,  Hug Hug и аз така го разбирам - ще падне като бомба нова любов в живота й. За Ча месецът е октомври Peace
Тя и другите ги е подредила, не са само Ча и Серенай. Туба Б. - и тя с проблеми в брака, Мурат Боз го праща в депресия. Само за Таркан и Берен Саат е предвидила нещо хубаво - бебета Crazy Party Party Party

Hug Hug Hug вярно, че е октомври  Joy Joy Joy Joy Joy Ейлюл, Еким  Joy Joy Joy Joy

# 736
  • Яко в Матрицата...
Ани,  Hug Hug и аз така го разбирам - ще падне като бомба нова любов в живота й. За Ча месецът е октомври Peace
Тя и другите ги е подредила, не са само Ча и Серенай. Туба Б. - и тя с проблеми в брака, Мурат Боз го праща в депресия. Само за Таркан и Берен Саат е предвидила нещо хубаво - бебета Crazy Party Party Party

Hug Hug Hug вярно, че е октомври  Joy Joy Joy Joy Joy Ейлюл, Еким  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Ооо, Къванч пък щял да участва в нов сериал, който ще има успех като Забранения плод Party Party Party Ей, пълнят си страниците с всевъзможни глупости... То ще си покаже Peace

# 737

Hug Hug Hug вярно, че е октомври  Joy Joy Joy Joy Joy Ейлюл, Еким  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Ооо, Къванч пък щял да участва в нов сериал, който ще има успех като Забранения плод Party Party Party

Тази врачка ще е някоя Кивова фенка значи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт