"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Бризчеее, страхотна си  Hug
Адашче  Heart Eyes
Браво на нащу момиче  Heart Eyes

# 706
  • близо до брега на морето
Добро утро,в първия ден на новата година Laughing
Абла е на пост-до некое време Laughing
Обичам виииииииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 707

Честита Нова 2015 Година! Да сте живи и здрави, вие и семействата ви!
Спорна и благодатна година! Усмивки, късмет и любов от мен!    love001   love001   love001   love001   love001   love001

# 708
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И БЛИЗКИТЕ ВИ! 2015 ДА Е ПО-ДОБРА ЗА ВСИЧКИ НАС!!! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И БЛИЗКИТЕ ВИ! 2015 ДА Е ПО-ДОБРА ЗА ВСИЧКИ НАС!!! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И БЛИЗКИТЕ ВИ! 2015 ДА Е ПО-ДОБРА ЗА ВСИЧКИ НАС!!!

# 709
Гнездото на ятото е било в сигурни ръце значи.  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 опазили сте и Яман и Чачо  Party Party Party Party

Бризче, Hug Hug Hug супер е превода!   love001

Чачовата снимка наистина е от 25.12.2014  Peace Тук го е написал този, който я е споделил.  Peace
https://twitter.com/uzunyayladoner/status/550296814805848064

Да си хапне Яманчи, докато диетоложката релаксира след бурната нощ!  Joy Joy Joy

и за всички ценители на мъжката красота и харизма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Крачолките да НЕ гледат!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

# 710
и да си пожелая, както всяка година  Joy Joy Joy освен всичко останало ... догодина да съм там на Нова година  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако има и други желаещи да казват  Party Party Party

# 711
Добро утрооо  Hug Hug Hug
Мими,Вале,Аниии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани взимай ме и мен ,ама и дИтето да мине да ги сурвака всичките  hahaha Joy hahaha

# 712
Ани взимай ме и мен ,ама и дИтето да мине да ги сурвака всичките  hahaha Joy hahaha

Hug Hug Hug Дани, че над 1,5 млн. народ има обикновено  Joy Joy Joy доста пари ще събере Зайо  Joy Joy Joy Joy

# 713
http://fragmani.sinetif.com/medcezir-55-bolum-fragmani/

Hug Hug фрагмана даже го има и с превод от Синан  Hug Hug Hug
http://vbox7.com/play:6a1a4caab7

а рускините са писали, че е фрагман на специалния епизод  Joy Joy Joy

# 714
  • близо до брега на морето
Нали съм една добра абла Embarassed и големото кардо ми е аркадаш у фейсо си честитихме Peace
Ali Aksöz

Thank you, happy new year
Обичам го бееееееееееееее Joy Joy Joy Joy Joy

# 715
Нали съм една добра абла Embarassed и големото кардо ми е аркадаш у фейсо си честитихме Peace
Ali Aksöz

Party Party Party Party Party аби е страшен бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много по-социален е от малкото  Joy Joy Joy то сигурно е на черешата някъде.  Joy Joy Joy

# 716
Добро  новогодишно утроооо!  Hug Hug Hug  Релаксирахте ли ?  Grinning

Ali Aksöz

Party Party Party Party Party

И мен ме е фаворитнал  в  Т  Peace

Ali Aksöz favorited your Tweet
9h:  @AliAksoz Happy New Year,Ali !

# 717
и да си пожелая, както всяка година  Joy Joy Joy освен всичко останало ... догодина да съм там на Нова година  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако има и други желаещи да казват  Party Party Party

Party Party Party Party Party Party

Красота!

# 718

Hug Hug Hug Дани, че над 1,5 млн. народ има обикновено  Joy Joy Joy доста пари ще събере Зайо  Joy Joy Joy Joy
е тъкмо си платим и разходите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ще има и за по догодина да идем  hahaha Joy

# 719
Ali Aksöz

аз ги забрвих там  ooooh!,ааааа я да се пробвам и аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт