"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 315
  • 737
  •   1
Отговори
# 585

Здравейте, в последния ден на 2014 г. Hug Hug Hug
 Ако виждате снимката на любим герой, значи и аз съм се научила да правя снимки и да ги публикувам, благодарение на търпеливото преподаване на Белла!  newsm51 newsm51 newsm51
/хората въртят НГ баници, а какво ме занимава мен, забележете ooooh! ooooh! ooooh!/
Много ти благодаря, специално,Белла,   love001  но и понеже днес е ден за равносметки, благодаря на всички прекрасни чуруликащи същества от тази тема!   love001   love001   love001    love001  newsm51  newsm51  newsm51
Дано прекараме още много прекрасни минути заедно! Пожелавам от сърце на вас и семействата ви здрава, мирна и благотворна 2015 година! Бъдете все така жизнерадостни, слънчеви и обичливи! Мисля че за всички ни е удоволствие и радост да прекарваме свободното си време заедно и нека бъде все така! Незабравима НГ нощ!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Валеееееееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета и момчета,от известно време вие сте деня и нощта ми, делника и празника ми,станах зависима от вас ,което ,всъщност е много, много приятно .Прегръщам  силно всеки един и всички заедно !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Желая ви най- веселото и незабравимо посрещане на Новата 2015 година !  Tada Tada Tada Tada

Данииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ви се връщат многократно пожеланията.   love001  love001  love001  love001
И дано продължим да се събираме тук и да ни е все така забавно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 586
Тази снимка ми излезна отдолу и не мога да не я споделя  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
Брех, че професионалист тоз  Чачо Crazy Crazy Crazy

ами професионалист е я  Party Party Party ти чак сега ли разбра?  ooooh! ooooh!
Той е най-най-добрия!  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И хвърля най-най- професионалните премрежени погледи  Whistling Whistling Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Само за ашк-а,  Naughty Heart Eyes Heart Eyes пък като ги гътне и двамата на финала, чак тогава ще рИвем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 баси оптимизма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! кка ще ги гътне бе?  smile3512 smile3512 smile3512 нали ще я разстрелям????????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И без това ми е черна като катран  Sick Sick Sick Sick Sick

Joy Joy Joy Никой няма да гътне Едже. Или ще ги раздели по друг начин/спомнете си финала на Листопадаа-всеки по пътя си/,или ще ги ожени и ще живеят дълго и щастливо заедно. Peace
Я,повече оптимизъм на връх Нова година! Laughing Naughty Party

# 588
Скрит текст:
Брех, че професионалист тоз  Чачо Crazy Crazy Crazy

ами професионалист е я  Party Party Party ти чак сега ли разбра?  ooooh! ooooh!
Той е най-най-добрия!  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И хвърля най-най- професионалните премрежени погледи  Whistling Whistling Crazy Crazy Crazy

Ренкоооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Само за ашк-а,  Naughty Heart Eyes Heart Eyes пък като ги гътне и двамата на финала, чак тогава ще рИвем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 баси оптимизма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! кка ще ги гътне бе?  smile3512 smile3512 smile3512 нали ще я разстрелям????????????????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И без това ми е черна като катран  Sick Sick Sick Sick Sick

Ти пък по-голямо и по-червено не можа ли да го направиш   ooooh! ooooh!   Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out стига си ми я слагала тази.  Stop Stop Stop Не стига, че ме нерви цял;а есен, ами и в последния ден да я гледам.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 589
  • Яко в Матрицата...
Ани, Hug Hug Hug спокойно, мила, и аз съм песимист, но от кротките Joy Joy Joy Joy Joy Каквото и да ни преложи Едже, ще го приема... Убедила съм се, че това по сериалите го има и в реала, само комбинациите се различават. Peace

# 590
  • близо до брега на морето
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодарна съм,че ви има Two Hearts  love001 lovekiss lovekiss lovekiss

# 591
Мимка Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Ани, Hug Hug Hug спокойно, мила, и аз съм песимист, но от кротките Joy Joy Joy Joy Joy Каквото и да ни преложи Едже, ще го приема... Убедила съм се, че това по сериалите го има и в реала, само комбинациите се различават. Peace

То и аз ще го приема, най-много да я погърмя малко  Joy Joy Joy Joy

# 592
 Party Party Party Party В Т правят равносметка на компроматите  Joy Joy Joy

# 593

Само ти можеш да приемеш черния ми хумор, Ренко   Hug Hug Mr. Green 
Не мисля, че Едже ще ги занули, но и няма да се изненадам, ако края е такъв Mr. Green
Но....  Naughty Naughty  айде стига с тоз финал, слагайте усмивките и да празнуваме  Party Party Party

# 594
От Дафне.  Party   http://instagram.com/p/xQ81JnkG5u/?modal=
                              http://instagram.com/p/xPkBIrEG3T/?modal=true

http://televizyongazetesi.com/hazar-erguclunun-ask-mutlulugu-kis … 6952#.VKPB5SusVJA

Laughing Серенай сигурно е "много заета",нищо не е пуснала досега.

# 595

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   Party Party Party Party Party Party

Време е за нови  Party Party Party

# 596

Пропуснали са две-онази ,която пусна бившата на бившия на С.  Joy и онази на която Ч. мина на червено, за да не ги наснимат,въпреки че пак ги щракнаха няколко пъти. Grinning И всички, на които идват и си тръгват с нейното ауди. Joy

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 14:05 от GossipGirl*

# 597
аби с обичайните книжки в ръка с фенове в Баку. Joy Joy Joy Този път обаче са по-тънки  hahaha hahaha на празнуване го е ударил и той  hahaha hahaha

и ЯМирски нови години  Joy Joy Joy

# 598

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   Party Party Party Party Party Party

Време е за нови  Party Party Party

Пропуснали са две-онази ,която пусна бившата на бившия на Серенай  Joy и онази на която Чачи мина на червено, за да не ги наснимат,въпреки че пак ги щракнаха няколко пъти. Grinning И всички, на които идват и си тръгват с нейното ауди. Joy

Peace много има пропуснати, но пък има и колаж  hahaha hahaha hahaha там където Серенай е с червената блузка и кожената пола.  Joy Joy Joy

# 599
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Откраднах си го от рускините, много ми хареса за илюстрация на това, което искам да ви кажа.
2013 беше много тъжна година за мен, но пък открих Ча и вас Hug Hug Hug
2014 ми донесе много емоции в темата, причислявам се към пристрастените Crazy Станахте ми много близки, а благодарение на ПО, на желанието ми да помогна с преводите и вдъхновена от Ани и Лили започнах да уча турски език.

Нали знаете, че човек остарява тогава, когато го е страх да започне нещо отначало, от нулата. Ето защо ви пожелавам 2015 година да открие за вас (и за мен Joy) нещо ново и вълнуващо, нещо, което ще ви накара да заобичате живота още повече. Нека всеки миг ви носи наслада и щастие, нека сте заобиколени само с хубави хора и положителна енергия! И много, много здраве Hug Hug Hug

Весел и незабравим празник! Tada newsm18 Tada newsm18 Tada

Общи условия

Активация на акаунт