Отговори
# 120
https://www.facebook.com/video.php?v=10150118671532552

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 22:52 от gospojata

# 121
Айра Heart Eyes Hug, за сърцата ставаше въпрос. Много готин колаж Heart Eyes Защо не се пробваш да й публикуваш нещо на Башак на профила, тя отговоря на доброжелателните коментари и си ги чете жената Simple Smile Идейка ти давам само, мен даже ми е неудобно да харесвам снимките, но според мен няма лошо, защото ако не искаше да й виждаме снимките щеше да си ограничи профила, както и останалите Wink И на мен не на всички снимки ми харесва, но това е нормално Peace За облеклото също, но това не е причина се изказвам злобно за нея и връзката й Peace Ние даже не ги познаваме Peace Познаваме ги дотолкова, доколкото те се разкриват пред нас и това също не е повод да мразиш някой Peace Поне аз мисля така...

Госпожата Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, аз също не се ядосвам, но не се й забавлявам Peace Не ги разбирам, само защото са богати/?!/ и известни не може да са щастливи ли? Предполагам, че са богати, защото са хора с професии, доказани в обществото, очевидно обичат да се забавляват и радват на живота, толкова ли е трудно да се приеме newsm78 Или по презумпция трябва да са деградирали, депресирани, пропаднали типове #Crazy Пози, маски, толкова места има на които трябва да позират, защо  в личния си живот да не се отпуснат #Crazy И те като всички останали имат любима музика, хора, места, с две думи живот Wink Гледам още една снимка от поредицата и сигурно и аз вече като поредната фенка търся подтекст, дали не е работна сесия или просто хората се снимат за забавление като всички нас Laughing Колекционирайте моменти, не вещи! Ами на мен са ми интересни, бих била близка с такива хора като тях Peace Спирам да ги коментирам, че заприличвам на рускините само, че с положителен знак Joy Joy Joy

Лека и от мен Heart Eyes Hug

# 122
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

То направо да ме е срам да се изкажа против леля, ама не я харесвам хич.  Mr. Green Peace И не е, защото е с Киво, нито пък я мразя!  Peace Много жени около него съм харесвала, но леля - не. Wink  Ама никой не ме пита. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Успешен първи работен ден на годината.  bouquet  bouquet

# 123
Добро утро в първият работен ден от Новата година !

Скрит текст:

Миси, Heart Eyes  абсолютно съм  съгласна с теб, точно това си помислих и аз вчера - хората се забавляват така, както разбират живота, по техния си начин ! Това, че някой има различни представи за нещата, не означава другите са неправилни, грешни и каквито още там ги наричат ! И докато едните са заети да пръскат злоба и негативизъм, то другите правят спомени . Това е и моето разбиране за нещата, затова им се радвам и ми харесва, че се забавляват и релаксират така, както те самите искат и им харесва ! Peace

А, с останалите наистина предпочитам да се забавлявам, защото иначе ще трябва да допусна до себе си толкова негативизъм, омраза и злоба, че да се отровя. Това е моят начин да игнорирам всичката простотия, която напира да ни завладее. Peace

Снежка,  Heart Eyes ама никак не е задължително да я харесваш Башак. Но едно е да кажеш “Не я харесвам, не я възприемам...“ , а съвсем друго да плюеш по човек, когото изобщо не познаваш и да го охарактеризираш като такъв или онакъв! Peace Ти знаеш моето мнение по този въпрос. Hug

# 124
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Госпожата  Heart Eyes ама много си права, да знаеш!  PeaceМиси  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521
Снеже  Heart Eyes няма лошо, че не  харесваш Башак, не може да се харесва на всички. То и Киво не го харесват всички / колкото и да е невероятно  Joy Joy Joy /
Много ми хареса нещо от фейса ... все едно е писано за севгилито на Киво  Laughing
Скрит текст:
Знаете ли как една жена успява да задържи мъж, по който въздишат хиляди други жени? Ще ви кажа: от гледна точка на мъжа светът е пълен с възможности, пари и авантюри. Трябва само да протегне ръка, за да ги вземе. Но вие сте единствена! На земята нямате реплика и поради тази причина той ще иска вас повече от всичко друго. Истинският завоевател — мъжът, за чието сърце си струва да полагате усилия, винаги цели да притежава това, което другите нямат. Вашата мисия е да се превърнете в това нещо.

Дори не трябва да сте съвършена! Можете просто да бъдете различна. Да задавате модата, вместо да я следвате. Да определяте правилата, вместо да ги спазвате. Винаги, навсякъде и по всяко време да сте различна.След като веднъж ви е оценил като същност, а не като опаковка, той вечно ще се бори за вас.
Хубав ден!    bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 16:09 от queen_fenka

# 125
Здравейте и хубава нова седмица   Hug
Миси Heart Eyes много ми хареса това, което си написала!
Да, те са хора неминуемо с много пари, но не демонстрират кой знае какъв лукс, а се забавляват точно като едни нормални хора, радвайки се на живота. И въобще не дължат обяснение на никого Wink Това, което ме интересува е разбира се моя любимец да е хепи, и да се развива професионално с още по-хубави роли.
А за профила на Башак, нещо се опитвах да си правя такъв в Инстаграма , ама не успях Confused

Аз не се дразня когато оплюват личния му живот, но много се дразня когато оплюват него, особено на наша почва Mr. Green

Госпожата  Heart Eyes thumbsup

Фенче Heart Eyes хареса ми това в спойлера!
 Снежка Hug

много ми хареса тоя колаж

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 15:57 от Airra

# 126
Айричка  Heart Eyes Hug newsm10 smile3521 smile3521
Οι τρελές διακοπές του Kivanc Tatlitug!
"Crazy holidays for Kivanc Tatlitug"
Kıvanç Tatlıtuğ'un çılgın tatili!

"O Kivanc Tatlitug εξέπληξε με τα νέα του ενδιαφέροντα"
Βρήκε καινούργια ενδιαφέροντα μετά τις μηχανές και τ' αυτοκίνητα.
Μετά τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες, ο Kivanc απέκτησε κι ένα καινούργιο γιοτ. Το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο είχε εκδηλώσει ο δημοφιλής ηθοποιός για τα σκάφη, φάνηκε την βραδυά του Νέου χρόνου, όταν είχε πάει διακοπές στην Μαρμαρίδα και στο Μποζμπουρουν , σε λέσχη για ναυτικούς , όπου παρακολούθησε και μαθήματα οδήγησης για γιοτ.
Ο Κivanc κατά την διάρκεια των μαθημάτων, πήρε την αγαπημένη του Basak και ανοίχτηκε στη θάλασσα. Το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει μια κρουαζιέρα με το γιοτ στη Μεσόγειο και το Αιγαίο .

"O Къванч Татлъту изненада с нови интереси"
Той намери нови интереси след двигателите и колите.
След луксозните автомобили и мотоциклети, на Kivanc придобити и нова яхта. Големият интерес, който е изразил популярната актриса за кораби, сякаш вечерта на Нова година, когато той е отишъл на почивка в Мармарис и Bozmpouroun, клуб за моряци, където присъстваха на шофьорски курсове за яхти.
The Kivanc по време на курса, взе любимата му Башак и отворен към морето. Двойката мисли да прави круиз на борда на яхтата в Средиземно и Егейско море.

# 127
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Госпожата Heart Eyes Hug, радвам се, че мнението ни съвпада Heart Eyes Берен много готина, Кенан не толкова Wink Споделяла ли съм с вас, че ми прилича на Дичо от Д2, бившият Simple Smile Не е красавец, но ми изглежда добряк, но това май вече съм го споделяла Simple Smile Скоро не са писали да е бременна, така, че скоро очаквам Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, това инфо, където си го публикувала, доколко е достоверно или е фенска фантазия newsm78 Сега, кажи, нормално ли е Башак да е заличена от снимката #Crazy Ще кажеш, че като я премахнат от снимката, ще я премахнат и от живота на техния любимец  Simple Smile Шматки, колкото искаш Joy Joy Joy Това, че може да си е купил яхта?, за мен това не е точно яхта, не знам как им казват, тримарани ли как, но мисля, че правят състезания с тях, не  е толкова невъзможно, колкото,  как ще ходят на круиз с това нещо #Crazy Ако искаха на круиз можеше нормална яхта да си купят newsm78 Може и да се е учил да кара, той всъщност единият човек от снимката на борда е инструктор, така че може и така да е...Имах предвид, че не приемам всичко за истина Simple Smile Това в спойлера наистина много отговоря за Башак Wink И според мен е различна Simple Smile И последно за Бозбурун да кажа, наистина е голяма красота, късче от рая на земята, както и самите хора от компанията си го определят Peace Не мога да спра да мисля, че такива хора, които обичат морето, спорта, природата, красиви пейзажи и гледки, могат да предизвикват такова негативно отношение #Crazy Опитвам се да си представя тези, които не ги харесват, какво харесват и какъв е техния начин на живот #Crazy newsm78 Може би по-вълнуващ Joy Joy Joy Много бих искала да разгледам и техните профили, ей така от любопитство Wink

Айра Heart Eyes Hug, пробвай тук да видиш дали виждаш без регистрация, защото аз имам и не знам дали затова ми отваря всичко http://websta.me/n/basakdizer?lang=en Тя има и Twitter, фейс не знам, не я намирам нещо Simple Smile

Снежка Hug. и аз мисля, че не може всички да я харесват и не само нея, ами по принцип, по скоро имах предвид за обидите Peace Лично аз, когато не харесвам нещо или някой не го коментирам, не го обиждам, игнорирам го Peace  А и си мисля, че тя и Мис Свят да беше пак щяха да й намерят кусури, този тип хора в интернет пространството, така наречените хейтъри Peace

Приятна вечер на всички Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 18:35 от Miss60

# 128
Добра вечер, дружки !  Hug

Надявам се, че първият работен ден от Новата година, е бил усмихнат и успешен и един страхотен старт за напред !  Peace

Фенче, Айрка, Миси,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви за споделеното - съгласна съм с вас !   bouquet

Надявам се, че новината за яхтата е преувеличена Wink, защото тепърва ще трябва да се уча да плувам ! Joy Joy Joy

# 129
# 130
Миси  Heart Eyes Hug не знам, мила колко е вярна информацията  newsm78 Първо, яхтата беше на един от приятелите им, сега пък Киво я бил купил  newsm78 / не, че не може  Mr. Green / много ме съмнява да ви кажа ... Напълно съгласна съм с твоето мнение за Башак - че, нали Азра е мис Свят, а много и на нея и намираха кусури, те, щото са по-красиви, разбира се  hahaha Може да не се харесва на много хора, ОК, няма лошо, вкусовете са различни, но поне не плюй  ooooh! Ето това единствено ме ядосва ... нейсе! Щом им доставя удоволствие, нека продължават да се излагат  Mr. Green Техния живот е приказка, сигурна съм!  Joy Joy Joy
Госпожата  Heart Eyes Hug голяма си сладурка, убих се от смях с теб  Joy Joy Joy
Терзи  Heart Eyes Hug благодаря ти, миличка!   bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 20:01 от queen_fenka

# 131
  • София
А за профила на Башак, нещо се опитвах да си правя такъв в Инстаграма , ама не успях Confused
Профил в Инстаграм може да се направи само от таблет, айфон или смартфон (то айфон и смартфон май е едно и също, ама карай  Mr. Green  не съм много на ''ти'' с техниката). Иначе, ето още един сайт от където могат да се разглеждат профилите, ако не са заключени разбира се. От този даже свободно може да се види кой кого следва. Често го ползвам и аз, тъй като нямам профил.
http://ink361.com/app/users/ig-1714094/basakdizer/photos

Доста дългичко стана, извинявам се за отклонението.

# 132
# 133
Профил в Инстаграм може да се направи само от таблет, айфон или смартфон (то айфон и смартфон май е едно и също, ама карай  Mr. Green  не съм много на ''ти'' с техниката). Иначе, ето още един сайт от където могат да се разглеждат профилите, ако не са заключени разбира се. От този даже свободно може да се види кой кого следва. Често го ползвам и аз, тъй като нямам профил.
http://ink361.com/app/users/ig-1714094/basakdizer/photos

Доста дългичко стана, извинявам се за отклонението.

Мерсии  bouquet то има логика за таблета и смартфона Peace

Госпожата Heart Eyes от утре на уроци по плуване Naughty Joy Joy Joy и няма такива "нямам време" Grinning и другото лято на море в Бодрум Joy Joy

# 134

Госпожата Heart Eyes от утре на уроци по плуване Naughty Joy Joy Joy и няма такива "нямам време" Grinning и другото лято на море в Бодрум Joy Joy

Охххх, Айрка Heart Eyes ми то да беше само Бодрум..... ooooh! Аз Средиземното море, барабар с Черно и Мраморно трябва да преплувам, белким го намеря на някой бряг, както се пее в една любима песен !  Laughing
То не бе Бодрум, то не бе Мармарис, Бозбурун, Чешме.....на “малката русалка“ ще замязам, джанъм !  Mr. Green

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти, мила !   bouquet

Скрит текст:
Обещайте си!

Да бъдетe толкова силни, че нищо да не може да наруши душевното ви равновесие!
Да говорите за здраве, щастие и благополучие с всеки, когото срещнете!
Да накарате вашите приятели да се чувстват специални и ценени!
Да гледате от слънчевата страна на всичко и да осъществите оптимизма си!
Да мислите само за най-доброто, да работите за най-доброто и да очаквате само най-доброто!
Да бъдете точно толкова въодушевени от успеха на другите, колкото и от вашия собствен!
Да забравите грешките от миналото и да наблегнете на по-големите постижения от бъдещето!
Да имате жизнерадостно изражение по всяко време и да дарявате с усмивка всяко живо същество, което срещате!
Да отделите толкова време за самоусъвршенстване, че да нямате време да критикувате другите!
Да бъдете твърде неограничени, за да се безпокоите; твърде благородни, за да се ядосвате; твърде силни, за да се страхувате и твърде щастливи, за да позволите присъствието на неприятности в живота ви!

Автор: Кристиан Ларсон

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 21:29 от gospojata

Общи условия

Активация на акаунт