Отговори
# 510
Госпожата Heart Eyes  bouquet много хубави думи както винаги! Благодаря и за хубавия поздрав!

Това е от мен Wink

Още не се знае Киво ще го играе ли викинг ли да Wink Grinning

Айрка,  Heart Eyes благодаря ти за тази красота !  newsm51
Не знам дали се знае и кой точно знае  Laughing, ама скоро ще видим . Peace
Доста се тиражира вече това предположение, пък да видим дали ще е кьорфишек или реален проект.
Не съм гледала сериала, но от това, което виждам, е доста натуралистичен . На външен вид наш левент ще го докара и бетер викингите, да видим дали ще му отива да е толкова кръвожаден и безмилостен, каквито са били те. Thinking В “Езел“ много добре му се получиха нещата, предполагам, че ако влезе в кожата на тези древни воини, ще се въплати така пълнокръвно, както и във всяка една роля, която е изиграл - независимо дали на малкия или големия екран !  Heart Eyes

# 511
# 512

Оооо, джанъм, баш ми е драго да те видя !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Нашето моме все по- хубаво става - усмихната, доволна от живота, независима и свободна да изразява себе си така, както на нея и харесва, а не , както “традицията повелява“ Peace

Едно красиво стихотворение, което много и отива !  Peace

Скрит текст:
Докато дишам...

Не ме търси сред другите жени!
(Тълпата поначало ме отблъсква.)
Аз винаги съм някъде встрани -
различна, независима и дръзка.
Не мога да се впиша в общество
от сладки захаросани девойки.
Сред тях изглеждам странно същество,
попаднало в графа - дефектни бройки.
Не ми понася стадният модел -
да върша нещо без да влагам мисъл.
Създадена съм с по-различна цел -
да давам пример Бог ме е орисал.
Над пошлост и поквара да летя
и вярата в доброто да възвръщам.
На страх, двуличност, фалш и суета -
вратата безпардонно да затръшвам.
Не ме търси в еднаквите лица!
На моето с големи букви пише -
достойнство, чест, любов и свобода.
Докато съм Жена. Докато дишам...

Васка Мадарова

Светле,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за прекрасните стихове, които си ни подарила !   Heart Eyes

# 513
ОО страхотен клип намерих в унисон с днешния празник newsm76
поздрав за всички дружки в темата Heart Eyes, може да сме малко ама сме качествени Wink

# 514
Поздрав и от мен!

# 515
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, прекрасна наша Берен!

И аз ви желая любов, мили мои! Много и силна! Нека да има.

Ето ви още едно стихотворение от нашата дружка Гинка Гарева:

Ласка

За пръв път с мене някой разговаря
като човек, като с приятел равен.
Не се оплаква, че така товаря
живота му. Към него аз отправям

въпроси, мисли, страхове безбройни.
Не се натрапва, води ме към края,
разбира ме. Живота си - пробойна
разказах му и леко ми е. Зная

не може много да помогне, ала
със думите от мене се измиха
натрупаните страхове. Заспала
усетих се, спокойна, даже тиха.

Та колко малко трябва да ти вземат
от болката на стара, тежка рана.
Да ти олекне носеното бреме,
че то от грижи сила не остана.

Добре те срещнах. С благодарност мога
за теб в огнище огън да запаля
и търпеливо твоята тревога
с най-нежната си ласка да погаля.

# 516
Момичета,  Hug в 20.30ч по тв 7 ще дават "Крилете на нощта" с Берен Саат.  newsm03

# 517
# 518
какво ти е? Heart Eyes Hug

Краличке Heart Eyes и аз го гледам Peace а видеото е супер Grinning

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 21:27 от Airra

# 519

Публикувам позицията на Берен  по повод смъртта на 20-годишната Озгеджан Аслан. Преди няколко дни тя беше изнасилена от шофьора на маршрутката, в която е пътувала. След това той с помощта на баща си и свой приятел я наръгват с нож, заливат я с бензин и я изгарят.

Правя го по молба на госпожата, която ми писа на лични.

Берен Саат

Тази вечер човек не може да заспи. Сълзите пълнят очите ни, преливат и се стичат по лицата ни. Какво ще променим, ако отново излезем на „Таксим“? В тази страна с всяка изминала година жената се цени все по-малко. Знам, че ще става по-лошо. Тези проблеми отново ще се подценяват, отново вината ще бъде търсена в жените, отново ще бъдат намерени оправдания. Деградацията ще продължи. Чувство на отвращение и погнуса ще остане.

В моята страна е трудно да си жена. Още по-трудно е да си красива жена. Гледам това красиво лице днес и спомените нахлуват в главата ми. Момчетата, които вдигаха полите ми в началното училище, неприличните подхвърляния, които ме съпровождаха по пътя от училище до вкъщи, бързите стъпки, с които се прибирах нощем, книгите, които притисках към гърдите си, за да ги прикрия. Таксиметровите шофьори, които си наместваха огледалата, за да могат да ме оглеждат на задната седалка, съучениците, които ме тормозеха, защото отказвах да изляза с тях, мръсните думи, които ми говореха, когато ми се обаждаха от домашния си телефон, лицето на онова 15-годишно момче, което ме преследва до дома ми и ми показа еректиралия си полов орган, изтичването ми вкъщи с треперещи ръце при вида на тази гледка, мълчанието, страха да го споделя с когото и да е, скандалът, който вдигнах на един телевизионен шеф, който  опипваше  задните ми части по време на официална вечеря, партньорите ми, които не можеха да преглътнат факта, че искам да се разделим, боричкането ми с един актьор, който по време на приятелско събиране нахлу в тоалетната и започна насила да ме целува. Делото за използването във филм на тайно заснетия профил на гърдите ми. Новината, която излезе днес, че са ме заснели с отворен цип на панталона. Каква страхотна новина! Това са хора, които нямат никакво уважение към жената, нейното тяло, нейния избор, нейните права. Въпреки всичко това напоследък си казвам, че съм късметлийка. Все съм се разминавала на косъм. Още не са ме изнасили, не са ме наръгали с нож, не са ме пребили до състояние на кома на автобусната спирка, не са ме нарязали на парчета и натъпкали в куфар, не са ме поляли с бензин и изгорили. Престъпление е да си затваряш очите за ставащите около теб престъпления. Някой ден ще ти потърсят сметка за това. Наш дълг е да защитаваме живота и правата на всеки човек, независимо от неговия пол. Надявам се, че Озгеджан, че спи спокойно с мечтите си, забравяйки за своя последен ден.

# 520
varna_2, много ти благодаря, че сподели статията !   bouquet
Ние тук много обичаме Берен Саат, харесваме я като талантлива актриса, но и като човек, който никога не се притеснява да изразява и отстоява активна гражданска позиция !
А, когато всичко това е пречупено през личните преживявания и усещания на един човек, силата на позицията, на бунта, е много, много по- силна ! Възхищавам се на смелостта на Берен да сподели своята лична болка, да отвори душата си и да признае, че всичко това, по някакъв начин, се е случило и на нея.
Виждам, че много голяма част от актьорите, са подкрепили думите и в своите профили по социалните мрежи - адмирации ! Преди време Къванч лично се включи в кампанията против насилието над жените и в подкрепа на правото им на свободен живот, изява, образование и работа !  Peace Опитвам се да намеря снимките, ама нещо не ми се получава.

Благодаря ти още веднъж, varna_2 !  bouquet

# 521
 Hug

Браво за смелостта на Берен Саат! Уникална като талант и човек.

# 522
Hug

Браво за смелостта на Берен Саат! Уникална като талант и човек.

newsm10

Джанъм,  Heart Eyes
Скрит текст:
пускам ти линк към една от старите ни теми, в която съм качила снимки от кампанията “Спрете насилието над жените“, в която активно участие и позиция изрази и Къванч. На мен не ми се отварят, пробвай, моля те, дали ще можеш да ги видиш ?

Айра,  Heart Eyes уникален колаж си направила ! Много ми харесва !  Hug  bouquet

# 523
Джанъм, линк не виждам newsm78

# 524

Общи условия

Активация на акаунт