Отговори
# 585
Здравейте!

Прошка искам днес,
от вас,с които срещна ме Съдбата .
За Прошката ... за нея няма ден ,
но този е повеля на Душата!
Простете ми ...
За грешките неволни
в мигове объркани и сложни.
Прошка искам от сърце и прошка давам .
Благословена и пречистена оставам.
С благодарност и любов за всеки ден
в добро и лошо споделен.
Щастлива съм , че бяхте винаги до мен

източник https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D0 … 5/136716126371131

# 586

Госпожата,  Heart Eyes благодаря за снимките! Берен е без капчица грим и пак е красива- слънце.   bouquet
[/quote]

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Това е истината !  Peace

Айрка,  Heart Eyes “от твоите“ най- ги обичам, благодаря ти !   bouquet

Не знам дали са се разделили с Азра два месеца след старта на ЗП, това го знаят най- добре те двамата, ма като гледам колко “сведущи “ по личните дела и поведение на Къванч има, знам ли ..... Laughing
Това, което си спомням е, че в началото на снимките на филма, Азра е била непрекъснато на снимачната площадка - явно много се е притеснявало момето, а то има и защо. Peace Такива писания имаше, но ти сама знаеш, колко са “достоверни“ понякога. Peace
Викаш в инста на Башак няма снимки от къната ? newsm78 Виж тогава в този на Едже, ако имаш време. Спомням си, че излязоха няколко снимки и много възторжено ги коментирахме,  в очакване на снимка и с Къванч. Като имам повече време, ще се разровя и в старите теми от този период, ще ги намерим. Peace

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 587
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, мерси за кафето newsm51 По едно и от мен Wink Турско Simple Smile

Скрит текст:
Аз след проучването на по снимките на мацките на Киво, както казах вече си мисля, че може и нищо да не е имало между двете ББ в действителност, но привличане на 100% и то си личи, де Simple Smile За Азра не съм много запозната, той Киво по времето на ЗП ходеше с Мелтем, после на финала с Идил, възможно е в началото на снимките да е бил с Азра Peace Не ми се връща толкова назад във времето да проверявам Simple Smile

Аз ви прощавам, а вие прощавате ли ми, че толкова време няма да ме гледате Heart Eyes

Ами, как да не му простиш, на този чаровен ала Джеймс Бонд Heart Eyes

Госпожата Heart Eyes Hug, погледнах още снощи в инстаграма на Башак, но както и Айра е писала, няма нищо Hug Снимките от къната бяха от профилите Еджето, Хилял и Белчим  Peace Колкото до връзките, който Кралицата Heart Eyes Hug е публикувала, си мисля, че пресата използва и тя присъствието на Киво по онова време в ЛА и го свърза със сватбата Peace Аз пък все си мисля, че все една снимчица щеше да излезе, ако бяха там Peace Както и да е....

Фенче Heart Eyes Hug

Славена wavey

Оше веднъж, момичета простете и простено да ви е Heart Eyes Hug

Хубав ден с един красив рошльо Heart Eyes

# 588
Привет.  Hug Hug Hug

Евала за смелостта на Берен да каже всичко това, но е можело да спести частта с актьора, и то не за друго, а защото предполагам е била наясно, че спекулациите са неминуеми.  Peace Или казва името, или замълчава за тази случка...  Peace Така смятам аз, а иначе подкрепям позицията й, браво.  Peace Не вярвам този актьор да е Къванч, нито дори Енгин. Peace

Простете ми, ако волно или неволно съм ви обидила,  Praynig Praynig Praynig имате и моята прошка. Hug

Приятен ден ви желая.  Hug  bouquet

# 589
Госпожата Heart Eyes, тук има големи експерти на тема "Личния живот на Киво " Mr. Green
мен професионалния му повече ме интересува, което ме навежда на мисълта, че нещо се загуби напоследък, няма никакви новини около него newsm78 Така ми се иска да се снима в нов турски игрален филм, съвременен Peace толкова хубав сюжет може да се напише за него, с малко по-горещи любовни сцени примерно Wink Grinning
Ще проверя и в другите Инстаграми Peace А сполерът както винаги е  thumbsup
Миси Heart Eyes, аз трудно ще му простя Laughing ако не се върне на есен Naughty Laughing
Снежка Hug, малко съм склонна да се съглася, че не трябваше Берен да пише това за партнъора й и за филмовия шеф, защото почват страхотни спекулации и подозрения. За Киво и аз съм сигурна, че не е, за Енгин още по вече Laughing Това го казвам, независимо, че много я обичам Peace
Славенка Hug

ии един Кузей Wink Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 13:47 от Airra

# 590
Айра Heart Eyes Hug, много хубаво лошото момче от колажа  bouquet И без лимба пак става Wink Simple Smile За горещите сцени можем само да си мечтаем Embarassed За инстаграмите аз проверих, може би сме коментирали, че Еджето и Хилял се бяха виждали с Башак и Киво преди сватбата и затова Peace

Снежка Hug wavey, съгласна съм за намеците, за които споменаваш от изявлението на Берен Peace Според мен, тя хубаво не е споменала име, но то по презумпция се разбира, че в тази гилдия хората са малко по-освободени, нищо че са в Турция Peace За мен не е като да откриеш топлата вода, че някой актьор или продуцент иска да спи с водещата актриса, примерно Peace По-скоро щеше да ми е по- невероятно да й предложи брак само докато я зърне Grinning Те и в Холивуд нещата не стоят по по-различен начин Peace Такива работи...

# 591
Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и аз съм съгласна с теб, че може би трябваше да бъде по- конкретна Берен , за да не дава повод да се вихрят подобни спекулации . Сигурно има сериозна причина да не го прави, дори тя не си позволява открити обвинения, ама от де да знае, че тук има такива съдници, че и обвинители, момичето ! Между другото, аз никъде не видях, който и да е и където и да е, да си позволи да прави намеци за нечии евентуални вини, вие някъде прочетохте ли подобни брътвежи ?
Основен постулат в правото е, че е дело на “обвинителите“ да докажат вината на “заподозрените“,  а не на “защитата“ да доказва невинността му, обаче ние тук действаме по бързата процедура - щом мълчи - виновен е !  ooooh! / да не говорим, че изобщо никога не е крил позицията си по този въпрос, снимки качвах скоро, в инстаграма му стоеше плаката от протеста, профилът му беше заменен с черно каре.../

Айрка,  Heart Eyes не ми е любим Кузей, ама този много хубав !  Heart Eyes

Миси,  Heart Eyes аз имам много ясен спомен, че имаше някакви снимки от къната на Берен и Башак беше там, та само спомената ли беше newsm78 Спомням си някакви къносани ръце, които държаха цветя май...имаше сигурна съм !  Peace
Колкото до това, дали му прощавам на наш левент - за сега - да !  Heart Eyes Ама, ако продължава да го няма никакъв, ще му се разсърдя пък !  Crossing Arms Дали пък не се е покрил в дън гори тилилейски, защото се чувства гузен, а ? Joy Joy Joy Joy

# 592
ААА много си е хубав Кузей Naughty Laughing

Ето ви един Бехлюл, преди малко го направих и дойдох да се похваля Grinning Wink

Башак и Берен ми се струва, че не са близки newsm78 на Къната не се ли канят най-близкте приятелки Peace И аз не мога да се сетя на 100 % но ще потърся въпросната снимка с къносаната ръка и цветето Peace
А не мислите ли , че Киво може да е е засегнал на думите на Берен, които хвърлят съмнение върху него и затова да си е замълчал по въпроса с убитото момиче и нейния пост Peace Май много малко актъори изявиха своята позиция гласно, май това е нож с две остриета, имайки впредвид ужасната политическа ситуация в Турция Peace
Госпжата Heart Eyes да прочетох при "колежките" Laughing

# 593

Ето ви един Бехлюл, преди малко го направих и дойдох да се похваля Grinning Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Че аз не съм казала, че е грозен !  Laughing Макар, че на моменти, с онази зализана прическа и бакенбарди а ла Буги Барабата и свирепата физиономия, хич не ми харесваше !  Naughty

То, като погледнеш двата колажа - ми очевАдно е кой ми е на сърце, значи !  Heart Eyes Crazy Whistling Blush Crazy Flutter

Айрка, Heart Eyes ако “колежките“, са от нашия форум - там нещата са ясни - мила форумна картинка, както каза и Филипова снощи. ooooh! Аз имах предвид някъде из другите форуми - при подругите, из турските сайтове или по социалните мрежи - аз лично, при беглия ми поглед, не видях нищо подобно. Peace

# 594

Joy Joy Joy Joy Joy Че аз не съм казала, че е грозен !  Laughing Макар, че на моменти, с онази зализана прическа и бакенбарди а ла Буги Барабата и свирепата физиономия, хич не ми харесваше !  Naughty

То, като погледнеш двата колажа - ми очевАдно е кой ми е на сърце, значи !  Heart Eyes Crazy Whistling Blush Crazy Flutter

Айрка, Heart Eyes ако “колежките“, са от нашия форум - там нещата са ясни - мила форумна картинка, както каза и Филипова снощи. ooooh! Аз имах предвид някъде из другите форуми - при подругите, из турските сайтове или по социалните мрежи - аз лично, при беглия ми поглед, не видях нищо подобно. Peace

от нашия форум са Laughing Laughing при подругите Киво не се плюе много , само Башака Mr. Green
аз вече от нашия форум не се учудвам много Peace каквато ни е ситуацията в БГ, такава и тук Peace

Пожелавам ви хубав следобед  bouquet

# 595
Айра Heart Eyes Hug, право в десятката уцели с този Бех Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота Heart Eyes Не мога да ви разбера с Госпожата Heart Eyes Hug как устоявате на тези очи и даже се колебаете дали да не му се разсърдите Wink Thinking  Grinning Какви сърца имате само, от желязо Grinning Grinning Grinning

Справка със снимки от къната на Берен Peace Аз поне знам за тези Peace Първата е от Белчим, втората от Едже, третата от Хилял Peace

Аз да ви кажа, честно изобщо не се вълнувам от обвиненията към нашето момче Simple Smile Сигурна съм, че ако е искал да целуне Берен изобщо не е трябвало да го прави в тоалетната насила Simple Smile Чувствата между двамата си бяха взаимни докато си бяха в приятелски отношения Peace Така, че за мен е 100% невинен Simple Smile И да ви кажа и друго, то пък голям праз, че повечето от гилдията сложиха по една черна снимка в памет на момичето Peace Между тях може и да има насилници над жени, но няма как да го знаем Peace Искам да кажа, че какво от това, че не е направил изявление, това прави ли го насилник Peace Откога социалните мрежи започнаха да се изявяват като последна инстанция Peace  newsm78

# 596
Момичета, изказването на Берен е много емоционално, силно, и трябва да се възприема като протест и призив за промяна, каквото всъщност е.
Да се обвинява, че не е конкретна и дава повод за спекулации, ми се струва грешка.
Тя не пише съдебен иск, а думи на болка и гняв срещу едно жестоко престъпление.

Примерите, които дава от своя личен опит, са просто доказателства за турската действителност. Картини от живота.

# 597
Миси,  Heart Eyes ама то не може така - безусловна лИбоф !  Naughty Ми я да се потруди малко за вниманието ни наш левент ! Laughing Ама този поглед, дето те кара да ти омекнат коленцата.... ми то не се издържа... Crazy Heart Eyes Flutter Whistling

Май това са снимките, за които имам спомен, но някъде се говореше и за присъствието на Башак на къната. Нямам време сега да търся, ама ще се поразровя после. Пък и наистина, не е толкова важно. Peace

Валя, мисля, че всички сме наясно с каква цел Берен прави това изказване. Peace Не бих го нарекла дори и протест, а вик за помощ и зов за съпричастност към преживелите насилие . Никой от нас не я обвинява, напротив - всички изразихме подкрепа и се възхитихме на смелостта и . Peace
Въпросът за конкретиката възникна по повод факта, че някои “корифеи на мисловното изкуство“ , си позволиха да спекулират с това изказване и дори да подлагат на съмнение и открити обвинения нейни колеги . Мисля, че стана ясно за всички !  Peace Точно това коментирах и аз в предни постове - дори тя не си позволява и не това е целта и, да обвинява някого конкретно, за разлика от някои форумни обвинители и съдници .

# 598
Госпожата Heart Eyes и аз тъй казвам Laughing
как няма да му се сърдя, като сме се пристрастили към неговото кино творчество и сега сме в абстиненция  Grinning Crazy
Ама да живее интернета!!!

ето ви още един любим поглед и не само Grinning Crazy

# 599
Госпожата Heart Eyes и аз тъй казвам Laughing
как няма да му се сърдя, като сме се пристрастили към неговото кино творчество и сега сме в абстиненция  Grinning Crazy
Ама да живее интернета!!!

ето ви още един любим поглед и не само Grinning Crazy

Не дълбай с длетото тънко ...... Heart Eyes Crazy Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт