Йоркширски териер- тема 8

• 94 897
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Елфадора и на мен много ми помогна в началото, когато взех моята шушулка и все още научавам много полезни неща от нея.   bouquet Искам да питам само за четката, виждам че на върха завършва с топчета, не знам това дали ще е проблем. И от комплекта от четирите стъпки, аз ползвам само шампоана и балсама, от другите дали има полза?

# 61
Привет момичета.Наумила съм си да купя на Один чанта.Харесах една ,но е доста скъпа,а дори не съм сигурна дали ще му хареса да го нося в нея.Ако някоя има ненужна такава бих я купила.Става въпрос за текстелна не за транспортна.  bouquet

# 62
  • София
Моето само си влиза в чантата и чака да излизаме навън. Сега съм решила да купя чанта тип кенгуро, мисля, че ще ми е по-удобно да са ми свободни ръцете, но не намирам такъв модел.

# 63
  • София
Привет момичета.Наумила съм си да купя на Один чанта.Харесах една ,но е доста скъпа,а дори не съм сигурна дали ще му хареса да го нося в нея.Ако някоя има ненужна такава бих я купила.Става въпрос за текстелна не за транспортна.  bouquet

Mомичета разглеждали ли сте тук:
http://www.aliexpress.com/af/products-for-dogs-bags.html?ltype=w … wCP=y&catId=0
Не знам колко са "качествени", но пък са на доста нормални цени някой от тях.

Елфадорае много мила.   bouquet
Не искам да се хваля още, но мисля, че след около 25 дни мога да се похваля с бебе. Но, нека да стане.  Praynig

# 64
Elfadora,неможеш да си представиш колко са ми помогнали всички съвети ,които даваш за отглеждането на Арчи.В началото,когато нищо незнаех.Всички момичета тук са страхотни,но някак си обръщах особено внимание на твоите.Просто ти се възхищавам на търпението с което отговаряш на всеки,толкова подробно и толкова всеотдайно .
Ще си купя най-накрая този протеин,че съм решила да пускам козина ма Арчи.

# 65
  • София
Elfadora,неможеш да си представиш колко са ми помогнали всички съвети ,които даваш за отглеждането на Арчи.В началото,когато нищо незнаех.Всички момичета тук са страхотни,но някак си обръщах особено внимание на твоите.Просто ти се възхищавам на търпението с което отговаряш на всеки,толкова подробно и толкова всеотдайно .
Ще си купя най-накрая този протеин,че съм решила да пускам козина ма Арчи.
Aз мисля, че Елфадора може да издаде книга за отглеждането на йорки.

# 66
Моето само си влиза в чантата и чака да излизаме навън. Сега съм решила да купя чанта тип кенгуро, мисля, че ще ми е по-удобно да са ми свободни ръцете, но не намирам такъв модел.

Моята е същата. Обожава да я разнасям в чанта, а тя да зяпа отгоре  Laughing. А аз съм много доволна от този факт, защото ни улеснява пътуванията и може да е навсякъде с нас и да изкара в нея цял ден, ако се налага без проблем.
Декември, като бяхме в София в един МОЛ видях една мацка с йорки и бебе в кенгуру. Бебето беше на гърба, йоркито отпред, страшна картинка бяха. Наистина изглеждаше удобно и двете ръце са свободни.

# 67
http://www.zooland-varna.com/транспортни-чанти-за-кучета

Аз взех от тук чанта и е много мекичка и евтина в сравнение с другите които намерих в българските сайтове.
Нашата Ара беше на първа разходка през уикенда и ставането по рано сутрин вече започна за моя мъка, разбира се изобщо няма идея защо е навън и само души, обикаля, но работата си я върши в къщи все още.

# 68
Здравейте, твърдо съм решила да сменям роял канина с някоя друга храна, колебая се между про план, адванс за йоркширски териер или еукануба. Моля ако някой има отзиви за храните да сподели  Hug аз мисля че адванс която е специално за йоркита е най-добрия избор, вие с каква храна си храните кучетата  newsm78 newsm78

# 69
  • София
Върни се малко назад и прочети поста на Елфадора за храните.

За Адванс не знам, но другите, които си посочила, не са по-добри от РК.

# 70
Върни се малко назад и прочети поста на Елфадора за храните.

За Адванс не знам, но другите, които си посочила, не са по-добри от РК.

благодаря ти, ами аз реших че ще взема адванс, ще пробваме с нея, защото РК хич не го яде само една която е специално за кучета с проблемна кожа, защото като бебе и се белеше кожата и един некадърен ветеринар ни набута тази храна и медицински шампоан от който козината и стана ужасна.. и сега новия вет ни препоръча адванс, каза че е по-добра от РК, но всеки ветеринар предлага това за което му плащат да предлага...

# 71
  • София
Моята е на РК, защото нарочно чаках да мине време след болестта и тогава да сменям храната. От няколко дни се мръщи на РК. Бях купила малко Орижен за проба. Дадох й малко от тази храна, повече РК, изяде само Орижена. На другото се мръщи. Не смея да й дам само Орижен, защото и рязкото преминаване на нова храна не е добра идея. Ще се мъчим.

# 72
Момичета, много ме изчервихте  Blush Blush Blush Благодаря за милите думи.

violetkatana Ако е четката, която аз съм дала, няма топчета на върха, може би така изглежда на снимката. Аз я имам четката, добра е. Не може четка с топчета, те оплитат козината.

Препоръчвам ти да си търсиш чанта с твърдо дъно. Ние имаме две чанти, едната затворена цялата, само с една черна мрежа в предната част. Тя е за нелегално внасяне в хранителни магазини и такива, в които не пускат с кучета. Но Ефи не я харесва, все в неподходящия момент започва да ми лае чантата. Другата е с дупка за главата, тя е по-поносима, но рядко ми влиза в употреба. Където я пускат кучката си я мъкна на ръце, тя така си обича. И двете много мразим обиколки по молове и магазини. Когато ми се налага тя да е с мен е голяма драма. Постоянно е едно пръхтене и скрибуцане  ooooh! виж,ако я пусна на земята с удоволствие ще им препикае всичко и няма да иска да си ходи.

# 73
Искренно се надявам да му хареса да го нося в чанта.Случва ми се често да го поведа с каишката на разходка и той да се запъне като магаре на мост.В тази момент чантата ще е много ниобходима май..
ЗОРИ,до ти благодаря и тук   bouquetЩе докладвам после харесва ли му новата придобивка на Один

# 74
Искренно се надявам да му хареса да го нося в чанта.Случва ми се често да го поведа с каишката на разходка и той да се запъне като магаре на мост.В тази момент чантата ще е много ниобходима май..
ЗОРИ,до ти благодаря и тук   bouquetЩе докладвам после харесва ли му новата придобивка на Один

Няма за какво, стига да върши работа   bouquet.
Ти обаче не бързай да го набуташ вътре веднага, ако до сега не е сядал в чанта. Остави я на видно място ден-два да я подуши, да свикне с присъствието и, можеш да сложиш лакомства вътре, да я свързва с нещо приятно. После само за малко го сложи, като на игра да е и ако всичко е ок, се поносете в къщи няколко дни, преди да излезете на вън. Важното  е да не се уплаши от нея и да не  я приема като нещо неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт