Йоркширски териер- тема 8

• 94 897
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Аз си купих Camon Clipper машинка, но моята сладурана много я страх от звука ли от вибрацията ли и си взехме малък тример с приставки много лесно става всичко и за 20 мин. е готова .

Момичета аз имам питане оказа се че два от кучешките ни зъба не са паднали и сега сме с два реда зъби вета ни каза да изчакаме 1 2 месеца но тя постоянно гризе вратите купих и какви ли не въжета твърди играчки но тя пак към вратата ходи и като яде храна и остава между двата зъба та питането ми е каква паста да и взема ?

# 31
Тук отиваме на вет. Винаги преди да влезем в клиниката и започваме да треперим там ни бъркат в дупито с термометър   Laughing  Ние малко сме болни от кашлица, но няма инфекция и сме на чайче с една капка медче по съвет на ветеринаря. За много години да сте живи и здравички!!!

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 16:58 от Plamichka

# 32
Сега съм в чуденка дали да му добавя нещо към гранулите,за да го подлъжа да яде или да чакам гладът да си каже думата Thinking.

По 1 чаена лъжичка кисело мляко можеш спокойно да му объркваш в гранулите, няма начин да не прояде. И не прави рязка смяна на храната, щом сте имали стомашни проблеми. Продължете си с РК, и когато всичко с апетита се оправи постепенно смесвай храната, поне 6-7 дни докато изцяло минете на новата храна.

Мимченце, тази възглавница е като прегръдка, как да не се сгушиш в нея  Grinning.

змия, машинка за цялостно подстригване ли търсиш, или само за оформяне на уши, корем, лапи и т.н.?
Аз съм взела ей такова тримерче от Технополис :

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … URUS-HIPNOS-POWER

ползвам го година вече и съм много доволна от работата, която ми върши. Но не става за цялостно подстригване, само за гореспоменатите части от тялото  Laughing.

# 33
  • София
Само за някои части на тялото, но с машинката на мъжа ми не става нищо. Моята рошла е с ужасно гъста и мека козина. Дори при последното й продстигване фризьорката беше казала, че е имала късмет, че предния ден са наточени ножовете на професионалната машинка.

А възглавницата на Мимченце наистина е само са сгушване на нашите добитъци Grinning

# 34
Сега съм в чуденка дали да му добавя нещо към гранулите,за да го подлъжа да яде или да чакам гладът да си каже думата Thinking.

По 1 чаена лъжичка кисело мляко можеш спокойно да му объркваш в гранулите, няма начин да не прояде. И не прави рязка смяна на храната, щом сте имали стомашни проблеми. Продължете си с РК, и когато всичко с апетита се оправи постепенно смесвай храната, поне 6-7 дни докато изцяло минете на новата храна.

Чуденето ми беше не какво,а дали да добавям нещо Naughty. По повод смяната на храната,няма да е за първи път,сменяла съм РК с Адванс от раз,без много церемонии и не е имало проблеми. Вероятно сега е в някакъв такъв период. ММ го съжалил обаче днес и му натрошил една кучешка бисквитка при гранулите- всичко излапал. Явно той изигра ролята на доброто ченге Laughing. Отиде на кино дисциплината значи Whistling.

# 35
змия приятелка си купи от Джъмбо кучешка машинка за подстригване за 15лв,там само един модел има с няколко приставки е. Гледах как подстригва и не е лоша изобщо,сваля си от раз доста гъст косъм. Моята е на Мозер от Двата щъркела,перфектна е, но е скъпа- 90лв, много съм доволна, обаче като гледам и тази от 15 върши същата работа.

# 36
  • София / Пловдив
Момичета, благодаря за съветите, все едно гледаме отново малко бебе вкъщи Simple Smile И други мнения за капките четох, че не вършат работа, за сега ще изчакам. Но като чета във ФБ групите как йоркита на по месец и нещо пишкат само на памперса и все си мисля, че аз нещо бъркам. Иначе не пропуска да търси награда, ако уцели памперса. Само че чака храна постоянно. Малкият звяр е нон стап гладна, давам Роял Канин за малки йоркита, измериха ни в магазина дневната дажба, ползвам една малка чашка като мерилка, но мисля и ел.везна да си купя, за да давам съвсем точно. А защо грамажът намалява с увеличаването на възрастта на кучето? Имам чувството, че нас ще изяде, ако намалим храната Wink

# 37
Скрит текст:

Чуденето ми беше не какво,а дали да добавям нещо Naughty. По повод смяната на храната,няма да е за първи път,сменяла съм РК с Адванс от раз,без много церемонии и не е имало проблеми. Вероятно сега е в някакъв такъв период. ММ го съжалил обаче днес и му натрошил една кучешка бисквитка при гранулите- всичко излапал. Явно той изигра ролята на доброто ченге Laughing. Отиде на кино дисциплината значи Whistling.

А, прощавай, не разбрах че въпроса е бил риторичен и реших да предложа решение, без последствия като например привикване към консерва, пауч и тем подобни добавки  Wink. Но виждам че вземаш смели решения и ги прилагаш от раз.

# 38
  • София
Elfadora, ще я пробвам тази машинка, ако не става, ще си купя сериозен уред, пък ако ще и скъп да е. Все ще се изплати.

# 39
Здравейте,  bouquet
Виждам обсъждате въпросът за пишкането Rolling Eyes Не искам да се хваля, но нашето бебенце от първия ден си пишка на пелената. Изпуска се и другаде при игра и най-вече, когато сме я оставили дълго време сама, има изненада пред вратата Naughty Но когато сме си вкъщи, знае къде да си върши работата.
С храната нямаме проблем, за сега. Нашите ветеринари извършват всички поддържащи процедури, рязане на нокти, подстригване на уши и т.н. Вече съм я научила да идва по команда и да сяда, както и да си отива на мястото. Упражняваме се и с нагръдника, но хич не и харесва Crossing Arms

# 40
змия Тази от Джъмбото, мисля че ще ти свърши работа. Ако ли не, ето това е моята- http://2styrkela.com/mashinka-za-podstrigvane-na-jivotni-edition … el-1400-0074.html За нея гарантирам на 100% тъй като съм сваляла и жестоки възли с лекота, както и козина до земята. Недостатъците й са, че работи само на кабел и е тежичка. Шумът не е много силен, на Ефи не й пречи.

# 41
Здравейте,

и ни е сме  с бебе йорки, Бела, на 2 м, при нас е от 10 дни, много е сладка и игрива, като цяло се справя с памперса, но стават и грешки. От няколко дни се опитва да лае, ако е  на дивана и иска да я свалим (тя сама се качва) или като е впечатлена и ядосана от нещо. Снощи лаеше много ядосано по  мъжа ми, защото не и отстъпи кожените си чехли Wink Ето я и нея

# 42
  • София / Пловдив
Един памперс на едно място ли се постила или в различните стаи да има?
В банята категорично отказва да влезе, ядосва се всеки път, когато я заведем там  Confused

.....нашето бебенце от първия ден си пишка на пелената. .....
.....Нашите ветеринари извършват всички поддържащи процедури, рязане на нокти, подстригване на уши и т.н. ...

Взехте го научено кученцето или вие го обучавате да пишка където трябва?

И още нещо да питам - кога започва рязането на ноктите?

# 43
Здравейте момичета отдавна не съм ви писала но имах много работа. Сарито е добре за сега, смених и един път храната и се почнаха болките в корема и повече не смея. Вече и готвя пилешко с ориз и зеленчуци и много ми го харесва /поне за сега/.
Зори видях какво си преживяла с Холи пожелавам и от тук нататък да не боледува повече.
Мимченце честито бебче, да ви е живо и здраво много да му се радвате и да го слушате.
Данда много красиво бебче си имате.
Зори  Hug Hug Hug Hug
Ето и съвсем скорошна снимка на Сарка в офиса на работа.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Искам и да ви питам нещо. Сара е на десет месеца а все още не се е разгонвала. Не че искам да я заплождам толкова малка но не трябваше ли вече да се е разгонила. Иначе има един мечо като го яхне  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 44
Сега разглеждам различните капки, с чиято помощ уж се учат да пишкат на правилното място. Някой има ли впечатления от тези модели, които открих, дали има смисъл да купувам:

Скрит текст:

Имаме спрея от първата снимка.Мирише много неприятно,но мисля че имаше някакъв ефект.На нас вече не ни трябва и ако искаш мога да ти го изпратя за да пробваш.При Лекси бе необходимо много търпение,много похвали от наша страна,наградки когато уцели мястото и разбира се забележки докато се научи да ходи на правилното място.

Общи условия

Активация на акаунт