Йоркширски териер- тема 8

• 94 948
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за подробната информация и аз от доста време търся да купя нещо, защото шампоана които взех мирише ужасно... може ли само да ми кажете дали този комплект си струва парите. Виждам че няма само кристали явно тях ще трябва отделно да взема.
Моята тумбичка е на 4 месеца

http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/kitove-22965/chris-christensen … inni-kozini-20050

# 106
Elfadora   Hug Hug Hug Hug Hug сега ще купувам и кристали и нови гребени  Laughing Laughing Laughing Laughing Съкровището трябва да е в най-хубав вид.

# 107
galiushana Ако имаш възможност си вземи направо големите шампоан и балсам, китчетата не си заслужават цената. В китчето освен шампоан и балсам, има спрей за разресване айс он айс, който е абсолютно безполезен по мое мнение. Купувала съм си го, никаква работа не върши, а другия продукт е пяна за обем, която ще е по-смислен продукт за изложбено, а не домашно куче. Големите или Day to day или Spectrum ten. Козметиката на KK мирише невероятно, кучето изглежда чисто дълго време. 500мл шампоан, при правилно разреждане, може да ти стигне за година и повече, зависи вече от размера на кучето, честотата на къпане, дали е с къса или дълга козина.

# 108
На каква възраст най-рано може да се изкъпе кученцето?

# 109
Парвовироза се оказа заболяването на малкия Рей!!! Борим се с все сили да оживее!!! Днес ще му е трети ден!!!Много ми е мъчно мъничето как се мъчи...цяла нощ не съм спала...не издържам повече...

# 110
  • София
Парвовироза се оказа заболяването на малкия Рей!!! Борим се с все сили да оживее!!! Днес ще му е трети ден!!!Много ми е мъчно мъничето как се мъчи...цяла нощ не съм спала...не издържам повече...
Милото Cry
Има ли шансове за оцеляване?

# 111
О, мъчно ми е за мъничето! Дано се оправи!
Когато решихме да си вземем куче всички тук ми казаха да не е от развъдник или зоомагазин и ето вече второ кученце от тези две места е болно, благодаря ви за съветите тогава и най-вече че ви послушах и си взехме Ара от прекрасни хора.   bouquet

# 112
 Това ни е второ кученце!!! Първото се оказа също болно но то Мега Колон(това е оголемяване на дебелото черво. Кученцето си живее с нея но трябва да се храни през 2 часа и се запича постоянно. Догта често се стига и до клизми.Нямаме възможност да го храним през 2 часа понеже е двамата работим. И ние го върнахме в магазина. Собственика си го взе и каза че ще ни даде друго куче. Чакахме 1 месец и накрая се обади че ни е намерил куче. Взехме го на 3.02 и на 6.02 вече беше зле!!! Аз съм от Варна зоомагазина се казва Роди 2,нами се на капитан райчо. Дадохме 700лв. и незнам само разочарования!!! Незнам пак ли да го връщам,да му търся ли отговорност и за това кученце....дайте ми съвет моля ви. Разбира се дано Рейчо се оправи. Вчера му сложихме някакво лекарство 200лв. струваше което увеличавало шанса му да оцелее. дано да го спаси!!!  😞

# 113
iovis имайте вяра кученцето ще се оправи и много ще ви радва. Стискаме палци на Рейчо бързо да оздравее и да се върне при вас.
Аз лично бих търсила отговорност от магазина от когото съм купила кученцето за три дена кучето няма как да се влоши освен ако предварително не е било заразено. Хубаво е да говориш с ветеринаря, който ти го лекува да даде и той мнение но не оставяй нещата така.

# 114
О, мъчно ми е за мъничето! Дано се оправи!
Когато решихме да си вземем куче всички тук ми казаха да не е от развъдник или зоомагазин ....

Позволи ми само да те поправя, не става въпрос за развъдник, а за борса или ферма за кучета, разликата е огромна. Борсите и фермите препродават кученца внос от Унгария, Чехия и т.н. , а в развъдник и то легитимен, се развъжда само една порода, където се следи за правилното  селекциониране на породата. Не че  и там са цветя  и рози винаги, но към настоящият момент май е са единствените места от които можеш да си вземеш здраво йорки, истински представител на породата /естествено ако искаш наистина йоркширски териер, а не просто малко сладко кученце, което прилича на йорки/. И най-вече, заболявания от типа на парвото са почти изключени, или поне аз не съм чула някой да се е оплакал от подобно нещо.
Частно лице, с препоръки също е добър вариант, цената е по-ниска от развъдник, родителите могат да се видят също, въпреки че и това не е 100% гаранция как ще изглежда кученцето като порасне, защото може да вземе белезите на някоя баба и дядо, а там не се знае какво  е било.
Борса и зоомагазин не. Много малко са късметлиите със здрави и хубави кученца от тези места.

iovis стискам силно палци, малката душичка да успее да се пребори и да оцелее  Praynig.
 Вие във Варна поне имате развъдник за йоркшири. Моето, а и на още 3-4 мацки от темата кученцата са от там, красиви, здрави и щастливи животинки.

п.п. Писали сме едновременно, сега видях продължението. Ако кученцето не оцелее, непременно търси отговорност на магазина. Запази всички документи от клиниката и всички плащания и си искай парите обратно, както и парите за лечението. То щом едно кученце е било болно, вируса остава активен, и всяко следващо влязло в този магазин, дори да е здраво, ще се зарази. Аман от гадни и гнусни печалбари  #Cussing out. А не ми се мисли, какво се е случило с предишното ви кученце, което сте върнали - или са го пробутали на някой друг да му бере мъките, или ........ Sad((((

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:53 от 3ори

# 115
  • Варна
Ако кученцето не оцелее, непременно търси отговорност на магазина.

Аз смятам, че и да оцелее/Дано!/, е редно да се потърси отговорност от продавача. Поне разходите по лечението да покрие...

# 116
iovis, стискам палци да се оправи бебето ви. Няма да коментирам за зоомагазина.... #Cussing out

# 117
Йоркито предималко е починало!!!!😢

# 118
iovis много съжалявам за малката душица. Много гадно ми стана като прочетох. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 119
Много ми е мъчно!!!

Общи условия

Активация на акаунт