10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 86 301
  • 512
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Купих всичко  Simple Smile, утре сутрин правя първото смути и взимам с мен имам си метално шише .
май в метално шише не е добре да се държи дълго време Thinking

# 256
  • На остров
Фея беше писала, че е ОК . Аз имам и едно пластмасово,  но мислих в него да имам вода . Ще си взема няколко бадема и една ябълка ако много пригладена .

Сутрин пия топла вода с лимон да я спра ли сега или не пречи ?

# 257
  • UK
22.03. е идеална дата! Simple Smile На първа пролет - пролетно ще се детоксицираме заедно! Whistling Crazy

# 258
Уан, няма нужда да спираш водата с лимона.

ДриймиHug Пролетно почистване  Laughing

# 259
  • На остров
Отчитам 1 ден завършен  Simple Smile доволна съм, справих се по лесно от колкото си мислих .
В рецептата пишеше замразено манго, а в списъка само манго и аз бях взела нормално манго, но това едва ли е от значение  .

Имам леко главоболие, като допълнение хапнах около 10 бадема и една ябълка .

Сега съм любопитна да видя какъв вкус е утрешното смути  .

# 260
Момичета ще може ли да ми хелпнете с малко разяснение за кейла . Никога преди да видя темата  нито съм виждала, нито съм чувала за него . Затова реших да се подготвя от сега и да се разтърся . Обаче днес съвсем случайно се разгледах в магазинчетата на Димитър Петков пазара и забелязах ,че има страшно много пакетирани зелении . Момичето , в едно от магазинчетата,даже ми се похвали ,че са купили блендер и сокоизстисквачка и скоро ще почнат да предлагат и те фрешове . Зарадвах се много , защото като се поогледах имаха от селъри до рукула всичко на куп . Та реших да попитам дали имат кейл . Тъкмо да видя как изглежда  и да си заявя поръчка за по натам . И ми показаха една много странно изглеждаща зелка с тъмно зелени листа. Доста по- различно изглеждаше от тези в Интернет  показани на картинките . Да не би да има различни видове кайл ? Гледам повечето са някакви дълги къдрави листа и приличат повече на другите салати ? А това си беше чиста зелка , въпреки че момичето ме увери ,че това е листно зеле , кайл ?

# 261
  • На остров
И аз съм взимала на зелка, но после открих измит и пакетиран, но на мен опрделено манголд по ми харесва на вкус .

Много ми се засили главоболието , като на вълни . Обаче се чувстам сита и доволна, забравих да кажа, че стевия не съм ползвала

# 262
Нимфа, има различни видове кейл: зелен, лилав, къдрав, плосък, с равни листа, с листа с "пръстчета"

Уан, нали пиеш вода? Това би трябвало да помогне. Както и топъл душмв зоната на раменете и врата.

# 263
  • На остров
Пия вода, но не стигам до 2 л. днес ще се постарая повече, вчера много ми се спеше и заспах рано, рано.
Боли ме главата основно около синусите на челото, но то е защото си имам аз синузит . Дано ми мине, че не мога да уча така.

# 264
А загревки и промивки със солена вода не ти ли помагат?

# 265
По време на детокса забелязах, че обонянието ми се беше обострило? Има ли такова нещо и при вас?

# 266
  • На остров
Завърших 2 ден успешно вчера Simple Smile много съм щастлива .

Днес главоболието почти го няма, много вода изпих вчера, но удържах без хапче, въпеки че беше силно .

И моето обоняние е изострено вчера пих зелен чай с лимон и ми се стори много ароматен .

Ако издържа и днес ще взема да успея ад направя целият курс   Simple Smile .

# 267
Уан, браво!

Титина, и при мен беше така.

# 268
  • София
Момичета, искам да ви попитам имате ли проблеми с ходенето по голяма нужда.   Blush  
Ходя често да пишкам. Не ми е подут корема, нямам газове, не ми е тежко, нямам позиви, нямам усещане за запек, но дали е нормално цяла седмица нито веднъж да не ида по голяма нужда до тоалетната? На вас случвало ли ви се е ?  newsm78

# 269
Момичета, искам да ви попитам имате ли проблеми с ходенето по голяма нужда.   Blush 
Ходя често да пишкам. Не ми е подут корема, нямам газове, не ми е тежко, нямам позиви, нямам усещане за запек, но дали е нормално цяла седмица нито веднъж да не ида по голяма нужда до тоалетната? На вас случвало ли ви се е ?  newsm78
10-дневния детокс ли правиш? Кога го започна? Ако не, с какво се храниш и в какви количества?

Не просто не е нормално, а е опасно да не ходиш по голяма нужда цяла седмица. Аз незабавно бих се консултирала с лекар, който да предпише лаксатив и евентуално да пусне кръвни изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт