10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 86 319
  • 512
  •   1
Отговори
# 285
Добре, Птиче, аз едно не разбирам. Как е възможно верига магазини, която държи на реномето си да изложи толкова мухлясали продукти по щандовете? Вярно, че културата за поемане на отговорност в БГ е различна, но чак пък толкоз служителите да не ги е еня...

# 286
Ха, изглежда в Била всичко е по старому. Аз там не стъпвам от години, заради 2 поредни покупки на развалена стока с етикет уж в срок на годност. Надявах се с годините и разрастването да се е променило нещо, но май не е. Странно е защо веригата-майка го позволява и подозирам, че е мениджмънт на регионално ниво. В Австрия Била не е толкова евтина и с посредствен имидж. Така или иначе аз имам предубеждения, явно все още валидни.

Фантастико пък си е чисто българска верига, дори май само софийска и там има голяма разлика от магазин до магазин. Този под Витоша уж е гъзарски, а същевременно имаше скрити камери и интервюта с бивши работници за другите им обекти, как шефовете им ги карат да подменят етикети за срок на годност и да мариноват и преопаковат застояло месо  Sick

По този причина, аз от вериги купувам само битова химия, опаковани стоки от типа моркови на Гимел или тоалетна хартия. Може да ме наричат маниачка, душевно болна, прекаляваща, но гледам да си набавям храната основно от ферми наблизо и био магазини ... това е моят избор, който ме кара да се чувствам добре. Ако ям обикновено кисело мляко например, било то и по БДС и не знам си какво ми остава един мазен, неприятен филтър по небцето, отделно, че вкус няма това мляко.

Та така ... не знам на какво разчитат веригите, освен на многото си промоции на некачествени храни обаче. Всъщност може и да знам - "не е луд този дето яде баницата". Ако повече хора имат възможност да не пазаруват евтина и некачествена храна, може и техните политики да се сменят, но кога ще имат всички тази възможност е доста обширен и спорен въпрос и е далеч от темата Simple Smile

# 287
  • На остров
Фея специално искам да споделя с теб, малко е офф топик, но съм много щастлива.
Това, което много чаках и се надявах се случи Heart Eyes, чак ми звучи невероятно .

# 288
Фея специално искам да споделя с теб, малко е офф топик, но съм много щастлива.
Това, което много чаках и се надявах се случи Heart Eyes, чак ми звучи невероятно .

Ах, душицо златна! Да можех, щях да те прегърна! Така се радвам за теб!

Благодаря ти! Напълни сърцето ми с топлина!

Здраве, спокойствие, щастие!

# 289
One, много ме зарадва! Heart Eyes Много щастие ви желая!  /не съм Фея,ама не се сдържах /

# 290
  • На остров
Мерси Фея  Hug дано имаме късмет и всичко е наред ! Ти си ми пример и съм ти фен знаеш   bouquet !
Ето, че смутито ми помогна  Heart Eyes

Утре сутрин ще си направя с малко безлактозно кисело мляко и ананас, папая и манго замразени.

Ред мерси Hug

# 291
Не мога да ти се нарадвам, Уан! Ще чакам разните сладостни off topics от пътя, по който вече си тръгнала  Hug 

# 292
Юхуу Simple Smile) бяхме се разбрали груповия детокс да започне на 22-ри, нали така- това е след 10 дни. Но...имам предложение да е от 26.03 до 4.04 - което отново са 10 дни.
Предлагам го така, защото...тези, които постим на 25-ти март и на 5-ти април ще можем да ядем риба. И ако започнем детокса на 22-ри, това значи, че пропускаме рибата на Благовещение  Sad
Разбира се, никой не е длъжен да се съобрази, но го давам като идея  Peace

# 293
Дилянка, аз като постеща те подкрепям напълно  Hug
Надявам се и останалите да нямат против.
Рибката си я чакам с голямо нетърпение  Wink
Имаме си и именничка на Цветница, така че освен риба ще има и торта  Grinning

# 294
Да, Симпа и аз имам имен ден тогава   bouquet  Heart Eyes
Надявам се да се съгласят  Peace

# 295
Аз съм "за" за започнем на 26-ти март.

# 296
# 297
  • UK
И от мен имате глас 'ЗА' относно стартовата дата 26 март, бройте ме! Peace

# 298
И аз съм за на 26 март

# 299
  • На остров
Днес минах случайно през Лидл и забелязах, че имат много голям избор на замразени плодове, реших да споделя, ако някой се чуди от къде да намери различни замразени плодове за детокса.

Даже си помислих, че съм изпуснала, че не съм разгледала там като правих детокса .

Общи условия

Активация на акаунт