Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 221 161
  • 811
  •   1
Отговори
# 180

пеп-4о, изработи му на милото ей такива шийки, страхотно мезе са, с бира вървят идеално, с винце също. Simple Smile 

като опряхме лактите до чинията и на никой не му дойде на ум да търси вино, или бира  Laughing Не с доматен сос, кетчуп направо сложих, горчица и соев сос, но добре се намазаха и ги изпекох. Мерсиииии, Лабрекс!   bouquet добре си похапнахме.

отново печени кореноплодни (картофи, батат и целина тук) и кренвирш

пастет / мус от патладжани с майонеза

# 181

.......като опряхме лактите до чинията и на никой не му дойде на ум да търси вино, или бира  Laughing Не с доматен сос, кетчуп направо сложих, горчица и соев сос, но добре се намазаха и ги изпекох. Мерсиииии, Лабрекс!   bouquet добре си похапнахме.

Като слънчогледови семки са, почнеш ги и няма спиране, докато не свършат! Simple Smile Аз много не съм любителка на шийките, какво толкова ще им ядеш - кокаляци, но така приготвени ми харесаха. Радвам се, че са ви допаднали!  bouquet

# 182
  • Ирландия
Сьомга със сметана в компанията на салатка

# 183
Vanja77, изглежда апетитен.  Wink

От мен една Сладка зелева салата

# 184
  • Русе
rossonera, разкошни каноли!
Etigra, харесва ми сладкиша!
labrex, били сме на една вълна! Hug И при мен кисело зеле с ориз,но и с ребърца в добавка!

Пилешко с грах

# 185
  • София
Ципура на фурна

с любима салата (цвекло и моркови)

# 186
Чушки бюрек на фурна, по Елексир:

# 187
  • София
Заек със зеленчуци, в гювеч.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 16:51 от Тайна

# 188
кюфтета с доматен сос

пица

саламки

# 189
и ориз със свински ребра

# 190
  • София
Здравей kikair, не готвя по рецепти, но поне ще се опитам да напиша какво съм правила.

Първо го мариновах цяла нощ с мед, лим. сок с джинджифил, горчица, червено вино, счукан чесън, гарам масала, куркума, соев сос.Количества произволни - от всичко по малко. Беше предвиден за печене, но реших,че няма да успее да стане крехко месото.Затова реших да е в гювеча с 5-6 картофа, 2 моркова, целина глава и листа,2 глави кромид лук на полумесеци, 1 чушка, малко олио,черен пипер, сол и  водна чаша вода + месото от разфасования заек.Маринатата изхвърлих,защото реших,че ще стане много тежко ястието с нея.Количествата са по вкус.Моите обичат картофи, затова картофите са най-много.Пекох във фурната за 3 часа на 200 докато заври,и после на 160 градуса.

Надявам се да съм била полезна. Peace

# 191
Отивам на гости при sve и Тайна.От мен кекс с портокалови и лимонови корички и ябълков сладкиш с маскарпоне на Венета.
Скрит текст:

# 192
последното ми произведение от снощи

не приемам гости за т`ва  Joy

още снощи свършиии  hahaha

# 193
  • ВАРНА
Пъстърва на сач

# 194
Да си покажа по-празничните неща, че вече минахме на леща и картофи, трябва малко диета след празниците Wink

Солена палачинкова торта

Тора "Барози"- невероятно шоколадово разкошество - без брашно с мнооого шоколад за Ивановден

Общи условия

Активация на акаунт