Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 90 951
  • 804
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, записвам се да ви следя! Имам момченце на 1.7год. и постоянно ми се налага да се боря с петна от плодови пюрета, сокове и т.н

И един въпрос предвид написаното по-нагоре ... как се справяте ако Вениш не помага? newsm78

# 16
Привет и ЧЕСТИТА, УСПЕШНА И ПЛОДОТВОРНА ГОДИНА.
Искам да Ви попитам как /с какво да махна лепило от етикети върху стъкло, порцелан, пластмаса. Беше писано по този проблем, но не мога да намеря отговора.
Благодаря за отговора Ви.

# 17
sem22, памук с олио и търкаш.

# 18
Здравейте и от мен,да започнем новата година с полезни неща  Peace

# 19
Привет и ЧЕСТИТА, УСПЕШНА И ПЛОДОТВОРНА ГОДИНА.
Искам да Ви попитам как /с какво да махна лепило от етикети върху стъкло, порцелан, пластмаса. Беше писано по този проблем, но не мога да намеря отговора.
Благодаря за отговора Ви.
Маха се лесно със спирт,дезодорант,парфюм,лакочистител.

# 20
  • София
Момичета, записвам се да ви следя! Имам момченце на 1.7год. и постоянно ми се налага да се боря с петна от плодови пюрета, сокове и т.н

И един въпрос предвид написаното по-нагоре ... как се справяте ако Вениш не помага? newsm78

Накисвай ги в студена вода без никакъв препарат. Обикновено плодовите лекета са разтворими. После ги пускаш в пералнята с останалите дрехи. Но това важи само за лекета, които не са обработвани с нищо. Топлата вода или какъвто и да е сапун/прах ги фиксират.

# 21

От плодове третирам успешно с лимонена киселина(лимонтозу), но без да е обработвано преди това петното.

# 22

Нито едно петно неми се е опряло, ако го натъркам с домашен, правен сапун. Ако е по-упорито, натърквам петното, изплаквам, няколко пъти повтарям това и накрая накисвам. Малката няма  дрехи с петна. 
PC: никога не съм ползвала Вениш.

# 23
Момичета благодаря   bouquet
Това за олиото си го спомнях....но не бях сигурна  newsm78; а пък за спирт или дезодорант....въобще не ми е дошло на ума  Shocked
По си е друго, като можеш да попиташ и има кой да ти отговори  Hug Hug

# 24
  • Варна
Здравейте момичета и за много години ,аз да попитам тея дето имат домашни любимци и то по космати как се оправят с космите .Нашия приятел се му падат а козината му не мърда до сега ако бяхме ни я  с ММ да сме оплешивели  Joy Joy .А скоро ще имаме бебе той си остава разбираше ,послушен възпитан куче мечта но  космите са му проблем
Вземете си фурминатор ако нямате.Ще се родиш  Peace

# 25
Здравейте момичета и за много години ,аз да попитам тея дето имат домашни любимци и то по космати как се оправят с космите .Нашия приятел се му падат а козината му не мърда до сега ако бяхме ни я  с ММ да сме оплешивели  Joy Joy .А скоро ще имаме бебе той си остава разбираше ,послушен възпитан куче мечта но  космите са му проблем
Вземете си фурминатор ако нямате.Ще се родиш  Peace

имаме и фурминатор и честото чистене не помага    Crazy Crazy Crazy.ще видим 

# 26
  • Mediterraneo
И един въпрос предвид написаното по-нагоре ... как се справяте ако Вениш не помага?

Вениш не харесвам. Назад в миналото го пробвах, не успя да се справи с моите петна и приключих с него- необосновано скъп и неефективен. Спот е несравнимо по- добър. Да не говорим, че пера с Персил години наред и рядко прибягвам до употребата на препарат за петна.

Да попитам и аз. Снощи реших да изгладя една бяла риза на мъжа ми, която последно е облиана преди около 2 години. Открих петно от ръжда на ръкава  Rolling Eyes Разбира се, третирането с разни подръчни средства в последния момент не даде резултат. Има ли изобщо надежда или да я хвърлям?

# 27
И аз вениша не го харесвам има   сапуна за петна който са много добри  .И наистина вършат работа .

# 28
  • in Wonderland

Аз ползвам Спот , много е ефикасен, маха всякакви петна  Peace

Да ми препоръчате ефикасен препарат за почистване на котлен камък от крановете в банята ?

Много полезна тема, ще я следя с интерес.

# 29

Аз ползвам Спот , много е ефикасен, маха всякакви петна  Peace

Да ми препоръчате ефикасен препарат за почистване на котлен камък от крановете в банята ?

Много полезна тема, ще я следя с интерес.
За котлен камък - или на Медикс за котлен камък, или има един препарат в ДМ, тяхна марка Simple Smile. Мн съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт