Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 198
  • 804
  •   1
Отговори
# 195
С какво може да се махнат петна от риванол?

ПС: Извинявам се ако е дискутирано  Embarassed

# 196
Пробвай с ампуа витамин Ц, пиши за резултата.

# 197
Kaк почиствате матраците си? Имам хубава прахосмукачка без торбичка, с прозрачен капак, като я изчистя и после сложа накрайника-четка и почистя матраците, се хващам за главата, прахоляк явно от мъртва кожа се вихри вътре. Изглежда просто ужасно и съм сигурна, че това почистване не е достатъчно. Всички матраци са на не повече от 5 години, не са съвсем стари. Някои се махат от леглата, други са с повдигащ механизъм, закрепени за леглото.

# 198
Чистя ги с малката тупалка на Рейнбоуто. И да огромно количество прах, мъртъв епидермис и акари.

# 199
  • в огледалото на живота
Kaк почиствате матраците си? Имам хубава прахосмукачка без торбичка, с прозрачен капак, като я изчистя и после сложа накрайника-четка и почистя матраците, се хващам за главата, прахоляк явно от мъртва кожа се вихри вътре. Изглежда просто ужасно и съм сигурна, че това почистване не е достатъчно. Всички матраци са на не повече от 5 години, не са съвсем стари. Някои се махат от леглата, други са с повдигащ механизъм, закрепени за леглото.
Единствено с парочистачка.

# 200
Аз пак с въпросче  Peace онзи ден пуснах пералня,не съм пускала нищо ново...Смесвам дрехите на бебчо и примерно мои блузи ,този път сложих и една плюшена играчка (смърф) ..та като ги изкарах смърфа вместо бяло и синьо беше розово и синьо,едно ме горнище от бяло ,стана розово,якенцето на бебчо и то розово...абе ужас... ooooh! Накиснах ги във вениш веднага ,оставих ги да престоят така една вечер и ги пуснах на по-силна програма за бяло пране пак сложих Вениш в пералнята,с допълнително предпране.. е няма и това ,другите неща се поизпраха ,но моето горнище си е все още розово и якенцето на детето.Идеи какво да правя  ooooh! newsm78

# 201
Вземи си такова прахче и спазвай стриктно инструкциите  Peace
http://www.simplicol.bg/index.php/shop/obezcvetiteli/heitmann-za … 50-gr-detail.html

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 21:07 от blackpearls

# 202
Вземи си такова прахче и спазвай стриктно инструкциите  Peace
http://www.simplicol.bg/index.php/shop/obezcvetiteli/heitmann-za … 50-gr-detail.html
нещо не мога да го отворя  newsm78

# 203
Оправих линка

# 204
Аз пак с въпросче  Peace онзи ден пуснах пералня,не съм пускала нищо ново...Смесвам дрехите на бебчо и примерно мои блузи ,този път сложих и една плюшена играчка (смърф) ..та като ги изкарах смърфа вместо бяло и синьо беше розово и синьо,едно ме горнище от бяло ,стана розово,якенцето на бебчо и то розово...абе ужас... ooooh! Накиснах ги във вениш веднага ,оставих ги да престоят така една вечер и ги пуснах на по-силна програма за бяло пране пак сложих Вениш в пералнята,с допълнително предпране.. е няма и това ,другите неща се поизпраха ,но моето горнище си е все още розово и якенцето на детето.Идеи какво да правя  ooooh! newsm78

Ползвай цветоулавящи кърички, иначе и  с хипохлоид става, после пак се пере с прах да се изпере хипохлорида.

# 205
blackpearls отваря ми празна страница на Word ...  Rolling Eyes
Какви са тея цветоулавящи кърпички ,само бях чувала за тях  newsm78

# 206
blackpearls отваря ми празна страница на Word ...  Rolling Eyes
Какви са тея цветоулавящи кърпички ,само бях чувала за тях  newsm78

https://www.google.bg/search?q=%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1 … =1280&bih=797

Отвори горния линк, който тя е оправила, не грешния който си копирала.

# 207
  • in Wonderland
Тези кърпички не са ли именно за да не ти се разбоядиса прането? А не за да попраят вече разбоядисано такова  Peace

# 208
  • оттам, откъдето започва България
Хубавото е, че от понеделник в Кауфланд са на промоция.  Naughty

# 209
Тези кърпички не са ли именно за да не ти се разбоядиса прането? А не за да попраят вече разбоядисано такова  Peace

Не съм обяснила, като си мисля, че се знае. По-трудно се оправят оцветени вече дрехи, за това пере ли цветно винаги се слага по 1 кърпа, да няма подобни изненади.  Peace

Чревеното, на 99 % в 100 от случаите оцветява, ако ще да 1000-ното му пране. Червено слагам с тъмни или пера на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт