Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 156
  • 804
  •   1
Отговори
# 210
  • in Wonderland
Тези кърпички не са ли именно за да не ти се разбоядиса прането? А не за да попраят вече разбоядисано такова  Peace

Не съм обяснила, като си мисля, че се знае. По-трудно се оправят оцветени вече дрехи, за това пере ли цветно винаги се слага по 1 кърпа, да няма подобни изненади.  Peace

ок. Просто пояснявам, защото потребителката търсеше съвет как да си оправи вече разбоядисаното пране  Peace

# 211
Паркета ми - изкиклен и лакиран преди около месец бе ужасно надран при монтаж и местене на мебели от майстора.... и то не е засегнат само лака, ами и самото дърво  ooooh!
Какво да го правя, мога ли с нещо да поприкрия драскотините, че са баш в центъра на стаята?

# 212
Паркета ми - изкиклен и лакиран преди около месец бе ужасно надран при монтаж и местене на мебели от майстора.... и то не е засегнат само лака, ами и самото дърво  ooooh!
Какво да го правя, мога ли с нещо да поприкрия драскотините, че са баш в центъра на стаята?

Наскоро някъде четох, че за заличаване на драскотини върху дървени мебели е много ефикасна тази смес: 1/4 чаша оцет и 3/4 чаша зехтин. Не съм го пробвала, но съм го запазила в случай, че потрябва. Ако решиш да го изпробваш пиши за резултата.

# 213
Благодаря ви ,ще ги потърся и кърпичките и препарата та дано се получи   bouquet

# 214
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Моля помогнете, вчера омазахме детската количка, покривалцето за крака с пръски мазнина  Close Мъжа ми го изпра в пералнята с препарат, но си останаха...
Дали ще има резултат да го занесем на химическо, или с какво да опитаме у дома?
Благодаря предварително!

# 215
  • Варна
Пробвай да напръскаш с Меглио- обезмаслител и пак го изпери. Дано има успех!

# 216
Пробвай с ампуа витамин Ц, пиши за резултата.
Ооо, дааа Grinning Сетих се, благодаря  Hug Обаче колко ли ампули трябва да взема, че петното е бая големичко  Rolling Eyes А и сигурно ще се изкуша да си ги изпия Simple Smile
Ще пиша, когато се реша да го боря!

# 217
Здравейте ,някой може ли да сподели как се маха миризма от обувки,нови са,но когато беше мокро се намокриха в една локва и имат лоша миризма.

# 218
http://www.amazon.co.uk/Beauty-Formulas-Odour-Control-Spray/dp/B005AL12QA

От това съм доволна, взех го от ДМ или Лили, не помня!

# 219
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

От това съм доволна, взех го от ДМ или Лили, не помня!
Не ми се отваря линка,би ли споделила име ?   bouquet

# 220
Опитай пак линка, от амазон е ,иначе е Odour Control Shoe Spray , зелен флакон!

# 221
Опитай пак линка, от амазон е ,иначе е Odour Control Shoe Spray , зелен флакон!
Благодаря,сега стана   bouquet
Иначе четох,че може да се изсипе сода бикарбонат върху стелките за 1 вечер,но не знам действа ли.

# 222
Действа, содата е влагоабсорбатор.  Peace
Пробвай и с ароматизираните листчета за обувки.
Нищо не губиш.

# 223
Действа, содата е влагоабсорбатор.  Peace
Пробвай и с ароматизираните листчета за обувки.
Нищо не губиш.
Блаогдаря   bouquet

# 224
Здравейте,
Не успях да намеря отговор на чуденката ми, затова ще попитам тук, надявам се да не е грешната тема.

По какъв начин може да се изчисти петното или следата от махната картина на стената? Знам, че едно пребоядисване на цялата стена е най-чистия вариант, но в случая не може да се направи, затова се интересувам дали има друг вариант.
Чудех се дали да пробвам с обикновена навлажнена леко гъба да избърша петната, но не съм сигурна дали няма да стане още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт