Интимна връзка с по голяма жена

• 70 752
  • 160
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Красивите жени също очакват обожание, защото имат избор и го ползват точно както красивите мъже.
Като изключим физиологичните разлики (грубо казано жената може да прави секс и без да има желание, докато мъжът - трудно, но Виагра направи всички равни Mr. Green), няма особена разлика в поведението на двата пОла.
Не говорим какво ни се иска, а за действителността.
Ако жената избира мъжа, то той избира коя да сваля. Аз също (поради възрастта си) съм свикнала мъжът да прави първата крачка, но има хора, заради които съм нарушавала това правило и е имало защо...

# 136
Здравей,
автора няма да чете, ама към въпроса колко вляво значение на "по-голяма"? Заради че е по-голяма повече зная какво иска, вече не вълнува само от секс, забавление, игрички, ... не ама интимността. Преживял много вече и със много, имам предвид болки в сърцето. Затова зная какво иска, уважение, познание, респект, обич, ... Зная че живот и време е вече ценен, няма желание да я загуби със трудности, нещастие.
И с това да се питаш, усети ли и ти такава болки, разбираш ли я, усещаш ли нея виждане, леко ли ти да си заедно със нея или трудно? Ако е по-голяма трябва да вие е леко, да сте щастлива да имате общи мечти. Тогава се служава, ако не забрави. Ще усетиш болката, който ти движи напред, нов живот, ново съзнание.

# 137
danjo опитай с по-малко думи, защото все едно си го извадил от гугъл преводача. Не те критикувам, може би си чужденец, но за да разберем какво искаш да кажеш трябва да ни улесниш малко. Ако използваш прости изречения, може би ще се получи по-добре.

# 138
По нагоре писах и чак сега виждам, че са ми дали диагноза "психично болен" и такъв, който има болезнена нужда от майка. Това са пълни и завършени глупости от жени, чийто мъже вероятно пътуват и все не са вкъщи да си свършат работата. Мога да кажа, че си имам изключително свястна майка, и не липсата на нейното внимание ме е накарала да потърся връзка със зряла жена, а факта, че масово момичетата на моята възраст /24/ са кухи лейки с, който нямам какво да си кажа. Съжалявам, че ставам агресивен, но когато не ме разбират се дразня!

# 139
А със зрялата жена за феноменологията на Морис Мерло-Понти ли ще си говорите или за експерименталния театър в страните от бившия СССР...що ли се съмнявам, че търсиш някой за разговори. Ако търсиш секс, момиче на 24 трябва да ти свърши идеална работа, къде си тръгнал по лелките...

# 140
По нагоре писах и чак сега виждам, че са ми дали диагноза "психично болен" и такъв, който има болезнена нужда от майка. Това са пълни и завършени глупости от жени, чийто мъже вероятно пътуват и все не са вкъщи да си свършат работата. Мога да кажа, че си имам изключително свястна майка, и не липсата на нейното внимание ме е накарала да потърся връзка със зряла жена, а факта, че масово момичетата на моята възраст /24/ са кухи лейки с, който нямам какво да си кажа. Съжалявам, че ставам агресивен, но когато не ме разбират се дразня!
- мда, не върви на 24 годишни да разправяш, че предпочиташ майките им. Нормално е да няма за какво да говорят с теб.
- Горкинкият, ставал агресивен като не била на неговата. Направо мъж, та дрънка.

# 141
  • София
Ами хвани си жена на 35 или хайде, от мен да мине - до 40. Ще ме извиниш, но 64 не е зряла, а вече попрезряла.

# 142
Много се радвам на окачествяването на цял набор момичета като "кухи лейки" от изключително интелигентен и грамотен коментатор като теб... Има една приказка "Които си приличат, се привличат", think about it..  Peace

# 143
  • Tам през Атлантическия океан
Ами хвани си жена на 35 или хайде, от мен да мине - до 40. Ще ме извиниш, но 64 не е зряла, а вече попрезряла.

Е хайде сега 'двоен' стандарт
млади девойки като са с попрезрели мъже Nerd пимерно разлика повече от 25 години и нагоре не буди такова възклицание и неодобрително цъкане  Simple Smile
Лично аз приемам че има такива мъже а и жени които си падат и си пасват с доста по зрели партньори Wink

п.п. сетих се за филма Something's Gotta Give Hands Plus1

# 144
  • София
Е хайде сега 'двоен' стандарт
млади девойки като са с попрезрели мъже Nerd пимерно разлика повече от 25 години и нагоре не буди такова възклицание и неодобрително цъкане  Simple Smile
Лично аз приемам че има такива мъже а и жени които си падат и си пасват с доста по зрели партньори Wink
Много против двойния стандарт съм. У мен буди и възклицание, и неодобрително цъкане. А не е като да съм нямала възможности в тази насока  Embarassed  И изказвам негативно мнение, ако някой ми го поиска.

# 145
Здравейте. Виждам,че е доста стара тази тема,но уви ме засяга . Не знам дали за съвет или за утеха. Аз съм на 24 влюбих се в жена на 39 . Живеехме заедно,около година . До вчера ..През тази година ,минахме през много неща . Караници заради мои глупости ( било с умисъл или не ) . Тя допускаше грешки . Постоянно се разделяхме и се събирахме . До последния месец и половина . Мислех си ,че всичко ще е прекрасно . Казвах си : Ето ,този път ще е различно. Казвахме си ,че това е за последно . Няма да се разделяме повече и т.н. Но уви усещах,че ще стане нещо ,не знам защо ,просто го усещах . Една вечер сложих масата да вечеряме . Нейн колега й се обади . Тя говореше 30 Мин на масата ,защото на онзи му е било скучно . Аз следователно се ядосах . Тя затвори след тези 30-40 Мин. Започна се с караницата . Тя ми каза,че той може да й е дете . Аз с цялата си наглост ,с цялата си ярост и казах,че й аз мога да съм й ,но е с мен нали ? В този момент всичко се промени . Започна да ми казва,че това я измъчва . Моите думи ,постоянно ги чува в главата си и че вече не може да е с мен . Казва ми ,че ме обича ,че й липсвам ,но не може да е с мен ,заради тези мои думи и те са преобърнали всичко в нея . Тя има две деца . Казва ми ,че вече не може да роди трето защото била "стара" . Казах й ,че на всичко съм съгласен ,само и само да сме заедно ,защото наистина за мен няма друг човек . През живота ми съм бил с какви ли не ,но никога не съм си представял ,че ще искам да изживея дните си с някоя ...е докато не я срещнах .  Та и днес ми каза,че ме обича,но не може да е с мен ,заради думите ми,заради това ,че не може да ме дари с дете и т.н.  Обичам я нея ,обичам децата й . Наистина ,не знам какво да направя . Моля наистина за смислени отговори,а не някакви просто за да има .

# 146
  • София
Ела на себе си, благодари ѝ за хубавите мигове и си върви по пътя.

# 147
  • София
Наистина ли има мода в това по-зрели жени (40+) с 10-15г по-млади мъже да ходят?

# 148
  • sf
Чак мода едва ли, по-скоро е чесане на егото.

# 149
  • София
Чак мода едва ли, по-скоро е чесане на егото.
Егото?! Не виждам нещо кой знае какво, все пак такива връзки (в 98%) са само за спорта (особено за по-младия) и не е за похвала. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт