Интимна връзка с по голяма жена

• 70 810
  • 160
  •   1
Отговори
# 15
Наблюдавам от доста време една такава тенденция по-младите мъже да са с по-зрели жени, и този фенОмен си има резон. Поне такива познати са ми споделяли откровено, че не им е интересно с момичетата на тяхна възраст. Скучни са им и безлични. Дамите около 20-те г. са в по-голямата си част увлечени от мол-манията и не ги интересува почти нищо друго освен шопинга, екстеншъните, филърите, клубовете и "батките"... (пиша го с огорчение). На фона на това има доста читави младежи, които са по-интровертни и имат нужда от  момиче с по-широк мироглед, интелект и интереси. Намират го в лицето на жената около 30- 30 и... Тя е образована, работеща, интелигентна, прочела повече книги, отколкото девойката етикети, има богата култура и може да говори за какво ли не. Ако в бонус към това е и добре изглеждаща се получава една доста привлекателна и секси комбинация. Аз лично приветствам такива връзки Simple Smile

# 16
Ние мъжете, желаещи по-голяма жена не го правим само заради секса. Всяка жена около 40-те си има своя чар. Една от причините да се заглеждам по таквиз моми е аргументацията в предния пост. Обожавам еманципирани жени, с кариера, с образование със самочувствие. Готов съм да пера на ръка, да мия и чистя, да готвя само и само тя да има време за кариерата си.

# 17
  • София
Мъжете до някое време харесват
Наблюдавам от доста време една такава тенденция по-младите мъже да са с по-зрели жени, и този фенОмен си има резон. Поне такива познати са ми споделяли откровено, че не им е интересно с момичетата на тяхна възраст. Скучни са им и безлични.
Да речем, че в даден период от живота на мъжете е така. Какво правим обаче, когато интересните жени започнат да стареят?

# 18
Мъжете до някое време харесват
Наблюдавам от доста време една такава тенденция по-младите мъже да са с по-зрели жени, и този фенОмен си има резон. Поне такива познати са ми споделяли откровено, че не им е интересно с момичетата на тяхна възраст. Скучни са им и безлични.
Да речем, че в даден период от живота на мъжете е така. Какво правим обаче, когато интересните жени започнат да стареят?

Всички стареем успоредно Simple Smile
Освен това в живота няма гаранция за нищо. Независимо на каква възраст са, дали имат разлика в годините или не, и в полза на кого е тя вярвам, че няма никакво отношение към стабилността и продължителността на връзката. Към това по-скоро имат отношение зрелостта, интелекта, до каква степен е изграден характера, темперамент, ценности, приоритети...
Истината е, че както  един по-млад мъж може да преосмисли интересите си, така и една по-зряла жена може да се умори от по-млад мъж и да го напусне заради инфантилното му поведение например.
Варианти много Simple Smile

# 19
  • София /Абсурдистан
Как да й поискам сърцето. Това е проблемът.
Пръстен с диамант?

# 20
  • София
Тонка, я кажи кога кои жени започват да стареят, че след месец удрям 48 и единственият ми възрастов симптом са очилата за четене (ама тях ги имам от 5-6 години, едва сега ми се налага да ги нося по-редовно)?

ММ е 13 години по-млад от мен. Заедно сме от 9 г., последните 5 и законни съпрузи. И двамата сме много щастливи заедно.

Пръстенът с димант дойде след като ми "взе сърцето".

Сърцето ММ ми го "взимаше" цели две години, преди да го "открия", бяхме много добри приятели и после един ден изведнъж "прогледнах". В интерес на истината една приятелка ми подшушма, че Той ме бил гледал влюбено - аз дотогава дори не допусках, че толкова красив млад мъж би виждал в мен, майката на 3 и коскуджамити бос, жена...А бях на 39...

# 21
  • София
Тонка, я кажи кога кои жени започват да стареят, че след месец удрям 48 ...
Шарки, всеки старее по различен начин. Някои красиво, други - не дотам.  Peace Както има и мъже, които на 40 години изглеждат като на 50+. Такива напоследък ги виждам в изобилие. Аз съм заложила на равенството във възрастта. С мъжа ми сме родени в една година. Слава богу, че така се е случило. Определено не смятам за плюс голямата разлика във възрастта на партньорите. Диамантът в каква връзка го спомена, че не схванах?

# 22
Шарки е много красива жена. Видяно  Peace

# 23
  • София
Аз да съм казала, че е грозна?
Споделих вижданията си относно връзките с голяма възрастова разлика между партньорите. Скептична съм относно тях.

# 24
Не си. Ама и аз да си кажа.

# 25
  • София
Преди моя пост имаше отговор, че по-възрастна жена се печелила с пръстен с диамант. В моя случай имаше пръстен с диамант, някъде около година преди сватбата. Това ми е първия пръстен с диамант Embarassed  Joy Joy Joy.

Преди да срещна ММ, и аз се водех по клишето за възрастовите разлики - затова и не забелязвах, че има нещо повече, обаче  с него сме точно обратното на всякакви норми. Като гей-двойките сме, щастливи заедно за ужас на повечето хора. Но пък всички, които ни познават, много ни е радват.

Прочетох пак заглавието, та всъщност темата за секса ли е  или за любовта? 'Щото ние се обичаме и не мога да дам "информация" как стоят нещата при "чисто сексуалните" отношения.

И не съм "много красива жена". Чаровна съм. ММ като е красавец, та и на него все му е било пречка, не го взимаха на сериозно, дори и аз ...

# 26
  • София
Прочетох пак заглавието, та всъщност темата за секса ли е  или за любовта?
Минчев пита как да спечели сърцето й. Не иде реч само за спортна гимнастика, доколкото разбирам.  Laughing

# 27
  • София
Прочетох пак заглавието, та всъщност темата за секса ли е  или за любовта?
Минчев пита как да спечели сърцето й. Не иде реч само за спортна гимнастика, доколкото разбирам.  Laughing
Joy Joy Joy Е, като жена, дето все поучава,  бих озаглавила темата не "Интимна връзка с по-голяма жена", а "Любов с по-голяма жена".

Мен ММ ме е спечелил с уважение, интелект, внимание, нежност. И феромони Embarassed, предполагам. Както се печели всяка жена, независимо от възрастта. Не говоря за връзки по сметка, там, предполагам, става с пари.

# 28
Артикул закупен от магазина на Де Беерс на 55та улица няма да е в минус при всички положения.

# 29
Сега да ви споделя за последната среща с моята изгора. Видяхме се събота, разходихме се. Предишните ни срещи направо сядахме някъде, а сега се разходихме. Тя е добре поддържана жена, харесва хигиената около себе си и е гнуслива. Това го казвам, защото ми даде да пия от нейната чаша бира. Подкани ме да опитам и го направих. Май има някакъв прогрес. Но истината е че жените около 40 са много привлекателни, заради мъдростта, която излъчват.

Общи условия

Активация на акаунт