Интимна връзка с по голяма жена

• 70 840
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
  • София
АбсурТ, обикновено сме на едно мнение, но тук изобщо не си права.
Как пък мъже с млади жени си намират общи теми и обществото ги приема, а за жените - не могло, мъжът бил с нея само заради парите й, щял да я зареже заради нещо младо и т.н.
Какво лошо има в това таткото да е гледачка? И какво толкова, ако жената изкарва повече от него?
Защо след години да не са заедно, какво толкова?
Аз бих разчитала повече на такъв човек, който не се страхува и срамува от избора си, отколкото на средния мъж, който след 40 нерядко се случва да зареже наборката си и да хукне по нещо младо.
Мъжете какво казват в такива случаи - евала.
Жените какво казват - ау, тая как не я е срам, ще види като я зареже.

# 91
  • София
АбсурТ, обикновено сме на едно мнение, но тук изобщо не си права.
Как пък мъже с млади жени си намират общи теми и обществото ги приема, а за жените - не могло, мъжът бил с нея само заради парите й, щял да я зареже заради нещо младо и т.н.
Какво лошо има в това таткото да е гледачка? И какво толкова, ако жената изкарва повече от него?
Защо след години да не са заедно, какво толкова?
Аз бих разчитала повече на такъв човек, който не се страхува и срамува от избора си, отколкото на средния мъж, който след 40 нерядко се случва да зареже наборката си и да хукне по нещо младо.
Мъжете какво казват в такива случаи - евала.
Жените какво казват - ау, тая как не я е срам, ще види като я зареже.

Не си ме разбрала- не иде реч кой и как ще приеме мъжа и жената във връзка с голяма разлика, а каква е действителността.
И в двата случая, има един момент, в който Природата си надделява и дори да останат заедно, е проформа, водени от имуществени или бизнес интереси.
И в този случай, всички са наясно дори кой е новия секс- партньор и " общественото мнение" не се възмущава от изневярата.
По принцип, при мъжете не е толкова важно дали могат да си говорят на различни теми с жената- затова често срещани са чичаци с руси кукли, с ум и интелект на едноклетъчно, на възрастта на дъщерите им.
Обратният вариант се получава, когато мъжете търсят две в едно- хем жена, хем мама.
Но и тук двете роли на " лелята" пак са déjà vu за нея.
И трябва да е откровено инфантилна, за да има неговите вълнения.
Затова и дадох примера с Юлиана Дончева.

А, когато тя стане на 60, а той - на 45, кой и каквото да казва, разминаването ще е необратимо.

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 15:58 от absurT

# 92
  • София
Писах, но нещо не се получи.
Какво ще рече - природата си надделява? При онези, които си намират нова, доста по-млада половинка - не е ли това точно природа?
Сякаш няма семейства набори или с минимална възрастова разлика, които са заедно проформа - не се търпят, но заради децата или просто по навик или единият няма къде да отиде...

Често на някои хора гроздето им е кисело и бързат да го окачествят като "инфантилизъм". Разговорите и мисленето само за манджи и деца не подмладява нито духа, нито тялото.

# 93
  • София
АбсурТ, вече веднъж помолих да обясниш какво имаш предвид под "природата си надделява" (беше по повод жените над 45 г. ) и ти на практика се измъкна от точен отговор. Питам пак. На 60 една жена не се овлажнява и не може да прави добър секс ли?

То не е ли при приеманите за "нормални" от обществото връзки при които мъжът е с 15-30 г. по-възрастен  по-голям проблемът (уголемяване на простатата и други причини за еректилна дисфункция)?

# 94
  • София
АбсурТ, вече веднъж помолих да обясниш какво имаш предвид под "природата си надделява" (беше по повод жените над 45 г. ) и ти на практика се измъкна от точен отговор. Питам пак. На 60 една жена не се овлажнява и не може да прави добър секс ли?

То не е ли при приеманите за "нормални" от обществото връзки при които мъжът е с 15-30 г. по-възрастен  по-голям проблемът (уголемяване на простатата и други причини за еректилна дисфункция)?

Не, Шарки, овлажнява се, въпросът е дали един 40 годишен мъж, ще го вдига за нея.
Щом държиш толкова на детайлите, ето какво имам предид.
Ако някоя жена на 40 е забърсала 25 годишен, той е дори за завиждане- тя е стегната ,поддържана, знае кое и как, че и майчински се грижи за него.

Когато той дойде на възрастта, на която е била тя в началото на връзката, нещата вече са различни.
Първо, рутината от годините връзка, после, колкото и да се поддържа, колкото и да опъва кожа, 60 са 60, дори и да изглежда на 50.
А, той си е на 45 и дори може да стане баща.

Това са фактите и колкото такива двойки съм виждала, ми е ставало жал за жената- личи напъна да бъде равнопоставено до него, но все повече си прилича на майка му и е жалка картинка.
Някой беше постнал снимка на кандидат- президента на Франция, която илюстрира мислите ми.

И тъй като непрекъснато се правят сравнения с мъжете- на мен за мъжете не ми пука и откровено се забавлявам, когато видя чичак с кифла.
Сещам се за Христо Сираков- пълна пародия, кипрещ се до мацета, които биха му били внучки.
Завиждат му мъжете без пари, че може да си плати и да чука агнешко, пък било то и с риска от виаграта, но жена не съм чула да завиди на кифлите с него- дали защото няма нормална млада жена, която да изпита кеф при съприкосновението с дъртешко тяло?
Цитат на: Cuckoo
Често на някои хора гроздето им е кисело и бързат да го окачествят като "инфантилизъм". Разговорите и мисленето само за манджи и деца не подмладява нито духа, нито тялото.

Точно това имам предвид- разговорите извън изброеното от теб. Peace

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 19:06 от absurT

# 95
  • София
Аз точно затова не те разбирам...Съпругът ми сега е на годините, на които бях аз, когато се запознахме. Сега съм едно 15 кг. по-тежка, отколкото бях тогава, т.е. белезите на времето вече ги има. Аз може да си въобразявам, че заоблените ми форми не са красиви, но не така ме вижда той. Той ме вижда със сърцето си. На него моите сегашни "овали" са му много по-атрактивни, отколкото кокалаците ми отпреди 13 години. В интимната сфера с годините при нас става все по-хубаво. Моят личен опит упорито не съвпада с това, което описваш.

Снимката на потенциалния президент на Франция Макрон илюстрира точно обратното на твоята теза, а именно че на 64 една жена може да е много секси. Те са заедно повече 20 години, което пък оборва и друга твоя теза:  че любовта си отива с годините.

# 96
  • София
Шарки, аз описвам наблюденията си, а изключения винаги има.
Пожелавам ти да си от тях. Hug

Само едно ще ти кажа, от личен опит.
Едно е да качиш на 50 г. 13 кила, друго е като станеш на 64, дори и да останеш със същите кила.
Дори и спортистка да си била цял живот, и да не занемаряваш тай чи- то.

Колкото и да обичаш ти самата себе си, и колкото и да се чувстваш млада вътрешно, очите не могат да те излъжат- времето си казва думата. Peace

# 97
Когато някой продължително време  живе с друг, той привиква с външния му вид. И  когато единият, с времето,  се сдобие с бръчки /примерно/, другият може изобщо да не забележи промяна, така както и ние трудно забелязвяме такава гледайки се всеки ден в огледалото /всъщност  гледащите се в огледалото, често са много по- самокритични/. Много по- важни неща задържат хората - красив ум, чувство за хумор, способност  да развиваш и задоволяваш любопитството си, отдаденост и  все неща, които  не  са подвалстни на времето. Хора,  които в някакъв момент се присещат,  че разликата във възрастта с партньора им е проблем, общо взето си имат проблем или с неизживяни претенции, или с развитието на самата връзка в момента /без значение кой, на колко космически единици е/.

# 98
На мен ми харесва историята на президента на Франция и жена му.

# 99
Честно казано, прочитайки заглавието си помислих, че иде реч за секс с по-едра жена.  hahaha

Иначе на върпоса на автора, не само, че съм имала интимна връзка с по-млад мъж, но имам и брак и дете от него. Съпругът ми е по-млад от мен с 5 г. За мен това е първа връзка с по-млад мъж. Преди да го срещна не бях излизала дори с набори - винаги с някой в диапазона 2-5 г. по-голям от мен. Не намирам разлика, предполагам и той също, тъй като никога не сме го обсъждали. Отбелязахме възрастта като любопитен факт при самото ни запознанство и от тогава не е изскачала като тема.

И моят е по-млад от мен с 4 години. Изобщо не ни личи разликата. До преди да го срещна, излизах само с по-големи от мен, точно по същият начин като теб. Дори и наборите ги намирах за "малки". За мен това също беше първата връзка с по-млад мъж. И аз като теб създадох семейство с него, имаме две деца и се разбираме чудесно. И при нас възрастта никога не е изкачала като тема.

Фен съм на по-младите мъже.

# 100
Такава разлика не се брои, къде се бутате. Simple Smile

# 101
  • София
https://www.thesun.co.uk/news/3399402/president-emmanuel-macron- … eux-kiss-picture/

Супер странно ми е. Не е кой знае колко секси?!

# 102
Мен пък тази история ме отвращава. Нормален мъж няма да вземе преднамерено вече сусъхрена жена, пък дори и мазана със силикони до степен балсамиране. Първата баба на Франция е "брада".

# 103

За 64 годишна е супер. Но си личи разликата им.

# 104
Какво й е супер, цялата е в бръчки, единственият бонус е, че не е дебела.

Но иначе съвсем очаквано жените да ръкопляскат- искаме си фантазията, че ще сме вечно вървежни, а истината е, че доста по-рано ставаме незабележими.

Общи условия

Активация на акаунт