Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 795
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 1 005
  • някъде ... тук ...
Триумф никога не съм имала  Confused
Ама аз и Аватар гледам за първи път тази вечер, че и по ТВ  Crazy

За що за глупости се дърлите?

# 1 006
  • Ямбол
И аз хвърлям по едно око на Аватар. По принцип не обичам такива филми с ефекти и то некадърни ефекти. Но като идея би стояло добре на книга примерно.

# 1 007
Триумф никога не съм имала  Confused
Ама аз и Аватар гледам за първи път тази вечер, че и по ТВ  Crazy

За що за глупости се дърлите?

Ееее, хайде сега и ти, дърлиме се Crazy Просто с Лилито като се засечем из форума не можем да се нарадваме една на друга Joy Joy

# 1 008
Нино, искам да те питам: вЕрно ли като си се регистрирала във форума си виждала въображаемите приятели на хората и за това си им говорила на Вие?  hahaha Joy

Mr. Green  Къде си чела на КЛОНКА щуротиите, момиче?

Когато се регистрирах, не познавах абсолютно никого и аз когато не познавам хората, им говоря/пиша на "Вие", в учтива форма! Задължително, винаги! Години си пишех така. Просто така ми идва, не мога на "ти". След време опознах потребителите, но продължих на "Вие", защото така трябва, а след още известно време се сдружих с много хора, с много са ми писали и ЛС да минем на "ти" и по едно време започнах да се обърквам и постепенно минах на "ти", но вече чувствам хората тук близки, аз пиша само в Клю и мога да кажа, че се познаваме. С доста хора имам и лични познанства и приятелства, но ако се появи някой нов, който не познавам и пише на "Вие", така му отговарям.
Е, бая подигравки отнасях за това, ама какво да се прави, не са били злонамерени, просто ме кодошеха. И КЛОНКА  Heart Eyes го изстреля нейде това с въображаемите.

Иначе би могло да се каже, че съм луда, да. Би могло  Grinning

# 1 009
Ох, със сълзи се смях  Joy и да ти отговоря:  реших да вляза в темата на Кака Сийка " Помните ли, госпожо..." а там дадоха препратка към темата " Профилактика за новаците" . И като прочетох Клонка какво каза за теб, припаднах от смях  Joy

# 1 010
  Laughing  Така, де, да знаят новаците, да не се уплашат.  Hug

# 1 011
  • някъде ... тук ...
Клонка липсва.... знам, че не съм го постнала в правилната тема, ама...

# 1 012
Там сте все видни ссъфорумки  Hug Някои още са тук, но за други само легенди чета. Аааа и защо за Лиорена има отделна тема  Crossing Arms

# 1 013
Все повече отпада нуждата да сме наясно кой какъв ни се пада, понеже се обръщаме един към друг с имената си. Веднъж ми стана много смешно, защото чух две деца, около 8-годишни, да се обръщат едно кък друго с "наборе". Бяха клекнали край една локва и водеха оживен спор.
Днес си планирах много набързо пролетната ваканция, буквално за минути. Така става, като има кой да ми се връзва на акъла. Както казах "момичета, ходи ли ви се на концерт в операта във Франкфурт", така набързо се оказахме с три напазарувани билета. Остава да намеря кой да гледа децата, ама пред свършен факт няма какво особено да се направи. Аз така или иначе заминавам, те някак ще се оправят.
пп: прочетох, че МърМяу я е страх от самолети и ми се ще най-добронамерено да я посъветвам да потърси помощ от психолог, защото така ще изпусне половината свят. Все с кола ли ще се тътрите? А на места и с кораб, за кораб пък аз ще трябва да ходя на психо.
пп2: утре цял ден ще изпращам на летището. Ей затова не обичам като свършат празниците, близките ти си заминават...
пп3: БърдсФлу, неприятно, неприятно... А на мен се смеят като се оплаквам от малките кокони. Не са достатъчно натоварени в училище, затуй имат време да се влюбват. Надявам се нашата напаст през ваканцията да е намерила нов обект на чувствата си.

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 23:15 от Янечек

# 1 014
Янечек, аз не мога така. Направо ти завиждам. На мен ми трябва подготовка, размишление....
Ще взема да извърша някоя лудост, та да си наваксам за целия консерватизъм.

Слушам музики. Всякакви, не подбирам. Много обичам. Сега слушам това:

https://www.youtube.com/watch?v=28PPqlc39Qw

И каква Джина Лолобриджида! Ах!  Heart Eyes

# 1 015
Нино, установила съм за себе си, че ако спонтанните идеи не се реализират в рамките на близкия един час от хрумването им, после си остават само като мисъл какво можеше да направим, а не направихме. Но и има кой да ме подстрекава, де.

# 1 016
  • В Космоса
Ох, детето ме гушка вече, дори пуска усмивки! Heart Eyes Heart Eyes Ще си легна спокойна. Дано не се повтаря ужасът от сутринта Praynig, няма толкова гадно нещо детето ти да не те иска! Sad

# 1 017
Ще й мине, Акаше, дори и да се повтори. И Кристина е имала такива кризи и то точно на нейната възраст. Не се тревожи.

# 1 018
  • Ямбол
Хайде в новата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт